Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2021 - 2022
Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2021 - 2022
Κακοί και οι δύο ακραίοι επιθετικά στο πρώτο σετ. Άμα χάσουμε αυτό το παιχνίδι με τον Πρωτοψάλτη να έχει πρόβλημα (έτσι δείχνει το σερβίς του), τι να πω!
Γενικά δε τροφοδοτεί σωστά ο Ουολς το παιχνίδι τόσο σε μοίρασμα όσο και σε ποιότητα. Ειδικά στους ακραίους τους έδωσε κάτι πάσες που δεν περιγράφονται. Στην pipe που χτύπησε ο Κουμεντάκης ήταν πολύ χαμηλά. Στον Μπαρνς του την έστειλε πίσω, ενώ το ίδιο έκανε και στον Μπράουν.sourmenetes έγραψε:Για μένα φταίει ο ουολς!
Τον κόψανε τόσες φορές, τι συνεχίζεις; ;
Ήμαρτον!!
Επίσης όπως λέτε ο κουμεντακης είναι άφαντος!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τσιριγώτη αν εσύ σήμερα νομίζεις ότι το πρόβλημα είναι μόνο ο Μπάρνς μόνο και μόνο για να έχεις την κοντρίτσα σου,με την καλή έννοια, τότε είσαι γελασμένος.Δεν βλέπεις ότι δεν λειτουργεί απολύτως τίποτα;
Ο Κουμεντακης παίζει να είναι ο χειρότερος του γηπέδου με δεύτερο τον Γουόλς που επιμένει να παίζει τον Μπαρνς με αντίπαλο μπλοκ Ντεν Ντρίς και Στάλεκαρ.
Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Κουμεντακης παίζει να είναι ο χειρότερος του γηπέδου με δεύτερο τον Γουόλς που επιμένει να παίζει τον Μπαρνς με αντίπαλο μπλοκ Ντεν Ντρίς και Στάλεκαρ.
- PAOK_NORTH_ARMY
Δυστυχώς πιο πολύ από όλα με πονάει αυτή η εικόνα στις κερκίδες τους. Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει με τους συγκεκριμένους πλέον. Δε κατάφερε να προσελκύσει κόσμο η ομάδα μας στο βόλεϊ. Βασικά τώρα που το ξανασκέφτομαι είμαστε ένας καθαρά ποδοσφαιρικός λαός που γράφουμε στα παπάρια μας τα υπόλοιπα τμήματα επιδεικτικά. Μακάρι να το πάρουμε αλλά και να συμβεί ο περισσότερος λαός μας ούτε πρέφα θα το πάρει και είναι εντελώς άσχημο. Ακόμα και εδώ μέσα σε τόσο σημαντικό αγώνα 3 άνθρωποι γράφουμε.
Δεν έχουμε κόψει τίποτα,ούτε καν σπάσαμε μπάλα....
- sourmenetes
- Moderator
Αμάν ρε ένα μπλοκ!
Ο τάπας σας. Έχει περάσει πόσα..
Ο τάπας σας. Έχει περάσει πόσα..
- sourmenetes
- Moderator
Πάτε καλά ρε??
Σβηστό 3-0
Μακάρι να μη βγω αληθινός
Μακάρι να μη βγω αληθινός
-
PaokCuba4 έγραψε:Καλά τώρα; Δεν έχει χάσει υποδοχή, είναι από τους λίγους που πιέζει από το σερβίς και στο τέλος του δίνει ο Ουολς κάκιστες πάσες και τον κράζεις;τσιριγωτης έγραψε:Υπήρξε ποτέ παίχτης επιπέδου ο μπαρνς; ; ξεχώρισε ποτέ καπου; ; γιατί κ στην ελλαδιτσα δε βλέπω να κάνει κάτι. Σωτηρίου βλέπω σε λίγο να μπαίνει
Και άμα θέλεις το βιογραφικό του, δες το στο διαδίκτυο.
Ρε φίλε δεν με απασχολεί το βιογραφικό του πρώτα απ'ολα....
Έπειτα σιγα τις υποδοχές. Αυτές τις λες υποδοχές καλες; ;
Εγώ αυτό που βλέπω, συγνώμη κιόλας
-
PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Δυστυχώς πιο πολύ από όλα με πονάει αυτή η εικόνα στις κερκίδες τους. Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει με τους συγκεκριμένους πλέον. Δε κατάφερε να προσελκύσει κόσμο η ομάδα μας στο βόλεϊ. Βασικά τώρα που το ξανασκέφτομαι είμαστε ένας καθαρά ποδοσφαιρικός λαός που γράφουμε στα παπάρια μας τα υπόλοιπα τμήματα επιδεικτικά. Μακάρι να το πάρουμε αλλά και να συμβεί ο περισσότερος λαός μας ούτε πρέφα θα το πάρει και είναι εντελώς άσχημο. Ακόμα και εδώ μέσα σε τόσο σημαντικό αγώνα 3 άνθρωποι γράφουμε.
Η ευκαιρία για κόσμο στο βόλεϊ χάθηκε την χρονιά που έφυγε κακήν κακώς ο καλμαζιδης. Αντί να δημιουργηθεί δυναστεία κάναμε πειράματα
Με τόσο μέτριο σήμερα Γουόλς είναι δύσκολα τα πράγματα.
Αντε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ
Αντε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ
Όχι Γιάννης, Γιαννάκης. Άμα έχανε τα τζαμπ φλοτ που έχασε ο Κουμεντάκης, θα ακούγαμε άλλα. Έπειτα έναν έχω δει να τις στέλνει στον Ουολς όπως πρέπει. Το θέμα είναι ότι δεν έχει τροφοδοτηθεί σωστά. Πάνω σε Ντε Ντρις και Στάλεκαρ δε δίνεις την πάσα. Ούτε ο Θεός δε θα την πέρναγε. Και μάλιστα δεν είναι το έχει κάνει μόνο στον Μπαρνς, αλλά και σε Κουμεντάκη και Μπράουν. Άμα θεωρείς ότι για όλα φταίει ο Μπαρνς, τι να πώ;τσιριγωτης έγραψε:PaokCuba4 έγραψε:Καλά τώρα; Δεν έχει χάσει υποδοχή, είναι από τους λίγους που πιέζει από το σερβίς και στο τέλος του δίνει ο Ουολς κάκιστες πάσες και τον κράζεις;τσιριγωτης έγραψε:Υπήρξε ποτέ παίχτης επιπέδου ο μπαρνς; ; ξεχώρισε ποτέ καπου; ; γιατί κ στην ελλαδιτσα δε βλέπω να κάνει κάτι. Σωτηρίου βλέπω σε λίγο να μπαίνει
Και άμα θέλεις το βιογραφικό του, δες το στο διαδίκτυο.
Ρε φίλε δεν με απασχολεί το βιογραφικό του πρώτα απ'ολα....
Έπειτα σιγα τις υποδοχές. Αυτές τις λες υποδοχές καλες; ;
Εγώ αυτό που βλέπω, συγνώμη κιόλας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PaokCuba4 την Παρ 13 Μάιος 2022, 18:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Επιτέλους ένα μπλόκ
-
Magdi1976 έγραψε:Τσιριγώτη αν εσύ σήμερα νομίζεις ότι το πρόβλημα είναι μόνο ο Μπάρνς μόνο και μόνο για να έχεις την κοντρίτσα σου,με την καλή έννοια, τότε είσαι γελασμένος.Δεν βλέπεις ότι δεν λειτουργεί απολύτως τίποτα;
Συμφωνώ ο γουολς χειρότερος, με τον κουμεντακη μαζί.
Ο μπαρνς που δεν μπορεί να περάσει μπάλα; ;
Μα του δίνει τις σκοτωμένος πάνω στους καλύτερους μπλοκέρ.τσιριγωτης έγραψε:Magdi1976 έγραψε:Τσιριγώτη αν εσύ σήμερα νομίζεις ότι το πρόβλημα είναι μόνο ο Μπάρνς μόνο και μόνο για να έχεις την κοντρίτσα σου,με την καλή έννοια, τότε είσαι γελασμένος.Δεν βλέπεις ότι δεν λειτουργεί απολύτως τίποτα;
Συμφωνώ ο γουολς χειρότερος, με τον κουμεντακη μαζί.
Ο μπαρνς που δεν μπορεί να περάσει μπάλα; ;
Τι να κάνει ο άνθρωπος
Στον πρώτο αγώνα ήταν καταπληκτικος