Λεμεσος4 έγραψε:
Τώρα όσοι βγήκανε απο τις τρύπες να εκφράσουν την ανοησία τους, δεν νομίζω οτι παίζουν κάποιο ρόλο.
Ποιο ταβανι ρε φιλε μου καλε;;;;;; Χασαμε απο ερασιτεχνικη ομαδα μπυραρια. Περασαμε την Ριεκα, την Μιτιλαντ στα πεναλτι και την Γανδη που τα πρωτα 60 λεπτα μας εκανε κουδουνια.Με κατι ερασιτεχνες απο το γιβραλταρ παιζαμε που ειχαν γηπεδο μεσα στο αεροδρομια και την Μπρατισλαβα που δεν κερδισαμε. Ποιο ταβανι τρυπησες; Με αυτο το ροστερ ηθελε να δουλεψει τευλορ και σιντκλει ο μπαπαμς Λουτεσκου τους προτεινε.Ο Μιτριτα δικη του επιλογη. Τον Καγκαβα και τον Εσιτι ηθελε να τους αναστησει!!!! και ηταν καλυμμενος με το διδυμο τερματοφυλακων. Για ποια οροφη μιλαμε. Καταρευσε η ομαδα φιλε. Αν δεν δουμε την πραγματικοτητα του χρονου θα ειναι δυσκολα. Ο παο και η αεχ ανεβαινουν και εμεις παμε πισω.
Οχι φίλε δεν πάμε πίσω.
Οταν μπαίνεις στα αποδυτήρια και βλέπεις αυτό το ρόστερ χωρίς τη δυνατότητα να το εξελίξεις ή να το αντικαταστήσεις, έχεις δύο επιλογές, (α) ή να τους απαξιώσεις δημοσίως προσφέροντας στον εαυτό σου άλλοθι, αλλά θα παλεύεις στη 6-7η θέση. ή (β) να παραστήσεις τον τρελό, οτι όλα είναι καλά και να προσπαθήσεις να φέρεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Αν μου έλεγες στην αρχή της σεζόν οτι αυτό το ρόστερ θα έφτανε σε προημιτελικό Ευρωπαϊκού θεσμού, θα έβγαινε ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ 2ος στο Πρωτάθλημε την ΚΑΛΥΤΕΡΗ επίθεση στη Πρωτάθλημα και οτι θα απέκλειε ΑΕΚ, ΟΣΦΠ στο δρόμο για ακόμη έναν τελικό Κυπέλλου, θα σου έλεγα οτι είσαι εκτός τόπου και χρόνου. Ο Λουτσέσκου τα κατάφερε, αν κερδίσουμε το Κύπελλο, πρέπει να του στήσουν άγαλμα.
Υπάρχει στασιμότητα στα οικονομικά και νομίζω οτι το καταλαβαίνεις και αυτό επιρρεάζει τα πάντα. Επίσης δεν είναι τυχαίο οτι ο Ιβάν επέλεξε να επαναφέρει τον Λουτσέσκου, πολύ απλά ήξερε τι ερχόταν και ήθελε να κλείσει τα στεγανά της ομάδας. Η ομάδα οικονομικά είναι ασφαλής και λόγω της δουλειάς του Λουτσέσκου.
Τέλος αυτό το Πρωτάθλημα είναι μια γελοιότητα και μισή, όποιος σκέφθηκε μια σεζόν με αριθμό αγώνων όσες οι Premier League πρέπει να το κοιτάξει με κάποιον γιατρό. Το θέαμα δεν βλέπεται, προς τι οι 36 αγώνες?
Υ.Γ. Ποιά είναι η καλύτερη περιοχή για οικογενειακές διακοπές στην ακτογραμμή απο Λάρνακα μέχρι Λεμεσσό? Εννοοώ με καλή παραλία. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.