Γαύρος - ΠΑΟΚ 1-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
- thomas Murg
-
Re: Γαύρος - ΠΑΟΚ 1-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
Γιατί μπαίνεις στη λογική να απαντήσεις αφού δεν καταλαβαίνεις.. ΑΠΑΝΤΑΣ ο,τι να ναι.. Σίγουρα δεν περιμένω από σένα διαφορετική αποψη ..DamoN έγραψε:Δίκιο έχεις φίλε. Συγγνώμη για το κακό που κάνουμε. Έχουμε να πάρουμε τίτλο και τόσα χρόνια .Ένα παιχνίδι την βδομάδα ποσό καιρό παίζουμε και δεν μπορούμε να πάρουμε τα πόδια μας. Το Σάββατο πάλι θα βλέπουμε τελικό από τον καναπέ.καλά ότι δεν βγήκαμε Ευρώπη δεν το σχολιάζω καν.
Όπως είπα και πάνω μπουλο όλοι.
Τα Δευτέρα του Ολυμπιακού τα είδες.
Τα Δευτέρα του ΠΑΟΚ που έβγαλαν όλα τα πλει οφ όμως τα σχολιάζεις παίρνοντας μπάλα έτσι τους πάντες ακόμα και εμάς.
Σοαρες Σαστρε χθες οι χειρότεροι . Ειδικά ο πρώτος
Μου έκανες τα μούτρα κρέας με την απάντηση σου..
-
Χαζός δεν είσαι απλά πουλάς ειρωνεία και τρελα χωρις ουσία..
Ενταξει μαγκες, κανενας δεν χαιρεται που η ομαδα δεν κερδιζει για τοσο μεγαλο διαστημα (βεβαια, διαστημα στο οποιο συμπεριλαμβανονται αποτελεσματα-επιτυχιες, παρα το οτι δεν ηρθε νικη), ομως, τουλαχιστον για μενα, ειναι φανερο οτι η ομαδα εχει "καει". Υπερεβη τις δυναμεις της πριν καμια 10αρια αγωνες, και τωρα ειναι βιολογικα αδυνατον να δωσει το κατι παραπανω. Δεν ειναι τυχαιο που εχουν αυξηθει οι τραυματισμοι το τελευταιο διαστημα. Δεν ειναι τυχαιο που, ενω ήμασταν η ομαδα με την καλυτερη φυσικη κατασταση στο πρωταθλημα (αποδειξη τα πολλα γκολ στο τελευταιο τεταρτο των αναμετρησεων, αλλα και οτι παιζαμε τεταρτη κυριακη νον στοπ για πολυ καιρο), πλεον τα τελευταια λεπτα δεν κανουμε τιποτα (με εξαιρεση ισως την ηττα απο τον γαυρο στην τουμπα). Δεν ειναι τυχαιο που οι "καλυτεροι" παικτες μας στις τελευταιες αναμετρησεις ειναι παικτες οπως Σβαμπ, Μιτριτσα, Τσολακ, Ολιβειρα κτλ κτλ.. Υπομονη να βγει η χρονια και θα τα κανουμε ταμειο.
Φίλε θα το πω μια τελευταία φορά μπας και καταλάβεις το σκεπτικό μου και μετά ίσα που δεν ξαναγράφω κιόλας στο φόρουμ.
Ο λόγος που έκανα παράθεση το δικό σου ποστ ήταν ότι έριξες το φταίξιμο και καλά σε εμάς που δεν κραζουμε . Αν και στο μεγαλύτερο κομμάτι του ποστ σου σου δινω και δίκαιο . Με κάλυψες εκεί που είπες ότι είναι τρομερά πετυχημένη χρόνια λόγω λουτσεσκου .
Τώρα ο λόγος που κάθομαι και μαλώνω εδώ και κανα 2 ωρο με παιδιά που ούτε τα ξέρω ούτε θα τα μάθω ποτέ πίσω από μια οθόνη ( ποσό χαζό μπορεί να είναι αυτό )είναι απλός.
Κάθομαι να δω το ματς κ επιτέλους η ομάδα μ δίνει σημάδια ζωής.
Όχι ότι εκανε καμία ματσαρα αλλά ήταν για να κερδίσει . Με ότι ναναι διαιτησία έπρεπε να το πάρει το ματσακι βάση απόδοσης και ευκαιριών .επίσης μαρεσε ο καινούριος ο μικρός . Τον Σαστρε τον θεωρώ πολύ καλό παιχτη και επιτέλους είδα να γυρίζουν παίχτες που θα βοηθήσουν . Και λέω μέσα μου πάει η μπόρα θα κάνουμε 2στα 2 και θα σώσουμε την χρόνια.και μπαίνω και διαβάζω τραγική κριτική στην ομάδα που δεν μπόρεσε να κερδίσει τα 2α του γαύρου ενώ η κριτική όλη γίνεται γιατι η ομάδα έχει να κερδίσει τόσα ματς παίζοντας με τα 2α της σε όλα τα πλει οφ και έχοντας 10 τραυματίες κάθε αγωνιστική εδώ και 2 μήνες .
Ο λόγος που έκανα παράθεση το δικό σου ποστ ήταν ότι έριξες το φταίξιμο και καλά σε εμάς που δεν κραζουμε . Αν και στο μεγαλύτερο κομμάτι του ποστ σου σου δινω και δίκαιο . Με κάλυψες εκεί που είπες ότι είναι τρομερά πετυχημένη χρόνια λόγω λουτσεσκου .
Τώρα ο λόγος που κάθομαι και μαλώνω εδώ και κανα 2 ωρο με παιδιά που ούτε τα ξέρω ούτε θα τα μάθω ποτέ πίσω από μια οθόνη ( ποσό χαζό μπορεί να είναι αυτό )είναι απλός.
Κάθομαι να δω το ματς κ επιτέλους η ομάδα μ δίνει σημάδια ζωής.
Όχι ότι εκανε καμία ματσαρα αλλά ήταν για να κερδίσει . Με ότι ναναι διαιτησία έπρεπε να το πάρει το ματσακι βάση απόδοσης και ευκαιριών .επίσης μαρεσε ο καινούριος ο μικρός . Τον Σαστρε τον θεωρώ πολύ καλό παιχτη και επιτέλους είδα να γυρίζουν παίχτες που θα βοηθήσουν . Και λέω μέσα μου πάει η μπόρα θα κάνουμε 2στα 2 και θα σώσουμε την χρόνια.και μπαίνω και διαβάζω τραγική κριτική στην ομάδα που δεν μπόρεσε να κερδίσει τα 2α του γαύρου ενώ η κριτική όλη γίνεται γιατι η ομάδα έχει να κερδίσει τόσα ματς παίζοντας με τα 2α της σε όλα τα πλει οφ και έχοντας 10 τραυματίες κάθε αγωνιστική εδώ και 2 μήνες .