sourmenetes έγραψε:Εχεις πάρει χαμπάρι με τι παίκτες έπαιζες στα πλευ οφ;;τσιριγωτης έγραψε:Να μας πει γιατί έβγαλε Σοάρες κ κράτησε τον κουρτιτς. Να μας πει πώς κατάφερε να φτάσει την ομάδα σε αυτό το χάλι .sourmenetes έγραψε:Να μας πει ο λουτσεσκου γιατί δε σούταρε ο ακπομ!
Να μας πει..
Νομίζω εινα καθαρά ευθύνη του!
Και καθαρά φταίει αυτός...
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να μας πει τι έκανε στα πλέι οφ . Ρε πάτε καλά; ; μιλάτε
Δεν ενεκρινα εγώ το ρόστερ κ ούτε το επευφημω
Γαύρος - ΠΑΟΚ 1-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
-
τσιριγωτης
Re: Γαύρος - ΠΑΟΚ 1-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
Οκ αφού κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία να δημιουργήσουν θέμα εργομετρικων,ας μας πουν τι είναι τα εργονομικά, πότε και γιατί τα κάνει μια ομάδα και ποια η σχέση τους με υποστηρικτικά μηχανήματα όπως VIS TRACK και FMS?
Το αντιλαμβανεσαι πως του χρονου θα παιζεις μπροστα με Ολιβειρα και Τσολακ? Και πως αν ο Ακπομ ηταν πιο φτηνος η εισηγηση του Λουτσε θα ηταν να παραμεινει?sourmenetes έγραψε:Ποια νοοτροπία ρε ντιμ άρρωστη;;Dimg4 έγραψε:Ρε σουρμε ελεος με την υπερασπιση συνεχεια, 11 γαμηδια ματς ξεχασαμε τι ειναι νικη. Η ομαδα ειναι αρρωστη σε νοοτροπια
Πλάκα κάνουμε;;
Το οτι το. Υλικό εκλασε και είναι για τα μπάζα οι μισοί δεν το βλέπεις;;
Βγήκε ο ακπομ με το μανωλα το τραγι και ούτε καν σούταρε.
Γυρνάει σέντρα ο τσαουσης και ο τσολακ ούτε έβαλε πόδι.
Ποια άρρωστη νοοτροπία;;
Το να λεμε οτι το μισο ροστερ ειναι για τα μπαζα ειναι μιση αληθεια. Η αλλη μιση ειναι πως μαλλον αυτο το μισο ροστερ π ειναι για τα μπαζα παιζει να παραμεινει και του χρονου μετα απο εισηγηση του προπονητη.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το ξέσκισμα συνεχίζεται αδιάκοπα.
Θα ήθελα να δω και τους υπόλοιπους ομως να παίζουν χωρίς 7-8 βασικούς επί 5-6 ματς έτσι για να δω κάτι...
Μάλλον δεν έχετε συνηδητοποιησει κάτω από ποιες συνθήκες έπαιξε ο ΠΑΟΚ τα πλευ οφ.
Θα ήθελα να δω και τους υπόλοιπους ομως να παίζουν χωρίς 7-8 βασικούς επί 5-6 ματς έτσι για να δω κάτι...
Μάλλον δεν έχετε συνηδητοποιησει κάτω από ποιες συνθήκες έπαιξε ο ΠΑΟΚ τα πλευ οφ.
- Caballo Viejo
Έπαιζε λέει ο γαύρος με τα δεύτερα, λες κι έπαιζε με άλλους στα προηγούμενα ματς ή λες και δεν είχαμε κι εμείς απουσίες. Λες και δεν προσπάθησε καθόλου η ομάδα απόψε. Κλασική παοξίδικη μίρλα. Όταν όμως η στατιστική την άλλη βδομάδα θα φέρει πανηγύρια, διότι δεν γίνεται να είσαι για πάντα κακός ή άτυχος όταν υπάρχει κάποια ποιότητα, τα ξαναλέμε.
Ρε αστυνομε φτάνει έλεος..renegade έγραψε:Οκ αφού κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία να δημιουργήσουν θέμα εργομετρικων,ας μας πουν τι είναι τα εργονομικά, πότε και γιατί τα κάνει μια ομάδα και ποια η σχέση τους με υποστηρικτικά μηχανήματα όπως VIS TRACK και FMS?
Πάνε να μαλώσεις με κάναν άλλον.
Δεν αφήνεις κανέναν όλους μα όλους να τους την πεις.
Βάλε και το παλιό nickname γιατί κι αν πέρασαν τόσα χρόνια ίδιος κι απαραλλακτος.
Η ομάδα πάει για 4η και έχεις όρεξη..
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλύτερα να πάμε με χαμηλά την μπάλα και ως αουτσάιντερ γιατί αν πάμε ψηλωμενοι δεν μας βλέπω καλά…τσιριγωτης έγραψε:Θα τους πατήσουμε τους βαζελους. Πολύ αέρα πήραν κ νομίζουν ότι θα γαμησουν τον κόσμο όλο. Θα τους γαμησουμε
Δηλαδή ρε gospi για να καταλάβω, εσύ θεωρείς ότι ο ΠΑΟΚ του χρόνου θα παίζει με τους ίδιους παίχτες;
Να στο πω και αλλιώς και όχι μόνο σε εσένα αλλά και σε αυτούς που πήραν αφορμή από μια δήλωση του προπονητή ότι ο ΠΑΟΚ για του χρόνου, χρειάζεται 2-3 διορθωτικές κινήσεις.
Οι δύο από τις τρεις έγιναν,ένας μένει.
Χαλαρώστε ρε,ένα παιχνίδι προετοιμασίας για τον τελικό ηταν σήμερα και αυτό που πρέπει να μας αφήνει ικανοποιημένους είναι οι αρκετές επιστροφές.
Αν έχουμε και τον Αρχηγό με τον Λυρατζη διαθέσιμους θα είμαστε σούπερ.
Να στο πω και αλλιώς και όχι μόνο σε εσένα αλλά και σε αυτούς που πήραν αφορμή από μια δήλωση του προπονητή ότι ο ΠΑΟΚ για του χρόνου, χρειάζεται 2-3 διορθωτικές κινήσεις.
Χαλαρώστε ρε,ένα παιχνίδι προετοιμασίας για τον τελικό ηταν σήμερα και αυτό που πρέπει να μας αφήνει ικανοποιημένους είναι οι αρκετές επιστροφές.
Σήμερα η ομάδα έβγαλε αντίδραση ότι και να λένε..Περιμένω πως και πως τον αρχηγό, τον Λύρατζη και τον Βραζιλιάνο..Caballo Viejo έγραψε:Έπαιζε λέει ο γαύρος με τα δεύτερα, λες κι έπαιζε με άλλους στα προηγούμενα ματς ή λες και δεν είχαμε κι εμείς απουσίες. Λες και δεν προσπάθησε καθόλου η ομάδα απόψε. Κλασική παοξίδικη μίρλα. Όταν όμως η στατιστική την άλλη βδομάδα θα φέρει πανηγύρια, διότι δεν γίνεται να είσαι για πάντα κακός ή άτυχος όταν υπάρχει κάποια ποιότητα, τα ξαναλέμε.
- ΑποστόληςΑ
Εύχομαι Mitrita και Akpom να αποτελέσουν παρελθόν, μακάρι και ο Colak. Αν μείνουν >σημαίνει ότι η ομάδα του χρόνου θα έχει ρίξει λευκή πετσέτα.sourmenetes έγραψε:Βγήκαμε 5 φορές φάτσα με το τέρμα μια ο ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ μαλάκια, μια ο μιτριτα, μια ο ακπομ μια ο τσολακ!
Θετικό η εμφάνιση του Soares, στον οποίο ελπίζουμε. Κρίμα που δεν είδαμε και Τσιγγάρα.
Λογικά όταν πηγαίναμε τρένο και η ομάδα επαιζε καλά μετά το 70 στο μεγάλο σερί σε κύπελλο κ Ευρώπη κάναμε εργομετρικά .. ξαφνικά μετά σταματήσαμε ..
Έφυγε ο Ζιώγας και νομίζουν οι αρδ ότι πλέον δεν κάνουμε τίποτα .. έλεος ρε μάγκες
Έφυγε ο Ζιώγας και νομίζουν οι αρδ ότι πλέον δεν κάνουμε τίποτα .. έλεος ρε μάγκες
Εγω δυστυχως φοβαμαι οτι του χρονου η ενδεκαδα μας θα περιλαμβανει Κουρτιτς Καντουρι Μπισε Βιειρινια και Κρεσπο. Μακαρι να διαψευσθω και να γινουν οι καταλληλες κινησεις, αλλα δεν το βλεπω.obanebane έγραψε:Δηλαδή ρε gospi για να καταλάβω, εσύ θεωρείς ότι ο ΠΑΟΚ του χρόνου θα παίζει με τους ίδιους παίχτες;
Κι αν παρουμε και ως δεδομενο πως και στα φορ δεν θα εχουμε διαφοροποιησεις, δεν μπορω να δω πως θα αλλαξει σημαντικα η εικονα της ομαδας με την προσθηκη ενος καινουριου αριστερου εξτρεμ στην εξισωση
Οι μονοι καινουριοι παιχτες στην ενδεκαδα θα ειναι ο τερματας και ο αριστερος εξτρεμ. Ολους τους αλλους τους ξερουμε και τους εχουμε εδω.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- thomas Murg
Ο Μίτριτσα θέλω να μείνει. Ελπίζω χωρίς χρήματα στην ομάδα του ή έστω με ελάχιστα.
Eγινε η απωλεια συνηθεια μας και ο ερωτας μια αρρωστη κραυγη...