Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ
Όλα αυτά που διαβάζαμε περί παραμονής Μιτριτσα, Σιντκλευ κλπ...
Σιγα μην αναθεωρησουν...
Ο Μποτο στο τελος θα αποχωρησει οταν καταλαβει οτι ο Λουτσεσκου δεν ξεκολλαει απο αυτα π εχει στο μυαλο του.
Τι να σου κανει ο καλος ο ΤΔ αν ο προπονητης δεν τον αφηνει να κανει σωστα την δουλεια του?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Μποτο στο τελος θα αποχωρησει οταν καταλαβει οτι ο Λουτσεσκου δεν ξεκολλαει απο αυτα π εχει στο μυαλο του.
Τι να σου κανει ο καλος ο ΤΔ αν ο προπονητης δεν τον αφηνει να κανει σωστα την δουλεια του?
Μη μασάτε!
Ο Μποτο αμα καταλαβει οτι ο Λουτσεσκου δεν ξεκολλάει, θα τον διωξει και θα φέρει τον Μιρτσεα.
Ο Μποτο αμα καταλαβει οτι ο Λουτσεσκου δεν ξεκολλάει, θα τον διωξει και θα φέρει τον Μιρτσεα.
- john4serres
Πασχαλάκης
Ζ Zivkovic
Varela
Crespo
Taylor
Sidcley
Kurtic
Schwab
Murg
El Kaddouri
Biseswar
Mitrita
Ninua
Λάμπρου
Jaba
Akpom
Κάποιοι φεύγουν ελεύθεροι, κάποιοι με μεταγραφή και σε κάποιους σπας τον δανεισμό να πάνε στο καλό.
Αν χρειαζόταν, θα καθόμουν ακόμη και 24 ώρες πάνω στο laptop και το κινητό μέχρι να τους βρω ομάδα.
Ζ Zivkovic
Varela
Crespo
Taylor
Sidcley
Kurtic
Schwab
Murg
El Kaddouri
Biseswar
Mitrita
Ninua
Λάμπρου
Jaba
Akpom
Κάποιοι φεύγουν ελεύθεροι, κάποιοι με μεταγραφή και σε κάποιους σπας τον δανεισμό να πάνε στο καλό.
Αν χρειαζόταν, θα καθόμουν ακόμη και 24 ώρες πάνω στο laptop και το κινητό μέχρι να τους βρω ομάδα.
Απο αυτους π εγραψες κοβω το κεφαλι μου πως αν οχι οι 10 αλλα οι 8 θα ειναι μαζι μας και του χρονου.
Πιστεύω ότι πρέπει να δωθει δανεικός ο Τσιγγαρας..
Τίποτα το ιδιαίτερο δεν είναι.
Δεν θα αναθεωρήσουν και θα σου πουν στο τέλος ότι δεν βρήκαμε κάτι καλύτερο γι αυτό μένουμε με τους ήδη υπάρχοντες.Gospi έγραψε:Σιγα μην αναθεωρησουν...
Ότι είπαν πέρσι και για τον Καντουρι.
Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ
Να κρατησουμε Σβαμπ, Κουρτιτς, Καντουρι για τα χαφ και επιστροφη Εσιτι.markos4 έγραψε:Πιστεύω ότι πρέπει να δωθει δανεικός ο Τσιγγαρας..
Που τους προσπερνανε και οι 90χρονες στη λαϊκη.
Ο Τσιγγαρας με το ελλαχιστο συμβολαιο και μηδεν μεταγραφικο κοστος μας φταει.
5 μαξGospi έγραψε:Απο αυτους π εγραψες κοβω το κεφαλι μου πως αν οχι οι 10 αλλα οι 8 θα ειναι μαζι μας και του χρονου.
Ζ Zivkovic
Crespo
Taylor
Kurtic
Murg
El Kaddouri
Biseswar
Ninua
και το να φυγει δανεικος ο Νινουα δεν το θεωρω αποχωρηση. Αλλα ας πουμε οτι τον στελνουμε καπου, παλι θεωρω 7 θα ειναι μαζι μας
Crespo
Taylor
Kurtic
Murg
El Kaddouri
Biseswar
Ninua
και το να φυγει δανεικος ο Νινουα δεν το θεωρω αποχωρηση. Αλλα ας πουμε οτι τον στελνουμε καπου, παλι θεωρω 7 θα ειναι μαζι μας
Gospi έγραψε:Απο αυτους π εγραψες κοβω το κεφαλι μου πως αν οχι οι 10 αλλα οι 8 θα ειναι μαζι μας και του χρονου.
4 το πολύ να μείνουν(πασχαλακης,κρεσπο,κούρτιτς και καντουρι) και αυτοι για πάγκο.Δε μπορώ να διανοηθω κατι αλλο
Taylor,Kurtic,Murg,El Kanduri,Ninua,Jaba και Λάμπρου έχουν συμβόλαιο για του χρόνου. Και επειδή δεν υπάρχει κανένας να δώσει τα λεφτά του συμβολαίου πιστεύω πως Κουρτιτς,Καντουρί θα συνεχίσουν και οι άλλοι θα πάνε δανεικοί με την ομάδα να δίνει το 50 με 70% της αμοιβής τους.
Napoli4 έγραψε:5 μαξGospi έγραψε:Απο αυτους π εγραψες κοβω το κεφαλι μου πως αν οχι οι 10 αλλα οι 8 θα ειναι μαζι μας και του χρονου.
Και εγώ το ίδιο πιστεύω, και είναι 16 και όχι 10.
Αυτο εννοω, απο τους 16 οι 10 ή οι 8 θα μεινουν
Να το κλείσουμε το μαγαζί τότε.
Έτσι για την κουβέντα γράψε 8 ονόματα από τα 16 του Σερραίου που πιστεύεις ότι θα μείνουν και του χρόνου.
Έτσι για την κουβέντα γράψε 8 ονόματα από τα 16 του Σερραίου που πιστεύεις ότι θα μείνουν και του χρόνου.