Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
- Montrealiotis
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Εσυ απ ότι φαίνεται είσαι τρόλ από τα λίγα και αναρωτιέμαι πως είσαι ακόμα εδώ μέσα
- sourmenetes
- Moderator
Επειδή είναι πολύ νωρίς για να χαλάσουμε από τώρα τη ζαχαρένια μας καλό θα είναι να συζητάμε για τα μεταγραφικά χωρίς ειρωνείες!
Είναι 2 3 λογαριασμοί που εκφράζονται με ειρωνικό ύφος επανειλημμένα και σε διάφορα τοπικ!
Παρακαλω να μη συνεχιστεί καθώς δημιουργείται έντονος εκνευρισμός!
Να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε μια ισορροπία ώστε και να μη γίνει μελό το τοπικ αλλά και να μην ξεχειλωνει!
Ευχαριστω
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είναι 2 3 λογαριασμοί που εκφράζονται με ειρωνικό ύφος επανειλημμένα και σε διάφορα τοπικ!
Παρακαλω να μη συνεχιστεί καθώς δημιουργείται έντονος εκνευρισμός!
Να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε μια ισορροπία ώστε και να μη γίνει μελό το τοπικ αλλά και να μην ξεχειλωνει!
Ευχαριστω
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ε λογικό είναι αν έχει καταθέσει διπλάσια προταυ η Μπενφίκα να πάει εκεί το παλικάρι
..
Εμείς τι να κάνουμε να στεναχωρηθουμε ή να χαρούμε; Εμείς θέλουμε χαφαρα έτοιμη από καλό πρωτάθλημα σε καλή ηλικία να ξέρει από πρωταθλητισμό και να έχει καλά νούμερα...τέτοιον παίκτη να χάσουμε ναι θα στεναχωρηθω
..
Εμείς τι να κάνουμε να στεναχωρηθουμε ή να χαρούμε; Εμείς θέλουμε χαφαρα έτοιμη από καλό πρωτάθλημα σε καλή ηλικία να ξέρει από πρωταθλητισμό και να έχει καλά νούμερα...τέτοιον παίκτη να χάσουμε ναι θα στεναχωρηθω
- invincible
Καλά τώρα σοβαρά δεν λυπάται κανείς τα λεφτά του Σαββίδη. Έχουν πάρει χαμπάρι τι γίνεται στον ΠΑΟΚ όλοι και κανουν business στην πλάτη του Ιβαν Σαββίδη.
Ας τα πάρουμε από την αρχή.
1) Βρίσκει τον νέο Μαραντόνα στην Ουρουγουάη ο Μπότο και μας λέει αυτό έχει 1,8 εκ. Από τα βίντεο που βλέπεις τον παίχτη το πρωτάθλημα που παίζει είναι χειρότερο από Ελληνικής Β Εθνικής και ο παίχτης είναι κάτι σαν τον Βρακά που παίζει στον Κομπότη ή αν θέλετε σαν τον Κανίς του Πανσερραϊκού.
2) Ολοι ξέρουμε τι πορτοφολάδες είναι εκεί στην Λατινική Αμερική. Αν πας εκεί και πάρεις ταξί μπορεί να σε κάνει 10 κύκλους το κάθε τετράγωνο πριν σε πάει κάπου ο ταξιτζής.
3) Το βγάζουν εδώ πέρα τα ΑΡΔ. Και μετά από μέρες βγαίνει ένα δημοσίευμα από την Πορτογαλία. Παίρνουν τα ελληνικά ΑΡΔ στην Ουρουγουάη και ρωτάνε αν ισχύει το δημοσίευμα. Τους λένε αυτοί α ναι α ναι α ναι... Καυλώσανε οι ρώγες μου.
Ντροπή ρε παιδιά αυτός ο καρκίνος με τα ΑΡΔ και τους ΤΔ και τους ατζέντηδες τόσα χρόνια στην πλάτη του ΠΑΟΚ.
Ιβαν ,εγώ, αν έρθει ο Μπότο και μου πει , να δώσουμε έστω και ένα ευρώ παραπάνω ή μου πει χάλασε η μεταγραφή θα τον απέλυα την ίδια στιγμή.
Τι τους θες ρε Ιβαν όλους αυτούς . Πάνε πάρε ότι καλύτερο υπάρχει στο Ελληνικό πρωτάθλημα και στην Β Εθνική καλύτερα παρά να μας πιάνουν τον κόλο οι Ίνκας και οι Ινδιάνοι.
Και εδώ στις μεταγραφές ρε παιδιά το επίπεδο έχει πέσει πολύ. Δεν τον τολμάς να μιλήσεις για μπάλα. Θα σε πάνε στο τμήμα για τρομοκράτη.
ΕΛΕΟΣ
1) Βρίσκει τον νέο Μαραντόνα στην Ουρουγουάη ο Μπότο και μας λέει αυτό έχει 1,8 εκ. Από τα βίντεο που βλέπεις τον παίχτη το πρωτάθλημα που παίζει είναι χειρότερο από Ελληνικής Β Εθνικής και ο παίχτης είναι κάτι σαν τον Βρακά που παίζει στον Κομπότη ή αν θέλετε σαν τον Κανίς του Πανσερραϊκού.
2) Ολοι ξέρουμε τι πορτοφολάδες είναι εκεί στην Λατινική Αμερική. Αν πας εκεί και πάρεις ταξί μπορεί να σε κάνει 10 κύκλους το κάθε τετράγωνο πριν σε πάει κάπου ο ταξιτζής.
3) Το βγάζουν εδώ πέρα τα ΑΡΔ. Και μετά από μέρες βγαίνει ένα δημοσίευμα από την Πορτογαλία. Παίρνουν τα ελληνικά ΑΡΔ στην Ουρουγουάη και ρωτάνε αν ισχύει το δημοσίευμα. Τους λένε αυτοί α ναι α ναι α ναι... Καυλώσανε οι ρώγες μου.
Ντροπή ρε παιδιά αυτός ο καρκίνος με τα ΑΡΔ και τους ΤΔ και τους ατζέντηδες τόσα χρόνια στην πλάτη του ΠΑΟΚ.
Ιβαν ,εγώ, αν έρθει ο Μπότο και μου πει , να δώσουμε έστω και ένα ευρώ παραπάνω ή μου πει χάλασε η μεταγραφή θα τον απέλυα την ίδια στιγμή.
Τι τους θες ρε Ιβαν όλους αυτούς . Πάνε πάρε ότι καλύτερο υπάρχει στο Ελληνικό πρωτάθλημα και στην Β Εθνική καλύτερα παρά να μας πιάνουν τον κόλο οι Ίνκας και οι Ινδιάνοι.
Και εδώ στις μεταγραφές ρε παιδιά το επίπεδο έχει πέσει πολύ. Δεν τον τολμάς να μιλήσεις για μπάλα. Θα σε πάνε στο τμήμα για τρομοκράτη.
ΕΛΕΟΣ
Πιστευω οτι η αληθεια ειναι καπου στην μεσηinvincible έγραψε:Καλά τώρα σοβαρά δεν λυπάται κανείς τα λεφτά του Σαββίδη. Έχουν πάρει χαμπάρι τι γίνεται στον ΠΑΟΚ όλοι και κανουν business στην πλάτη του Ιβαν Σαββίδη.
ΕΛΕΟΣ
- NikLiverpool
Εγώ λέω να αρχίσετε να στέλνετε βιογραφικά στην ΠΑΕ γιατί μάλλον ο Μπότο δεν ξέρει που πάνε τα τέσσερα.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Το ότι ο Μποτο εντοπίσε παίχτη παντελώς άγνωστο ,που τώρα ακούγεται για Μπενφίκα, μόνο εμένα μου δείχνει πρωτόγνωρες καταστάσεις για τα δεδομένα σκάουτινγκ της ΠΑΕ;;
invincible έγραψε: Ιβαν ,εγώ, αν έρθει ο Μπότο και μου πει , να δώσουμε έστω και ένα ευρώ παραπάνω,θα τον απέλυα την ίδια στιγμή.
Το μόνο που κρατάω από το παραλήρημα σου.
Mitsospaoki4 έγραψε:Το ότι ο Μποτο εντοπίσε παίχτη παντελώς άγνωστο ,που τώρα ακούγεται για Μπενφίκα, μόνο εμένα μου δείχνει πρωτόγνωρες καταστάσεις για τα δεδομένα σκάουτινγκ της ΠΑΕ;;
Αν ακουγόταν για την Πόρτο όλα καλά, αυτό με την Μπενφίκα βρωμάει.
Δεν θέλω να επεκταθώ,είχα γράψει κάτι όταν είχε έρθει ο Πορτογάλος.
Θα περιμένω να δω τι θα γίνει το καλοκαίρι και θα επανέλθω.
-
montekristo
Ελπιζω να θυμαστε τι ειχε κανει στο
γαυρο ο Αρνεσεν με τον Φιμπογκασον!
Μακαρι να λειτουργει ετσι κι ο Μποτο!
γαυρο ο Αρνεσεν με τον Φιμπογκασον!
Μακαρι να λειτουργει ετσι κι ο Μποτο!
Συγνώμη ρε παιδιά αλλά δεν μπορώ να μπω πάλι σε αυτό το τριπακι...
Επειδή είναι για Μπενφίκα βρωμάει άρα ο Μποτο κινείται εκ του πονηρού.. ΚΑΙ αυτός.
Βρωμάει ο Μποτο, βρωμαγε ο Μιχελ, βρωμαγε ο Μπράνκο, ο δείνα ο ταδε..
Ε συγνώμη κιόλας αλλά αν όλοι τόσα χρόνια δαγκώνουν τον Ιβάν και αυτός δεν παίρνει χαμπάρι ε τότε έχουμε ιδιοκτήτη.... κορόιδο (για να μην πω κάτι βαρύτερο) και δεν θα δούμε άσπρη μέρα..
Επειδή είναι για Μπενφίκα βρωμάει άρα ο Μποτο κινείται εκ του πονηρού.. ΚΑΙ αυτός.
Βρωμάει ο Μποτο, βρωμαγε ο Μιχελ, βρωμαγε ο Μπράνκο, ο δείνα ο ταδε..
Ε συγνώμη κιόλας αλλά αν όλοι τόσα χρόνια δαγκώνουν τον Ιβάν και αυτός δεν παίρνει χαμπάρι ε τότε έχουμε ιδιοκτήτη.... κορόιδο (για να μην πω κάτι βαρύτερο) και δεν θα δούμε άσπρη μέρα..
-
xrisitsapa
Κανένας από αυτούς δεν ήταν πιτσιρικάς.black_star_ninja έγραψε:Συγκρινεις ανομοια πραγματα νομιζω. Μιλας για τους πετυχημενους παικτες που φερνει το σιχαμα.. Δε μιλας για τους αποτυχημενους ομως.. Ο Μπισεσβαρ δεν ηταν πετυχημενη μεταγραφη; ο Ματος; ο Κρεσπο; ο Βαρελα; ο Σβαμπ; ο Κουρτιτς; ο Σαχοφ; ο Λημνιος; ο Πριγιοβιτς; ο Σβιντερσκι; ο Αντριγια; Απο τους παικτες αυτους για ποιον πληρωσαμε πολλα; Προφανως για καθε εναν απο αυτους υπαρχει και ο Τειλορ, ο Μουργκ, ο Μουλεν ο Μελιοπουλος ο Εσιτι και ο Ζαμπα. Αυτο δε σημαινει οτι πρεπει να σταθουμε σε 3-4 πετυχημενους παικτες του σιχαματος, και στους αποτυχημενους δικους μας..xrisitsapa έγραψε:aivas19 έγραψε:Δεν διαφωνω xrisitsapa, γενικα δεν υπαρχει συγκλιση αποψεων κι καμια σταθεροτητα. Απο το ανανεωση ροστερ με καθε κοστος και το να κρατησουμε Μπισε Βιερινια με καθε κοστος υπαρχει μια μεση κατασταση. Δυστυχως η ανανεωση θελει γενναιες αποφασεις τυπου Κουαλιατα επειδη δεν γινεται να βαζει ο Ιβαν παλι 20 μυρια καθε χρονο. Οπως πχ κανει το σιχαμα με παικτακια απο Γαλλια (ασχετα αν αυτοι εχουν τον διορισμο στην ευρωπη λογω παραγκας και τα κονε για να πουλανε). Οποτε εγω βλεπω προοπτικη σε αυτο. Επισης, κλεισε τωρα τρυπες με νεους και ελευθερους με μειωμενο ρισκο λογω σκαουτιγκ και μετα κανε ρελανς στο τελος οταν πεσουν οι τιμες. Αυτο πρεπει να κανει ο ΠΑΟΚ, δν βλεπω κατι αλλο βιωσιμο
Τα παιχτακια που παιρνει το σιχαμα, τα παιρνει τζαμπα ( ή σχεδον).
Οχι με 1.8.
Με μικρο κοστος να φερεις 3-4 για να σου βγει ο ενας, το δεχομαι.
Αν ομως δινεις 1.8 πρεπει να φερεις κατι πιο σιγουρο.
Μόνο ο Λημνιός που είχε γεμάτες χρονιές δίπλα μας και ξέραμε τί παίζει και ο Σβι, ο οποίος ήρθε σαν ταλέντο όταν είχες ήδη Πριγιο και Ακπομ και μπορούσες να περιμένεις.
Το point μου είναι ότι θέλω τους επόμενους Πριγιο, Μάτος και σια, γιατί βλέπω τον ΠΑΟΚ σαν club πρωταθλητισμού, όχι σαν ακαδημία ούτε σαν selling club.
Ακόμα και από θέμα εσόδων, να μήν ξεχνάμε ότι τα πολλά λεφτά τα έφεραν ο Τζολης και ο Γιαννούλης και ακολουθούν και άλλοι. Έχουμε χρυσάφι στις ακαδημίες, ας το αναδείξουμε και ας αφήσουμε τα ακριβοπληρωμένα στοιχήματα.
Αδερφέ δεν ξέρω αν η μπενφίκα Θέλει όντως τον Κουαλιάτα.markos4 έγραψε:Ότι σε βάθος χρόνου βγήκαμε κερδισμένοι οικονομικά.
Η ουσία όμως δεν είναι αυτή..
Εγώ θέλω να πω, ότι μην πιστεύουμε πάντα αυτά που μας πασάρουν. Πολλές φορές είναι και παιχνίδια μανατζαρεουν για να ανεβάσουν την αξία του ποδοσφαιριστη.
Πιστεύω ότι η Μπενφικα δεν ξέρει καν τον κουαλιατα.
Να είσαι σίγουρος όμως πως η μπενφίκα ξέρει τον κάθε Κουαλιάτα από 15 χρονών
- Mitsospaoki4
- Moderator
Μπάνε με όλο το σεβασμό, αυτή η καχυποψία που βλέπουμε τους πάντες και τα πάντα , κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει.obanebane έγραψε:Mitsospaoki4 έγραψε:Το ότι ο Μποτο εντοπίσε παίχτη παντελώς άγνωστο ,που τώρα ακούγεται για Μπενφίκα, μόνο εμένα μου δείχνει πρωτόγνωρες καταστάσεις για τα δεδομένα σκάουτινγκ της ΠΑΕ;;
Αν ακουγόταν για την Πόρτο όλα καλά, αυτό με την Μπενφίκα βρωμάει.
Δεν θέλω να επεκταθώ,είχα γράψει κάτι όταν είχε έρθει ο Πορτογάλος.
Θα περιμένω να δω τι θα γίνει το καλοκαίρι και θα επανέλθω.
Έχουμε δει και έχουμε ζήσει πράγματα αλλά πιστεύω ότι είναι καιρός να διώξουμε τα φαντάσματα του παρελθόντος
Στην προκειμένη περίπτωση δεν θεωρώ τόσο αφελή τον Ιβάν , να προσλάβει άτομα για να δουλέψουν εις βάρος του κάτω από την μύτη του
Το πιο πιθανό είναι να τον είχαν καιρό στο στόχαστρο τους και άλλες μεγάλες ομάδες και απλώς ο Μποτο να κινήθηκε νωρίτερα και να συμφώνησε προφορικά μαζί του.
Από την στιγμή βέβαια που διέρρευσε το όνομα του , μόνο εις βάρος μας μπορεί να εξελιχθεί η κατάσταση
Παλικάρια δεν υπάρχει λόγος να το συζητήσουμε,είμαι 44 και έχω δει πολλά.
Έχω υπερασπιστεί αμέτρητες φορές επιλογές που αποδείχτηκαν φούσκες για την ομάδα.
Να τελειώσει το καλοκαίρι να δούμε τι πήραμε τι δώσαμε και τι ξεφορτωθήκαμε και τα ξανά λέμε.
Έχω υπερασπιστεί αμέτρητες φορές επιλογές που αποδείχτηκαν φούσκες για την ομάδα.
Να τελειώσει το καλοκαίρι να δούμε τι πήραμε τι δώσαμε και τι ξεφορτωθήκαμε και τα ξανά λέμε.