27. Jasmin Kurtic

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Alastor

Re: 27. Jasmin Kurtic

Δημοσίευση από Alastor »

Αυτος εκανε εκπληκτικες εμφανισεις ενα διμηνο και την ειδε Μεσσιας. Αν συνεχισει ετσι,οπως αποθεηθηκε ετσι θα φαει και σουτι
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

Για πάγκο είσαι σλοβενε.. Που ζητάς και τα ρέστα από τον οπαδό.. Άιντε να χαθείς να χάνεσαι άιντε να χαθείς.
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Δεν ξέρω τι συνέβη κι ουτε με πολυ-νοιαζει κιολας αλλά αν εγώ μπορώ να βρίσω τον Κουρτιτς, τότε νομίζω μπορεί να με βρίσει και αυτος.
Roarrr

Δημοσίευση από Roarrr »

xrisitsapa έγραψε:Όσο λάθος έκανε ο Κουρτιτς, το ίδιο κάνετε και όσοι τον σταυρώνετε τώρα.
Ας μη μιλάμε εν θερμώ.
Εμείς όμως δεν παίρνουμε μύρια. Δεν κάνουμε την τέλεια χλιδάτη ζώη σε απομονωμένη μονοκατοικία 300τμ με 2 husky και μία jaguar σε προσωπικό γκαραζ.

Αντ αυτού εμείς ξυπνάμε 3 η ώρα το πρωί απο τακούνια στις σκάλες, μετά στις 7 απο τον γείτονα που κουρέβει το γκαζόν. Μετά πρέπει να πάμε με το fiat, ένα fiat που θέλει service εδώ και μισό χρόνο και με μερεμέτια σε φίλους το αναβάλουμε γιατί δεν υπάρχει μία, για 8ωρή δουλεία με υπερωρίες με 5 ώρες ύπνο και να σε βρίζει το αφεντικό επειδή κοιμάσε όρθιος. Και μετά έρχεται ένα σάββατο η μία κυριακή για να δεις ενα απο τα πράγματα που πραγματικά αγαπάς σε αυτή την ζωή και να βλέπεις αυτό εδώ.

Προφανώς και δεν ταυτίζομαι εγώ σε αυτό το προφίλ αλλά πολλοί απο αυτούς που τον έβριζαν σήμερα ναι, και ξέρεις κάτι; Τους δίνω όλο το δίκιο του κόσμου για αυτήν τους την αντίδραση.
Άβαταρ μέλους
shogoon

Δημοσίευση από shogoon »

Εννοείται στα τοπικά γίνεται συχνά. Α σορρυ μιλάμε για επαγγελματία ποδοσφαιριστή Α εθνικής ευρωπαϊκής χώρας γράψε λάθος. Τεσπα μαλακια έκανε το κατάλαβε και βγήκε και το μάζεψε.Πάμε παρακάτω.
BlackFriday

Δημοσίευση από BlackFriday »

Δεν έγινε η φάση στα επίσημα. Έγινε μπροστά από την 7 και την 6. Τώρα αν έγινε και κάτι άλλο στα επίσημα δεν ξέρω... Αλλά εγώ ούτε για οικογένειες άκουσα κάτι ούτε για παιδιά.
Мир

27. Jasmin Kurtic

Δημοσίευση από Мир »

Κώδικας: Επιλογή όλων

«Δέχομαι κάθε προσβολή, μπορεί ο καθένας να πει ότι θέλει για εμένα προσωπικά, είναι κάτι που μπορώ να το αποδεχτώ και πάντα αναλαμβάνω την ευθύνη μέσα στο παιχνίδι και στις καλές και στις κακές στιγμές, αλλά δεν μπορώ να ανεχτώ να «ακουμπάει» κάποιος την οικογένειά μου την γυναίκα μου και τον γιο μου.

Δεν μιλάω για όλους τους οπαδούς, μιλάω για ένα κομμάτι. Από την πρώτη μέρα που ήρθα δίνω το 120% και θα το κάνω μέχρι το τέλος. Είναι κάποια πράγματα που δεν μπορώ να τα αποδεχθώ, χρειαζόμαστε την στήριξη του κόσμου. Δεν έχω καμία πρόθεση να μαλώσω με κανέναν, είμαι εδώ για να αναλαμβάνω τις ευθύνες, αλλά δεν μπορώ να ανεχτώ από ένα μικρό κομμάτι να βρίζει την οικογένειά μου.

Από εδώ και πέρα θα δώσω το 150% τον δυνατοτήτων μου, ξέρουμε ότι βρισκόμαστε σε μια δύσκολη στιγμή και θέλουμε την στήριξη του κόσμου για να το περάσουμε όλοι μαζί. Πάντα θα σέβομαι τους ανθρώπους που αγαπάνε τον ΠΑΟΚ, αλλά χρειαζόμαστε και εμείς σεβασμό και στήριξη.

Νομίζω ότι είναι πολύ ανθρώπινο, είμαι ένας απλός άνθρωπος που παίζει ποδόσφαιρο και θέλω να είμαστε ξεκάθαροι σε αυτή τη φάση. Δεν έχω καμία διάθεση να ανοίξω καμία κόντρα, ζήτησα από την ομάδα να μιλήσω για να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα».

Αυτά δηλωσε
Roarrr

Δημοσίευση από Roarrr »

GI4NNEN4 έγραψε:Δεν ξέρω τι συνέβη κι ουτε με πολυ-νοιαζει κιολας αλλά αν εγώ μπορώ να βρίσω τον Κουρτιτς, τότε νομίζω μπορεί να με βρίσει και αυτος.
Οταν κάποιος εκφράζεται η μιλάει, μιλάει πάντα με κάποια ιδιότητα. Οταν βρίζει ένας τυπάς απο τις κερκίδες, βρίζει ως ένας τυχαίος φίλαθλος του ΠΑΟΚ, ενώ όταν βρίζει ο κούρτιτς, βρίζει ως δημόσιο πρόσωπο και ως μέλος του επαγγελματικού ποδοσφαιρικού τμήματος τις παε ΠΑΟΚ. Δεν είναι το ίδιο, μην μπερδεύεσαι. Αυτό που έκανε δεν έχει συγχωροχάρτι.
WOLFMANN

Δημοσίευση από WOLFMANN »

Alastor έγραψε:Αυτος εκανε εκπληκτικες εμφανισεις ενα διμηνο και την ειδε Μεσσιας. Αν συνεχισει ετσι,οπως αποθεηθηκε ετσι θα φαει και σουτι
Έκανε πολύ καλή χρονιά, αλλά τις τελευταίες αγωνιστικές, πολύ εγωιστική συμπεριφορά, στα όρια του αντιεπαγγελματισμου.
Μία με το φάουλ που δεν εκτέλεσε την προηγούμενη αγωνιστική ( επειδή ήθελε να το κάνει ο Μουργκ) και πήγε στο κέντρο του γηπέδου, με τα χέρια στη μέση, τσαντισμένος, σταματώντας να παίζει.
Μία σήμερα, που τα έβαλε με άτομο ή άτομα από την κερκίδα, λες και παίζει στο Ά τοπικό του νομού Χαλκιδικής.

Χώρια το 1,3 εκατομμύριο που παίρνει, αλλά δεν βλέπεται τις τελευταίες αγωνιστικές.
Να σε περνάει ο χοντροκαμαράς του ρούλη ( και τον Ίνγκασον) στο τρέξιμο, με ξεπερνάει. Πολύ αργός για χαφ με αυτά τα λεφτά.

Το έχει χάσει τώρα τελευταία.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Roarrr έγραψε:
GI4NNEN4 έγραψε:Δεν ξέρω τι συνέβη κι ουτε με πολυ-νοιαζει κιολας αλλά αν εγώ μπορώ να βρίσω τον Κουρτιτς, τότε νομίζω μπορεί να με βρίσει και αυτος.
Οταν κάποιος εκφράζεται η μιλάει, μιλάει πάντα με κάποια ιδιότητα. Οταν βρίζει ένας τυπάς απο τις κερκίδες, βρίζει ως ένας τυχαίος φίλαθλος του ΠΑΟΚ, ενώ όταν βρίζει ο κούρτιτς, βρίζει ως δημόσιο πρόσωπο και ως μέλος του επαγγελματικού ποδοσφαιρικού τμήματος τις παε ΠΑΟΚ. Δεν είναι το ίδιο, μην μπερδεύεσαι. Αυτό που έκανε δεν έχει συγχωροχάρτι.
Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω τη διαφορά.
Όσο λάθος είναι το ένα, είναι και το άλλο.
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συνέχεια ανεφερεστε στο συμβόλαιο του..
Μπράβο στον Κούρτιτς και στον μάνατζερ του που πήρε αυτά τα λεφτά..
Μας πούλησαν φύκια για μεταξωτές κορδέλες.
Το θέμα είναι ποια μπαλαδογατσα αποφάσισε να δώθουν αυτά τα χρήματα σε έναν τόσο αργό παιχτη σε αυτή την ηλικία.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ο Κουρτιτς ρε συ Μάρκο, έβαλε 18 γκολ φέτος,δε γίνεται με 18 γκολ να μην έβγαλε τα λεφτά του.
Πολλά κρίσιμα γκολ και στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο.
Δε γίνεται τώρα στις στραβες να τα ξεχνάμε όλα.
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Με το χέρι στην καρδιά ρε μπανε. Πιστεύεις ότι αυτός ο παίχτης με το 1,2εκ.συμβολαιο αξίζει τα λεφτά που παίρνει;
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Roarrr έγραψε:
xrisitsapa έγραψε:Όσο λάθος έκανε ο Κουρτιτς, το ίδιο κάνετε και όσοι τον σταυρώνετε τώρα.
Ας μη μιλάμε εν θερμώ.
Εμείς όμως δεν παίρνουμε μύρια. Δεν κάνουμε την τέλεια χλιδάτη ζώη σε απομονωμένη μονοκατοικία 300τμ με 2 husky και μία jaguar σε προσωπικό γκαραζ.

Αντ αυτού εμείς ξυπνάμε 3 η ώρα το πρωί απο τακούνια στις σκάλες, μετά στις 7 απο τον γείτονα που κουρέβει το γκαζόν. Μετά πρέπει να πάμε με το fiat, ένα fiat που θέλει service εδώ και μισό χρόνο και με μερεμέτια σε φίλους το αναβάλουμε γιατί δεν υπάρχει μία, για 8ωρή δουλεία με υπερωρίες με 5 ώρες ύπνο και να σε βρίζει το αφεντικό επειδή κοιμάσε όρθιος. Και μετά έρχεται ένα σάββατο η μία κυριακή για να δεις ενα απο τα πράγματα που πραγματικά αγαπάς σε αυτή την ζωή και να βλέπεις αυτό εδώ.

Προφανώς και δεν ταυτίζομαι εγώ σε αυτό το προφίλ αλλά πολλοί απο αυτούς που τον έβριζαν σήμερα ναι, και ξέρεις κάτι; Τους δίνω όλο το δίκιο του κόσμου για αυτήν τους την αντίδραση.
Κι αυτό τι σχέση έχει;;

Έτσι είναι αυτό το επάγγελμα και έτσι πληρώνεται καλώς ή κακώς.

Δε σου είπε έλα πλήρωσε με ντε και καλά.

Το ζήτημα είναι να καταβάλλει την. Προσπάθεια του μέσα στο γήπεδο.

Αν θεωρούμε ότι επειδή πληρώνεται ντε και καλά μπορώ και να τον βρίζω αυτόννκαι την οικογένειά του το βλέπω λίγο λάθος.

Άλλο η γενική σωστή αντίδραση του κόσμου αλλο αν έπεσε επί προσωπικού μπινελικι.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Psuxo_logos

Δημοσίευση από Psuxo_logos »

markos4 έγραψε:Με το χέρι στην καρδιά ρε μπανε. Πιστεύεις ότι αυτός ο παίχτης με το 1,2εκ.συμβολαιο αξίζει τα λεφτά που παίρνει;
Με τίποτα.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”