τι αλλο να κανουμε σπαθια να καταπιουμε?
ελεος με την καταστροφη που φερνουν μερικοι...

Επειδή δεν γίναμε (μπρρρ) ρούληδες, ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΚΑΙ επισημαίνουμεCylon-4 έγραψε:Βαρεθηκα την γκρινια και την ισοπεδωση του μεσου ΠΑΟΚτση.....
Αν δεν σας αρεσει να γινετε ρουληδες,που πανηγυριζουν την εξοδο στην ευρωπη,σαν κατακτηση τσαμπιονς λιγκ ή χαρτινοι που εχουν να κερδισουν ντερμπι 4 χρονια (ΘΕΝΕΜ) ή βαζελοι που ειχαν 5 χρονια να βγουν στην ευρωπη ή ακομα καλυτερα gay να μετρατε πρωταθληματα......
ΠΑΟΚ και ξερο ψωμι.......
Θέλω να πάρουμε το κύπελλο και να το γιορτάσουμε σα να μην υπάρχει αύριο.Δεν μας περισσεύουν τίτλοι.Μπαρκαρούτσος έγραψε:ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Ποια μίρλα βρε ???
Την πραγματικότητα την βλέπετε ?
Ομάδα με 0 νίκες σε αγώνες που αντιστοιχούν σε αριθμό σε κανονικό γύρο πρωταθλήματος ?
Αναλογίζεστε που θα μας οδηγούσε αυτή η κατρακύλα ?
Αν η ΗΤΤΑ και η ΙΣΟΠΑΛΙΑ έγιναν μια αγαπημένη συνήθεια, τότε να μείνει ο Λουτσέσκου μαζί με τους αγαπημένους του παίκτεςΆσε αδερφέ, έσκισα το διαρκείας μου.ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Καταντήσατε την ΠΑΟΚΑΡΑ μια ομαδα ΑΝΗΜΠΟΡΗ να κερδίσει στην κολοσουπερλίγδα .
Την καταντήσατε ΑΝΗΜΠΟΡΗ να αλλάξει τη μοίρα της.
Κουράσατε τον κόσμο, τον απογοητεύσατε, μας τρελάνατε.
Ιβάν διώξτον.
Και (ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ) μαζί με Μπότο φτιάξτε μια νέα ομάδα που θα είναι ΠΑΟΚ.
Αυτό που βλέπουμε είναι ο Μακεδονικός
Πλέον λέω ότι είμαι εθνική Ελλάδος, προσπαθώ τώρα να μάθω τους Έλληνες που παίζουν στο εξωτερικό.
Αν χάσουμε το κύπελλο, θα κάψω τις φανέλες μου, έτοιμες τις έχω στο βαρέλι με οινόπνευμα και πυροσβεστήρα από δίπλα.
Αν φάμε πάνω από 2 γκολ, ετοιμάζομαι για ντου στα γραφεία της μΠΑΕ.
Κοιτα να σοβαρευτεις εσυ πρωτα!DamoN έγραψε:Για όλα τα αλλά που λες βαριέμαι να απαντήσω
Ο τσαουσης είναι παίχτης της β ομάδας.
Ο μπακαλιανης ποιος είναι; Μήπως έπαιζε στην μια ομάδα που ζηλεύετε και του χρόνου πάει για πρωτάθλημα; Και παίζει τώρα στην άλλη ομάδα που ζηλεύετε που δίκαια πήρε ένα ακόμα ; Χώρις να τον αγοράσει επειδή δεν έκανε για την ομάδα που είναι 4η και πήγε στην πρώτη;
Άντε σας παρακαλώ πολύ εδώ μέσα
Άντε σοβαρευτείτε λίγο μεγάλοι άνθρωποι .