Θανάσης Χατζόπουλος

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ασε ρε Μπανε ποιος ξενος. Βλεπω κι εκεινον τον... φουκαρα τον Τρινκιερι να.. βολοδερνει στην ευρωλιγκα και με πιανει θλιψη.
Ουτε 2μηνο δεν αντεξε στο ελλαδισταν των 11 εκατομμυρίων προπονητων(πρωθυπουργων, γιατρων, οικονομολογων κλπ) που ν αντεξει ενας νεος Τρινκιερι στον ΠΑΟΚ που χει και βαρια(μουχαχαχα) φανελα.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

montekristo έγραψε:Με ποιον προπονητη να γινει αυτο;

για να παραφράσω και λίγο τον Βέγγο στο φαρνακείο, αμαν ήξερα και τί προπονητή να σου φέρω, θα σου κανα μια ομάδα... :)

Δε νομίζω οτι το ποστ σε ενα οπαδικο φορυμ ενέχει επίσημη θέση-πρόταση έναντι του ΔΣ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Εδώ λέμε την άποψή μας και ενίοτε την παπαριά μας. Συμπληρώνω 13 χρόνια στο μπασκετικό αυτό φόρουμ, φαντάσου τί έχω γράψει ανά καιρούς. Και προφανώς κρίνομαι για αυτά που γράφω και τί πετυχαίνω. Σε κάθε περίπτωση πάντως, εδώ γράφω γιατί - όπως και ο συγχωρεμένος ο olivares- πιστεύαμε οτι μπορούμε πραγματικά με κάποιον τρόπο (έστω την σκέψη μας) να βοηθήσουμε τη μεγάλη μας αγάπη. Για τον Oli θα λεγα οτι ήταν και μεγάλη ηθική υποχρέωση.

Στο προκείμενο: προπονητής που να κάνει αυτό που λέω στην ελλάδα με αυτό το μπάτζετ ΔΕΝ υπάρχει. Θεωρώ οτι όλοι (καθ υπερβολήν) οι προπονητές είναι μέρος του συστήματος (στον καντζούρη μόνο θα δινα μια ευκαιρία αλλά ΟΚ δεν είναι και οτι θεωρώ οτι μπορεί να εξυπηρετήσει το σχέδιο ή θα πήγαινε σε επιλογές να νικήσουμε να βγούμε 4οι να μαστε επιτυχημένοι και ποιός το χέζει το μπάσκετ και το θέαμα...). Ενός συστήματος που έχει δημιουργηθεί ώστε να μην αλλάζει ΤΙΠΟΤΑ στο ελληνικό πρωτάθλημα, να μην δημιουργείται ΤΙΠΟΤΑ καινούργιο (παρά μόνο να αγοράζεται- και προφανώς θα αγοράζεται μόνο από αυτούς που ΤΑ έχουν), να μην αναπτύσσεται ΤΙΠΟΤΑ. Δε μπορώ να δεχτώ οτι αυτός ο άθλιος παναθηναικός έχει χάσει ΕΝΑ ματς (πέραν του γαύρου) σε ενα πρωτάθλημα που μπορεί να παίζει ευρωλίγκα παρασκευή βράδυ και ματς εκτός κυριακή απόγευμα. Δε μπορώ να δεχτώ οτι η εφές,, η Μονακό, η ρεάλ, και η μπάγερν έχουν πάνω από 7 ήττες στη χρονιά και ο βάζελος 1.

Και ποιόν θα φέρεις? Όνομα δεν θα ακούσεις από εμένα. Δεν θα ακούσεις γιατί ΔΕΝ το ξέρω. Ναι θα φερνα τον αμερικανό της Λουτβινσμοπουργκ, θα φερνα τον αμερικανό που διωξανε από ζαλγκιρις. Ε προφανώς αυτοί δεν θα έρθουν ποτέ. Τότε ποιόν? Εδώ υπάρχει ένα τρομερό θέμα του franchise ΠΑΟΚ και της σχέσης του με τους μανατζαραίους. Φέρε μας ρε Νίκο Σπανέ που ελέγχεις τόσες ομάδες στην ελλάδα τον Παστόρε τον Αργεντίνο της Chemnitz ξερω γω. Φέρε μας και 1-2 παίκτες στανταρακια σαν τον Hamilton του Ιωνικού. Δλδ εντάξει πόσο scouting να κάνει τώρα ο ΠΑΟΚ για να βρεί παίκτες απέξω. Από δω παίκτες από την Α1 πρέπει να κοιτάζει σε ποσοστό >80% θεωρώ (άντε δλδ να φέρεις καν εναν απέξω).
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Phil Goss θα ήταν μια καλή οικονομικά ιδέα, με μπόλικο ρίσκο γιατί δεν έχει κάνει head coach. Αν δεν κάνω λάθος, είναι assistant στο ΝΒΑ ή την G League.

Edit : μαλακίες λέω, άνεργος πρέπει να είναι, πάντως προπονητής δεν είναι σίγουρα.

Εδώ μια συνέντευξή του που αναφέρεται και στον ΠΑΟΚ κάπου στη μέση.

[youtube]DyrYzU00CzM[/youtube]
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

νομίζω οτι μένει ο Λυκογιάννης. Δε σηκώνει μύγα στο σπαθί του ο πρόεδρος. Οπότε πάμε με επιλογές και σχεδιασμό ομάδας Λυκογιάννη- δε νομίζω οτι ο Γιαννακίδης ασχολείται με παίκτες.

PS: θα ήταν ΠΟΛΥ ενδιαφέρον να δούμε τί λέγαμε αρχές της χρονιάς για το τί μπάσκετ θα δούμε με την ομάδα που κάναμε. Δε μιλάω για ΝΙΚΕΣ γιατί, όπως σωστά είπε κάποιος, πρακτικά πήραμε πέρυσι όλα τα ματς στον πόντο και φέτος τα χάσαμε. εγώ μιλάω για το τί ΜΠΑΣΚΕΤ περιμέναμ(ν)ε να δούμ(ν)ε.
Άβαταρ μέλους
freemind

Δημοσίευση από freemind »

μα αυτός είναι και ο λόγος που ο Λυκογιάννης αμφισβητείται από τους περισσότερους μας
γιατί άλλα περιμέναμε και άλλα είδαμε
για το ότι παρότι η ομάδα έκλεισε νωρίς το ρόστερ (οκ είχε και τις ατυχιές με τους τραυματισμούς), έπαιξε ίσως το χειρότερο μπάσκετ από όλες τις ομάδες
ανοργάνωτο, χωρίς συνοχή, χωρίς διάθεση, χωρίς τίποτα
και στην άμυνα και στην επίθεση
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Εγω δε μπορω να καταλαβω πως ενας προπονητης που περσι ολοι(μια, δυο εξαιρέσεις μετριοπαθεις) παραδεχονταν οτι ειναι καλος εως πολυ καλος φετος ξεχασε το μπασκετ.
Δε γινεται αυτο παλικαρια .Μη πυροβολατε (-ατε γιατι ΠΑΟΚ εισαι) ετσι ευκολα.
Επισης δε γινεται παικτες που εχουν δουλεψει μαζι του σε αλλες ομαδες να θελουν να ξαναδουλεψουν εφοσον ειναι προβληματικος.
Απο κει και περα ο Προεδρος ειναι κοντα στην ομαδα βλεπει τι γιν εται στον παγκο, στ αποδυτηρια κι εχει ανθρωπους μπασκετικους να τον συμβουλεψουν. Θα τη βρει τη λυση. Μη τρελαινεστε τοσο.
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

ο Γιαννακιδης γιατί παίρνει μισθό τι ακριβώς κάνει ρε παιδιά;; με ποια εμπειρία;; και πως επιλέχθηκε;;
κάποτε μου χαν πει όταν έπαιζε αλλού μετά από μας ότι η δικιά του δούλευε μέσα στα γραφεία της ΚΑΕ... υποπτάκι.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

kataramenos5 έγραψε:Θα τη βρει τη λυση.
Συμφωνώ, αλλά ποιό είναι το πρόβλημα?
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δε νομιζω οτι ειναι μονο ενα. Αυτο το ξερει αυτος κι οσοι ειναι κοντα στην ομαδα. Ειναι ο προπονητης? Οι παικτες? Το οικονομικο? Αυτοι που ζουν την ομαδα απο μεσα ξερουν καλυτερα εμεις μονο υποθεσεις μπορουμε να κανουμε.
Το μονο που δε λυνεται ειναι η αντιμετωπιση απ τη διαιτησια.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

Άρα υπάρχει πρόβλημα. Ποιο ειναι όμως όχι ποιος φταίει. Π. Χ. Ανο φετινός παοκ έβγαινε 5ος η 6ος θα υπήρχε πρόβλημα?
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Αυτό που χρειάζεται ο μπασκετικός ΠΑΟΚ είναι φτιάξει ομάδα που θα φέρει τον κόσμο του στο γήπεδο,ομάδα που να παίζει όμορφο και σύγχρονο μπάσκετ.
Δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο με το διαθέσιμο μπάτζετ,αν δε μπορεί ας πάμε όπως λάχει (αγωνιστικά) μέχρι την αποπληρωμή των χρεών (πόσος χρόνος χρειάζεται ακόμα; 1-2 χρόνια) και μετα να αναθεωρηθούν πολλά.
Τώρα υπάρχει η δικαιολογία της αποπληρωμής των χρεών και μας γλεντάνε οι Φάροι οι Κολοσσοί και τα Λαυρια.
Δεν αξίζει στον μπασκετικό ΠΑΟΚ αυτή η κατάντια,είναι πάρα πολλά τα χρόνια.
Κάτι πρέπει να αλλάξει.
Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω ιδιαίτερες ελπίδες,όμως όσο ζεις ελπίζεις και προσπαθείς.
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Το "πρόβλημα" έχει δύο σκέλη, ένα μακροπρόθεσμο που είναι κυρίως διοικητικό και ένα βραχυπρόθεσμο καθαρά αγωνιστικό που κάπου συνδέονται.
Το μακροπρόθεσμο πρόβλημα είναι η έλλειψη οράματος. Άντε ας πούμε ξεχρεώνουμε (που είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο, άθλος του Χατζόπουλου). Μετά τι γίνεται? Πως θα διεκδικήσουμε Ευρωπαϊκή καταξίωση, πως θα μεγαλώσουμε?
Το βραχυπρόθεσμο πρόβλημα είναι το πως θα κρατήσουμε τον οπαδό (πελάτη και μέτοχο πλέον) ζεστό μέχρι να φτάσουμε στον δηλωμένο στόχο του κυρίου Χατζόπουλου (πλήρης αποπληρωμή χρεών). Το μπάτζετ είναι χαμηλό για τίτλους αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι για τα χάλια που βλέπουμε φέτος.
Το καλοκαίρι η ΚΑΕ και ο προπονητής αποφάσισαν πως θα παίξουμε (ή έτσι το εξέλαβα εγώ) ένα run and gun τύπου μπάσκετ. Η στελέχωση του ρόστερ δεν ήταν φτηνή αλλά η χημεία της ομάδας ήταν τραγική. Υπήρξαν ατυχίες και διαιτησίες αλλά αν σταθούμε σε αυτά θα χάσουμε την ευκαιρία να διορθωθούμε.
Η ιδέα να προσπαθήσουμε να παίξουμε θεαματικό γρήγορο και μοντέρνο μπάσκετ είναι σωστή και κατά τη γνώμη μου μονόδρομος για να κρατήσεις τον οπαδό του ΠΑΟΚ ενεργό. Πρέπει να προσφέρεις ένα θέαμα που να αρέσει στον κόσμο τουλάχιστον, ώστε να παραβλέψει ο οπαδός την αδυναμία της ομάδας να διεκδικήσει τίτλους και διακρίσεις. Συνδυάζεται το συγχρονο και θεαματικό μπάσκετ με επιτυχίες σε αυτό το μπάτζετ? Σχεδόν αδύνατο αλλά δεν θα μας πονάνε τα μάτια μας.
Η σειρά των ερωτηματών που πρέπει να κάνει η διοίκηση αν επιλέξει αυτό το αγωνιστικό μοντέλο είναι η εξής.
Μπορεί ο προπονητής να το υποστηρίξει? (Προσωπικά πιστεύω όχι)
Ποιος μπορεί? Βρίσκεις προπονητή
Τι κραταώ από το φετινό ρόστερ (απόφαση μαζί με προπονητή)? Γνώμη μου Ρίβερς και Ρενφρο σίγουρα, προσπάθεια (αν και δύσκολο για Μαρβιν Τζόουνς) Ρούμογλου και Χριστοδούλου.
Που δίνω τα λεφτά του μπάτζετ? Σε Αμερικάνους Ασο δυάρι και 4άρι (αθλητικό οπωσδήποτε δεν αντέχονταν το φετινό) για βασικούς συν έναν ανάλογα με τους Ελληνες που θα πάρουμε
Τι Ελληνες ψάχνω? Νεαρούς με κίνητρο, καλό θα ήταν να είχαμε και έναν ως πρότζεκτ ανάδειξης τύπου Ρογκαβόπουλου. Εξαίρεση το δεύτερο σέντερ αν είναι έλληνας που χρειάζεται κάποια εμπειρία ή αν μας κάτσει κάποια περίπτωση ως ευκαιρία, με κίνητρο όμως.
Το ερώτημα νομίζω λοιπόν Palok σήμερα είναι τι στυλ μπάσκετ θέλω να παίξω, με ποιον προπονητή και πως θα διαθέσω το μπάτζετ.
Σόρρυ για το σεντόνι.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Το "παιρνω καλους παικτες και προπονητη" και παιζω καλο και θεματικό μπασκετ(ποδοσφαιρο, βόλεϊ, χαντμπολ, κρικετ κλπ)
ειναι το ευκολο και προφανές σε ολα τα αθληματα. Ποιος δε το θελει-ξερει. Γινεται ομως? Σ αυτο τον ΠΑΟΚ και σ αυτη τη λιγκα οχι.
Μέτριοι παικτες, μέτριοι προπονητες (λογω οιμονομικου) ή ψαχνεις στ αζητητα τις αμερικης για το κρυμμένο διαμαντι και τον επόμενο (άγνωστο ακομα) Τρινκιερι. Αντεχετε? Οχι θα πω εγω.
Ως Ελληνες, βαθια επηρεασμενοι απ το ΠΑΣΟΚ του 80 τα θελουμε ολα ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. Κι αυτο δε γινεται σημερα.
Τι γινεται? Υπομονη και στηριξη σ ενα ανθρωπο που ποναει την ομαδα κι έχει αποδείξει (επιχειρηματικα τουλάχιστον ) οτι μπορει να φτιαξει κατι καλο. Εγω αλλο δρομο δε βλεπω.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

άρα λοιπόν kat ομάδα ελληνική τα τελευταία 20 χχρόνια που δεν είχε το μπάζτετ των γαυροβάζελων ΔΕΝ μπορεί σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση να παίξει ωραίο μπάσκετ? άντε εγώ και να συμφωνήσω; γιατί μπορεί η μανρέσα, η λουτβισμπουργκ κλπ.? τί παραπάνω έχουν/κάνουν?

PS; μια σημείωση σε αυτά που γράφει ο Ιάσωνας, η ομάδα προσπάθησε να παίξει run and gun, και παίζει να ήμασταν η ομάδα που στο 95% των παιχνιδιών (βγάλε τα ματς με τους τοπικούς rivals) ξερω γω δεν μπορέσαμε να πάρουμε διαφορά πάνω από 4 πόντους στη ροή ενός αγώνα.
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

kataramenos5 έγραψε:Το "παιρνω καλους παικτες και προπονητη" και παιζω καλο και θεματικό μπασκετ(ποδοσφαιρο, βόλεϊ, χαντμπολ, κρικετ κλπ)
ειναι το ευκολο και προφανές σε ολα τα αθληματα. Ποιος δε το θελει-ξερει. Γινεται ομως? Σ αυτο τον ΠΑΟΚ και σ αυτη τη λιγκα οχι.
Μέτριοι παικτες, μέτριοι προπονητες (λογω οιμονομικου) ή ψαχνεις στ αζητητα τις αμερικης για το κρυμμένο διαμαντι και τον επόμενο (άγνωστο ακομα) Τρινκιερι. Αντεχετε? Οχι θα πω εγω.
Ως Ελληνες, βαθια επηρεασμενοι απ το ΠΑΣΟΚ του 80 τα θελουμε ολα ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. Κι αυτο δε γινεται σημερα.
Τι γινεται? Υπομονη και στηριξη σ ενα ανθρωπο που ποναει την ομαδα κι έχει αποδείξει (επιχειρηματικα τουλάχιστον ) οτι μπορει να φτιαξει κατι καλο. Εγω αλλο δρομο δε βλεπω.
Απλά να πω πως όταν λέω θεαματικό και γρήγορο μπάσκετ δεν εννοώ απαραίτητα αποτελεσματικό. Ο Ρενφρο είναι χαρακτηριστικός παίκτης που χωρίς να είναι ακριβός μπορεί να υποστηρίξει τέτοιο τρόπο παιχνιδιού. Τέτοιος ήταν και ο Τζαμαλ Τζόουνς ή ο Γκίκας και ο Ξανθοπουλος όταν ήταν νεότεροι. Δεν ξέρω αν θα ήταν αποτέλεσματικο αλλά σου αρέσει αυτό που βλέπεις.
Η στήριξη στον Χατζόπουλο είναι δεδομένη δεν χρειάζεται καν να το αναφέρουμε. Εξάλλου στην ΑΜΚ εκφράστηκε με πράξεις.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”