Razvan Lucescu
Re: Razvan Lucescu
Ασχολείστε με έναν τύπο που θυμήθηκε να γράψει στο φόρουμ μετά τα 10 ανεπιτυχή αποτελέσματα και είχε ξανά γράψει την περίοδο των συνεχόμενων ηττων από Ιωνικούς και Ατρόμητους.
Μας παρουσιάζει ως πρότυπο τους γαυρους οπαδούς και τις απαιτήσεις τους και μας λέει ότι μικραίνουμε τον ΠΑΟΚ όσοι στηρίζουμε τον Λουτσεσκου.
Έχετε και άλλους αλεξιπτωτιστές εκεί στην Γερμανία;
Άντε αγόρι μου που θα μας πεις ότι μικραίνουμε τον ΠΑΟΚ.
Έχουμε φάει τα 2/3 της ζωής μας για τον ΠΑΟΚ και θα μας κάνεις και υποδείξεις.
Μας παρουσιάζει ως πρότυπο τους γαυρους οπαδούς και τις απαιτήσεις τους και μας λέει ότι μικραίνουμε τον ΠΑΟΚ όσοι στηρίζουμε τον Λουτσεσκου.
Ψυχραιμία κι ψυχραιμία. Προπαντός την αλήθεια κατάματα. Μπλέξαμε λίγο γιατί δεν περιμέναμε τόσο μεγάλη καθίζηση στα πλέι οφ, αλλά από την άλλη όπως κι να το κάνουμε έχοντας τους τρεις σούπερ παππούδες εκτός τον αγκουστο εκτός, τον αντριγια στα κόκκινα την επιστροφή του ισλανδικού βουνού, και τους αντιπάλους να μην μας παραχωρούν στημένο ούτε για δείγμα. Όλα τα άλλα φαντάζουν σχεδόν φυσιολογικά. Κάποιοι αναπληρωματικοί μπορούν κάποιοι όχι . Κάποιοι είναι χρήσιμοι όταν αγωνίζονται με καλύτερους παίκτες πλάι τους κάποιοι δεν μπορούν να προσφέρουν τίποτα. Ο προπονητής έριξε μια ζαριά. Η μηχανή άντεξε μέχρι κι τον επαναληπτικό με τον γαύρο όπου ο σχεδιασμός ήταν εξαιρετικός. Τώρα πληρώνουμε τις μετρητής ΟΛΕΣ ΜΑΣ τις αδυναμίες. Τον άθλιο μεταγραφικό σχεδιασμό όλων τον τελευταίων ετων, την αδυναμία του προπονητή να βγει έξω από την comfort zone που δουλεύει, και την αδυναμία των φιλάθλων να στηρίξουν στοιχειωδώς την ομάδα τώρα που το χρειάζεται περισσότερο
Η ομάδα πρέπει να μείνει συγκεντρωμένη στο βασικό στόχο. Είναι ένα παιχνίδι, δεν υπάρχει κάτι άλλο, έχει ξεζουμιστεί η ομάδα, οτι είχε να δώσει τους προηγούμενους μήνες και τα προηγούμενα χρόνια το έδωσε. Απο εκεί και πέρα, θα υπάρξουν εξελίξεις το καλοκαίρι, γιατί δεν γίνεται να μην υπάρξουν εξελίξεις. Ωστόσο, να μην αναμένουμε και παρα πολλές κινήσεις (είχα γράψει στο topic των μεταγραφών για μια ολόκληρη άμυνα και μια 11άδα παίκτες συνολικά), λόγω των συνθηκών.Λεμεσος4 έγραψε: Φιλε συμφωνω σε πολλα απο αυτα που λες. Οι καλυτερε παραλιες ειναι στον Πρωταρά περιοχη ελευθερης Αμμοχώστου. Αν χρειαζεσαι πληροφορίες χαρα μου να βοηθησω.
Σε ευχαριστώ πολύ, κοίταξα τον Πρωταρά και η παραλία φαίνεται πολύ ωραία. Θα ψάξω τα ξενοδοχεία εκεί. Αν γνωρίζεις κάποιο κάλο ξενοδοχείο πες μου, ή αν ακόμη και αν έχεις και κάποιο άλλος μέρος να προτείνεις πές μου να τα κοιτάξω όλα.
Απιστευτα πράγματα διαβαζουμε, βρέθηκε "οπαδος του ΠΑΟΚ" να πει ότι οι οπαδοί του γαύρου μεγαλώνουν την ομάδα με την συμπεριφορά τους σε αντίθεση με αυτούς του ΠΑΟΚ.
Επειδή η ουσία είναι μία και όλους αυτούς τους οπαδούς του γαυρου τους έχουν κάνει να φοβούνται τα τελευταία χρόνια ένα πράγμα. Την παρουσία και την κα.λα του ΙΒαν.
Χτες φεύγοντας απο το γήπεδο ένας φίλος κατάλαβε ότι έπεφτε κράξιμο στον Γιώργο Σαββιδη έξω απο τα επίσημα.
Ας φροντίσουμε να ξενερώσουμε την οικογένεια και μετά να δούμε τι θα πει αυτάρκεια
Επειδή η ουσία είναι μία και όλους αυτούς τους οπαδούς του γαυρου τους έχουν κάνει να φοβούνται τα τελευταία χρόνια ένα πράγμα. Την παρουσία και την κα.λα του ΙΒαν.
Χτες φεύγοντας απο το γήπεδο ένας φίλος κατάλαβε ότι έπεφτε κράξιμο στον Γιώργο Σαββιδη έξω απο τα επίσημα.
Ας φροντίσουμε να ξενερώσουμε την οικογένεια και μετά να δούμε τι θα πει αυτάρκεια
-
Είτε εμπιστευόμαστε Λουτσέσκου (όσοι το κάνετε τέλος πάντων)
Είτε αμφιβάλλουμε για την επάρκειά του να αλλάξει τη σελίδα για το νέο ΠΑΟΚ
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ.
ΟΛΟΙ, ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΟΚ ΝΑ ΞΕΚΟΛΙΑΖΕΙ ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ ΚΑΙ ΌΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ.
Είτε αμφιβάλλουμε για την επάρκειά του να αλλάξει τη σελίδα για το νέο ΠΑΟΚ
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ.
ΟΛΟΙ, ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΟΚ ΝΑ ΞΕΚΟΛΙΑΖΕΙ ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ ΚΑΙ ΌΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ.
obanebane έγραψε:Ασχολείστε με έναν τύπο που θυμήθηκε να γράψει στο φόρουμ μετά τα 10 ανεπιτυχή αποτελέσματα και είχε ξανά γράψει την περίοδο των συνεχόμενων ηττων από Ιωνικούς και Ατρόμητους.
ιιιι τι ειπεεεε δλδ το αλλο 1/3 τι εκανες μπανε μου; εε;
-
Προσυπογραφω για τον ΙΒΑΝ.pk77 έγραψε:Απιστευτα πράγματα διαβαζουμε, βρέθηκε "οπαδος του ΠΑΟΚ" να πει ότι οι οπαδοί του γαύρου μεγαλώνουν την ομάδα με την συμπεριφορά τους σε αντίθεση με αυτούς του ΠΑΟΚ.
Τι σχεση εχουν αυτα που γραφεις με τον λουτσεσκου;
ΚΑΜΜΙΑ
Γιατί έχεις την εντύπωση....;paok düsseldorf έγραψε:O κοσμος του γαβρου αμφισβητει τον προπονητη που πηρε τρια συνεχομενα πρωταθληματα και ενα κυπελο διοτι φετος δεν παιζει καλο ποδοσφαιρο η ομαδα τους.
Σε εμας καποιοι χειροκροτανε τον προπονητη που τερματιζει 20 βαθμους πισω απο τον γαβρο,παρουσιαζοντας μια ομαδα που 9 στα 10 ματς κακοποιει το ποδοσφαιρο και χρειαζεται να βαλεις κολιριο να την παρακολουθησεις.
Κατα την γνωμη μου αυτοι οι λιγοι συνοπαδοι μικραινουν τον ΠΑΟΚ.
Μακαρι ο ΙΒΑΝ να κανει το αυτονοητο.
ότι το σύνολο του κόσμου του ΠΑΟΚ και κυρίως αυτοί που είναι κοντά στην ομάδα με φυσική παρουσία, βρέξει χιονίσει, στα καλά και στα άσχημα, στις χαρές και στις λύπες, στα δύσκολα και τα εύκολα.....(όχι οι οπαδοί του πληκτρολογίου, της καφετέριας και του καναπέ)....
είναι χειροκρότητές και τζουκμπόξ ;
Δεν ισχύει στην πραγματική ζωή αυτό έγραψες. Έχεις εσφαλμένη εντύπωση.
Ρώτα μερικούς που είναι ενεργοί οπαδοί, να σου πούνε.
Πόσοι είναι αυτοί στην πραγματικότητα που χειροκροτάνε έναν προπονητή όσο επιτυχημένος και αν ήταν στο παρελθόν, όταν έχει κάνει τα άπειρα λάθη διαχείρισης; Ποιος λέει ότι οι απαιτήσεις του κόσμου δεν είναι υψηλές ;
Σε στάση αναμονής είναι η πλειονότητα, γιατί τρόπαια δε μας περισσεύουν και έχοντας μπροστά το κύπελλο, επιβάλλεται να στηριχθεί η ομάδα και έρθει ο τίτλος του 5ου κυπέλλου σε 6 χρόνια.
ΥΓ. Παρεμπιπτόντως ο κόσμος του γαύρου αλλά και του συμπολίτη είναι πολύ πρόβατα και δεν συγκρίνεται με εμάς.
Αυτοί όχι μόνο είναι απλοί χειροκροτητές, αλλά τους "απαγορεύεται" και να κάνουν δημόσια κριτική, επί της ουσίας.
Είναι φάουλ να συγκρίνουμε τον Λαό του ΠΑΟΚ με ανύπαρκτους και πουθενάδες, που απλά πρέπει να παρατήσουν τον οπαδισμό, γιατί ουδεμία σχέση έχουν μαζί του.
-
ΟΧΙ, μεγαλωνεις τον ΠΑΟΚ χειροκροτωντας τον προπονητη μετα απο συνεχομενες σφαλιαρες.obanebane έγραψε:Ασχολείστε με έναν τύπο που θυμήθηκε να γράψει στο φόρουμ μετά τα 10 ανεπιτυχή αποτελέσματα και είχε ξανά γράψει την περίοδο των συνεχόμενων ηττων από Ιωνικούς και Ατρόμητους.
Αλλο η στηριξη στην ΟΜΑΔΑ και αλλο χειροκροτητης καποιου .
Δεν ταυτιζονται απαραιτητα αυτα τα δυο.
Αν τον διωξει ο ΙΒΑΝ ,θα συνεχισεις να λες τα ιδια;
προφανώς δεν βλέπουμε τα ίδια παιχνίδια (για το σχόλιό σου για Τσιγγάρα).Tolaros έγραψε: Ο Λυρατζης δεν μπορεί να παίξει είναι τραυματίας, αυτό για τον Κουτσια ότι θα βοηθούσε στη θέση ποιου είναι μεγάλο ανέκδοτο, και χθες ο Τσιγγαρας έκανε κάτι που πίστευα αδιανόητο, να μου λείψει ο Στέλιος ο Ηλιαδης. Μιλάμε έπαιζε κανονικά για τον αρη με τη χθεσινή απόδοση.
Δεν ξέρω αν βλέπουμε τα ίδια ματς
- sourmenetes
- Moderator
Επειδή ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του θα το ρίξει εδώ καλό θα είναι να σταματήσετε!
Αρκεί. Με τα οφτοπικ!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αρκεί. Με τα οφτοπικ!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
paok düsseldorf έγραψε:ΟΧΙ, μεγαλωνεις τον ΠΑΟΚ χειροκροτωντας τον προπονητη μετα απο συνεχομενες σφαλιαρες.obanebane έγραψε:Ασχολείστε με έναν τύπο που θυμήθηκε να γράψει στο φόρουμ μετά τα 10 ανεπιτυχή αποτελέσματα και είχε ξανά γράψει την περίοδο των συνεχόμενων ηττων από Ιωνικούς και Ατρόμητους.
Αλλο η στηριξη στην ΟΜΑΔΑ και αλλο χειροκροτητης καποιου .
Δεν ταυτιζονται απαραιτητα αυτα τα δυο.
Αν τον διωξει ο ΙΒΑΝ ,θα συνεχισεις να λες τα ιδια;
Τα ίδια και χειρότερα αν δεν φέρει ένα μεγαλύτερο μέγεθος από τον Ρουμάνο στον πάγκο.
off-topicpk77 έγραψε:Απιστευτα πράγματα διαβαζουμε, βρέθηκε "οπαδος του ΠΑΟΚ" να πει ότι οι οπαδοί του γαύρου μεγαλώνουν την ομάδα με την συμπεριφορά τους σε αντίθεση με αυτούς του ΠΑΟΚ.
Καλός, χρυσός, του οφείλουμε πολλά, πάρα πολλά, αλλά για τα λεύτα που έχει ρίξει στην ομάδα πήρε το έλαχιστο που θα μπορούσε να είχε πάρει. Εντύπωση προκαλεί η μηδενική ανάπτυξη των εγκαταστάσεων του ΠΑΟΚ εδώ και 10 χρόνια. Περίμενε δλδ να του τύχει ένας καντούρι για να καταλάβει ότι ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη ένα συγχρονο προπονητικό κέντρο, που δεν μαστίζεται απο ανέμους, με ειδικές εγκαταστάσεις αποκατάστασης;
Γιατί παίζει η ομάδα ακόμα σε αυτό το γήπεδο που αν γίνει ένας σεισμός θα κλέμε θύματα;
Δεν λέω να έβαζε παραπάνω αλλά αντί αυτά που έβαλε για το budget του ρόστερ, που έτσι και αλλίως τον κλέβουν αβέρτα οι μανατζαρέοι, ας τα διέθετε τα χρήματα για τις εγκαταστάσεις που έτσι θα έπιαναν και τόπο. Αυτά τα πράγματα είναι απλά τραγικά.
Δεν λέω να φύγει, ούτε κατα διάνοια, αλλά το έχω παράπονο και πιστέυω πολλοί παοκτζίδες έχουν το ίδιο.
Έγραψα επίσης αν δεν μπορεί να φτιάξει μια νέα ομάδα,που είναι επιτακτικό με τις παρούσες συνθήκες,να φύγει.
Ας έρθει ο Γκαρσία αν είναι να στηλωσει τα πόδια και να ζητάει να μείνουν παίχτες που δεν μπορούν.
Άλλο αυτό και άλλο να μου λες ότι μικραινω τον ΠΑΟΚ στηρίζοντας τον,όταν αυτός ο τύπος έχει καταφέρει όσα κάνεις άλλος στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.
Φέρε μου έναν επιπέδου Βαλβέρδε και ας πάει στο καλό.
Φέρε Κονσεϊσάο, φέρε Ρουντι Γκαρσιά που εκλασε την χάρτινη που του έβαλε στο τραπέζι, το δέλεαρ του γηπέδου.
Θα μπορούσε να έρθει ένας τέτοιου επιπέδου στον ΠΑΟΚ αλλά θα ζήταγε καμιά 50 μύρια μπάτζετ.
Ας περιμένουμε να δούμε τι ετοιμάζουν το καλοκαίρι.
Ο Μποτο έχει δηλώσει ότι τα έχουν βρει με τον προπονητή και η συνεργασία είναι άψογη.
Υπομονή.
Ας έρθει ο Γκαρσία αν είναι να στηλωσει τα πόδια και να ζητάει να μείνουν παίχτες που δεν μπορούν.
Άλλο αυτό και άλλο να μου λες ότι μικραινω τον ΠΑΟΚ στηρίζοντας τον,όταν αυτός ο τύπος έχει καταφέρει όσα κάνεις άλλος στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.
Φέρε μου έναν επιπέδου Βαλβέρδε και ας πάει στο καλό.
Φέρε Κονσεϊσάο, φέρε Ρουντι Γκαρσιά που εκλασε την χάρτινη που του έβαλε στο τραπέζι, το δέλεαρ του γηπέδου.
Θα μπορούσε να έρθει ένας τέτοιου επιπέδου στον ΠΑΟΚ αλλά θα ζήταγε καμιά 50 μύρια μπάτζετ.
Ας περιμένουμε να δούμε τι ετοιμάζουν το καλοκαίρι.
Ο Μποτο έχει δηλώσει ότι τα έχουν βρει με τον προπονητή και η συνεργασία είναι άψογη.
Υπομονή.
Για να έρθει ένας καλύτερος
του Λουτσεσκου πρέπει να πέσουν
και πολλά χρήματα.
Περισσότερα σαφώς του 2017-2019.
Μέχρι τότε (θα αργήσει αρκετά αυτό)
για αυτό το ρόστερ ο Λουτσεσκου
μας είναι πάρα πολύς.
του Λουτσεσκου πρέπει να πέσουν
και πολλά χρήματα.
Περισσότερα σαφώς του 2017-2019.