Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
gika

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Δημοσίευση από gika »

Shadow έγραψε:Καλά τα λέτε αλλά άμα έρθουν και μας ζητήσουν αύριο από εμάς τον Κούτσια να τους ζητήσουμε το πολύ 100 χιλιάρικα και να κάνουμε δώρο και μια κορδέλα...
Μόνο εμείς πιστεύετε είμαστε οι πονηροί στο κόσμο? :lol:
Ο Κούτσιας είναι 17 χρονών, όχι 23.
Αν σε 6 χρόνια ο Κούτσιας παίζει ημιβασικός σε μια μικρή ελληνική ομάδα που παλεύει για την σωτηρία της, τα 100 χιλιάρικα μια χαρά θα είναι.
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

xrisitsapa έγραψε:
aivas19 έγραψε:Δεν διαφωνω xrisitsapa, γενικα δεν υπαρχει συγκλιση αποψεων κι καμια σταθεροτητα. Απο το ανανεωση ροστερ με καθε κοστος και το να κρατησουμε Μπισε Βιερινια με καθε κοστος υπαρχει μια μεση κατασταση. Δυστυχως η ανανεωση θελει γενναιες αποφασεις τυπου Κουαλιατα επειδη δεν γινεται να βαζει ο Ιβαν παλι 20 μυρια καθε χρονο. Οπως πχ κανει το σιχαμα με παικτακια απο Γαλλια (ασχετα αν αυτοι εχουν τον διορισμο στην ευρωπη λογω παραγκας και τα κονε για να πουλανε). Οποτε εγω βλεπω προοπτικη σε αυτο. Επισης, κλεισε τωρα τρυπες με νεους και ελευθερους με μειωμενο ρισκο λογω σκαουτιγκ και μετα κανε ρελανς στο τελος οταν πεσουν οι τιμες. Αυτο πρεπει να κανει ο ΠΑΟΚ, δν βλεπω κατι αλλο βιωσιμο

Τα παιχτακια που παιρνει το σιχαμα, τα παιρνει τζαμπα ( ή σχεδον).
Οχι με 1.8.
Με μικρο κοστος να φερεις 3-4 για να σου βγει ο ενας, το δεχομαι.
Αν ομως δινεις 1.8 πρεπει να φερεις κατι πιο σιγουρο.
Συγκρινεις ανομοια πραγματα νομιζω. Μιλας για τους πετυχημενους παικτες που φερνει το σιχαμα.. Δε μιλας για τους αποτυχημενους ομως.. Ο Μπισεσβαρ δεν ηταν πετυχημενη μεταγραφη; ο Ματος; ο Κρεσπο; ο Βαρελα; ο Σβαμπ; ο Κουρτιτς; ο Σαχοφ; ο Λημνιος; ο Πριγιοβιτς; ο Σβιντερσκι; ο Αντριγια; Απο τους παικτες αυτους για ποιον πληρωσαμε πολλα; Προφανως για καθε εναν απο αυτους υπαρχει και ο Τειλορ, ο Μουργκ, ο Μουλεν ο Μελιοπουλος ο Εσιτι και ο Ζαμπα. Αυτο δε σημαινει οτι πρεπει να σταθουμε σε 3-4 πετυχημενους παικτες του σιχαματος, και στους αποτυχημενους δικους μας..
Shadow

Δημοσίευση από Shadow »

xrisitsapa έγραψε:Θα παρει καποια ομαδα τον Κουτσια για να παρει πρωταθλημα;
ΚAMIA ομάδα δεν θα πάρει τον Κούτσια για να πάρει πρωτάθλημα και ΚΑΜΙΑ ομάδα δεν θα πάρει τον Quagliata για να πάρει πρωτάθλημα.
για την ακρίβεια ΚΑΜΙΑ ομάδα στον κόσμο δεν θα πάρει και το μεγαλύτερο ταλέντο στον κόσμο για να πάρει οποιοδήποτε είδους πρωτάθλημα...
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

gika έγραψε:
Shadow έγραψε:Καλά τα λέτε αλλά άμα έρθουν και μας ζητήσουν αύριο από εμάς τον Κούτσια να τους ζητήσουμε το πολύ 100 χιλιάρικα και να κάνουμε δώρο και μια κορδέλα...
Μόνο εμείς πιστεύετε είμαστε οι πονηροί στο κόσμο? :lol:
Ο Κούτσιας είναι 17 χρονών, όχι 23.
Αν σε 6 χρόνια ο Κούτσιας παίζει ημιβασικός σε μια μικρή ελληνική ομάδα που παλεύει για την σωτηρία της, τα 100 χιλιάρικα μια χαρά θα είναι.

Αδερφέ ο Κουτσιας είναι 18 ετών και 3 μηνων, ενημερωτικά.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

aivas19 έγραψε:Ρε φιλε Γιωργο, πετας την βομβα και δεν βαζεις ενα λινκ (ακομα δλδ δν εχεις ανεβασει).

Edit: Μολις ανεβασε η Μπουντου Στο κάδρο της Μπενφίκα ο μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ, Νικολάς Κουαλιάτα (pic) https://www.sdna.gr/podosfairo/964254_s ... aliata-pic

Περαν αυτου, οπως ειπα πριν, το μισο φορουμ ελεγε με παικτες σαν τον Κουαλιατα δεν παιρνεις πρωταθλημα (ετσι δεν ειπωθηκε;). Οποτε αυτο μαλλον ειναι καλη εξελιξη για μας (παύση για καλοπροαιρετη ειρωνια) [GRINNING FACE WITH SMILING EYES][GRINNING FACE WITH SMILING EYES] Εκτος αν αλλαξαν ολοι αυτοι γνωμη τωρα που τον θελει η Μπενφικα
Στην Ελλάδα δεν παίρνεις πρωτάθλημα με κουαλιατα μόνο όσο μεγάλο ταλέντο και αν είναι.
Αν συμβεί κάτι τέτοιο θα είναι κάτι μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Τρί 10 Μάιος 2022, 15:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Εγώ λέω να δώσουμε 5Μ για τον Κουαλιάτα μετά τα 3.5Μ του Σοάρες.
Παρεμπιπτοντως για τον Σοαρες
το transfermarkt λεει 2.5 μυρια!

Κανενας σοβαρος ΤΔ δεν βγαζει
ονοματα μεταγραφικων στοχων
η και κλεισμενων μεταγραφων
2-3 μηνες πριν απο την εναρξη
της μεταγραφικης περιοδου και
με το πρωταθλημα σε πληρη εξελιξη!

Ετοιμοι οι ΑΡΔ για το φαγωμα Μποτο
οπως γινοταν και με τον Μιχελ
επειδη δεν τους δινει ετοιμο φαγακι!
Ελπιζω να αντεξει οσο κι ο σκιας.

Τα ρεστα παγωτο η καμια παστα!
Άβαταρ μέλους
aivas19

Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Δημοσίευση από aivas19 »

gika έγραψε:30 συμμετοχές πέρσι με 1850 λεπτά συμμετοχής. Κατά Μ.Ο. 60' παιχνιδιού ανά συμμετοχή. Για την κουβέντα, ο Τσιγγάρας σε εμάς φέτος έχει 28 συμμετοχές με 1980 λεπτά συμμετοχής.

Αγωνίζεται σε μία ομάδα που έχει συνολική αξία στο transfermarkt 5.85M και πέρσι τερμάτισε 11η (στις 16 ομάδες σύνολο) στο πρωτάθλημα της Ουρουγουάης. Ο Απόλλον Σμύρνης έχει συνολική αξία στο transfermarkt 7.2M, αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα, έχει 21 βαθμούς μετά από 32 παιχνίδια και έχει ήδη υποβιβαστεί.

Οπότε θες να μου πεις, ότι θα ήσουν ευχαριστημένος με έναν παίκτη που αγωνίζεται σε μια ομάδα χειρότερη από την ουραγό του ελληνικού πρωταθλήματος και όπου σε αυτή την ομάδα είχε τον ρόλο του ημιβασικού όπως περίπου ο Τσιγγάρας σε εμάς, και μάλιστα είναι και 2 χρόνια μεγαλύτερος του Χάρη.

Και εμείς για αυτόν τον παίκτη δίνουμε κοντά 2 εκατομμύρια.
Και τώρα ξαφνικά ενδιαφέρεται η Μπενφίκα από όλες τις ομάδες του κόσμου.
Εντάξει.
Εγώ λέω να δώσουμε 5Μ για τον Κουαλιάτα μετά τα 3.5Μ του Σοάρες.
Μετά να πουλήσουμε τον Μουργκ 1Μ και τον Τσόλακ 0.5Μ γιατί αυτοί δεν είναι καλοί σαν αυτούς που παίρνουμε.
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Τρί 10 Μάιος 2022, 15:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
kos

Δημοσίευση από kos »

Ο μποτο έχει αναφερθεί στην σημασία της ταχύτητας εντοπισμού και αγοράς παικτών πρίν ξεφύγουν οι τιμές.

Επίσης πιθανότερο είναι ότι ο ίδιος παρακολουθεί το σκάουτινγκ της Μπενφίκα κι προσπαθεί να προλάβει ή να πάρει ότι περισσεύει.

Το ότι ενδιαφέρεται η Μπενφίκα ξαφνικά απλά δεν υπάρχει.

Μπορεί να πήρε την υπογραφή και να έδωσε το άρθρο, μπορεί να μην την πήρε ή μπορεί να μην υπήρχε ποτέ ελπίδα να την πάρει.
Αν κοιτάμε τους ίδιους παίκτες με αυτούς κάτι καλό θα προκύψει στην πορεία.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Αυτό με τις τιμές του τρανσφερμαρκτ νέα μόδα?
Θυμάμαι σαν χθες το κλάμα του Γκίκα για τον λαλα που έπαιρνε ο γαύρος μόνο και μόνο γιατί είδε αξία στο συγκεκριμένο σάιτ 9 εκατομμύρια
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

aivas19 έγραψε: Gika κανω αναλυση πανω και ερχεσαι και μου πουλας τρελα με αναλυσεις του τρανσφερμακτ; Δεν ειπα τιποτα απο αυτο που θελεις να καταλαβεις, το κλεισε τρυπες τωρα με νεους και ελευθερους και κανε ρελανς στο τελος της περιοδου εσυ το παρεβλεψες και ασχοληθηκες μονο με τον Κουαλιατα; Μην απαντας στα σχολια μου αν ζοριζεσαι βρε υποψηφιε ΤΔ
Έστω ότι είδες κάπου το όνομα σου.
Έστω ότι δεν μιλούσα στον Ασπρόμαυρος Εβρίτης που απάντησε στο σχόλιο μου 3 ποστ πιο πάνω.

Την επόμενη φορά που θα κάνεις κάποια ανάλυση θα την μάθω ευλαβικά σαν το Πιστεύω και δεν θα τολμήσω να γράψω την άποψη μου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gika την Τρί 10 Μάιος 2022, 15:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
iremidynami 4+

Δημοσίευση από iremidynami 4+ »

MikeStr4 έγραψε:
NikLiverpool έγραψε:Βασικά δεν διαφωνούμε και πολύ.

Προτείνεις:

ΤΦ: Μεταγραφή, Πασχαλάκης
Δ μπακ: Λύρατζης, Σάστρε
Α μπακ: Μεταγραφή, Σιντκλει
Στοπερς: Ίνγκασον, Μχαηλίδης, Μιχάι, Κρέσπο, Μεταγραφή.
Χαφ: Σοάρες, Αουγκούστο, Τσιγγάρας, Κούρτιτς, Μεταγραφή
Εξτρέμ: Μεταγραφή, Μεταγραφή, Μπίσεσβαρ, Ζίβκοφιτς,
10: Μεταγραφή, Καντουρί
Φορ: Ολιβέιρα, Τσόλακ, Κούτσιας

Για ΤΦ θα ήθελα και γω να μείνει ο Πασχαλάκης αλλά αν υπάρχει δόση αλήθειας σε αυτά που ακούγονται για κλειστό τριετές με ένα εκατομμύριο το χρόνο ούτε για αστείο.
Σίντκλει εμένα δε μου έχει δείξει κάτι. Εκτός φυσικά αν καταφέρουμε να μείνει με λίγα χρήματα.
Μπίσεβαρ πολύ φοβάμαι ότι του χρόνου ούτε για 5 παιχνίδια δεν θα είναι.
Στα φορ κάτι καλύτερο απο Τσόλακ δεν μπορούμε να βρούμε?
Χίλιες φορές ένα παιδάκι από την κ20 παρά ο Σιντκλει που τον περνάει ο κάθε πικραμένος…ο σιντκλει είναι για φόρτωμα σε λεωφορείο κατευθείαν Μαριούπολη…..

θα συμφωνησω.
νομιζω οτι ειναι απο τα χειροτερα αριστερα μπακ που ειχαμε.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

renegade έγραψε:Αυτό με τις τιμές του τρανσφερμαρκτ νέα μόδα?
Θυμάμαι σαν χθες το κλάμα του Γκίκα για τον λαλα που έπαιρνε ο γαύρος μόνο και μόνο γιατί είδε αξία στο συγκεκριμένο σάιτ 9 εκατομμύρια
Τι να τον κάνεις τον Λαλά και τον Ρέαμτσουκ όταν εσύ πήρες Τέιλορ και Σιντκλει.
Τι 19 βαθμούς πάνω, τι 19 βαθμούς κάτω. Το ίδιο είναι.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Πρωτοσελιδο της o jogo οτι ο Κουαλιατα ειναι ενας απο τους 2 βασικους μεταγραφικους στοχους της Μπενφικα.....
Συμφωνα με την εφημεριδα η Μπενφικα εχει καταθεσει προταση στην ομαδα του η οποια εχει αποριφθει αρχικα ενω η αντιστοιχη του ΠΑΟΚ εγινε δεκτη....
Η ο Μποτο εχει ακρη κανενα ΑΡΔ της o jogo και θελει να αβανταρει την μεταγραφη, η οι Ουρουγουανοι αντιστοιχα θελουν να μας δαγκωσουν η τελος παιζει τελικα να ειναι καλουτσικο το παλικαρι....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Τρί 10 Μάιος 2022, 15:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

nunies4 έγραψε:Πρωτοσελιδο της o jogo οτι ο Κουαλιατα ειναι ενας απο τους 2 βασικους μεταγραφικους στοχους της Μπενφικα.....
Με Internet Explorer είσαι; :opaokara:
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

gika έγραψε:
aivas19 έγραψε: Gika κανω αναλυση πανω και ερχεσαι και μου πουλας τρελα με αναλυσεις του τρανσφερμακτ; Δεν ειπα τιποτα απο αυτο που θελεις να καταλαβεις, το κλεισε τρυπες τωρα με νεους και ελευθερους και κανε ρελανς στο τελος της περιοδου εσυ το παρεβλεψες και ασχοληθηκες μονο με τον Κουαλιατα; Μην απαντας στα σχολια μου αν ζοριζεσαι βρε υποψηφιε ΤΔ
Έστω ότι είδες κάπου το όνομα σου.
Έστω ότι δεν μιλούσα στον Ασπρόμαυρος Εβρίτης που απάντησε στο σχόλιο μου 3 ποστ πιο πάνω.

Την επόμενη φορά που θα κάνεις κάποια ανάλυση θα την μάθω ευλαβικά σαν το Πιστεύω και δεν θα τολμήσω να γράψω την άποψη μου.
Mea culpa
Κανω εντιτ το σχολιο μου
Ευχαριστω
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”