ΠΑΟΚ-Άρης, 11/05, 18:30, NovaSports
Re: ΠΑΟΚ-Άρης, 11/05, 18:30, NovaSports
Όπως όταν μια ομάδα έχει καλή εικόνα δίνουμε τα εύσημα στον προπονητή έτσι και όταν μια ομάδα σέρνεται η ευθύνη βαραίνει πρώτα και πάνω απ όλα τον προπονητή.
Να είμαστε δίκαιοι.
Δεν είναι εικόνα ομάδας Λουτσεσκου αυτή, ξεκάθαρα.
Από την άλλη αφού δεν θίγεται ο ίδιος, όντας με διαφορά του 2ου ο πιο πετυχημένος προπονητής στην ιστορία του ΠΑΟΚ, τότε μάλλον κακώς χαλάμε τις καρδιές μας εμείς.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να είμαστε δίκαιοι.
Δεν είναι εικόνα ομάδας Λουτσεσκου αυτή, ξεκάθαρα.
Από την άλλη αφού δεν θίγεται ο ίδιος, όντας με διαφορά του 2ου ο πιο πετυχημένος προπονητής στην ιστορία του ΠΑΟΚ, τότε μάλλον κακώς χαλάμε τις καρδιές μας εμείς.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι και όχι.Tolaros έγραψε:Σοβαρά δε βλέπεις διαφορά αν θα έπαιζε ο Κρεσπο στη θέση του Μιχάι κ ο Μπισεσβαρ στη θέση του Τέιλορ?
Προσωπικά τους θέλω και τους δύο (Κρέσπο, Μπίσεσβαρ) του χρόνου και θεωρώ ότι είναι μακράν καλύτεροι των Μιχάι και Τέιλορ - αλλά ο Μπίσεσβαρ μετά από 50 παιχνίδια είναι πλέον σκιά του εαυτού του, ενώ ο Κρέσπο μου περνάει λίγο αδιάφορος μιας και το κύριο πρόβλημα μας και σήμερα είναι η επιθετική λειτουργία μας. Δεν πιστεύω ότι θα έκαναν κάποια τρομαχτική διαφορά σήμερα.
Μας έδωσες ωραίες στιγμές Curtic αλλά θέλω να πιστεύω πως δεν χώρας στον ΠΑΟΚ που θελουμε να δούμε του χρόνου
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Σηκωνω τα χερια ψηλα με τον Τειλορ. Τοσα ατομα εκει, ενας δεν εχει βρεθει να πει ρε συ Ραζβαν γιατι; Τι δινει; Τι κερδιζεις; Τι παραπανω κανει απο οποιονδηποτε αλλον;
Ο Μουργκ και ο Σιντκλει ειναι κακοι ποδοσφαιριστες. Ο Τειλορ ΔΕΝ ειναι ποδοσφαιριστης. Ειναι αθλητης που απλα εκατσε η μπιλια στη μπαλα γιατι ειναι πιο ευκολο απο το βολει ή το μπασκετ και επρεπε καπως να δουλεψει στη Βραζιλια. Τωρα τι βουντου γιναν και ηρθε αυτος ο ανθρωπος Ευρωπη, πραγματικα δεν ξερω.
Ο Μουργκ και ο Σιντκλει ειναι κακοι ποδοσφαιριστες. Ο Τειλορ ΔΕΝ ειναι ποδοσφαιριστης. Ειναι αθλητης που απλα εκατσε η μπιλια στη μπαλα γιατι ειναι πιο ευκολο απο το βολει ή το μπασκετ και επρεπε καπως να δουλεψει στη Βραζιλια. Τωρα τι βουντου γιναν και ηρθε αυτος ο ανθρωπος Ευρωπη, πραγματικα δεν ξερω.
-
ron-swanson
Διοίκηση, προπονητής, τεχνικός διευθυντής και δεν ξέρω κι εγώ ποιος άλλος, πρέπει να πάρουν επιτέλους σοβαρές αποφάσεις το καλοκαίρι.
Αυτό το ρόστερ αυτό το ταβάνι έχει και αν λείπουν 4-5 σημαντικοί παίχτες είναι για τα σκυλιά. Τι να κάνουμε αυτή είναι η αλήθεια.
Μην έχουμε πάλι τα ίδια παραμύθια με πέρσι το καλοκαίρι ότι η ομάδα δεν έχει ελλείψεις και λοιπές Κυριακιες μπούρδες.
Αυτό το ρόστερ αυτό το ταβάνι έχει και αν λείπουν 4-5 σημαντικοί παίχτες είναι για τα σκυλιά. Τι να κάνουμε αυτή είναι η αλήθεια.
Μην έχουμε πάλι τα ίδια παραμύθια με πέρσι το καλοκαίρι ότι η ομάδα δεν έχει ελλείψεις και λοιπές Κυριακιες μπούρδες.
- invincible
Τι να πουν και αυτοί που πάνε στο γήπεδο και πληρώνουν 20-30 ευρώ να δουν το παιχνίδι. Μας έχει πάρει ο ύπνος. Εδώ εμείς από το τζάμπα το λινκ και έχουμε βγάλει βυζιά και ενώ βλέπουμε το ματσάκι σκλοράρουμε κιόλας στα σοσιαλ. Το προϊόν είναι χειρότερο σε θέαμα από την Β ομάδα. Η Β ομαδα του ΠΑΟΚ προσφέρει περισσότερες συγκινήσεις.
-
panpangr77
Έχουμε απουσίες αλλά ο Λούτσε χωρίς ιδέες . Ίδια πράγματα μέσα στην κατσαρόλα και δεν ανακατεύει κι όλας. Πόσο χάλια να είναι ο Τσαούσης και ο Κουτσιας να τους βάλει μέσα. Ας έβαζε τον Τσαούση στα Μπακ να πέρναγε τον Σιντκλευ αριστερά μπροστά και τον Κουτσια δίπλα στον Ακπομ .Πόσο πιο άσχημα να παίζαμε???? Δώσε ρε Λουτσε μια ευκαιρία έλεος .Δεν θέλεις τους μικρούς βάλε τον Ζιβκο δίπλα στον Ακπομ πιο κοντά στην περιοχή . Τον έχουμε αχρηστεύσει τον άνθρωπο ,πάνω κάτω πάνω κάτω. ΒΑΛΤΟΝ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ .
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Τρομάζω να διακρίνω αν η ομάδα με τα ασπρόμαυρα είναι ο Π.Α.Ο.Κ. η ο Πιερικός.....Boto στις 22 του μήνα ξήλωσε τα όλα!
Λετε για Μουργκ ή Τειλορ που ειναι τραγικοι , ενω οποτε η μπαλα παει στον Μιχαι τρεμει το φιλοκαρδι μας. Αναπωλησα Μιγκελ Βιτρο με δαυτον.
- Dimitris_L4
- iremidynami 4+
βγαλε επιτελους ρε λουτσε αυτον τον μουργκ εξω!!!!
και μην τον ξαναβαλεις!!!
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΠΟΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ;;;
και μην τον ξαναβαλεις!!!
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΠΟΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ;;;
Εγώ είμαι με το Λουτσο που είπε πως με 2-3 προσθαφαιρέσεις θα είναι έτοιμη η ομάδα...
Με 2-3 προσθαφαιρέσεις, τον Οκτώβριο θα μαζεύει τα πράγματά του.
Με 2-3 προσθαφαιρέσεις, τον Οκτώβριο θα μαζεύει τα πράγματά του.
- Caballo Viejo
Του Λουτσέσκου του έχει κολλήσει το μυαλό του άσχημα και το πληρώνει η ομάδα. Τι κάνει ας πούμε ο Κούρτιτς απόψε, που δεν τρέχει ούτε δυο μέτρα. Ο Σοάρες πόσο θα ήταν χειρότερος δηλαδή; Άσε που θα περιμένει πάλι το 70 για να κάνει μια αλλαγή. Έλεος κάπου.