ΠΑΟΚ-Άρης 0-1, Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ-Άρης 0-1, Σχόλια & Παραλειπόμενα
Δεν πειραζει παιδια...
Ενας φιλος μου λεει να απανταμε στους Αρειανους οτι εχουμε περιπου 170 τίτλους σε ολα τα αθληματα και αυτοι ειναι ανύπαρκτοι.
Και φέτος πηραμε κουπα γυναικειο ποδοσφαιρο και βολλευ... και αυτοι πουθενα....
Ενας φιλος μου λεει να απανταμε στους Αρειανους οτι εχουμε περιπου 170 τίτλους σε ολα τα αθληματα και αυτοι ειναι ανύπαρκτοι.
- iremidynami 4+
Όπως έγραψα και παραπάνω, και όπως αποδεικνύεται και από τα βιογραφικά των παικτών αυτοι που έπαιξαν σήμερα θα έπρεπε να έχουν τον ρουλη για πλάκα. Δηλαδή ποιον πρέπει να έχεις για να κερδίσεις τον ματιγια, τον μπερτογλιο και το αριστερό τους μπακ που δεν ξέρω πως τον λένε;;;[/quoPellaios έγραψε:iremidynami 4+ έγραψε:Pellaios έγραψε:Ο Λουτσεσκου κατά τεκμήριο είναι ο καλύτερος προπονητής στην ιστορία μας και είμαι ένθερμος υποστηρικτής του. Όμως γιατί το σημερινό χάλι θεωρώ ότι είναι αποκλειστικά υπεύθυνος. Λέει ότι η ομάδα είναι άδεια, αλλά φαίνεται ότι ο πρώτος που άδειασε είναι αυτός παρασύροντας όλους μαζί του. Θα συμφωνήσω ότι παίκτες με την ποιότητα του Μπισε του βιερι, του Κρέσπο, του Καντουρι, ακόμα και του Αουγκούστο δεν μπορούμε ακόμα να τους αντικαταστήσουμε...ε και τι θα κάνουμε; θα περιμένουμε να μας τύχει το λαχείο ή θσ τους έχουμε βασικούς μέχρι τα σαράντα τους;
Σήμερα η ομάδα έπαιζε με τον μιχαι, που είναι στην ομάδα τρία χρόνια, τον σιντκλει που τον έφερε αυτός, τον Τέιλορ που το έφερε αυτός, τον σαστρε, που τον έφερε ο μποτο τον μουργκ με αξία 2.5 μύρια, τον μιτριτσα με αξία 5 μύρια εν ενεργεία διεθνή, τον κουρτιτς με συμβόλαιο πάνω από ένα μυριο και εν ενεργεία διεθνή, τον αντριγια εν ενεργεία διεθνή, τον τσολακ με αξία 3 μύρια εν ενεργεία διεθνή, τον Σοάρες μετεγγραφή 3.5 μύρια, τον Σβαμπ με συμβόλαιο 450 χιλ, τον τσιγγαρα παίκτη δουλεμενο πολλά χρόνια στις ακαδημίες και δύο χρόνια στην ομάδα.... Οι παίκτες αυτοί μόνο τυχαίοι δεν είναι, με εξαίρεση ίσως τον Τέιλορ που όταν ήρθε ψάχναμε όλοι να μάθουμε ποιος είναι... Όλοι τους είναι παίκτες με καλά βιογραφικά, με καλό market value, Αν δεν μπορείς ραζβαν αυτούς τους παίκτες μετά από ένα χρόνο να τους κάνεις ομάδα που θα κερδίζει τον ρουλη του δεληζηση, του ματιγια, του μπερτογλιο του σσκιτς και όλων των υπολοίπων που όλοι μαζί δεν φτάνουν το market value του μιτριτσα....ε τότε αγαπητέ ραζβαν το πρόβλημα είσαι εσύ..
.
δεν τους ειχε κανει ομαδα πριν ενα μηνα οταν επαιζε σαν τη γατα με το ποντικι τη μαρσειγ των 240 κ. μπατζετ;
τοτε ομως επαιζαν και καποιοι αλλοι (βλεπε αντρε,κρεσπο,ινγκι,μπισε,αουγκουστο).
μηπως τελικα αυτοι που λειπουν ειναι η αιτια της καθιζησης;
αρα ειναι η δεν ειναι καλος καπετανιος ο λουτσε;
νομιζω οτι ειναι, απλα δεν ειναι μαγος να μετατρεψει σε παικταραδες μετριους παικτες.
φιλε μου,υπαρχουν και αλλες παραμετροι που πρεπει να συνυπολογιστουν οπως:
1)ντεφορμαρισμα βασικων και ικανων αποδεδειγμενα παικτων(ζιφκο,κουρτιτς),συμβαινει σε ολες τις ομαδες.
2)υπερτιμολογηση παικτων(μιτριτσα,μουργκ,τσολακ).συμβαινει σε ολες τις ομαδες.
3)νεοι,καλοι παικτες που δεν προλαβαν να ενταχθουν στο συνολο(σαστρε,σοαρες).συμβαινει επισης σε ολες τις ομαδες αλλα εδω πιστευω εχει ευθυνη και ο λουτσε,οχι ομως ολοκληρωτικα,παιζει και η ιδιοσυγκρασια του καθε παικτη.
4)μετριοι παικτες ρολιστες που οταν παιζουν με καλους διπλα τους κρυβεται η γυμνια τους,αλλα οταν παιζουν με μετριους μαζι,φαινεται η ανεπαρκεια τους.επισης συμβαινει σε ολες τις ομαδες,
και στο σκάκι, καλά πάμε.....Maxmad έγραψε:Δεν πειραζει παιδια...
Συνέλθετε ρε παίδες.
Στα παπάρια μου ο ρούλης τι θα μας λέει και τι μας σούρνει.
Μας έχει πάρει τον αέρα και δεν μπορούμε πλέον να παίζουμε με αυτούς, χωρίς να υπολογίζουμε ως επιτυχία το Χ.
Αυτό όμως που με εκνευρίζει, είναι που δεν μπορώ να αντιδράσω σε περιπτώσεις που δέχομαι γκολ.
Λες και παθαίνει μπλοκ η ομάδα.
Αυτό δεν αφορά τον ρούλη, ή την κούλα, ή τον γαύρο ή τον Αστέρα Τρίπολης.
Αυτό αφορά εμάς, τον ΠΑΟΚ.
Παιρνω το σχολιο σου ρε Madmax ως αφορμη, για να ρωτησω.
Υπαρχει ανθρωπος λογικος και σε μια λογικη ηλικια (οχι μικρος δηλαδη) που να τον νοιαζει αν θα του κανει καζουρα καποιος αρειανος, καποιο χανουμι ή καποιος γαυρος; Το 2022;
Υπαρχει ακομα για καποιους το "Πως θα παμε αυριο στην δουλεια; Με τι μουτρα;"
Ή θα πρεπει να απαντησω σε καποιον που θα μου την πει επειδη με νικη ή επειδη δεν τον νικησα κτλ κτλ;
Υπαρχει ανθρωπος λογικος και σε μια λογικη ηλικια (οχι μικρος δηλαδη) που να τον νοιαζει αν θα του κανει καζουρα καποιος αρειανος, καποιο χανουμι ή καποιος γαυρος; Το 2022;
Υπαρχει ακομα για καποιους το "Πως θα παμε αυριο στην δουλεια; Με τι μουτρα;"
Ή θα πρεπει να απαντησω σε καποιον που θα μου την πει επειδη με νικη ή επειδη δεν τον νικησα κτλ κτλ;
Όταν θα καταλάβουμε ότι από τους 11 βασικούς που είχαμε σήμερα οι 6 δεν θα παίζανε ούτε στον ιωνικό θα καταλάβουμε γιατί χάσαμε.απλο είναι το ποδόσφαιρο.λυπαμαι πάρα πολύ για τον μιχαι τον πίστευα ,έχει πάρει παρά πολλες ευκαιρίας σήμερα ήταν τραγικός τόσο σε άμυνα όσο κ πάσες ,τον έκανε ο μανσινι σκουπίδι τον πήγε από το πλάγιο άουτ μέχρι το δοκάρι .κ στο γκολ αυτός φταίει καθώς δεν καταλαβαίνει έγκαιρα την πάσα στον μαύρο κ του φύγει στον χώρο ..κρίμα κρίμα πολύ βαρύς
-
Χάλια αυτό που είδαμε σήμερα. ΟΚ.
Έλειπε μια 11άδα όμως. Βασικοί πολλοί από αυτούς.
Και δυστυχώς οι αντικαταστάτες είναι πολυ χαμηλού επιπέδου. Όχι όλοι αλλά οι περισσότεροι.
Το λάθος αυτό είναι του καλοκαιριού. Και του περσινού.
Τέιλορ, Μουργκ και σια. Αυτοί είναι τα λάθη.
Και δεν είχαμε και παίκτες μέσα να νιώθουν από τοπικό ντέρμπι. Τι να νιώσει δηλ. ο Μιτριτσα και ο κάθε Μιτριτσα από τέτοια. Απώλεια και αυτό.
Απλά είμαστε τόσο του κ@λου λίγκα που σε ματς πλευοφ με τέτοια χάλια αν δεν χάναμε τα άχαστα μπορούσαμε και ισοπαλία και νίκη. Το επίπεδο είναι πολυ χαμηλό. Άρα πιο εύκολα φτιάχνεις αξιόμαχη ομάδα.
Είναι έτοιμοι γι'αυτό όμως;
Γιατί για μας τους οπαδούς η χαρά αυτή είναι. 2 ωρες ΠΑΟΚΑΡΑ με όλα τα παρελκόμενα. Αλλά θέλουμε προσπάθεια να δούμε. Μάχη. Όχι αυτό.
Έλειπε μια 11άδα όμως. Βασικοί πολλοί από αυτούς.
Και δυστυχώς οι αντικαταστάτες είναι πολυ χαμηλού επιπέδου. Όχι όλοι αλλά οι περισσότεροι.
Το λάθος αυτό είναι του καλοκαιριού. Και του περσινού.
Τέιλορ, Μουργκ και σια. Αυτοί είναι τα λάθη.
Και δεν είχαμε και παίκτες μέσα να νιώθουν από τοπικό ντέρμπι. Τι να νιώσει δηλ. ο Μιτριτσα και ο κάθε Μιτριτσα από τέτοια. Απώλεια και αυτό.
Απλά είμαστε τόσο του κ@λου λίγκα που σε ματς πλευοφ με τέτοια χάλια αν δεν χάναμε τα άχαστα μπορούσαμε και ισοπαλία και νίκη. Το επίπεδο είναι πολυ χαμηλό. Άρα πιο εύκολα φτιάχνεις αξιόμαχη ομάδα.
Είναι έτοιμοι γι'αυτό όμως;
Γιατί για μας τους οπαδούς η χαρά αυτή είναι. 2 ωρες ΠΑΟΚΑΡΑ με όλα τα παρελκόμενα. Αλλά θέλουμε προσπάθεια να δούμε. Μάχη. Όχι αυτό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος famagusta72 την Τετ 11 Μάιος 2022, 22:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μα εκεί πού παρκάρεις? Αυτό δεν είναι το θέμα? Εκεί τριγύρω δεν ξέρω τι παίζειbane1980 έγραψε:Παραλιακή, Νιάρχος, βγες Εθνική, μπες Αττική οδό, βγες δαχτυλίδι Κηφισίας και κατεβαίνεις ΟΑΚΑ ή όσο πλησιάζεις για να παρκάρεις.trouman έγραψε:Πως θα πάω απο τα νότια προάστια στον τελικό με τον μικρό, χωρίς να έχουμε ατυχείς συναντήσεις κλπ??
Υποθέτω στις ζελες θα δώσουν την πλευρά του ΗΣΑΠ.
Εγώ παρκάρω στην απέναντι πλευρά της Κηφισίας. Σπίτια έχει, χώρος υπάρχει απλά περπατάς 10-15 λεπτά.
kounavi έγραψε:Εγώ παρκάρω στην απέναντι πλευρά της Κηφισίας. Σπίτια έχει, χώρος υπάρχει απλά περπατάς 10-15 λεπτά.
Αυτό το έχω σκεφτεί. Αν έχει δοκιμαστεί είναι μια καλή ιδέα. Αυτά τα 15 λεπτά να υποθέσω είναι χωρίς θέματα. Θελω να έχω τον μικρό και για αυτό η κουβέντα.
Και δεν είναι καθόλου οφτοπικ.. .
Απέναντι από το golden hall, πριν φτάσεις στην υπόγεια όπως ανεβαίνεις την Κηφισίας έχει πάρα πολλά στενά.
Αν δεν έχεις ορατά διακριτικά δεν θα έχεις θέμα, είναι χαλαρά μέχρι έξω από το ΟΑΚΑ.
Αν δεν έχεις ορατά διακριτικά δεν θα έχεις θέμα, είναι χαλαρά μέχρι έξω από το ΟΑΚΑ.
Φίλε γίνεται να παρκάρεις και ακόμα πιο κοντά στο γήπεδο αν ανέβεις την Κηφισίας και στρίψεις αριστερά στην αντιπροσωπεία της Opel (εκεί από όπου θα φέρουν και τα πούλμαν μας). Περιοχή αγ. Θωμάς, παρκάρεις εκεί και σε 5' μπαίνεις στο γήπεδο απ' την είσοδο του πάρκινγκ.
Το χειροτερο ειναι που παλι ο κοσμος ειναι σαν να μην εγινε τιποτα. Εχει φυγει η καυλα παιδε και ειμαστε μπλαζε με γαυρο αρη.
Αν δεν σπασεις τα ποδια σου δεν κερδιζεις.
Και ναι εννοειται ειναι πολυ σημαντικο να κερδιζεις τετοια ματς
Αν δεν σπασεις τα ποδια σου δεν κερδιζεις.
Και ναι εννοειται ειναι πολυ σημαντικο να κερδιζεις τετοια ματς
- sourmenetes
- Moderator
Σε ένα ποσοστό 70-80% το πιστεύωGospi έγραψε:Με το χερι στην καρδια ρε Σουρμε πες μου, ποσο το πιστευεις οτι παιζει να γινει σωστη ανανεωση του ροστερ?sourmenetes έγραψε:1)κρίμα κάποιοι να βρίζονται μεταξυ τους άσχημα γιατί ειπώθηκε μια χαζή ηλιθια έκφραση!
2)ειναι λογικό να φταίνε σε κάποιους όλοι, αλλά δυστυχώς είναι λάθος ανάγνωση!
3)οταν βγαίνεις 3 φορές μόνος με το τέρμα και δεν βάζεις γκολ δε γίνεται να σου φταίει Μόνο ο λουτσεσκου!
4)οι παίκτες του. Πάγκου είναι πολύ λίγοι και δεν κάνουν για τον ΠΑΟΚ.
Όσο και να προσπαθείς ο μουργκ δε θα γίνει παίκτη, ο τευλορ, ο μιτριτα, ο σιντλευ και εφόσον κλαταρανε και οι βασικοί λογικο να παρουσιάζεται ένα χαλι.
5)οποιος δεν μπορεί και το στομαχακι του δεν αντέχει να κάνει πέρα!
Ο. ΠΑΟΚ τέτοιο καράβι είναι!
6)οποιος.επισης ξενέρωσε να μην πάει τελικό!
7)θελουμε ριζικές αλλαγες αλλά δεν είναι τώρα η ώρα!
Στα τελευταία ματς φαίνεται έντονα η γυμνια του ροστερ και το αντιλαμβάνονται όλοι!
Το μυαλό των υπευθύνων πρέπει να λειτουργήσει όπως και του κόσμου!
Ο. ΠΑΟΚ μας έχει ανάγκη και δεν είναι ώρα για να την πέφτουμε ο ένας στον άλλον!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk