16. Sidcley Ferreira Pereira
Θελουμε 2 αριστερα μπακ στις μεταγραφες και τον αρχηγο να τζονταρει απο πισω.
Αν παμε για αντι Σιγκλεη, θα πονάνε τα μυαλα μας και του χρόνου.
Ποσα ματς να αντεξει ο Βιερινια;
Για ποιοτικα 30λεπτα θα είναι και βαριά 7-8 ματς βασικος.
Δεν εχει τη φυσικη κατασταση του Ροναλντο ή του Σλαταν. Εχει περασει και 2 χιαστους.
Ο Σιγκλεη σπας το κεφαλι σου να βρεις σε ποιο ματς ηταν απο τους διακριθείς.
Αναθεμα να ηταν σε 2-3 ματς και απλα καλος σε 4-5.
Αν παμε για αντι Σιγκλεη, θα πονάνε τα μυαλα μας και του χρόνου.
Ποσα ματς να αντεξει ο Βιερινια;
Για ποιοτικα 30λεπτα θα είναι και βαριά 7-8 ματς βασικος.
Δεν εχει τη φυσικη κατασταση του Ροναλντο ή του Σλαταν. Εχει περασει και 2 χιαστους.
Ο Σιγκλεη σπας το κεφαλι σου να βρεις σε ποιο ματς ηταν απο τους διακριθείς.
Αναθεμα να ηταν σε 2-3 ματς και απλα καλος σε 4-5.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Τετ 11 Μάιος 2022, 20:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Re: 16. Sidcley Ferreira Pereira
Διεκδικεί όμως επάξια το βραβείο του χειρότερου.
Σήμερα έκανε το Σακελλαρίου να μοιάζει Ρομπέρτο Κάρλος.
Ούτε για αστείο παραμονή
Σήμερα έκανε το Σακελλαρίου να μοιάζει Ρομπέρτο Κάρλος.
Ούτε για αστείο παραμονή
Και ομως στην αρχη εδειχνε νορμαλ ποδοσφαιριστης. Με τα καλα του και τα στραβα του. Απο ενα σημειο και μετα και για μηνες μεχρι σημερα, ειναι κομπαρσος. Και απο τους εκνευριστικους.
- invincible
Που την επαθε; στο πουλι;
Πατανε και ο βραζιλιανες το ποδι και επαθε κανα ρωγμοδες καταγμα;
Τι αλλο θα ακουσουμε.
Τι αλλο θα ακουσουμε.
- john4serres
invincible έγραψε:Ο Κόλκας μόλις τώρα αποκάλυψε ότι είχε πάθει θλάση στον γάμο του.

- invincible
όχι είναι αλήθεια αυτό, πέρα από την πλάκα δεν ξέρω πως την έπαθε αλλά ξέρεις στον γάμο μπορεί να θέλει να σηκώσεις 60 κιλά την νύφη αγκαλιά κτλ. μπορεί να τραυματιστείς αν είσαι κρύος. Ο Ελ Kadouri την γλύτωσε γιατί έκανε μουσουλμανικό γάμο. Εκεί οι γυναίκες κουβαλάνε τους άντρες.Мир έγραψε:Που την επαθε; στο πουλι;
Τι αλλο θα ακουσουμε.
Πολλά παραπανίσια κιλά για επαγγελματία ποδοσφαιριστή σε αυτή την ηλικία.
Μόλις σταματήσει το ποδόσφαιρο, έχει κοψιά σαν του Ρονάλντο, όχι του Πορτογάλου, του Βραζιλιάνου...
Είχε κάποια καλά ποδοσφαιρικά στοιχεία, αλλά η έλλειψη σωματικής αθλητικότητας και η κοιλιά που έχει κάνει , τα καταπίνει όλα πλέον τα αθλητικά στοιχεία.
Δεν έχει θέση στον ΠΑΟΚ που θα χτιστεί.
Δυστυχώς αναγκαστικά θα εγκαταλείψει την πόλη και η απίστευτα όμορφη παρουσία της Λεωφόρου Νίκης.
Μόλις σταματήσει το ποδόσφαιρο, έχει κοψιά σαν του Ρονάλντο, όχι του Πορτογάλου, του Βραζιλιάνου...
Είχε κάποια καλά ποδοσφαιρικά στοιχεία, αλλά η έλλειψη σωματικής αθλητικότητας και η κοιλιά που έχει κάνει , τα καταπίνει όλα πλέον τα αθλητικά στοιχεία.
Δεν έχει θέση στον ΠΑΟΚ που θα χτιστεί.
Δυστυχώς αναγκαστικά θα εγκαταλείψει την πόλη και η απίστευτα όμορφη παρουσία της Λεωφόρου Νίκης.
- ΑποστόληςΑ
ΜΠΕΟΣ: Οι Σίντκλεϊ και Τέιλορ θα πουλούσαν... cd στην παραλία του Βόλου, δεν θα έπαιζαν καν στην ομάδα του Βόλου.
Ποιος μ@λ@κ@ς κάθεται και ρωτάει το μπεο την άποψη του για τον ΠΑΟΚ;
Κανέναν δε νοιάζει Μπέε
Κανέναν δε νοιάζει Μπέε
- john4serres
Όπως δήλωσε στην ιστοσελίδα UOL Esporte:
«Ακόμα δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον, μίλησα με τον μάνατζερ μου για να το δω αυτό, αλλά μέχρι στιγμής τίποτα. Το συμβόλαιό μου είναι κοντά στο τέλος και δεν ξέρω τι θα γίνει μετά. Θέλω να μείνω στην Ευρώπη, δεν θα ήθελα να επιστρέψω στη Βραζιλία αυτή τη στιγμή, αλλά ποτέ δεν μπορούμε να ξέρουμε ποιο είναι το θέλημα του Θεού. Ας δούμε τι θα γίνει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 29χρονος μπακ.
«Ακόμα δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον, μίλησα με τον μάνατζερ μου για να το δω αυτό, αλλά μέχρι στιγμής τίποτα. Το συμβόλαιό μου είναι κοντά στο τέλος και δεν ξέρω τι θα γίνει μετά. Θέλω να μείνω στην Ευρώπη, δεν θα ήθελα να επιστρέψω στη Βραζιλία αυτή τη στιγμή, αλλά ποτέ δεν μπορούμε να ξέρουμε ποιο είναι το θέλημα του Θεού. Ας δούμε τι θα γίνει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 29χρονος μπακ.
Τα δύο γκολάκια που φάγαμε απο την midtjylland στα οποία φέρεις ευθύνη ήταν πολύ βαριά για το πεπτικό σύστημα του Γιώργι. Δεν ήξερες, δεν ρώταγες ότι το αφεντικό έχει δυσανεξία στη λακτόζη. Selber Schuld.