Razvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Bono.

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευση από Bono. »

Αν υπήρχε ο όρος Λουτσεσκόσκυλο, θα ήμουν ο ορισμός του.
Αλλά Ραζβάν, εδω και καιρό έφτασε η ώρα να το πάρεις αλλιώς, αλλά εντελώς αλλιώς.
Και ας είναι ευκαιρία όλα αυτά τα ανεπιτυχή στα όρια της ντροπής αποτελέσματα, να σε κάνουν να δεις αλλιώς τα πράγματα.
Έμελλε να δούμε στέψη του πουστ0γ@βρου και δύο νίκες της γειτονιάς μέσα στην Τούμπα, την ίδια χρονιά.
Αν αυτά δεν είναι όχι καμπανάκια αλλά εκκωφαντικά σήματα, αλλαγής κ στον τρόπο που διαχειρίζεσαι το υπάρχον ρόστερ αλλά κυρίως της πολιτικής του ΠΑΟΚ στις επερχόμενες μεταγραφές και ανανεώσεις, δεν ξέρω τι άλλο, θα μπορούσε να το κάνει.
Φτάνει πια με τα κουρασμένα παλικάρια.
Κούρασαν και μας και κουράστηκαν κ οι ίδιοι.
Τους ευχαριστούμε για ότι πρόσφεραν, όσοι πρόσφεραν και ας πάνε στην ευχή του Θεού.
Καιρός να χτιστεί ο ΠΑΟΚ, απ' την αρχή.
Μην χαθεί αυτή η ευκαιρία.
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

Όχι μόνο είσαι στρατηγός
Αλλά χθές μετά τη νέα ξεφτίλα άλλαξες και το κλίμα λέει και έκανες όσους γιούχαραν να σε χειροκροτάνε.
Θαύμα.
Θα μας λείψουν αυτά τα μαγικά σου.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Εγώ δεν πιστεύω ότι υπάρχει προπονητής στον κόσμο να κάνει κανονικούς παίκτες αυτούς με τους οποίους έχουνε ξεμείνει.
Δεν πιστεύω ότι με αυτό το ροστερ άλλος προπονητής θα πήγαινε στους 8 του κονφερενς και θα περνούσε τον κωλογαβρο σε δίπλα παιχνίδια.
Με αυτό το ροστερ.
Με φορ που δε σκοράρουν, χωρίς εξτρεμ, με 2,5 χαφ, χωρίς Ιγκανσον μισό χρόνο, χωρίς Μιχαηλίδη τον άλλο μισό, χωρίς αριστερό μπακ, με Μιχάι, με Μιτριτσα, με με με.
Εσείς μπορεί να πιστεύετε ότι άλλος θα τα πήγαινε καλύτερα , εγώ το θεωρώ αδύνατο.
Ίσα ίσα η καλύτερη του αναμενόμενου πορεία μας τύφλωσε κ η προσγείωση έγινε πιο απότομη
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Συμφωνώ. Το ρόστερ είναι κακιστο και με τους τραυματισμούς χάθηκε κάθε ελπίδα.
Είναι το μομεντουμ τώρα και λογικό να γίνεται κριτική. Αν είχαμε κάνει το κακό σερι στην αρχη και τώρα πηγάιναμε τρένο και βγαίναμε 3οι θα ήταν όλα καλά.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Έχω τοποθετηθεί, από την αρχή της περιόδου με τις προσωπικές μου κρίσεις για τις διάφορες αστοχίες του. Αλλά δεν είναι επί του παρόντος να επαναλαμβανομαι.
Ναι, πιστεύω ότι με αυτό το ροστερ ο οποιοσδήποτε στην θέση του δεν θα ήταν σε αυτή την θέση.
Όπως φυσικά ότι κι ένα μεγάλο μέρος ευθύνης για την συγκρότηση και δημιουργία αυτού του συνόλου είναι δική του ευθύνη, αναμφίβολα.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Αυτό που μάθαμε στα πλειόφς είναι οτι χωρίς 6 με 7 βασικούς στην 11άδα ο ΠΑΟΚ δεν περπατάει. Το ψιλοξέραμε από κάποια μάτς πέρυσι οτι αν βάλεις μαζί Εσίτι, Μούργκ, Σβάμπ, Τέιλορ, Βαρέλα, Μιχάι κλπ, με 2, 3 βασικούς μόνο, η ομάδα χωλαίνει στη δημιουργία και στο γκόλ.

Αυτή είναι η αλήθεια, οι τριτοτέταρτες επιλογές δεν στέκονται από μόνοι τους. Και γι αυτό όσο και αν λέμε οτι θέλουμε ο Λουτσέσκου θα κρατήσει την παλιά φρουρά και του χρόνου. Εκτός του Βαρέλα, βασικοί και πάλι θα είναι οι Βιερίνια, Κρέσπο, Μπίσε, Καντουρί (ξέχασα κάποιον;) και ο αρκετά μεγάλος Κούρτιτς. Δεν ξέρω αν διαφωνώ έτσι όπως είδα τους άλλους, αλλά καλά θα κάνουν να φέρουν καλούς ρολίστες. Φοβάμαι να πώ ονόματα αλλά έχω μετρήσει 8 ρολίστες σήμερα στο ρόστερ που ούτε στον ΠΑΟΚ β δεν μπορούν να σταθούν.

Αυτό το τελευταίο είναι και το πρόβλημα. Πώς θα φύγουν αυτοί οι 8 και θα έρθουν 8 κανονικοί ποδοσφαιριστές.
paok düsseldorf

Δημοσίευση από paok düsseldorf »

O κοσμος του γαβρου αμφισβητει τον προπονητη που πηρε τρια συνεχομενα πρωταθληματα και ενα κυπελο διοτι φετος δεν παιζει καλο ποδοσφαιρο η ομαδα τους.

Σε εμας καποιοι χειροκροτανε τον προπονητη που τερματιζει 20 βαθμους πισω απο τον γαβρο,παρουσιαζοντας μια ομαδα που 9 στα 10 ματς κακοποιει το ποδοσφαιρο και χρειαζεται να βαλεις κολιριο να την παρακολουθησεις.

Κατα την γνωμη μου αυτοι οι λιγοι συνοπαδοι μικραινουν τον ΠΑΟΚ.

Μακαρι ο ΙΒΑΝ να κανει το αυτονοητο.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

george89 έγραψε:Ανανεωση αλλα 5 χρονια ,γουσταρουμε να μας κερδίζει το σκουλήκι
Υπάρχουμε κι εμείς που έχουμε στ'@@ μας τον αρουλη και δεν ζούμε για τα ματς με γειτονιές.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

paok düsseldorf έγραψε:O κοσμος του γαβρου αμφισβητει τον προπονητη που πηρε τρια συνεχομενα πρωταθληματα και ενα κυπελο διοτι φετος δεν παιζει καλο ποδοσφαιρο η ομαδα τους.

Σε εμας καποιοι χειροκροτανε τον προπονητη που τερματιζει 20 βαθμους πισω απο τον γαβρο,παρουσιαζοντας μια ομαδα που 9 στα 10 ματς κακοποιει το ποδοσφαιρο και χρειαζεται να βαλεις κολιριο να την παρακολουθησεις.

Κατα την γνωμη μου αυτοι οι λιγοι συνοπαδοι μικραινουν τον ΠΑΟΚ.

Μακαρι ο ΙΒΑΝ να κανει το αυτονοητο.
παράδειγμα προς μιμιση ο γαυρος? πολυ ενδιαφερον.
να νοικιασει και κανενα λευκο πολο ο Ιβαν? γιατι αυτα πανε πακετο.
paok düsseldorf

Να σημειωσω οτι .

Κρινω με βασικο κριτηριο την ΕΙΚΟΝΑ της ομαδας και μετα βασει των ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ.

Οταν παιζεις καλο ποδοσφαιρο θα ερθουν και τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
Το αντιθετο μπορει να συμβει μια φορα στα 50 χρονια.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Αυτό που λες είναι ότι ο ΠΑΟΚτσης πρέπει να αποκτήσει νοοτροπία γαύρου.

Οι γαύροι ΑΠΑΙΤΟΥΝ θέαμα και καλό ποδόσφαιρο γιατί ξέρουν ότι τους τίτλους δεν τους παίρνουν ποδοσφαιρικά. Οπότε χρειάζονται "καλή μπάλα" για να εξιλεωθούν και να έχουν κάτι να λένε.

Ο ΠΑΟΚ που για κάθε τιτλο πρέπει να παλεύει μέχρι να στερέψει από αίμα, το θεαμα το βάζει σε δεύτερη μοίρα.

Ας μην συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα για να δικαιολογήσουμε τις εμμονές μας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PAOK_Antarctica την Πέμ 12 Μάιος 2022, 12:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Παρεμπιπτόντως είχες κάνει στην αρχή της χρονιάς επικό ποσταρισμα "όλοι θα κριθούν εκ του αποτελέσματος". Τι άλλαξε τώρα;
paok düsseldorf

astral,
εσυ αυτο καταλαβες;

Εγω εδω και εναν μηνα παω να σκασω.

Αν παλι καποιοι μπορουν αυτην την κατασταση να την διαχειριζονται τοσο ανετα O.Κ
Άβαταρ μέλους
keep_paokizein

Δημοσίευση από keep_paokizein »

― Φταίει το ζαβό το ριζικό μας!
― Φταίει ο Θεός που μας μισεί!
― Φταίει το κεφάλι το κακό μας!
― Φταίει πρώτ' απ' όλα το κρασί!
Ποιος φταίει; ποιος φταίει; Kανένα στόμα
δεν τό βρε και δεν τό πε ακόμα.
paok düsseldorf

PAOK_Antarctica έγραψε:Παρεμπιπτόντως είχες κάνει στην αρχή της χρονιάς επικό ποσταρισμα "όλοι θα κριθούν εκ του αποτελέσματος". Τι άλλαξε τώρα;
Εσυ εισαι ευχαριστημενος απο τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ η απο το ΘΕΑΜΑ;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”