Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ
Παντως τα δευτερα του γαυρου καλυτερα παιξαν μαλλον.
Ξεκαθαρισαν τα πραγματα.
Ο βαζελος με νικη επι του ΠΑΣ την επομενη αγωνιστικη εξασφαλιζει την Ευρωπη, κατι που σημαινει οτι ενας εκ των ρουλη ή αεκ μενουν εκτος ευρωπης σιγουρα.
Με νικη του ρουλη επι της κουλας την επομενη αγωνιστικη τελειωνει και αυτο καθως ισοβαθμουν αυτη την στιγμη και στην ισοβαθμια ο ρουλης την εχει. Διαφορετικα θα παιχτει την τελευταια αγωνιστικη
Τωρα εμεις μπορουμε να βγουμε απο 2οι μεχρι 4οι. Εχουμε εξασφαλισμενη την ευρωπη αφου δεν μπορουν να μας περασουν και κουλα και ρουλης, αφου παιζουν μεταξυ τους. Υπαρχει και το σεναριο ισοβαθμιας των τριων μας βεβαια στο οποιο υπερτερουμε της κουλας.
Οτι και να κανουμε στο τηγανι, (αν χασουμε δηλαδη) οτι και να κανουν ολοι οι υπολοιποι στα δυο επομενα ματς, με νικη επι του βαζελου τη τελευταια αγωνιστικη φτανουμε τους 63 και εξασφαλιζουμε την δευτερη θεση.
Η ερωτηση μου ειναι ποιες ειναι ακριβως οι διαφορες στις 3 θεσεις του Conference; Είναι μονο οικονομικες;
Ο βαζελος με νικη επι του ΠΑΣ την επομενη αγωνιστικη εξασφαλιζει την Ευρωπη, κατι που σημαινει οτι ενας εκ των ρουλη ή αεκ μενουν εκτος ευρωπης σιγουρα.
Με νικη του ρουλη επι της κουλας την επομενη αγωνιστικη τελειωνει και αυτο καθως ισοβαθμουν αυτη την στιγμη και στην ισοβαθμια ο ρουλης την εχει. Διαφορετικα θα παιχτει την τελευταια αγωνιστικη
Τωρα εμεις μπορουμε να βγουμε απο 2οι μεχρι 4οι. Εχουμε εξασφαλισμενη την ευρωπη αφου δεν μπορουν να μας περασουν και κουλα και ρουλης, αφου παιζουν μεταξυ τους. Υπαρχει και το σεναριο ισοβαθμιας των τριων μας βεβαια στο οποιο υπερτερουμε της κουλας.
Οτι και να κανουμε στο τηγανι, (αν χασουμε δηλαδη) οτι και να κανουν ολοι οι υπολοιποι στα δυο επομενα ματς, με νικη επι του βαζελου τη τελευταια αγωνιστικη φτανουμε τους 63 και εξασφαλιζουμε την δευτερη θεση.
Η ερωτηση μου ειναι ποιες ειναι ακριβως οι διαφορες στις 3 θεσεις του Conference; Είναι μονο οικονομικες;
Μένει η ΑΕΚ εκτός.Totem_pk έγραψε:Σε τριπλη ισοβαθμια με χαρτινη και ληκι τι γινεται? Εχουμε 3 ηττες 3 ισοπαλιες και 2 νικες.
1) Άρης -> 10 β. με ΠΑΟΚ και 6 ή 9 με ΑΕΚ -> 16 ή 19 σύνολο
2) ΠΑΟΚ -> 8 β. με ΑΕΚ και 1 με Άρη -> 9 σύνολο
3) ΑΕΚ -> 1 β. με ΠΑΟΚ και 3 ή 6 με Άρη -> 4 ή 7 σύνολο
Περσυ επειδη ειχαμε το καλο εισητηριο του κυπελου εγιναν κατι καραμπολες και παιξαμε νομιζω εναν προκριματικο λιγοτερο.
καμμιά διαφορά
2nd Qualifying Round July
Main path with 90 clubs
36 winners from 1st qualifying round
14 cup winners from countries ranked 16-29
14 second-placed clubs from countries ranked 16-29
16 third-placed clubs from countries ranked 13-28
9 fourth-placed clubs from countries ranked 7-15
1 fifth-placed club from country ranked 6
Champions path with 20 clubs
3 losers of the Champions League preliminary round
17 losers of the Champions League 1st qualifying round
2nd Qualifying Round July
Main path with 90 clubs
36 winners from 1st qualifying round
14 cup winners from countries ranked 16-29
14 second-placed clubs from countries ranked 16-29
16 third-placed clubs from countries ranked 13-28
9 fourth-placed clubs from countries ranked 7-15
1 fifth-placed club from country ranked 6
Champions path with 20 clubs
3 losers of the Champions League preliminary round
17 losers of the Champions League 1st qualifying round
Ε αρα ειναι μονο οικονομικοι οι λογοι, γιατι αν θυμαμαι καλα παιρνεις ενα bonus ως δευτερος απο τα τηλεοπτικα;
Αφου ειναι ετσι, ρε μ@λ@κες τι καθομαστε και σκαμε και μαλωνουμε και δεν ειμαστε εξω να πινουμε ενα μπιφιτερ με παγο και μια φετα lime για το spirit, να περιμενουμε απλα τον τελικο Κυπελλου;
Αφου ειναι ετσι, ρε μ@λ@κες τι καθομαστε και σκαμε και μαλωνουμε και δεν ειμαστε εξω να πινουμε ενα μπιφιτερ με παγο και μια φετα lime για το spirit, να περιμενουμε απλα τον τελικο Κυπελλου;
Ο Κυπελλούχος παίρνει το καλό εισιτήριο του Κονφερενς και όχι ο 2ος.
Κατά τ' αλλα ξεκαθάρισε το πράγμα, με νίκη του βαζελου το Σάββατο με τον ΠΑΣ (στη Λεωφορο) το ματς της Τρίτης αποκτά τελείως διαδικαστικό χαρακτήρα.
Και οι 2 θα πάμε σε μεγάλο ροτεισιον με το βλέμμα στον τελικό του Σαββάτου.
Καλό θα ήταν να κάναμε μια νίκη βεβαια στα 2 τελευταία να αλλάξει λίγο η ψυχολογία της ομάδας ώστε να μην πάμε στο τελικό με σερί 12 αγώνων χωρίς νίκη.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κατά τ' αλλα ξεκαθάρισε το πράγμα, με νίκη του βαζελου το Σάββατο με τον ΠΑΣ (στη Λεωφορο) το ματς της Τρίτης αποκτά τελείως διαδικαστικό χαρακτήρα.
Καλό θα ήταν να κάναμε μια νίκη βεβαια στα 2 τελευταία να αλλάξει λίγο η ψυχολογία της ομάδας ώστε να μην πάμε στο τελικό με σερί 12 αγώνων χωρίς νίκη.
Εν τω μεταξυ αυτα τα "Και παλι Panathinaikos" μονο εμενα μου φερνουν μια ταση για εμετο;
το χαρτι εχει ως τωρα 1 νικη, 2 ισοπαλιες και 4 ηττεςTotem_pk έγραψε:Σε τριπλη ισοβαθμια με χαρτινη και ληκι τι γινεται? Εχουμε 3 ηττες 3 ισοπαλιες και 2 νικες.
με ΠΑΟΚ 0-2, 1-1, 0-1 πο, 1-1 πο
με ερπετο 1-2 εκτος, 2-1 εντος, 1-2 εντος στα πο
για την ισοβαθμια αλλη μια ισοπαλια συνολο 6 βαθιμους
Ρε σεις, γιατί σας είναι τόσο δύσκολο να καταλάβετε ότι δεν είναι θεμιτό μια ομάδα κορυφής να εθίζεται στην ήττα;DimitrisS έγραψε:Ε αρα ειναι μονο οικονομικοι οι λογοι, γιατι αν θυμαμαι καλα παιρνεις ενα bonus ως δευτερος απο τα τηλεοπτικα;
Πως γίνεται να θεωρείτε λογικό μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ να έχει να κερδίσει κοντά 2 μήνες και να είναι όλα καλά και ρόδινα;
Είναι ψυχολογικό το θέμα και στο ποδόσφαιρο παίζει μεγάλο ρόλο και η ψυχολογία. Και αυτήν έρχεται με τις νίκες, όχι με τις ηττες.
δεν υπάρχει καλό εισητήριο.όλοι ξεκινουν απο τον 2ο προκριματικόJohnDag έγραψε:Ο Κυπελλούχος παίρνει το καλό εισιτήριο του Κονφερενς και όχι ο 2ος.
Τζον μεταξυ σοβαρου και αστειου ειναι το σχολιο μου, το οποιο βεβαια περιεχει και μια ωμη αληθεια.
Η σεζον αγωνιστικα κλεινει ασχημα και πλεον με δυο ματς μπροστα μας, τα οποια ομως ειναι πριν απο ενα ματς τιτλου, δυσκολα θα αλλαξει κατι.
Παρε τον τιτλο και ξεκινα επι τοπου την αναδιοργανωση της ομαδας.
Η σεζον αγωνιστικα κλεινει ασχημα και πλεον με δυο ματς μπροστα μας, τα οποια ομως ειναι πριν απο ενα ματς τιτλου, δυσκολα θα αλλαξει κατι.
Παρε τον τιτλο και ξεκινα επι τοπου την αναδιοργανωση της ομαδας.
Πέρσι σαν κυπελλούχοι πάντως ξεκινήσαμε από τον 3ο προκριματικό ενώ ο οαρης και η χάρτινη από τον 2ο.gergeo4 έγραψε:δεν υπάρχει καλό εισητήριο.όλοι ξεκινουν απο τον 2ο προκριματικόJohnDag έγραψε:Ο Κυπελλούχος παίρνει το καλό εισιτήριο του Κονφερενς και όχι ο 2ος.
Αν άλλαξε κάτι για φέτος δεν ξέρω.