Σκοπευετε για πολυ να προσπαθειτε να μας πεισετε οτι η ομαδα φετος εκανε καποιου ειδους υπερβαση? Οκ στηριζουμε γιατι το εχει κερδισει αυτο ο Λουτσεσκου απο τη προηγουμενη του θητεια αλλα το να επιμενετε καποιοι οτι τρυπησαμε ταβανια και ο προπονητης καταπινε σπαθια μονο καλο δεν κανει στην ομαδα.sourmenetes έγραψε:Σκοπεύετε να το συνεχίσετε για πολύ αυτό το χάος που έχετε κάνει να μας λέτε κάθε μέρα για το πέρυσι το πρόπερσι??
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Razvan Lucescu
Re: Razvan Lucescu
Πιστεύω ότι η κουβέντα έχει εξαντληθεί, ο καθένας έχει την οπτική του.
Τα θέλω του καθένα για τον ΠΑΟΚ είναι διαφορετικά,σεβαστό.
Δεν έχει νόημα γιατί επαναλαμβάνουμε τα ίδια συνέχεια.
Εμένα με εκνευρίζει πάρα πολύ η παραπληροφόρηση και η παραποίηση της αλήθειας.
Θεωρώ ότι γίνεται κατά κόρον,κάποιοι προσθέτουν μηδενικά γιατί έτσι τους καπνισε.
Τέλος πάντων,φαύλος κύκλος.
Πάμε παρακάτω.
Τα θέλω του καθένα για τον ΠΑΟΚ είναι διαφορετικά,σεβαστό.
Δεν έχει νόημα γιατί επαναλαμβάνουμε τα ίδια συνέχεια.
Εμένα με εκνευρίζει πάρα πολύ η παραπληροφόρηση και η παραποίηση της αλήθειας.
Θεωρώ ότι γίνεται κατά κόρον,κάποιοι προσθέτουν μηδενικά γιατί έτσι τους καπνισε.
Τέλος πάντων,φαύλος κύκλος.
Πάμε παρακάτω.
Ναι αμέ γιατί όχι;
Να έλεγε άκου Τευλορ αγόρι μου εισαι αμπαλος αλλά επειδή σε χρειάζομαι για 4-5 ματς δώσε ότι έχεις
Μουργκ παλικάρι μου δεν έχω δει πιο άψυχο παίκτη. αλλά να μωρέ αν μπορείς επειδή ξεμειναμε από εξτρέμ και 10 μπες να δώσεις ότι έχεις.
Κοίτα Σβαμπ σε 10 μέρες δεν θα είσαι εδώ αλλά πάμε παικταρα μου βάλε τα πόδια σου με Γιάννενο και λοιπούς για το μεγαλείο της ΠΑΟΚαρας...
Κάπως έτσι δεν γίνεται το μάνατζμεντ;
Να έλεγε άκου Τευλορ αγόρι μου εισαι αμπαλος αλλά επειδή σε χρειάζομαι για 4-5 ματς δώσε ότι έχεις
Μουργκ παλικάρι μου δεν έχω δει πιο άψυχο παίκτη. αλλά να μωρέ αν μπορείς επειδή ξεμειναμε από εξτρέμ και 10 μπες να δώσεις ότι έχεις.
Κοίτα Σβαμπ σε 10 μέρες δεν θα είσαι εδώ αλλά πάμε παικταρα μου βάλε τα πόδια σου με Γιάννενο και λοιπούς για το μεγαλείο της ΠΑΟΚαρας...
Κάπως έτσι δεν γίνεται το μάνατζμεντ;
- sourmenetes
- Moderator
Τα πραγματα είναι πολύ απλά!joshua έγραψε:Σκοπευετε για πολυ να προσπαθειτε να μας πεισετε οτι η ομαδα φετος εκανε καποιου ειδους υπερβαση? Οκ στηριζουμε γιατι το εχει κερδισει αυτο ο Λουτσεσκου απο τη προηγουμενη του θητεια αλλα το να επιμενετε καποιοι οτι τρυπησαμε ταβανια και ο προπονητης καταπινε σπαθια μονο καλο δεν κανει στην ομαδα.sourmenetes έγραψε:Σκοπεύετε να το συνεχίσετε για πολύ αυτό το χάος που έχετε κάνει να μας λέτε κάθε μέρα για το πέρυσι το πρόπερσι??
Δεν κόπηκε καμία άποψη που να μιλάει για την απόδοση διαχειριση του λουτσεσκου κι αν κατάφερε πολλά -ή λίγα!
Έχει πει ο οποιοσδήποτε την άποψη του πάνω από 40 50 φορες,κι όποιος δεν το παραδέχεται μόνο τυφλός μπορεί να είναι!
Έχει αναλυθεί επίσης το πλάνο της προηγούμενης της προπροηγουμενης και κάθε χρονιά εδώ και 5 χρόνια, οι μεταγραφές των 5 προηγούμενων χρόνων, οι καλοί οπαδοί του γαβρου που σκίσανε τον προπονητή τους και δεν ξέρω γω τι άλλο εδώ μέσα!
Εεε. Φτάνει πια!
Τα είπαμε τα ξαναπάμε και η γραψαρχιδινη έχει πιάσει κόκκινο!
Είναι απόλυτα σεβαστή η άποψη του αν πέτυχε και το τι πέτυχε ο. Λουτσεσκου και δεν έχει κανείς μας κανένα πρόβλημα!
Αλλά να αναλύονται εδώ μέσα οτιδήποτε άσχετο το να βγαινουμε κάθε μέρα και να να λέμε φτάνει με τα άσχετα και να συνεχίζεται αυτό το χάος είναι τραγικό!
Οσοι τον. Αποθεωνουν το έχουν κάνει πάνω από 100 φορές και όσοι βρίσκουν λάθη το ίδιο!
Δεκτές και σεβαστές όλες οι απόψεις!
Μέχρι εκεί όμως!
Bane θεωρείς ότι θα πρέπει να ανέβει το μπάτζετ φέτος για να διεκδικήσει κάτι παραπάνω?
Εγώ το θεωρώ μια χαρά προσωπικά. Αρκεί να γίνουν σωστές επιλογές.
Άμα είχαμε 50 μύρια μπάτζετ θα κάναμε και άλλη συζήτηση, και προφανώς θα είχε και άλλο όνομα το τοπικ του προπονητή, με όλο το σεβασμό.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ το θεωρώ μια χαρά προσωπικά. Αρκεί να γίνουν σωστές επιλογές.
Άμα είχαμε 50 μύρια μπάτζετ θα κάναμε και άλλη συζήτηση, και προφανώς θα είχε και άλλο όνομα το τοπικ του προπονητή, με όλο το σεβασμό.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να ανέβει το μπάτζετ των μεταγραφών σίγουρα, γιατί θα απαιτηθούν πολλές αλλαγές.
Θα σου πω στο τέλος του καλοκαιριού, βλέποντας και τις κινήσεις των άλλων, αν μπορούμε να διεκδικήσουμε στα ίσα το πρωτάθλημα.
Θα σου πω στο τέλος του καλοκαιριού, βλέποντας και τις κινήσεις των άλλων, αν μπορούμε να διεκδικήσουμε στα ίσα το πρωτάθλημα.
-
Πέρυσι μετά την κατάκτηση κυπέλλου που το ρεύμα ήταν με παραμονή Γκαρσία, όταν ο Ιβάν έκανε την κίνηση με Λουτσέσκου είχα βγει ανεπιφύλακτα (δεν το λέω εγωιστικά, το ίδιο έκαναν πολλοί) και στήριξα αναφανδόν την επιστροφή Λουτσέσκου διότι το θεωρούσα προάγγελο πολύ σημαντικής ενίσχυσης της ομάδας. Θεωρούσα απόλυτα λογικό να φέρνεις προπονητή με τέτοιο συμβόλαιο ώστε μετά να κάνεις την υπέρβαση και για την απόκτηση παικτών.
ΟΜΩΣ, αποδείχτηκε ότι δεν υπήρχε η διάθεση να κάνεις μεταγραφές επιπέδου και απλά η κίνηση με Λουτσέσκου ήταν ακριβώς να κάνει μια διαχείριση του τότε υφιστάμενου ρόστερ και όπου βγει.
Η ευθύνη Λουτσέσκου ήταν ότι συμβιβάστηκε με την προσέγγιση αυτή, δεν πίεσε για ενίσχυση, στηρίχθηκε σε παίκτες που ήταν στο (αγωνιστικό) τέλος τους, το γενάρη δεν ενίσχυσε επίσης την ομάδα.
Το αποτέλεσμα αυτής της τακτικής είναι το τέλμα στο οποίο έχουμε μπεί διακινδυνεύοντας την απώλεια δύο στόχων σημαντικών.
Η ομάδα δεν έκανε αγωνιστική πρόοδο.
Η πρόκριση στην ευρώπη έγινε με ηρωϊκές προσπάθειες, εντούτοις κανείς δεν είναι αχάριστος να μην αναγνωρίσει ότι προχωρήσαμε γύρους για πρώτη φορά.
Στην ελλάδα όμως είναι προφανές το πισωγύρισμα.
Δεν έχει νόημα να αναφέρουμε πάλι τα αρνητικά αποτελέσματα.
Ακόμα και η πρόκριση στον τελικό έγινε με όρους θρίλερ, στην κόψη του ξυραφιού δηλαδή.
Ποτέ δεν κυριάρχησες αγωνιστικά.
Δεν μπόρεσες γιατί το υλικό που είχες διαμορφώσει ή ανέχτηκες να υπάρχει, δεν ήταν ικανό να κυριαρχήσει στον αγωνιστικό χώρο.
Στηρίζουμε ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ, για το κύπελο και τη 2η θέση.
Από εκεί και πέρα, θέλει πολλή σκέψη τι θα γίνει για την επόμενη τριετία.
ΟΜΩΣ, αποδείχτηκε ότι δεν υπήρχε η διάθεση να κάνεις μεταγραφές επιπέδου και απλά η κίνηση με Λουτσέσκου ήταν ακριβώς να κάνει μια διαχείριση του τότε υφιστάμενου ρόστερ και όπου βγει.
Η ευθύνη Λουτσέσκου ήταν ότι συμβιβάστηκε με την προσέγγιση αυτή, δεν πίεσε για ενίσχυση, στηρίχθηκε σε παίκτες που ήταν στο (αγωνιστικό) τέλος τους, το γενάρη δεν ενίσχυσε επίσης την ομάδα.
Το αποτέλεσμα αυτής της τακτικής είναι το τέλμα στο οποίο έχουμε μπεί διακινδυνεύοντας την απώλεια δύο στόχων σημαντικών.
Η ομάδα δεν έκανε αγωνιστική πρόοδο.
Η πρόκριση στην ευρώπη έγινε με ηρωϊκές προσπάθειες, εντούτοις κανείς δεν είναι αχάριστος να μην αναγνωρίσει ότι προχωρήσαμε γύρους για πρώτη φορά.
Στην ελλάδα όμως είναι προφανές το πισωγύρισμα.
Δεν έχει νόημα να αναφέρουμε πάλι τα αρνητικά αποτελέσματα.
Ακόμα και η πρόκριση στον τελικό έγινε με όρους θρίλερ, στην κόψη του ξυραφιού δηλαδή.
Ποτέ δεν κυριάρχησες αγωνιστικά.
Δεν μπόρεσες γιατί το υλικό που είχες διαμορφώσει ή ανέχτηκες να υπάρχει, δεν ήταν ικανό να κυριαρχήσει στον αγωνιστικό χώρο.
Στηρίζουμε ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ, για το κύπελο και τη 2η θέση.
Από εκεί και πέρα, θέλει πολλή σκέψη τι θα γίνει για την επόμενη τριετία.
- abc_o_ karpouzas
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:....
....
ολα αυτα που λες θα εχουν ...λογικη.. και αφορμη ...κουβεντας...μονο εαν πεις τι επρεπε να κανει ο ΠΑΟΚ με τα 10-12 νουμερα που τελειωνουν τωρα...
ας υποθεσουμε οτι ολοι αυτοι οι παικτες ή σχεδον ολοι δεν κανουν... και η πληρωμη τους ειναι το ...χ...ποσο...
τι επρεπε να κανει ο ΠΑΟΚ ...ακουω,,
Καταντάει σχεδόν βαρετή η ίδια κουβέντα
Να πιέσει τι με 15 συμβόλαια να λήγουν σε 10 μήνες; Να σπάσει ο Ιβάν τα συμβόλαια πληρώνοντας αποζημιώσεις για συμβόλαια που θα έληγαν 10 μήνες μετά;
Ακόμα επιμένετε ότι ήταν επιλογή Ραζβαν και ότι αν το ζητούσε ο Ιβάν δεν θα έλεγε..".κάνε μας την χάρη αγόρι μου"
Να πιέσει τι με 15 συμβόλαια να λήγουν σε 10 μήνες; Να σπάσει ο Ιβάν τα συμβόλαια πληρώνοντας αποζημιώσεις για συμβόλαια που θα έληγαν 10 μήνες μετά;
Ακόμα επιμένετε ότι ήταν επιλογή Ραζβαν και ότι αν το ζητούσε ο Ιβάν δεν θα έλεγε..".κάνε μας την χάρη αγόρι μου"
Μα υπήρχαν πολλά ενεργά συμβόλαια που ηταν στον τελευταιο τους χρόνο ρε συ Γκουερινο,δε μπορείς να διώξεις χωρίς κόστος τόσα ενεργά συμβόλαια.
Ο Λουτσεσκου κράτησε Καντουρι και έφερε,Μιτριτσα,Σιντγκλει,Τέιλορ.
750+1,1+500+400=2,75 για 4 παίχτες που με εξαίρεση τον ράφτη,είχαν βιογραφικό που δικαιολογεί τον ερχομό τους και το κόστος τους.
Αυτά ήταν τα λεφτά που χρέωσε την ομάδα ο Λουτσεσκου.
Με 2,75 θα φερναμε δηλαδή 4 καλύτερους παίχτες σύμφωνα με τον parolo και όχι μόνο αυτόν βέβαια.
Ίσως και να γινόταν,να δούμε τον Μποτο που είναι το στοιχείο του,τι επιλογές θα κάνει με ανάλογα ποσά.
Γιατί μέχρι τώρα έφερε έναν με 3 ,περισσότερα δηλαδή από τα 2,75 για τέσσερις,που κάποιοι εδώ μέσα τον έβγαλαν παλτό πριν τον δουν.
Γίνεται δουλειά έτσι;
Ο Ολιβειρα τραυματίστηκε, δε τον είδαμε ποτέ, το ίδιο θα είχε γίνει και με Κρμεντσικ ,που ολοι τόσο θέλετε και έχει παίξει τόσα παιχνίδια όσα και ο Ολιβειρα στη σεζόν.
Να δούμε τι θα γίνει το καλοκαίρι,πόσοι από όσους τελειώνουν τα συμβόλαια τους θα μείνουν και μετά βρίζουμε μαζί.
Ο Λουτσεσκου κράτησε Καντουρι και έφερε,Μιτριτσα,Σιντγκλει,Τέιλορ.
750+1,1+500+400=2,75 για 4 παίχτες που με εξαίρεση τον ράφτη,είχαν βιογραφικό που δικαιολογεί τον ερχομό τους και το κόστος τους.
Αυτά ήταν τα λεφτά που χρέωσε την ομάδα ο Λουτσεσκου.
Με 2,75 θα φερναμε δηλαδή 4 καλύτερους παίχτες σύμφωνα με τον parolo και όχι μόνο αυτόν βέβαια.
Ίσως και να γινόταν,να δούμε τον Μποτο που είναι το στοιχείο του,τι επιλογές θα κάνει με ανάλογα ποσά.
Γιατί μέχρι τώρα έφερε έναν με 3 ,περισσότερα δηλαδή από τα 2,75 για τέσσερις,που κάποιοι εδώ μέσα τον έβγαλαν παλτό πριν τον δουν.
Γίνεται δουλειά έτσι;
Ο Ολιβειρα τραυματίστηκε, δε τον είδαμε ποτέ, το ίδιο θα είχε γίνει και με Κρμεντσικ ,που ολοι τόσο θέλετε και έχει παίξει τόσα παιχνίδια όσα και ο Ολιβειρα στη σεζόν.
Να δούμε τι θα γίνει το καλοκαίρι,πόσοι από όσους τελειώνουν τα συμβόλαια τους θα μείνουν και μετά βρίζουμε μαζί.
ποιος ειπαμε ειναι ο-οι υπευθυνος-οι που φροντισε-σαν να ληγουν τοσα πολλα συμβολαια την ιδια χρονικη στιγμη ?
Υποτιθεται οτι ενας υποτυπωδης σοβαρος σχεδιασμος δεν περιλαμβανει μια τετοια κατασταση, που μονο προβληματα δημιουργει.
Υποτιθεται οτι ενας υποτυπωδης σοβαρος σχεδιασμος δεν περιλαμβανει μια τετοια κατασταση, που μονο προβληματα δημιουργει.
Αυτό που διαφαίνεται για το μπατζετ είναι ότι τα συμβόλαια θα πέσουν. Θα έρθουν παίκτες με προοπτική και συμβόλαια γύρω στα 400Κ. Όσο για τος αγορές των παικτών, πιστεύω ότι θα δούνε μια μίξη αγορών και δανεισμών με ρήτρα αγοράς για να μοιραστεί το κόστος.
Αν το σκεφτείς ψύχραιμα, με αυτή τη στρατηγική, ο ΠΑΟΚ θα χρειαστεί τουλάχιστον αλλά δυο χρόνια για να χτίσει ομάδα πρωταθλητισμού. Την τριτη χρόνια ίσως να μπορεί να διεκδικήσει πρωτάθλημα, αν του βγουν οι μεταγραφες των επόμενων τριών μεταγραφικών περιόδων. Αλλά αν φτάσουμε εκεί θα γίνει με ένα πολύ πιο βιώσιμο πλάνο που θα στηρίζεται σε νεαρούς φτηνούς παίκτες με καλή μεταπωλησιακη αξία.
Το πρόβλημα είναι το εξής. Ότι πρέπει να μείνουμε στη λογική Μποτο για μια τουλάχιστον πενταετία για να κρίνουμε το πλάνο, και αν κάτι μας έχει δείξει ο Ιβαν και ο κόσμος είναι ότι δεν έχουν αυτή την υπομονή και σταθερότητα. Γιατί αν μέχρι να φτάσουμε στο στόχο, βγούμε 2-3 χρονιές τριτοτεταρτοι βλέπω να αλλάζουν μέχρι και τα πλακάκια στο γήπεδο.
Αν το σκεφτείς ψύχραιμα, με αυτή τη στρατηγική, ο ΠΑΟΚ θα χρειαστεί τουλάχιστον αλλά δυο χρόνια για να χτίσει ομάδα πρωταθλητισμού. Την τριτη χρόνια ίσως να μπορεί να διεκδικήσει πρωτάθλημα, αν του βγουν οι μεταγραφες των επόμενων τριών μεταγραφικών περιόδων. Αλλά αν φτάσουμε εκεί θα γίνει με ένα πολύ πιο βιώσιμο πλάνο που θα στηρίζεται σε νεαρούς φτηνούς παίκτες με καλή μεταπωλησιακη αξία.
Το πρόβλημα είναι το εξής. Ότι πρέπει να μείνουμε στη λογική Μποτο για μια τουλάχιστον πενταετία για να κρίνουμε το πλάνο, και αν κάτι μας έχει δείξει ο Ιβαν και ο κόσμος είναι ότι δεν έχουν αυτή την υπομονή και σταθερότητα. Γιατί αν μέχρι να φτάσουμε στο στόχο, βγούμε 2-3 χρονιές τριτοτεταρτοι βλέπω να αλλάζουν μέχρι και τα πλακάκια στο γήπεδο.
- abc_o_ karpouzas
απο που...την ξερουμε..ρε gika την λογικη του μποτο??gika έγραψε: Το πρόβλημα είναι το εξής. Ότι πρέπει να μείνουμε στη λογική Μποτο
πριν τον δουμε γιαννη τον φωναζουμε
περιμενε να δουμε τι ...εχουμε...να δουμε μεχρι 30 αυγουστου και μετα μιλαμε για λογικες...
δεν ξερω ρε φιλε...εγω γιατι δεν μπορω να δω αυτην την...λογικη...
-
Εγώ ρωτάω το μπάτζετ. Γιατί εκεί φαίνεται εάν ο αρης ή ο βαζελος έχουν καλύτερα ματια να βρίσκουν παίχτες κανονικούς κ όχι μουργους μιτριτσες τσολακες κ λοιπές όχι μετριοτητες, αλλά ανικανοτητες σαν μονάδες.PAOK_Antarctica έγραψε:Τι ακριβώς βάφουν φιλε, που προτελευταία αγωνιστική πανηγύριζαν την έξοδο στην Ευρώπη λες και πήραν τσαμπιολι; Τι ακριβώς βάφουν;
Δηλαδή εσύ ζηλεύεις την πορεία του Άρη;
Τους βλέπεις και λες "τέτοια ομάδα θέλω";
Σε καμία περίπτωση δεν ζηλεύω ούτε τον αρη αλλά ούτε κ το βαζελο. Φοβάμαι όμως μήπως με την αδυναμία μας του δώσουμε χώρο κ ξυπνήσει ,όπως ξύπνησε κ στο βόλεϊ. Κ ζεστάνουν κ τους οπαδούς τους
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος τσιριγωτης την Κυρ 15 Μάιος 2022, 12:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εχετε φαει σκαλωμα με τους τιτλους,τις πορειες,τους στοχους ενω η ουσια ειναι αλλου και αυτη ειναι το πλανο. Μονο ζητουμενο για καθε ομαδα ειναι να εχει συγκεκριμενο πλανο με βαση τις συνθηκες που επικρατουν καθε φορα και ενα ορθο πλανο απαιτει να υλοποιειται απο άτομα που εχουν την ιδια φιλοσοφια και μπορουν να το υπηρετησουν. Αυτος ειναι ο μεγαλος προβληματισμος αυτη τη στιγμη. Αν Σαββιδης,Μποτο,Λουτσεσκου μπορουν να υπηρετησουν το ιδιο πλανο και δυστυχως εμεις ως οπαδοι δεν εχουμε τις γνωσεις για να μπορουμε να εκφρασουμε αποψη. Μακαρι να ξεραμε το μπατζετ,μακαρι να ξεραμε τις εισηγήσεις Λουτσεσκου,μακαρι να ξεραμε τι σκεφτεται ο Μποτο και για τα 2. Τα ξερουν αυτοι που πρεπει αλλα δυστυχως τοσα χρονια δεν μας επεισαν ποτε οτι λειτουργουν βαση λογικης οποτε και εμεις ψαχνομαστε να πιαστουμε απο οπου θελει ο καθενας...