Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Re: Νέα διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
καλείται ακόμα ο πανελούδης να μιλήσει για το καλό του ΠΑΟΚ??Και μιλάει και αρχηγικά προς τους άλλους???
-
xxxxxx
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος staurostoumpa την Πέμ 18 Αύγ 2011, 20:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν νομίζω να ήταν εκεί. Κάποιο λάθος θα έκανε ο ρεπόρτερ...
Εκτός και αν πράγματι ήταν εκεί. Καλό θα ήταν κάποιος να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει την είδηση.
Βέβαια παρών ήταν ο βασικός συνεργάτης του εδω και χρόνια κ. Γαλατσομπούρεκος, ο οποίος είναι αυτός που πραγματικά παίρνει αποφάσεις(και όχι η εικονική διοίκηση με τους μασέρ και τους πυγμάχους) για την ΚΑΕ. Οπότε λίγη σημασία έχει αν ήταν ή όχι εκεί.
Εκτός και αν πράγματι ήταν εκεί. Καλό θα ήταν κάποιος να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει την είδηση.
Βέβαια παρών ήταν ο βασικός συνεργάτης του εδω και χρόνια κ. Γαλατσομπούρεκος, ο οποίος είναι αυτός που πραγματικά παίρνει αποφάσεις(και όχι η εικονική διοίκηση με τους μασέρ και τους πυγμάχους) για την ΚΑΕ. Οπότε λίγη σημασία έχει αν ήταν ή όχι εκεί.
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
αργούμε.
είμαστε στο "ΣΗΜΕΙΩΤΟΝ",
και ετοιμάζεται δειλα δειλά το "ΕΜΠΡΟΣ"..
όσο για το "ΜΑΡΣ", έχουμε ακόμα ψωμί, όπως φάινεται...
άντε να ξεκολλήσουμε, άντε!
είμαστε στο "ΣΗΜΕΙΩΤΟΝ",
και ετοιμάζεται δειλα δειλά το "ΕΜΠΡΟΣ"..
όσο για το "ΜΑΡΣ", έχουμε ακόμα ψωμί, όπως φάινεται...
άντε να ξεκολλήσουμε, άντε!
από αυτά που διαβάζω και εγώ δυστυχώς αυτό καταλαβαίνω (και συμφωνώ με τον loverboy): στην ουσία ο πανελούδης κάνει ακόμα κουμάντο με οπλαρχηγό του τον γαλατσόπουλο. μόνο πέρισυ κάτσανε στην άκρη που μυριστήκανε χρήμα (??) από τον δρόσο...
PS1: loverboy πες μας το όνομα σου γιατί νομίζω οτι μιλάω σε sexchat...αν και τέτοιο μπουρδέλο που είναι ο ΠΑΟΚ...
φιλικά tom
PS2: διάβασα οτι δεν ξέρουν ακόμα (ή τουλάχιστον δεν το έχουν πληροφορηθεί οι δημοσιογράφοι) κατά πόσον τα ιδιωτικά συμφωνητικά βαραίνουν την ΚΑΕ και όχι τον ίδιο τον Δρόσο. Αν από τότε που ανέλαβαν, δεν έχουν καταλήξει ούτε σε αυτό, ο σούλης τους μάρανε...
PS1: loverboy πες μας το όνομα σου γιατί νομίζω οτι μιλάω σε sexchat...αν και τέτοιο μπουρδέλο που είναι ο ΠΑΟΚ...

PS2: διάβασα οτι δεν ξέρουν ακόμα (ή τουλάχιστον δεν το έχουν πληροφορηθεί οι δημοσιογράφοι) κατά πόσον τα ιδιωτικά συμφωνητικά βαραίνουν την ΚΑΕ και όχι τον ίδιο τον Δρόσο. Αν από τότε που ανέλαβαν, δεν έχουν καταλήξει ούτε σε αυτό, ο σούλης τους μάρανε...
Σήμερα εκδικάσθηκε η προσφυγη του Καλαφατάκη κατά του ΠΑΟΚ, της προσωρινής διοίκησης δηλαδή.
Η προσωρινή διοικηση του ειχε δηλώσει οτι δεν υπάρχουν στα βιβλία της οφειλές προς αυτόν.
Η παρουσία του ΠΑΟΚ και στο δικαστήριο σχεδον ανύπαρκτη.
Νομίζω ότι θα τα κερδισει τα λεφτα του ο ανθρωπος και του το ευχομαι. Δεν ξέρω βεβαια αν υπάρχει τιποτα στο ταμειο για να πάρει.
Η τραγικη συμπτωση ήταν οτι η δικηγορος του ΠΑΟΚ εμφανιστηκε με πατεριτσες. Ο παραλληλισμός της εικόνας αυτής με την ομάδα μας αναπόφευκτος δυστυχως..
Η προσωρινή διοικηση του ειχε δηλώσει οτι δεν υπάρχουν στα βιβλία της οφειλές προς αυτόν.
Η παρουσία του ΠΑΟΚ και στο δικαστήριο σχεδον ανύπαρκτη.
Νομίζω ότι θα τα κερδισει τα λεφτα του ο ανθρωπος και του το ευχομαι. Δεν ξέρω βεβαια αν υπάρχει τιποτα στο ταμειο για να πάρει.
Η τραγικη συμπτωση ήταν οτι η δικηγορος του ΠΑΟΚ εμφανιστηκε με πατεριτσες. Ο παραλληλισμός της εικόνας αυτής με την ομάδα μας αναπόφευκτος δυστυχως..
Η νέα διοίκηση είχε πει πως θα ζητήσει την αναβολή της υπόθεσης από την ΕΕΟΔΑΚ. Μάλιστα λέχθηκε ότι ο κ. Κανώτας είχε συνομιλία με τον Τέλη Περγαμηνέλη προκειμένου να συζητήσουν για τον τρόπο αποπληρωμής όσων έχουν λαμβάνειν όλοι όσοι ήταν στο προπονητικό τιμ της ομάδας πέρυσι.
Αυτή η καθυστέρηση έγινε γιατί οι διοικούντες δεν ήξεραν αν αυτό το θέμα έγκυται στην κυριαρχία της ΚΑΕ ή αφορά προσωπικό θέμα του κ. Δρόσου!
Αυτή η καθυστέρηση έγινε γιατί οι διοικούντες δεν ήξεραν αν αυτό το θέμα έγκυται στην κυριαρχία της ΚΑΕ ή αφορά προσωπικό θέμα του κ. Δρόσου!
οντως ζητήθηκε αναβολη η οποία δεν εγινε δεκτη και συζητήθηκε η υποθεση.
Την προηγούμενη υπήρχαν συνομιλιες για να τα βρουνε με λιγότερα χρηματα, και ενω ειχαν συμφωνησει το θεμα παγωσε απο την πλευρα της διοικησης
Την προηγούμενη υπήρχαν συνομιλιες για να τα βρουνε με λιγότερα χρηματα, και ενω ειχαν συμφωνησει το θεμα παγωσε απο την πλευρα της διοικησης
- DimisK
- Επικοινωνία:
Δηλαδή χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα...
Της κακομοίρας....
ΧΑΟΣ.......
Της κακομοίρας....
ΧΑΟΣ.......
- PAOK_NORTH_ARMY
οι διοικούντες δεν ήξεραν αν αυτό το θέμα έγκυται στην κυριαρχία της ΚΑΕ ή αφορά προσωπικό θέμα του κ. Δρόσου!
πάρτε ένα τηλέφωνο τον Μόκκα ρε παιδιά ή κάναν άλλον δικηγόρο. Δεν έχει στη Σαλονίκη νομικούς???
πάρτε ένα τηλέφωνο τον Μόκκα ρε παιδιά ή κάναν άλλον δικηγόρο. Δεν έχει στη Σαλονίκη νομικούς???
Μας πήρε χαμπάρι μέχρι και ο Ραπτόπουλος (στο Metropolis): αν είστε ΠΑΟΚ παντού, να είστε και στο μπάσκετ. πού είναι οι ανακοινώσεις???πού είναι οι φίλαθλοι να κλείσουν τους δρόμους???
ένας φίλαθλος επίσης που ήταν στην εκπομπή πρότεινε το 1 μύριο από τα διαρκείας στην ΠΑΕ να πάνε στο μπάσκετ!!!!
ένας φίλαθλος επίσης που ήταν στην εκπομπή πρότεινε το 1 μύριο από τα διαρκείας στην ΠΑΕ να πάνε στο μπάσκετ!!!!
-
xxxxxxxxx
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος staurostoumpa την Πέμ 18 Αύγ 2011, 20:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.