ΠΑΟΚ-Άρης, 11/05, 18:30, NovaSports

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
shogoon

Re: ΠΑΟΚ-Άρης, 11/05, 18:00, NovaSports

Δημοσίευση από shogoon »

Δώστε όλα με την θυγατρική του θρύλου. Παίξτε με πάθχααχαχαχαχαχαχχααχ sorry μπερδεύτηκα τα τελευταία 30 χρόνια εμείς κατεβαίνουμε χαλαρά με ύφος μπλαζέ (με εξαίρεση 3 - 4 φορές) και οι αλλοι παίζουν τον τελικό Τσου λού. Χ το ματσάκιον ελπιζω χωρις τραυματισμούς.
Άβαταρ μέλους
freemind

Δημοσίευση από freemind »

Psaras έγραψε:Το παιχνιδι ειναι στις 18:30 και οχι 18:00. Ας το διορθωσει καποιος.
αλλάχτηκε
AntreasG4

Re: ΠΑΟΚ-Άρης, 11/05, 18:30, NovaSports

Δημοσίευση από AntreasG4 »

προφανως επιστρέφουν Ινγκασον και Ζίφκοβιτς.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

shogoon έγραψε:Δώστε όλα με την θυγατρική του θρύλου. Παίξτε με πάθχααχαχαχαχαχαχχααχ sorry μπερδεύτηκα τα τελευταία 30 χρόνια εμείς κατεβαίνουμε χαλαρά με ύφος μπλαζέ (με εξαίρεση 3 - 4 φορές) και οι αλλοι παίζουν τον τελικό Τσου λού. Χ το ματσάκιον ελπιζω χωρις τραυματισμούς.
Σε δέκα μέρες έχω τελικό κυπέλλου και θα τα δώσω όλα με το σκουλήκι? Γιατί?
Ας κατέβουν να παίξουν αυτοι τον τελικό τους αύριο...εγώ έχω ένα κύπελλο να σηκώσω.
Βρε με τον Τσαούση και τον κουλιερακη θα πρέπει να τους υποδεχτω
15_50

Δημοσίευση από 15_50 »

Αύριο θα μπουν τα τελευταία 2 γκολ του Κούρτιτς και το 1ο του Σοάρες.

Νομοτελειακά, το κακό σερί αποτελεσμάτων θα σταματήσει και το ματς με τον Άρη ενδείκνυται όσο κανένα άλλο.

3-0 από ημίχρονο.
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Δημοσίευση από Rexaris »

rainmaker έγραψε:Παιδιά η ξέφρενη καταστροφολογια του μέσου ΠΑΟΚτση είναι κρίμα να πηγαίνει στραφι.

Πρέπει να κάνουμε κάτι ώστε να βγάζουμε λεφτά από αυτό το πράγμα. Κρίμα είναι να τα βλέπουμε όλα τόσο χάλια και μαύρα και να μη το κάνουμε επάγγελμα.

Τι φοβάστε τελοσπαντων;
Μας προλάβανε. Βλέπε ραδιο-τηλε αθλητικές περσόνες Θεσσαλονίκης :lol:
gpap

Δημοσίευση από gpap »

Υπό άλλες συνθήκες, μιας και θέλω μία με μιάμιση ώρα από την ώρα που σχολάω να φτάσω Τούμπα,
θα ζητούσα άδεια να φύγω νωρίτερα, ώστε να έχω και τον χρόνο να βρω να παρκάρω.
Θα υπολόγιζα να είμαι Τούμπα περίπου στις 16:00, ώστε να έχω και καμιά ώρα να ψάχνω παρκάρισμα.

Μετά τους αγώνες με κούλα και γαύρο (ο οποίος πανηγύρισε μέσα στο γήπεδο), αύριο θα έχω διαφορετικό πρόγραμμα.
Αύριο, θα σχολάσω κατά τις 17:00, και θα ξεκινήσω χαλαρά προς το γήπεδο.
Αναλόγως την κίνηση, θα είμαι στην Τούμπα περίπου 18:00-18:15.
Θα το παρκάρω πάνω στην Μικράς Ασίας ή το πολύ στην Κλεάνθους, και θα μπω στο γήπεδο.
Χαλαρά, θα πάω στην θέση μου και θα απολαύσω τον αγώνα.

Ευελπιστώ να δω:
Πάσχα
Λύρα, Ίνγκα, Μιχάι, Σίνγκλεϊ
Τσιγγάρας, Κούρτιτς
Αουγκούστο
Ζίβκο, Άκπομπ
Τσόλακ.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δεν θέλω να φάμε γκολ. Δεν ξέρω τι θα κάνει ο Ράζβαν, ας βάλει δύο λεωφορεία μπροστά από τον Πασχαλάκη, αλλά ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΓΚΟΛ. Παίζουμε ενάντια στην χειρότερη επίθεση από τους έξι, που δεν κατάφερε να σκοράρει απέναντι στον Ολυμπιακό Β΄ την Κυριακή.

Πασχαλάκης
Sastre - Ingason - Mihaj - Sidcley
Τσιγγάρας - Soares
Taylor - Scwhab - Andrija
Colak

Θέλω να δω κάποια στιγμή και Σαλαμούρα, Τάχατο, Κούτσια.

ΥΓ: Δεν ανακοινώθηκε αποστολή, οπότε είναι άγνωστο αν τελικά θα παίξουν οι:
1. Λύρατζης,
2. Ingason,
3. Andrija Zivkovic και
4. El Kaddouri.

Σίγουρα είναι εκτός οι:
1. Μιχαηλίδης,
2. Jaba,
3. Vieirinha,
4. Crespo,
5. Douglas και
6. Biseswar
AntreasG4

Δημοσίευση από AntreasG4 »

Noμίζω οτι αν είναι διαθέσιμος ο Ελ Καντουρί, τότε θα ξεκινήσει
Άβαταρ μέλους
Мир

ΠΑΟΚ-Άρης, 11/05, 18:30, NovaSports

Δημοσίευση από Мир »

Ωχ, κάτσε να ξεπεράσει τον σκόπελο της προθέρμανσης πρώτα.
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Δημοσίευση από Rexaris »

Διαπιστώνω διαβάζοντας τις λίστες των προβλημάτων οτι δεν έχουμε πολλά περιθώρια για βασικές ενδεκάδες και τέτοια. Το ροτέισιον είναι υποχρεωτικό και πάλι φτου φτου να μην έχουμε και καμμιά άλλη απώλεια.

Αν και είμαι πολύ στενοχωρημένος που δεν έχουμε κερδίσει ακόμη σκουλικόγαβρο φέτος σε ένα κάρο αγώνες, συνεχίζω την υπομονή μου και την πίστη μου στον Λουτσέσκου και το μέταλλο τής ομάδας. Αν υπάρχει φταίχτης είναι ένας και είναι η σουπερλίγδα με τα πέη-ωχ που ανεβάζουν το σύνολο των ελληνικών αγώνων κατά 6(*) εκ των οποίων ουσιαστικά όλα είναι ντέρμπι.

(*) Τάχαμου θα κατεβάζαμε την σουπερλιγδ 1 σε 12 ομάδες (που λένε όλοι οι ειδικοί ντόπιοι και ξένοι από τα 80ς) αλλά για τα ψηφαλάκια των πολιτικών μεγαλύτερη πιθανότητα έχει να ανεβεί ο αριθμός των ομάδων σε 150 παρά να κατεβεί σε 12.

10 μερούλες μείνανε και δυστυχώς μέσα σε αυτές έχουμε 4 ντέρμπι - τρέλλα κανονική. Υποστήριξη στην ομάδα σε όλους τους παίκτες και τον προπονητή, από την επομένη τού τελικού αρχίζει νέο κεφάλαιο.

ΥΓ - Όταν περάσαμε στον τελικό ήμουν πολύ αισιόδοξος, μέχρι και 3-0 το έβλεπα αλλά όσο περνάςι ο καιρός και βλέπω εμάς να πέφτουμς και τον βάζελο να ανεβαίνει ανησυχώ λίγο. Στο τέλος νομίζω θα γίνει ένα ματς 50-50 όπως γίνονται συνήθως κάτι τέτοιοι αγώνες.
Άβαταρ μέλους
shogoon

Δημοσίευση από shogoon »

Πέραν της λογικής καθενός που είναι σεβαστή μου είναι αδιάφορα τα ματς των πλέι οφ από δω και πέρα. Το κύπελλο να σηκώσω. Μην διαβάσω μόνο τη μέγιστη παπαρια ότι επιβαρυνομαστε στα αδιάφορα ματς. Ας βάλει εμενα μέσα. Μετά αν γκρινιάξει ο Τάκης από τη τούμπα και ο Μάκης από το Κορδελιό πρέπει να είναι αδιάφορο για τη διοίκηση. Το κύπελλο θα κρίνει όλη τη χρονιά τέλος.
gpap

Δημοσίευση από gpap »

Мир έγραψε:Ωχ, κάτσε να ξεπεράσει τον σκόπελο της προθέρμανσης πρώτα.
μα ο Ρασβάν θα τον προστατέψει
pk77

Δημοσίευση από pk77 »

Αν κερδίσουμε σήμερα, πιθανότατα ο παο θα έρθει αδιάφορος και για να ξεκουράσει παίκτες την επόμενη βδομάδα. Ελαφρώς ηλιθιό το σκεπτικό, αλλά έτσι όπως είναι η κατάσταση στην ομάδα, προέχει η προετοιμασία για τον τελικό.
Για τον ινγκασον κάπου διάβαζα ότι πριν τα Γιάννενα ήταν τόσο επιβαρυμενος που ήταν πολύ πιθανό να τραυματιστεί αν έπαιζε.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Απλα πατηστε τους...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”