21. Diego Biseswar
Re: 21. Diego Biseswar
Bise εσύ? Τιμή μας που γράφεις στο paokmania αλλά η ομαδα ΑΝ θέλει να γίνει μεγάλη πρέπει να ξεπεράσει τη σχέση αγάπης μαζί σου. Αλλιώς και δεύτερος καλά είναι δεν γίναμε ΠΑΟΚ για τους τίτλους.Σουριναμέζος έγραψε:Έρχεται και αυτό!boogeyman77 έγραψε:Είδα το τοπικ του Biseswar μπροστά μου και τρόμαξα πως ανανέωσε! Ουφ.....
Για αυτή την γκρίνια όλη την χρονιά να κάτσει πάγκο ο Μπίσε και τα σχετικά, έχουμε συνειδητοποιήσει ότι άμα κάτσει πάγκο ο Μπίσε θα παίξει ο Μούργκ ή ο Μιτρίτσα ή θεωρούμε ότι θα εμφανιστεί κάνας Αργεντίνος που έχει η ομάδα και μας τον κρύβει?
-
xrisitsapa
To θεμα ειναι η ομαδα να φερει ισαξιο, αν οχι καλυτερο.
Αν νομιζετε οτι ο 20χρονος Ουρουγουανος ειναι τετοιος, πασο.
Αν νομιζετε οτι ο 20χρονος Ουρουγουανος ειναι τετοιος, πασο.
Θέλουμε παίκτη για βασικό στη θέση, αλλα ο Μπισέ μπορεί να προσφέρει πολλά σε πιο συμπληρωματικό ρολο, και ταυτόχρονα να πάρει χρόνο και ο οποιοσδήποτε νεαρός μπορεί να έρθει.
Είναι πολλά τα παιχνίδια.
Είναι πολλά τα παιχνίδια.
- Σουριναμέζος
Ανανέωσα να ξέρεις, μετά την κούπα θα βγεί κ η ανακοίνωση. Κανονίστε να έρθει κανένας παίκτης της προκοπής και όχι άλλοι Μουργκ και Μιτριτσα για να μην χρειαστεί να σπάσω στα 35 το ρεκόρ συμμετοχών που έγραψα στα 34.shogoon έγραψε:Bise εσύ? Τιμή μας που γράφεις στο paokmania αλλά η ομαδα ΑΝ θέλει να γίνει μεγάλη πρέπει να ξεπεράσει τη σχέση αγάπης μαζί σου. Αλλιώς και δεύτερος καλά είναι δεν γίναμε ΠΑΟΚ για τους τίτλους.Σουριναμέζος έγραψε:Έρχεται και αυτό!boogeyman77 έγραψε:Είδα το τοπικ του Biseswar μπροστά μου και τρόμαξα πως ανανέωσε! Ουφ.....
Για αυτή την γκρίνια όλη την χρονιά να κάτσει πάγκο ο Μπίσε και τα σχετικά, έχουμε συνειδητοποιήσει ότι άμα κάτσει πάγκο ο Μπίσε θα παίξει ο Μούργκ ή ο Μιτρίτσα ή θεωρούμε ότι θα εμφανιστεί κάνας Αργεντίνος που έχει η ομάδα και μας τον κρύβει?
Tωρα να πούμε ότι έχεις άδικο? Από αυτούς που ανέφερες θα είσαι κλασεις ανώτερος ακόμα και στα 40.
Νομιζω επειδη καποιοι μας εφεραν μουργους καγκαβες και μιτριτες δεν σημαινει οτι πρεπει να μεινει ο Μπισε στα 35!! Υπαρχουν παικταραδες με 800χιλ. μισθο.
Ποσο λειπεις στα τελευταια ματς....
Εστω και για αυτη την προσδοκια οτι κατι θα κανεις ανα πασα στιγμη....
Εστω και για αυτη την προσδοκια οτι κατι θα κανεις ανα πασα στιγμη....
Η ομάδα δεν γίνεται να κρατήσει μόνο Ζίφκο και να διώξει όλους τους υπόλοιπους, που θέλετε οι περισσότεροι. Δεν μπορεί να πάρει σε μια μεταγραφική περίοδο 5 μεσοεπιθετικούς και να της βγουν όλοι. Ο Μπίσε προσφέρει από πολλές απόψεις μια σιγουριά ως αναπληρωματικός. Πιστεύω ότι και ο Ζαμπά θα μείνει και μάλλον και ο Καντουρί, ελπίζω ως 7ος μεσοεπιθετικός, ώστε να έρθουν τρεις νέοι μόνο.Λεμεσος4 έγραψε:Νομιζω επειδη καποιοι μας εφεραν μουργους καγκαβες και μιτριτες δεν σημαινει οτι πρεπει να μεινει ο Μπισε στα 35!! Υπαρχουν παικταραδες με 800χιλ. μισθο.
- ΑποστόληςΑ
Εμένα, παρόλο που είναι Poylain μου δεν μου λείπει. Δεν μου χρειάζεται άλλος ένας αργός σ' αυτήν την υπερβολικά αργή (= εύκολα αντιμετωπίσημη) ομάδα.
Επιπρόσθετα δεν μαρκάρει και δεν πιέζει και δεν πρόκειται να ξεκινήσει να το κάνει τώρα που είναι ήδη 34 ετών και 2 μηνών (του χρόνου 35).
Επιπρόσθετα δεν μαρκάρει και δεν πιέζει και δεν πρόκειται να ξεκινήσει να το κάνει τώρα που είναι ήδη 34 ετών και 2 μηνών (του χρόνου 35).
Απίστευτο το ότι δεν γράφτηκε ακόμα τίποτα για σένα και το πόσο σημαντικός είσαι σε αυτή την ομάδα.
Ο Έλα μωρέ ποιος μπίσεσβαρ δεν έχει αντικαταστατη φέτος δυστυχώς
Ο Έλα μωρέ ποιος μπίσεσβαρ δεν έχει αντικαταστατη φέτος δυστυχώς
- PAOK_Antarctica