Γαύρος - ΠΑΟΚ 1-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Πασχαλάκης
2
2%
Σάστρε
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ίνγκασον
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κρέσπο
3
3%
Τσαουσης
4
5%
Σβάμπ
3
3%
Κούρτιτς
1
1%
Ζίφκοβιτς
8
9%
Σοάρες
48
55%
Μιτρίτσα
15
17%
Τσόλακ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τέυλορ
2
2%
Άκπομ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μπίσεσβαρ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ελ Καντουρί
2
2%

Σύνολο ψήφων: 88

boogeyman77
Επικοινωνία:

Re: Γαύρος - ΠΑΟΚ 1-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Δημοσίευση από boogeyman77 »

JohnDag έγραψε:.

Στην απευκταια όμως περίπτωση που χαθεί το κύπελλο (φτου, φτου) και βγεις 4ος μας βλέπω να γινόμαστε γιαχμα.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν θέλω καν να φανταστώ τι θα συμβεί σε αυτό το ενδεχόμενο
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Τίποτα δε θα γίνει.

Να συνεχίσει η ομάδα τη δουλειά της.

Να γίνουν οι αλλαγές που απαιτούνται.

Και πάμε παρακάτω...
Άβαταρ μέλους
Nostalgos

Δημοσίευση από Nostalgos »

Ο Λύρατζης γιατί δεν παίζει;
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Γερασίμου έγραψε:Δηλαδή ο Τ.Δ. θα πάει κόντρα στα θέλω του προπονητή; Αν ο προπονητής ζητήσει παίκτες π.χ. για σετ παιχνίδι και μόνο αδιαφορώντας αν δεν διαθέτουν ταχυδύναμη, ο Τ.Δ. θα φέρει αναλόγους των Καντέ, Κασεμίρο, Ντε Μπρόινε και θα του πει "φτιάξε αθλητική ομάδα και ξέχνα αυτά που ήξερες περί balance, build up κλπ" και δεν θα γίνει κ@λοχανείο η ομάδα; Στηρίζουμε τον προπονητή, αλλά πολλά από τα πιστεύω του είναι αναχρονιστικά και τα έχει ξεπεράσει το ποδόσφαιρο. Το 2022-23 όσο και αν ακούγεται παράξενο απέχει πολύ από το 2018-19.
Στα ευχάριστα ας κρατήσουμε την ικανοποιητική αντίδραση της ομάδας που αν είχε σέντερ φορ σήμερα το καθάριζε το διπλό. Ας έχουμε μια θετική αύρα για τον τελικό και να κάνουμε κατά το δυνατόν καλόπιστη κριτική.
Το να πάει κόντρα έχει πολλές ερμηνείες!

Οι 2 πρώτες μεταγραφές που έγιναν με βάση τα κολλήματα του. ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ που δηλώνετε αρκετοί, δείχνει ότι του πάει πολύ κόντρα!

Ένας ελπιδοφόρος γρήγορος παίκτης στα χαφ βλ. Σοαρες και ένας πλάγιος αμυντικός που ανεβαίνει αρκετά.

Απο κει ήδη φαίνεται ότι του πάει πολύ κόντρα!

Άρα είτε έχουμε ήδη μεγάλη κόντρα ή μάλλον σκέφτεται αλλιώς το ποδόσφαιρο ο καθένας και εμείς απλά ψάχνουμε να βρούμε κάτι να πούμε.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Dimg4 έγραψε:Ειμαι παλι σκασμενος αλλα ρε αλλοθρησκοι θα σας γ@μησουμε και την τριτη αλλα και στον τελικο! Το κυπελλο θα μας γινεται απονομη καθε χρονο πλεον!
Λουτσε κανε τα δικα σου και ασε εμας να γκρινιαζουμε, ταμειο μετα τον τελικο. Το παρεις δεν το παρεις μακαρι να μεινεις και να σου δωσουν παικτες γιατι πλεον η λουζεροποιηση φαινεται στα ματια καποιων.
Ξηλωσε η φυγε.
+1926+

Υποκλινομαι..

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Δεν είδα το παιχνίδι γιατί δε μπορούσα. Προσωπικά δεν κατάλαβα γιατί να παιξει 50+ αγώνες ο Κουρτιτς. Ο ποδοσφαιριστής έπρεπε να παίζει μια φορά την εβδομάδα και σπάνια μέσα στη χρονιά μεσοβδόμαδα. Να γράψει στο τελος της χρονιάς το πολύ 3200 αγωνιστικα λεπτά σε περίπου 42 αγώνες. Ταβάνι βάζω σε ποδοσφαιριστές τα 42 ματς το χρόνο. Τώρα είχαμε 1 στόχο εφόσον εφυγε η Ευρώπη και ηταν το κύπελλο. Γιατί να πας με σκασμένη ομάδα;

Βάλε στα χαφ τον Σβαμπ με το Σοάρες, στο επομενο Σβαμπ Τσιγγαρα, ξεκουρασε κουρτιτς και στο 10, πίσω από το φορ βάλε τον Κουτσια και αλλαγή του τον Ολιβειρα. Ο Κουτσιας έπρεπε να έχει απο την αρχή της σεζόν αυτό το ρόλο (να παίξει και στις 4 θέσεις του σταυρού της επίθεσης), σημερα να εχει όσο χρόνο εχουν οι Λυρατζης /Τσιγγαρας. Έπειτα στα χαφ περιμένεις και τον Αουγκουστο και φορμαρεις το κεντρικό δίδυμο Κουρτιτς-Αουγκουστο για τον τελικό κυπέλου.

Ομοίως, στα εξτρεμ εχεις ενα φανταστικό παικτη που πάει στα 4000 λεπτά ενω δεν είναι και τοσο φυσικαλ. Ο Ζιβκοβιτς πάντως το λέει η καρδιά του. Πολύ φιλότιμος. Τι χρειαζόταν; Ροτεισον.. Περισσότερο Κωσταντελιας, Κουτσιας, Λάμπρου (που κακώς δόθηκε).

Η κριτική δεν αναιρεί τη φανταστική δουλειά του κόουτς. Πρέπει όμως να μάθουμε να διαχειριζομαστε πλεον σεζον με 55+ ματς.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Γαύρος - ΠΑΟΚ 1-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Δημοσίευση από aivas19 »

ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Καταντήσατε την ΠΑΟΚΑΡΑ μια ομαδα ΑΝΗΜΠΟΡΗ να κερδίσει στην κολοσουπερλίγδα .
Την καταντήσατε ΑΝΗΜΠΟΡΗ να αλλάξει τη μοίρα της.
Κουράσατε τον κόσμο, τον απογοητεύσατε, μας τρελάνατε.
Ιβάν διώξτον.
Και (ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ) μαζί με Μπότο φτιάξτε μια νέα ομάδα που θα είναι ΠΑΟΚ.
Αυτό που βλέπουμε είναι ο Μακεδονικός
Σταματα λιγο βρε μιρλα, νισαφι

ΥΓ: να μιλας για τον εαυτο σου, δεν εισαι εκπρόσωπος κανενος, στον κοσμο που λες ειναι και αλλοι που διαφωνουν μαζι σου
Άβαταρ μέλους
kounavi

Δημοσίευση από kounavi »

Μακεδονικός κατέληξε ο ΠΑΟΚ πρόεδρε. Με Ηλιάδη και Τοργκελε καλύτερα ήμασταν, διώξε τον Λουτσο μας μικραίνει. Φέρε Παράσχο Μποτο
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Εικόνα
Δεν κρατηθηκα
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Νομίζω οι 8 ψήφοι στον Μιτριτσα είναι λίγοι, άξιζε παραπάνω για σήμερα ..
gpap

Δημοσίευση από gpap »

K_geo έγραψε:.....

κατα τα άλλα, δε θα σταυρώσουμε νίκη μεχρι το τέλος της σεζόν να σκάσετε λυσάρες.

αλλά 2η θέση και κύπελλο θα τα πάρουμε. ώστε να σκάσετε επίσης :) :mrgreen:

:opaokara:
δεν μπορεί να γίνει αυτό το σενάριο πλέον φίλε.
Αν ''δεν σταυρώσεις νίκη'', 4ος βγαίνεις και κάποιοι ήδη ξεκίνησαν από εχθές τα ''τι 2ος, τι 4ος, το ίδιο είναι''.

Κατάντια να μετατρέπεσαι από οπαδός σε φερέφωνο.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Ποια μίρλα βρε ???
Την πραγματικότητα την βλέπετε ?
Ομάδα με 0 νίκες σε αγώνες που αντιστοιχούν σε αριθμό σε κανονικό γύρο πρωταθλήματος ?
Αναλογίζεστε που θα μας οδηγούσε αυτή η κατρακύλα ?
Αν η ΗΤΤΑ και η ΙΣΟΠΑΛΙΑ έγιναν μια αγαπημένη συνήθεια, τότε να μείνει ο Λουτσέσκου μαζί με τους αγαπημένους του παίκτες
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Καταντήσατε την ΠΑΟΚΑΡΑ μια ομαδα ΑΝΗΜΠΟΡΗ να κερδίσει στην κολοσουπερλίγδα .
Την καταντήσατε ΑΝΗΜΠΟΡΗ να αλλάξει τη μοίρα της.
Κουράσατε τον κόσμο, τον απογοητεύσατε, μας τρελάνατε.
Ιβάν διώξτον.
Και (ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ) μαζί με Μπότο φτιάξτε μια νέα ομάδα που θα είναι ΠΑΟΚ.
Αυτό που βλέπουμε είναι ο Μακεδονικός
Άσε αδερφέ, έσκισα το διαρκείας μου.
Πλέον λέω ότι είμαι εθνική Ελλάδος, προσπαθώ τώρα να μάθω τους Έλληνες που παίζουν στο εξωτερικό.

Αν χάσουμε το κύπελλο, θα κάψω τις φανέλες μου, έτοιμες τις έχω στο βαρέλι με οινόπνευμα και πυροσβεστήρα από δίπλα.

Αν φάμε πάνω από 2 γκολ, ετοιμάζομαι για ντου στα γραφεία της μΠΑΕ.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

sourmenetes έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Ειμαι παλι σκασμενος αλλα ρε αλλοθρησκοι θα σας γ@μησουμε και την τριτη αλλα και στον τελικο! Το κυπελλο θα μας γινεται απονομη καθε χρονο πλεον!
Λουτσε κανε τα δικα σου και ασε εμας να γκρινιαζουμε, ταμειο μετα τον τελικο. Το παρεις δεν το παρεις μακαρι να μεινεις και να σου δωσουν παικτες γιατι πλεον η λουζεροποιηση φαινεται στα ματια καποιων.
Ξηλωσε η φυγε.
+1926+

Υποκλινομαι..
Ιδού το τσιράκι των μοντς.
Υποκλίνεται ο άλλος.. Αφεντικά και δούλοι, ίδια σκατά γινήκαμε ούλοι.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

gpap έγραψε:
K_geo έγραψε:.....

κατα τα άλλα, δε θα σταυρώσουμε νίκη μεχρι το τέλος της σεζόν να σκάσετε λυσάρες.

αλλά 2η θέση και κύπελλο θα τα πάρουμε. ώστε να σκάσετε επίσης :) :mrgreen:

:opaokara:
δεν μπορεί να γίνει αυτό το σενάριο πλέον φίλε.
Αν ''δεν σταυρώσεις νίκη'', 4ος βγαίνεις και κάποιοι ήδη ξεκίνησαν από εχθές τα ''τι 2ος, τι 4ος, το ίδιο είναι''.

Κατάντια να μετατρέπεσαι από οπαδός σε φερέφωνο.
Μια χαρά γίνεται. Χ με βαζελο και 1Χ η γειτονιά στα Γιάννενα.
Χ στον τελικό και το κύπελλο στα πέναλτι
2ος ο ΠΑΟΚ και κυπελλούχος χωρίς νίκη εδώ και δύο μήνες.
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

paokpantou έγραψε:Κοιτα που κατάντησες ΠΑΟΚΤΣΗ να έχεις να κερδίσεις 11ματς και να λες έλα μωρέ τώρα ποια πλέι οφ ποια δεύτερη θέση το κύπελλο να πάρω και αν το χάσω πάλι δεν θα πειραζει διότι θα έχω παίξει 60ματς ελλείψεις και άλλες δικαιολογίες.. και έχω τον Λουτσε ρε τον πιο πετυχημένο προπονητή να ουμε.. Άσχετα αν κάνει μαλακιες αλλά είναι ο πιο πετυχημένος οπότε δεν τον κραζω δεν έχει το αλάθητο ο Λουτσε..
Το ότι η ομαδα σέρνεται όμως το ότι ακούμε για 2 με3 διορθωτικές κινήσεις μεταγραφές το ότι του χρόνου θα παιζουμε ποδόσφαιρο που έπαιζαν πριν μια δεκαετία όπως και φετος και δεν θα αλλάξει σχεδόν τίποτα στην ομάδα δεν μας πειράζει... Μόνο ο Μποτο μας έμεινε μάγκες να αλλάξει κάτι σε αυτή την ομάδα μαζί και τα μυαλά του Λουτσε.. που αντί μετά το νταμπλ να κάνει βηματαρες μπροστά κάνει κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια λάθη..
Ήρθε η ώρα ξανά ο Ιβαν να χωσει κανένα φράγκο για μεταγραφές και όχι μπαλώματα και ήρθε και η ώρα να γίνουμε επιτέλους μια γρήγορη ευρωπαϊκή ομάδα.. Και το κύπελλο να πάρουμε που το πιστεύω αυτό η γνώμη μου είναι μια... Αλλάξτε την μισή ομάδα και παραπάνω.. Ο κύκλος έκλεισε δεν πάει άλλο.

Αυτό..
Είναι αδιανόητη η αλλαγή σκέψης μας. Πώς καταντήσαμε έτσι;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”