Μπείτε στην σειρά πίσω από εμένα κύριοι για το καθρεφτάκι σας...Kevin έγραψε:Ε καλά δεν θέλει και πολλή φαντασία...Kos-T έγραψε:Είμαι περιεργος για δηλώσεις Λουτσε
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΠΑΟΚ-Άρης, 11/05, 18:30, NovaSports
Re: ΠΑΟΚ-Άρης, 11/05, 18:30, NovaSports
-
Doomlord ακούς;proedros έγραψε:Όταν μιλούσα τις προάλλες πως δεν θέλω να έχω μαρσέιγ και Φέγενορντ από την στιγμή που δεν έχω το ρόστερ, κάποιοι πέσατε να με φάτε...10 αγώνες χωρίς νίκη, θα σπάσουμε όλα τα ρεκόρ φέτος...και έχει συνέχεια το μαρτύριο...
υ.γ. Αν περιμένετε να δείτε μεταμορφωμένο τον ΠΑΟΚ στον τελικό είστε πολύ γελασμένοι...
Αυτοί θα μας τρελάνουν
Strong mentality και του κώλου τα εννιάμερα, λες και θα έρθουν ξαφνικά οι τραυματίες και θα γυρίσει ο διακόπτης
Δεν είχαμε δηλώσεις Ραζβαν.
- invincible
Μπήκε ο Σαλπιγγίδης στο σώμα του Κουρτιτς . Αν βάλει γκολ τώρα θα μας κάνει και σουτ 

- alexgarcia6
Πολυ θα ηθελα να δω τι θα λεγατε αν τετοια εικονα αλλα ΚΑΙ αποτελεσματα τα παρουσιαζε ο συνονόματος!elvetos giatros έγραψε:Να φέρουμε το συνονόματο;alexgarcia6 έγραψε:10 αγωνες χωρις νικη με 2 κλαρίνα απο αρη, ενα απο βαζελο και ολυμπιακο και ενα απο γιαννενα. Οποιοσδηποτε αλλος προπονητης θα ηταν στην πορτα της εξοδου
την ευρὠπη την έχουμε εξασφαλίσει 100% ?
είναι σίγουρο ακόμη και αν χάσουμε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια ?
Μην έχουμε κι άλλα.
είναι σίγουρο ακόμη και αν χάσουμε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια ?
Μην έχουμε κι άλλα.
-
- Επικοινωνία:
Άντε στην Αραβία το αγόρι μου αν δεν του αρέσει! Και μ'αφησει ανοικτή την πόρτα γιατί βλέπω να φεύγει πολύ πράμα εκτός αν προτιμάνε του χρόνου να παίζουν σε άδειες κερκίδες .Το κουταβάκι της υπηρετριας γίναμε γαμω την ζωή μουtoumba5 έγραψε:ο κουρτιτς μαλλον κανει χειρονομιες σε οσους πληρωσαν εισιτηριο και κραζουν
Λουτσέσκου, βρες λύσεις. Έχουμε αναστήσει πολλούς πεθαμένους και συνεχίζουμε. Με τον συμπολίτη φέτος 0-1-3 και 0 γκολ ενεργητικό. Μας γλεντάνε. Τι νόημα έχει να ξεκινάει ο Κούρτιτς που δεν μπορεί πλέον να πάρει τα πόδια του;
Βγες και μίλα τώρα για κούραση, έλλειψη κινήτρων και λοιπές μλκς. Η ομάδα έχει συνηθίσει πλέον στις ήττες και δεν ξέρω με τι ψυχολογία θα πάει στον τελικό.
Βγες και μίλα τώρα για κούραση, έλλειψη κινήτρων και λοιπές μλκς. Η ομάδα έχει συνηθίσει πλέον στις ήττες και δεν ξέρω με τι ψυχολογία θα πάει στον τελικό.
- sourmenetes
- Moderator