Razvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
gika

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευση από gika »

@bane να σου πω εγώ την γνώμη μου;

Ο Ρουμάνος είναι πάρα πολύ καλός προπονητής και αν φέτος το μπάτζετ ανέβαινε 10 εκατομμύρια πάνω και πήγαινε στα επίπεδα της νταμπλούχου ομάδας, ο Ράζβαν θα ήταν η πρώτη μου επιλογή για προπονητής με απόσταση χιλιομέτρων από τον δεύτερο.

Δεδομένου όμως το ότι η ομάδα όχι απλά δεν ανέβασε το μπάτζετ, αλλά οριακά κάποιος θα μπορούσε να πει ότι αποδυναμώθηκε το καλοκαίρι, ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί έπρεπε να υποβιβάσουμε τον πετυχημένο Γκαρσία, για να φέρουμε έναν προπονητή που κοστίζει κοντά 2 εκατομμύρια τον χρόνο.

Εξ' αρχής δεν έβγαζε νόημα, αλλά και εκ του αποτελέσματος -αν ο Ράζβαν φέρει το κύπελο φέτος- πληρώσαμε έναν προπονητή 4 φορές παραπάνω ώστε να φέρει τα ίδια αποτελέσματα με το ίδιο σχεδόν ρόστερ. Δεν θέλω καν να σκέφτομαι το ενδεχόμενο να χάσουμε τον τελικό ή την 2η θέση.

Για του χρόνου θα πω ξανά το ίδιο. Αν είναι να μείνουμε με το ίδιο ρόστερ και ταβάνι την 2η θέση, ας βάλουμε τον Πάμπλο στο τιμόνι, να ψηθεί κι αυτός, να περάσει και στην ομάδα την νοοτροπία του και βλέπουμε που θα μας βγάλει αυτό το πρότζεκτ.

Ράζβαν με αυτό το ρόστερ, είναι σαν να οδηγάς Λαμποργκίνι σε χωματόδρομο.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

obanebane έγραψε:Αν αλλάξει η κατάσταση η όχι δεν το ξέρω, θα σου πω μετά το καλοκαίρι.
Αν οι παίχτες που ήρθαν ήταν επιλογές Λουτσεσκου,να μην ξανά επιλέξει παίχτες.
Άλλωστε ήρθε ΤΔ γι'αυτή τη δουλειά.
Εγώ αυτό που θέλω να μου πεις είναι το εξής.
Θεωρείς ότι ο Λουτσεσκου είναι κακός προπονητής και πρέπει να έρθει άλλος ο οποίος με το μπάτζετ που δόθηκε στον Ρουμάνο, θα τα πάει καλύτερα;
Είναι κακός προπονητής σκέτο, οπότε πρέπει να φύγει;
Και ποιόν θα ήθελες στη θέση του,πες μου 3-4 ονόματα όπως έγραψα εγώ εχθές,που είναι και εφικτό να έρθουν.
Δηλαδή πιστεύεις ότι το πρόβλημα είναι ο Λουτσεσκου και αν φύγει θα λυθεί;
Δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο πάντως.

Θα σου πω γιατί πρέπει να μείνει ο Λουτσεσκου, που το είπα και πέρσυ ότι ήταν η καλύτερη λύση. Πιστεύω θα σε καλύψω.

Γιατί καλώς ή κακώς κανένας άλλος προπονητής δε θα την έβγαζε καθαρή ούτε στην πτώση του Οκτωβρίου Νοεμβρίου, πόσο μάλλον στο 0/10. Κανένας άλλος και το εννοώ, ούτε καν αν είχαμε τριάδα προπονητών Κλοπ Μουρίνιο Αντσελοτι.

Κατά τ αλλά προσωπική άποψη είναι ένας προπονητής που παίζει ένα συγκεκριμένο ποδόσφαιρο, πλέον ίσως είναι και ξεπερασμένο. Αν έχει καλύτερο ρόστερ από τον αντίπαλο θα τον κερδίσει, αν έχει χειρότερο θα χάσει.

Αν μπορούμε να φέρουμε καλύτερο? Με 2 μύρια σίγουρα ναι.. δε θα έβγαζε όμως Δεκέμβρη φέτος.

Αν ξέρει να διαλέγει παίχτες? Κατηγορηματικά όχι, Ζιφκοβιτς (τερματοφύλακας) , Μελιοπουλος, Τευλορ, Μιτριτα Σιντκλευ.. ε φτάνει νομίζω είδαμε πολλά δείγματα.

Προσωπική γνώμη, να εξαντλήσει την τριετία no matter what, και έπειτα ο ΠΑΟΚ να βρει πιο σύγχρονο προπονητή. Να προχωρήσουμε κι εμείς σαν ομάδα σε πιο σύγχρονο μοντέλο.

ΥΓ: Στην τωρινή κατάσταση (χειρότερη επίδοση το 0/10 εδώ και 50 χρόνια) είναι δικαιολογημένη η γκρίνια. Πώς να το κάνουμε. Δε νοείται σε μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ να είναι όλα καλά. Απλά δε γίνεται.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ρε σεις:

Α. Όταν λέγαμε ότι το αήττητο σερί επί δύο χρόνια δεν είχε κάποια ουσιαστική σημασία, τότε γιατί σκαλωνουμε με το 0/10 και μάλιστα σε ανάμικτες διοργανώσεις ; Το θέμα είναι ΣΥΝΟΛΙΚΑ η χρονιά να κριθεί είτε ως θετική είτε ως αρνητική

Β. ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΩΡΑ, ποτέ δεν ειπώθηκε απ' τον Σαββίδη (όχι δεν σας δίνω λεφτά για μεταγραφές, κλείνω την κανουλα). Ποτέ. Πάντα υπήρχαν προτάσεις, και αντίστοιχες παρουσιάσεις μεταγραφικών στοχων που κρίνονταν. Συνεπώς ΔΕΝ πήραν το Λουτσεσκου πέρυσι και είπαν α δεν θέλουμε ρόστερ πρωταθλητισμού. Απλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ να χτίσουν αυτό το ρόστερ (και αυτό δεν είναι δικαιολογία, ίσα ίσα χειρότερο μειονέκτημα είναι για την εταιρεία και την οργάνωση της)

Γ. Για να κρατήσεις έναν Γκαρσία, δηλαδή ένα μύθο της ομάδας που θα έπρεπε να μείνει για χρόνια στο τιμόνι, πρέπει όχι μόνο να έχει κάποια καλά αποτελέσματα αλλά κυρίως να τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ως προπονητή και να έχει τα ΤΥΠΙΚΑ προσόντα (δίπλωμα). Εγώ λέω ότι τίποτα από τα δύο δεν υπήρχε, όχι επειδή είναι σατανικοί και θέλουν να τον φάνε αλλά επειδή αντικειμενικά δεν είναι ακόμα σε αυτό το επίπεδο ο Γκαρσια. Κι όταν βλέπεις οτι ο Ραζβαν ψήνεται να επιστρέψει Ελλάδα, σημαίνει ότι πρέπει να πάρεις τις αποφάσεις σου. Τόσο δύσκολο είναι να το δεχτούμε;

Εγώ προσωπικά δεν ανέχομαι απ' το Γκαρσία (που τον έχω πολύ ψηλά ως παίκτη σύμβολο για τον ΠΑΟΚ) να απαιτεί και να μανουριαζει που δε τον έχουν προπονητή, όταν δεν έχει καν δίπλωμα. Τι ήμαστε εδώ ερασιτεχνική κατηγορία;

Έχοντας πει αυτά, θεωρώ ότι πολύ καλά έκαναν και έφεραν το ραζβαν και ΕΛΠΙΖΩ ότι θα αποδειχθεί το καλοκαίρι πως δεν πάμε απλά στην τύχη.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Α) Ποιος είπε ότι δεν έχει σημασία το αήττητο 50+ ματς? Τί λες ρε συ Ρειν? Ρεκόρ που δεν ξανασπαει είναι. Και απίστευτο επίτευγμα. Όπως και το 0/12 του 60τοσο ελπίζουμε να μη σπάσει.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Το είπαν όλοι απ' την ομάδα όταν συνέβαινε, όχι τωρα

Δηλαδή άμα κάναμε αήττητο 45 αντί για 50 ματς αλλά μετά δεν διαλυομασταν θα ήταν άσχημα;

Όλα σχετικά ειναι
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Δεν νομίζω να είναι δουλειά του προπονητή να διαλέγει παίκτες. Δουλειά του είναι να βγάζει ότι καλύτερο μπορεί από τους παίκτες που έχει και να περιγράφει τα στοιχεία που θέλει σε μεταγραφές για να βελτιώσει την ομάδα. Δουλειά του τεχνικού διευθυντή είναι να βρει παίκτες και από το δείγμα του Μποτο που έχουμε αυτό γίνεται.
Προσωπικά τον Γκαρσία τον λατρεύω, θεωρώ ότι αδικήθηκε γιατί αυτό που παρέλαβε ήταν μία βόμβα έτοιμη να σκάσει, και η διοίκηση του φέρθηκε σκληρά το καλοκαίρι. Δεν πιστεύω όμως πως φέτος θα διαχειρίζονταν την ομάδα τόσο καλά όσο ο Λουτσέσκου, ούτε ότι θα άλλαζε κάτι σε σχέση με την ποιότητα των μεταγραφών. Τους ίδιους παίκτες πάνω κάτω θα του πρότειναν παρόμοιους παίκτες θα έπαιρνε το καλοκαίρι.
Και ένα σχόλιο για τον Gika.
Χρησιμοποιήσεις ένα επιχείρημα που είναι περίπου το εξής.
Αν ήταν να μην γίνουν μεταγραφές υψηλού επιπέδου, καλύτερα να έμενε ο Γκαρσία κύπελλο πήρε αυτός, κύπελλο και αν θα πάρει ο Λουτσέσκου. Με λίγα λόγια δεν υπήρξε πρόοδος.
Αυτό όμως το επιχείρημα περιέχει ένα άλμα λογικής, γιατί θεωρείς πως επειδή πήρε πέρυσι το κύπελλο και βγήκε δεύτερος, ανάλογη θα ήταν η πορεία του και φέτος.Για μένα φέτος σταμάτησε μία τριετής καθοδική πορεία (φυσικά δεν ήταν ευθύνη του Γκαρσία αυτό), και σημειώθηκε και μία μικρή αγωνιστική πρόοδος (και με την πορεία στην Ευρώπη και με τον τρόπο που ήρθαν οι προκλήσεις στο κύπελλο και με το πόσο χρονικά κράτησε η ομάδα μία διαφορά που άφηνε ελπίδες για πρωτάθλημα (την δευτερη αγωνιστική των πλέι οφ ήμασταν στους οκτώ νομίζω από γαύρο ενώ πέρυσι στους 25), με χειρότερο ρόστερ.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Συμφωνώ με Ιάσονα σε όλα.
Από την άλλη,μέχρι να και αν ξαναδούμε τον Γκαρσία στον πάγκο της ομάδας δεν θα μάθουμε τι θα μπορούσε να επιτύχει.
Μπορεί να είναι τέτοιες οι ικανότητες του που να μπορει να μεταμορφώσει μια ομάδα,μπορεί και το αντίθετο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Παρ 13 Μάιος 2022, 17:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
kos

Δημοσίευση από kos »

rainmaker έγραψε: Β. ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΩΡΑ, ποτέ δεν ειπώθηκε απ' τον Σαββίδη (όχι δεν σας δίνω λεφτά για μεταγραφές, κλείνω την κανουλα). Ποτέ. Πάντα υπήρχαν προτάσεις, και αντίστοιχες παρουσιάσεις μεταγραφικών στοχων που κρίνονταν. Συνεπώς ΔΕΝ πήραν το Λουτσεσκου πέρυσι και είπαν α δεν θέλουμε ρόστερ πρωταθλητισμού. Απλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ να χτίσουν αυτό το ρόστερ (και αυτό δεν είναι δικαιολογία, ίσα ίσα χειρότερο μειονέκτημα είναι για την εταιρεία και την οργάνωση της)
Η αυτάρκεια και η προσπάθεια για ισοσκελισμενο προϋπολογισμό είναι ο ορισμός της κλειστής κανουλας.
Δεν λέω ότι είναι λάθος, λέω ότι μια χαρά το έχουν πεί και το έχουν κάνει πράξη.
mailo21+

Δημοσίευση από mailo21+ »

15_50 έγραψε:Ο Μαρουλίτσιος του Παναθηναϊκού, είναι αυτός που έπαιζε στον ΠΑΟΚ και έπαιρνε 1.200.000 ευρώ + 45% ΦΠΑ (1.700.000 σύνολο) και έπαιρνε την μπάλα από τα σέντερ μπακ και την έδινε ξανά σ' αυτούς;

Πως τον ξεγέλασαν έτσι αυτόν τον παίκτη και του δίνουν μόνο 550.000 + 25% ΦΠΑ (688.000 σύνολο);

Τον αδικείς.
Κάποιες φορές έδινε την μπάλα και πλαγια.

ΠΛΑΓΙΑΠΙΣΩ δηλαδή. Φ
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Είναι να απορεί κανείς πως κατάφερε αυτή η ομάδα με τα αμπαλα βασικά γραναζια και τον κατσαπλια προπονητή να πάρει αήττητο νταμπλ.

Μάλλον έχουν δίκιο για τις Πρεσπες, είναι η μόνη λογική εξήγηση.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Parolos έγραψε:Α) Ποιος είπε ότι δεν έχει σημασία το αήττητο 50+ ματς? Τί λες ρε συ Ρειν? Ρεκόρ που δεν ξανασπαει είναι. Και απίστευτο επίτευγμα. Όπως και το 0/12 του 60τοσο ελπίζουμε να μη σπάσει.

Ποιος είναι ο 60τοσο;
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

PAOK_Antarctica έγραψε:Είναι να απορεί κανείς πως κατάφερε αυτή η ομάδα με τα αμπαλα βασικά γραναζια και τον κατσαπλια προπονητή να πάρει αήττητο νταμπλ.

Χρονοκαψουλα?
Πάρε μας μαζί ήταν ωραία χρονιά το 19.

paok düsseldorf

Δημοσίευση από paok düsseldorf »

PAOK_Antarctica έγραψε:Είναι να απορεί κανείς πως κατάφερε αυτή η ομάδα με τα αμπαλα βασικά γραναζια και τον κατσαπλια προπονητή να πάρει αήττητο νταμπλ.

ΑΠΛΟ,

Ειχαμε

ΒΙΕΡΙΝΙΑ-ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ και επι ενα χρονο ΠΑΝΤΑ δοκαρι και μεσα για εμας ,δοκαρι και εξω για τους αλλους.

Εδω βγηκε και τυχερο σκουφι απο την μπουτικ.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Parolos έγραψε:

Χρονοκαψουλα?
Πάρε μας μαζί ήταν ωραία χρονιά το 19.

Εννοείς ότι το 19 ο Λουτσος ήταν καλός προπονητής αλλά τώρα που έχουμε 22 δεν είναι;
Εδώ απαξιώνουν κάθε βασικό κομμάτι της ιστορικής επιτυχίας του ΠΑΟΚ, κομμάτι κομμάτι, δεν σε ενοχλεί αυτό;
Κωλοφαρδος ο Λουτσος, αμπαλος ο Μαουρίτσιο, περίμενε έρχονται και οι Πρέσπες.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

paok düsseldorf έγραψε:

ΑΠΛΟ,

Ειχαμε

ΒΙΕΡΙΝΙΑ-ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ και επι ενα χρονο ΠΑΝΤΑ δοκαρι και μεσα για εμας ,δοκαρι και εξω για τους αλλους.

Εδω βγηκε και τυχερο σκουφι απο την μπουτικ.
Ποιοι μωρέ; Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒιΓερίνια και ο φραγκοφονιας που μας παράτησε στα κρύα του λουτρού στη μέση του πρωταθλήματος;

Η τύχη δεν σε πάει τόσο μακρυά, κάτι άλλο είναι. Σίγουρα όχι ικανότητα. Μάλλον Πρέσπες. Όποιος έχει καλύτερη εξήγηση να την μοιραστεί.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”