Razvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
shogoon

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευση από shogoon »

Η αλήθεια είναι με σούπερ ανεβασμένο βαζελο και κακό δικό μας φεγγάρι πρέπει να βγάλεις τα σούπερ όπλα σου ως General για να είμαστε ευτυχισμένοι κυπελλούχοι. Ιn General we trust.
Άβαταρ μέλους
Λεμεσος4

Δημοσίευση από Λεμεσος4 »

Descartes έγραψε:Ο Λουτσέσκου τρύπησε το ταβάνι, διέλυσε την οροφή και όλα αυτά με το χειρότερο ρόστερ της 20ετίας.

Τώρα όσοι βγήκανε απο τις τρύπες να εκφράσουν την ανοησία τους, δεν νομίζω οτι παίζουν κάποιο ρόλο.
Ποιο ταβανι ρε φιλε μου καλε;;;;;; Χασαμε απο ερασιτεχνικη ομαδα μπυραρια. Περασαμε την Ριεκα, την Μιτιλαντ στα πεναλτι και την Γανδη που τα πρωτα 60 λεπτα μας εκανε κουδουνια.Με κατι ερασιτεχνες απο το γιβραλταρ παιζαμε που ειχαν γηπεδο μεσα στο αεροδρομια και την Μπρατισλαβα που δεν κερδισαμε. Ποιο ταβανι τρυπησες; Με αυτο το ροστερ ηθελε να δουλεψει τευλορ και σιντκλει ο μπαπαμς Λουτεσκου τους προτεινε.Ο Μιτριτα δικη του επιλογη. Τον Καγκαβα και τον Εσιτι ηθελε να τους αναστησει!!!! και ηταν καλυμμενος με το διδυμο τερματοφυλακων. Για ποια οροφη μιλαμε. Καταρευσε η ομαδα φιλε. Αν δεν δουμε την πραγματικοτητα του χρονου θα ειναι δυσκολα. Ο παο και η αεχ ανεβαινουν και εμεις παμε πισω.
Άβαταρ μέλους
Logistis

Δημοσίευση από Logistis »

jibbie έγραψε:η αβολη στιγμη που καταλαβαινεις οτι ο Τσαρλυ βλεπει πιο καθαρα τα πραγματα απ μας
Έτσι ακριβώς φίλε. Ο Λουτσε πέτυχε ένα θαύμα μετά τον Δεκέμβριο αν αναλογιστεί κανείς την ποιότητα του ροστερ. Είναι πολύ καλός προπονητής αλλά στο ότι το ροστερ έχει αποδειχθεί μετριοκακο, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, φέρει κι αυτός ευθυνη. Γιατί 1.ενέκρινε την απόκτηση παικτών χωρίς ποιότητα 2. Εμμένει στην χρησιμοποίηση τους αντί να δωσει ευκαιρίες σε νέους της Β' και επειδή 3. Είναι δυσκαμπτος στην ανανέωση του μετριοκακου μέρους του ροστερ.
Όλοι θυμόμαστε πχ ότι οι Λύρατζης Τσιγγαρας μπήκαν και δοκιμάστηκαν μόνο όταν κάποιοι είχαν τραυματιστεί
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

Απεύχομαι τυχόν στραβή στον τελικό. Πολύ φοβάμαι ότι σε τέτοιο ενδεχόμενο η σκούπα θα περιλαμβάνει και εσένα...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Θα ναι εγκλημα αν εισακουστουν οι εισηγησεις του στα μεταγραφικα ζητηματα το καλοκαιρι.
Καλος χρυσος αλλα μακρια απο επιλογες παιχτων και απο τις ανανεωσεις των παιχτων.
Να του δομησουν ενα ορθολογικο ροστερ οπως το κρινουν (Μποτο και σια) σωστο και ανταξιο του ΠΑΟΚ και ας τον αφησουν να το διαχειριστει. Ο,τι αλλο θα ειναι εγκλημα και οχι εξ αμελειας.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Gospi ποιες ειναι οι εισηγησεις του;
Мир

Razvan Lucescu

Δημοσίευση από Мир »

Λογικα ανανεωση ολων των παλιων, ακομα και κανενος πορτοφολα καποβερτνιανου.

Καμια αγορα Μιτρακα/Σιγκλεη
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

aivas19 έγραψε:Gospi ποιες ειναι οι εισηγησεις του;
Δεν τις γνωριζω και για να ειμαι ειλικρινης δεν θελω να τις μαθω ουτε και να τις ανακαλυψω στην πραξη.
Εχει αποδειξει πως ειναι παντελως ασχετος στον τομεα της αξιολογησης των ποδοσφαιριστων. Ξεκινησε με την απαιτηση ανανεωσης Σακχωφ και Κανιας, συνεχισε με την απαιτηση ανανεωσης του πολυτραυματια τουριστα Καντουρι, τον ερχομο Μιτριτσα, την εισηγηση για παραμονη Εσιτι και Καγκαβα, την συνεχη χρησιμοποιηση σχεδον για εναν γυρο του αμπαλου Τειλορ ως δεξιου μπακ, και παει λεγοντας.
Μακρια απο τις αποφασεις σχετικα μς τις ανακαταταξεις του ροστερ. Ειναι επικινδυνος.
Αν δεν θέλει να διαχειριστει το ροστερ που θα του φτιαξει ο Μποτο, ας παραιτηθει.
Δεν θα φαμε στην μαπα Μπισεσβαρ Μιτριτσες κλπ και του χρονου για χαρη του.

Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Αυτό το μένος και την απαξίωση για έναν προπονητή σαν τον Λουτσέσκου, μετά τα όσα έχει πετύχει με την ομάδα, δεν μπορώ να το καταλάβω.

Κανείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος, αποδεικνύεται για μία ακόμα φορά.

Γιατί στην τελική, οκ, για κάποιους αυτό το σερί είναι αρκετά βαρύ για να συνεχίσει ο Ρουμάνος. Διαφωνώ, αλλά το ακούω. Αλλά αυτό το παραλήρημα ορισμένων μελών, πραγματικά σε βγάζει από τα ρούχα σου. Σαν να ευχαριστιούνται με όλο αυτό που γίνεται.

Τι να πει κανείς....
WOLFMANN

Δημοσίευση από WOLFMANN »

proedros έγραψε:Η αλήθεια είναι πως είχε φέτος αρκετές αστοχίες ο Ρασβάν.
1.Κακή εκτίμηση για Καγκάβα..
2.Κακή εκτίμηση για Εσίτι…
3.Κακή εκτίμηση για Τσιγγάρα
4.Κακή εκτίμηση για Λύρατζη
5.Κακή εκτίμηση για Μπίσεσβαρ..
6.Κακή εκτίμηση όσον αφορά το ρόστερ..Χρειαζόμαστε μόνο 2-3 παίκτες…
Παρόλα αυτά θεωρώ πως με άλλον προπονητή με αυτό το ρόστερ θα τα πηγαίναμε χειρότερα…
Είναι ο πιο επιτυχημένος προπονητής της ιστορίας μας.
Όταν επέστρεψε, επέστρεψε πολύ ψηλωμένος από αυτοπεποίθηση.
Η υπερβολική όμως αυτοπεποίθηση σε βαθμό εμμονής , ότι μπορεί να αναστήσει παίκτες που είναι ξεζουμισμένοι ποδοσφαιρικά, έπαιξε το ρόλο της στη μη επιτυχημένη διαμόρφωση του ρόστερ.

Ίσως με άλλον προπονητή με το ίδιο ρόστερ να τα πηγαίναμε χειρότερα.
Ο αντίλογος είναι ότι άλλος προπονητή, το πιθανότερο είναι να μην είχε ποτέ αυτό το ρόστερ.

Για παράδειγμα, ο Γκαρσία, αποκλείεται να είχε αυτό το ρόστερ. Εγώ το αποκλείω.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Σε μενα αναφερεσαι Ναπολιτανε?

Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Όχι gospi 10 σελίδες πίσω διάβαζα και έγραψα αυτό, δεν είχα κουράγιο να συνεχίσω να διαβάζω.
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Οταν κερδισει θα τον αποθεωσουμε παλι.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Έχετε δίκιο ο πουθενας ο Ρουμάνος σπιτι του.
ΟΠΟΙΟΣ άλλος θα τα είχε παει καλυτερα.
Όχι ότι ομάδα παιζει σερί δίχως τουλάχιστον τους μισούς βασικους, όχι ότι έχεις δώσει 15 αγώνες περισσοτερους , όχι ότι έχει μουργκ, Τέιλορ, Τσολακ , μιτριτσα, Βαρέλα.

Η σκέψη όταν πήγαινε η ομάδα καλά να πουμε μπραβο άρα όταν δεν παει να κραξουμε δεν είναι τόσο σωστή .

Ας πουμε οτι στο μπαρ που δουλευω μάνατζερ έχω 10 βασικους ( μπάρμαν, σερβιτόρους) κ 10 όχι τόσο καλους. Το να λείψουν για ένα διάστημα κάποιοι (2-3) βασικοί αν έχω δημιουργήσει καλό team μπορεί κ να μην φανεί, το να λείψουν 7-8 για ένα βράδυ κ υπερβαλλουν εαυτό οι υπόλοιποι μπορεί να μην φανεί αν εχω δημιουργήσει καλό team αλλά το να λείπουν 5-6 βασικοί κ όχι παντα οι ίδιοι για μεγάλο διάστημα θα φανεί χωρίς αμφιβολία κ μετά δεν γυρνάει ο θεος να είσαι όσο καλό team κ να έχω φτιάξει.
Γιά την πορεία αυτου του ρόστερ με τα προβληματα που είχε φτάνοντας 8 Ευρώπη κ τελικό αποκλείοντας αεχ κ γαύρους έχω να πω μόνο μπραβο σε ολους στον προπονητη που ηγείται στην διοίκηση που τον έφερε κ στους παιχτες που έδωσαν το κάτι παραπανω.
Το ανάθεμα θα το ρίξω κ σε ποσοστο που αναλογεί σε αυτούς που έφτιαξαν αυτό το ρόστερ, μέχρι να μάθω ποιος κ ποσο ευθυνεται για αυτό δεν μπορώ να κράζω όπως με βολεύει.
Άβαταρ μέλους
Λεμεσος4

Δημοσίευση από Λεμεσος4 »

Gospi έγραψε:
aivas19 έγραψε:Gospi ποιες ειναι οι εισηγησεις του;
Δεν τις γνωριζω και για να ειμαι ειλικρινης δεν θελω να τις μαθω ουτε και να τις ανακαλυψω στην πραξη.
Εχει αποδειξει πως ειναι παντελως ασχετος στον τομεα της αξιολογησης των ποδοσφαιριστων. Ξεκινησε με την απαιτηση ανανεωσης Σακχωφ και Κανιας, συνεχισε με την απαιτηση ανανεωσης του πολυτραυματια τουριστα Καντουρι, τον ερχομο Μιτριτσα, την εισηγηση για παραμονη Εσιτι και Καγκαβα, την συνεχη χρησιμοποιηση σχεδον για εναν γυρο του αμπαλου Τειλορ ως δεξιου μπακ, και παει λεγοντας.
Μακρια απο τις αποφασεις σχετικα μς τις ανακαταταξεις του ροστερ. Ειναι επικινδυνος.
Αν δεν θέλει να διαχειριστει το ροστερ που θα του φτιαξει ο Μποτο, ας παραιτηθει.
Δεν θα φαμε στην μαπα Μπισεσβαρ Μιτριτσες κλπ και του χρονου για χαρη του.

Ξεχασες τις δηλωσεις του για τον Τζολη και ενα απο τα καλυτερα χαφ που περασαν απο τον ΠΑΟΚ τον Μισιτς που τον εξαφανισε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”