Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2021 - 2022
- Willie the Pimp
Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2021 - 2022
Επιτίθεσαι στον Μπαρνς όταν στο 2ο σετ δεν πήρε ούτε προσπάθεια και ήταν μόνο στην υποδοχή. Και επίσης σημαδεύεις συγκεκριμένους παίκτες και δε βλέπεις όλο το παιχνίδι.τσιριγωτης έγραψε:Εγώ μίλησα γι τους ακραίους μας ..και για μπαρνς κ για κουμεντακη.. ποιο το πρόβλημα; ;PaokCuba4 έγραψε:Ο Μπαρνς φταίει που δε του έδωσε επίθεση ο Ουολς στο δεύτερο θες να μου πεις. Για τον Ούντρις που έχασε τις κρίσιμες θα μου πεις; Η ομάδα θα ανέβει. Πίστη θέλει.τσιριγωτης έγραψε:Που είναι οι ακραίοι μας μάγκες; ; Που είναι ο κουμεντακης; ;
Ο παιχταράς ο μπαρνς; ;; Που είναι; ;
Ο ουντρις είναι ο μόνος που μας κρατάει
Φοβερος πρωτοψαλτης...
Ο λευκορωσος ωρες ωρες σαν μαστουρομενος παιζει
Ο λευκορωσος ωρες ωρες σαν μαστουρομενος παιζει
-
="PaokCuba4"]
Κάτι θα είδε και ο καλμα κ τον έβγαλε
Επιτίθεσαι στον Μπαρνς όταν στο 2ο σετ δεν πήρε ούτε προσπάθεια και ήταν μόνο στην υποδοχή. Και επίσης σημαδεύεις συγκεκριμένους παίκτες και δε βλέπεις όλο το παιχνίδι.[/quote]τσιριγωτης έγραψε:Εγώ μίλησα γι τους ακραίους μας ..και για μπαρνς κ για κουμεντακη.. ποιο το πρόβλημα; ;PaokCuba4 έγραψε:Ο Μπαρνς φταίει που δε του έδωσε επίθεση ο Ουολς στο δεύτερο θες να μου πεις. Για τον Ούντρις που έχασε τις κρίσιμες θα μου πεις; Η ομάδα θα ανέβει. Πίστη θέλει.τσιριγωτης έγραψε:Που είναι οι ακραίοι μας μάγκες; ; Που είναι ο κουμεντακης; ;
Ο παιχταράς ο μπαρνς; ;; Που είναι; ;
Ο ουντρις είναι ο μόνος που μας κρατάει
Τρολαρεις φαντάζομαιHayate έγραψε:Εργο Καλμαζιδη αυτο το χαλι!!!
Ας γυρίσουμε τότε σε Δεληκώστες και ΣΙΑ
Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δε θεωρώ ότι είναι πρόβλημα η υποδοχή μας. Μια χαρά είναι, το πρόβλημα είναι ότι δε τροφοδοτεί ο Ουολς τους κεντρικούς και σε πολλές φορές λάθος, και παίζει μόνο με Ούντρις και Κουμεντάκη. Στο 2ο ο Μπαρνς πήρε μόλις 2 προσπάθειες, ο Μπράουν 3 και ο Ούντρις όλες σχεδόν.τσιριγωτης έγραψε:Όχι, οι ακραίοι. Κοίτα υποδοχές που βγάζουν, σε αντίθεση με τους δικούς μαςthomas Murg έγραψε:Τη διαφορά την κάνουν οι κεντρικοί τους
- thomas Murg
Πάντως για να τα λέμε κι όλα η υποδοχή με δάχτυλα του Μπαρνς είναι χειρότερη και από τη δική μου, που δεν έχω παίξει ποτέ βόλεϊ στη ζωή μου.
-
Hayate έγραψε:Εργο Καλμαζιδη αυτο το χαλι!!!
Ας γυρίσει ο δεληκωστας
Αφού δεν πιέζεις πολύ την υποδοχή και λογικό μετά να παίξει πρώτο χρόνο.thomas Murg έγραψε:Στο side out καθαρίζουν χαλαρά οι κεντρικοί τους
Δεν τρολαρω οχι...Το οτι ειναι σπουδαιος προπονητης προφανως..Magdi1976 έγραψε:Τρολαρεις φαντάζομαιHayate έγραψε:Εργο Καλμαζιδη αυτο το χαλι!!!
Ας γυρίσουμε τότε σε Δεληκώστες και ΣΙΑ
Εχει ευθυνες μεγαλες οταν θεωρητικα εχεις ισαξιο ροστερ με αλλες ομαδες και παρουσιαζεις τετοια χαλια..
-
Τι θέλω να σου πω. Ότι υπάρχουν και άλλα πράγματα που δεν λειτουργούν καλά και έχουν οδηγήσει σε 2 χαμένα σετ. Δεν είναι μόνο ο Μπαρνς και φυσικά δεν είναι ο καθ'ύλην υπαίτιος. Ο Καλμαζίδης θα κάνει τις επιλογές που ξέρει ότι θα βοηθήσουν. Άμα πρόκειται για βασικούς γιατί όχι;τσιριγωτης έγραψε:
Χρειαζόμαστε γεμάτο ρόστερ του χρόνου κυρίως στα άκρα..
Εκεί παίζεται όλο το παιχνίδι..
Ας ελπίσουμε να έχουν κάνει τις προεργασίες που χρειάζονται ώστε να είναι η ομάδα όπως πρέπει..
Αν είμαστε γεμάτοι δεν με φοβίζει ούτε ο Ερναντεζ ούτε οι ξένοι του γαύρου που θα μείνει χωρίς αξιόλογο λίμπερο.
Εκεί παίζεται όλο το παιχνίδι..
Ας ελπίσουμε να έχουν κάνει τις προεργασίες που χρειάζονται ώστε να είναι η ομάδα όπως πρέπει..
Αν είμαστε γεμάτοι δεν με φοβίζει ούτε ο Ερναντεζ ούτε οι ξένοι του γαύρου που θα μείνει χωρίς αξιόλογο λίμπερο.