Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ
Μα αλληλένδετα είναι.
Από κάτω μου τους θέλω και τους 3
Όμως αν πάνε όλοι χάλια στην Ευρώπη θα παίζουμε όλοι μαζί στο Κονφερενς
Αν πάνε καλά στην Ευρώπη,αυτοί θα παίξουν στο Κονφερενς,ναι
Θα έχουν κάποια μικροέσοδα,ναι
Εγώ όμως έχω τις περισσότερες ελπίδες (ΑΚΟΜΑ) να παίξω στο C.L
κι αν αποτύχω,στο E.L
Πάλι ένα σκαλοπάτι πιο πάνω απ αυτούς θα είμαι
κι αν αποτύχω,στο E.L
Πάντως, σύμφωνα με το βαζελο-σδνα, η ομάδα τους είναι πολύ καλύτερη της Λίβερπουλ, ο δε γκάνταλφ τον Κλοπ ούτε καν τον βλέπει!!! Αδικία να μην παίζουν Ευρώπη!!!
-
Η ιστορια εχει δειξει οτι :Doomlord4 έγραψε:Μα αλληλένδετα είναι.
κι αν αποτύχω,στο E.L
1. μας συμφερει δυνατη αεκ - βαζελος γιατι παντα θα κοντραρουν δυνατα τον γαυρο. Επισης φερνουν μια ισορροπια στα κεντρα αποφασεων, media κλπ.
2. Δε μας συμφερει η υπαρξη του σκουληκιου, που μοναδικο του στοχο εχει να σου κοψει το πρωταθλημα.
3. Μας συμφερει να προχωρανε οι ελληνικες ομαδες στην Ευρωπη ( με εξαιρεση το γαυρο στο CL. EL και κατω).
Δε χρειαζεται να ειναι κανεις guru της στρατηγικης για να το καταλαβει. Ας δει τα πεπραγμενα του γαυρου.
Αρα το δικο μας συμφερον ειναι το ακριβως αντιθετο.
Ο οικονομικα υγιης και σταθερος ΠΑΟΚ θελει ΠΑΟ και ΑΕΚ δυνατους, ωστε να εχει παραπανω πιθανοτητες στην διεκδικηση του πρωταθληματος. Ο 4ο/5ος ΠΑΟΚ θελει ΠΑΟ και ΑΕΚ αδυνατους, ωστε να βγει 2ο/3ος. Ο ΟΑΡΗΣ θελω να διαλυθει εαν γινεται. Το κομπλεξ τους εχει βαρεσει κοκκινο. Ακομα και εαν σταματησει καποτε το παρε/δωσε με τον γαυρο, αυτοι ειναι ικανοι να συνεχισουν την δουλικοτητα και χωρις ανταλλαγματα μονο και μονο για να μην παρει τιτλο ο ΠΑΟΚ.
Δλδ. το συμφέρον μας είναι αντί να έχουμε έναν γαύρο, δύο πεθαμένους κι ένα παράρτημα να ανταγωνιστούμε, να έχουμε τρεις γαύρους και τα αντίστοιχα παραρτήματα?
Γιατί και οι άλλοι θα φτιάξουν, παλιότερα πχ. ο βάζελος είχε τον ΟΦΗ, είναι προσφιλής τους τακτική αυτή.
Νομίζω ότι το καλύτερο είναι να τελειώνουμε έναν έναν τους γαύρους του λεκανοπεδίου (οι πεθαμένοι να παραμείνουν με τους πεθαμένους) αρχής γενομένης από την 21η Μαίου. Κόψιμο κάθε προσπάθειας ανάστασης της κουνέλας μέσω κυπέλλου και παράλληλα αποκλεισμός της χαρτοσακούλας από την Ευρώπη και βύθιση της σε έναν ατέρμονο κύκλο εσωστρέφειας και καταστροφής. Από κει και πέρα και χωρίς τους άλλους δύο σιχαμένους στα πόδια μας, πάμε να λύσουμε μια και καλή τις διαφορές μας με τον ορίτζιναλ γαύρο και το κατοικίδιο του.
Θα μου πείτε λιγότερους πόντους στην Ευρώπη, χειρότερη θέση της χώρας, χαμένη η δεύτερη θέση στο CL.
Θα σας ρωτήσω, η δεύτερη θέση μας νοιάζει ή η πρώτη?
Κι αν ακόμα δεν μπορούμε την πρώτη θέση, ποιος σας εγγυάται ότι με αναστημένο όλο το ποκ συν το ρούλη θα βγούμε δεύτεροι?
Μα κι αν τα καταφέρουμε και πάρουμε τη δεύτερη θέση πιστεύετε ότι θα μπούμε ομίλους CL?
Πόσες φορές βγήκαμε δεύτεροι και πόσες μπήκαμε ομίλους?
ΚΑΜΙΑ, ούτε μια φορά και ούτε τώρα θα τα καταφέρουμε γιατί αφενός δυσκολότερες κληρώσεις, αφετέρου παρεμβάσεις από τον υπάλληλο του γαύρου στην ΟΥΕΦΑ.
Το δάσος λοιπόν είναι το ποκ και πώς θα το ξεκάνουμε. Όσο υπάρχουν αυτοί οι βρικόλακες χαΐρι και προκοπή δεν πρόκειται να δει ούτε ο ΠΑΟΚ ούτε το έρμο το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Και θα είναι πραγματικά πολύ κρίμα τώρα που οι δύο από τους τρεις ψυχοραγούν εμείς να μην τους δώσουμε τη χαριστική βολή.
Γιατί και οι άλλοι θα φτιάξουν, παλιότερα πχ. ο βάζελος είχε τον ΟΦΗ, είναι προσφιλής τους τακτική αυτή.
Νομίζω ότι το καλύτερο είναι να τελειώνουμε έναν έναν τους γαύρους του λεκανοπεδίου (οι πεθαμένοι να παραμείνουν με τους πεθαμένους) αρχής γενομένης από την 21η Μαίου. Κόψιμο κάθε προσπάθειας ανάστασης της κουνέλας μέσω κυπέλλου και παράλληλα αποκλεισμός της χαρτοσακούλας από την Ευρώπη και βύθιση της σε έναν ατέρμονο κύκλο εσωστρέφειας και καταστροφής. Από κει και πέρα και χωρίς τους άλλους δύο σιχαμένους στα πόδια μας, πάμε να λύσουμε μια και καλή τις διαφορές μας με τον ορίτζιναλ γαύρο και το κατοικίδιο του.
Θα μου πείτε λιγότερους πόντους στην Ευρώπη, χειρότερη θέση της χώρας, χαμένη η δεύτερη θέση στο CL.
Κι αν ακόμα δεν μπορούμε την πρώτη θέση, ποιος σας εγγυάται ότι με αναστημένο όλο το ποκ συν το ρούλη θα βγούμε δεύτεροι?
Μα κι αν τα καταφέρουμε και πάρουμε τη δεύτερη θέση πιστεύετε ότι θα μπούμε ομίλους CL?
ΚΑΜΙΑ, ούτε μια φορά και ούτε τώρα θα τα καταφέρουμε γιατί αφενός δυσκολότερες κληρώσεις, αφετέρου παρεμβάσεις από τον υπάλληλο του γαύρου στην ΟΥΕΦΑ.
Το δάσος λοιπόν είναι το ποκ και πώς θα το ξεκάνουμε. Όσο υπάρχουν αυτοί οι βρικόλακες χαΐρι και προκοπή δεν πρόκειται να δει ούτε ο ΠΑΟΚ ούτε το έρμο το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Και θα είναι πραγματικά πολύ κρίμα τώρα που οι δύο από τους τρεις ψυχοραγούν εμείς να μην τους δώσουμε τη χαριστική βολή.
- john4serres
Ποιος αρης και ποια ευρωπαϊκή πορεία;
Αυτοί δεν ξέρουν καν αν θα μπορέσουν να κάνουν μεταγραφές λόγω ban. Και παλεύουν ακόμα να ανανεώσουν τα συμβόλαια που λήγουν.
Αυτοί δεν ξέρουν καν αν θα μπορέσουν να κάνουν μεταγραφές λόγω ban. Και παλεύουν ακόμα να ανανεώσουν τα συμβόλαια που λήγουν.
Το ελληνικό κράτος είναι αθηνοκεντρικό και αντίστοιχα και το ελληνικό πρωτάθλημα.
Η ομάδα μας για να μπορέσει να μεγαλώσει και μακροπρόθεσμα να προσπεράσει και να σπάσει αυτό το κατεστημένο πρέπει να διαλέξει μια τακτική επικεντρωμένη στην ευρωπαϊκή καθιέρωση.
Ο μόνος τρόπος να σπάσουμε το κατεστημένο είναι αυτός και μόνο αυτός. Πήραμε 2 ντάμπλ πήραμε κύπελλα και αποδείχτηκε στην πράξη ότι βρήκαν τον τρόπο να μας παραμερίσουν ( συνιδιοκτησία κτλ). Πάντα θα βρίσκουν τον τρόπο καθώς η δύναμη τους στην Ελλάδα είναι τεράστια.
Πολλοί ονειρεύονται τσάμπιονς λίγκ εδω και τώρα, ποιος δεν θα ήθελε να δει την ΠΑΟΚΑΡΑ μας εκει?
Μπορούμε ? με ποιο κόστος?
Κάναμε λάθη σε προκριματικούς που τους χάσαμε μέσα απο τα χέρια μας και έτσι σήμερα που μας αναγνωρίζουν ως αντίπαλο ο γαύρος ο βάζελος και τα χανούμια μας βάζουν συνεχώς τρικλοποδιές με διάφορους τρόπους .
Όλως τυχαίως κάθε φορά έχουμε άσχημη και δύσκολη κλήρωση σε προκριματικά , όλως τυχαίως τα ντέρμπι τα παίζουμε πριν ή μετά απο ευρωπαικά ματς, όλως τυχαίως οι διαιτητές αφήνουν το σκληρό παιχνίδι απέναντι μας όλως τυχαίως στην ΕΠΟ κάνουν κουμάντο άλλοι.
Τόση τύχη η ομάδα μας ...
Ότι λάθος κάνει η ομάδα μας ,είτε σε μεταγραφές είτε σε ροτέσιον είτε διοικητικό όλα τα πληρώνουμε με το παραπάνω.
Η καλύτερη τακτική για να μεγαλώσουμε πραγματικά ως ομάδα και να έχουμε μακροχρόνια παρουσία στην Ευρώπη είναι να πάμε βήμα βήμα. Φέτος έγινε το πρώτο βήμα φτάνοντας στους 8.
Του χρόνου να έχουμε την ίδια πορεία και αν καταφέρουμε κάτι καλύτερο θα είναι το ιδεατό.
Αρκετοί θα σκεφτούν ότι μιλάμε για το conference , δεν προερχόμαστε απο κανένα σουπερ πρωτάθλημα ούτε έχουμε τεράστιο μπάτζετ ούτε έχουμε καταφέρει ποτέ μέχρι σήμερα κάτι παραπάνω ως διάκριση.
Όνειρο μου να κοσμήσει την τροπαιοθήκη μας ένα ευρωπαικό κύπελλο και ας είναι αυτό του conference.
Θα γίνουμε η πρώτη ελληνική ποδοσφαιρική ομάδα με ευρωπαικό τίτλο !!!
Η συνεχής και επιτυχημένη παρουσία μας στο ευρωπαικό ποδόσφαιρο θα δημιουργήσουν τις συνθήκες εκείνες για καλύτερες δημόσιες σχέσεις, να ανοίξουν νέες πόρτες και ευκαιρίες μπροστά μας.
Έτσι θα καταφέρουμε μακροπρόθεσμα να είμαστε μια δυνατή και υγιής ομάδα.
Η τέχνη του εφικτού, να βρεθούμε στο ευρωπαικό ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι και να ξεπεράσουμε την ελληνική τοξικότητα του εγχώριου πρωταθλήματος.
Τότε θα αποκτήσουμε την ευκαιρία να έρχονται καλύτεροι παίκτες στην ομάδα μας , θα έχουμε τις διασυνδέσεις και την αναγνωρισιμότητα να το κάνουμε.
Αν καταφέρουμε να φτιάξουμε και νέο γήπεδο όλα θα είναι πολύ όμορφα για την ομάδα μας και για την πόλη της Θεσσαλονίκης.
υγ. Το να σκέφτεσαι ποια ομάδα σε ευνοεί ή όχι να βγει Ευρώπη προσωπικά με προσπερνάει γιατί τότε γίνομαι σαν αυτούς. Ας βγει Ευρώπη όποιος να είναι , δεν με ενδιαφέρει .
Δεν με ενδιαφέρει αν ο γαύρος παίζει και του χρόνου στο τσ. λ. το μόνο που με νοιάζει είναι πως εμεις θα γίνουμε καλύτερη ομάδα και προπάντων να μην καταντήσουμε ποτέ σαν αυτούς. Αν φτάσει η στιγμή που ο ΠΑΟΚ θα κάνει ότι κάνουν και αυτοί τότε επειδή δεν μπορώ να αγαπήσω άλλη ομάδα απλά θα σταματήσω να ασχολούμαι με το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Η ομάδα μας για να μπορέσει να μεγαλώσει και μακροπρόθεσμα να προσπεράσει και να σπάσει αυτό το κατεστημένο πρέπει να διαλέξει μια τακτική επικεντρωμένη στην ευρωπαϊκή καθιέρωση.
Ο μόνος τρόπος να σπάσουμε το κατεστημένο είναι αυτός και μόνο αυτός. Πήραμε 2 ντάμπλ πήραμε κύπελλα και αποδείχτηκε στην πράξη ότι βρήκαν τον τρόπο να μας παραμερίσουν ( συνιδιοκτησία κτλ). Πάντα θα βρίσκουν τον τρόπο καθώς η δύναμη τους στην Ελλάδα είναι τεράστια.
Πολλοί ονειρεύονται τσάμπιονς λίγκ εδω και τώρα, ποιος δεν θα ήθελε να δει την ΠΑΟΚΑΡΑ μας εκει?
Μπορούμε ? με ποιο κόστος?
Κάναμε λάθη σε προκριματικούς που τους χάσαμε μέσα απο τα χέρια μας και έτσι σήμερα που μας αναγνωρίζουν ως αντίπαλο ο γαύρος ο βάζελος και τα χανούμια μας βάζουν συνεχώς τρικλοποδιές με διάφορους τρόπους .
Όλως τυχαίως κάθε φορά έχουμε άσχημη και δύσκολη κλήρωση σε προκριματικά , όλως τυχαίως τα ντέρμπι τα παίζουμε πριν ή μετά απο ευρωπαικά ματς, όλως τυχαίως οι διαιτητές αφήνουν το σκληρό παιχνίδι απέναντι μας όλως τυχαίως στην ΕΠΟ κάνουν κουμάντο άλλοι.
Τόση τύχη η ομάδα μας ...
Ότι λάθος κάνει η ομάδα μας ,είτε σε μεταγραφές είτε σε ροτέσιον είτε διοικητικό όλα τα πληρώνουμε με το παραπάνω.
Η καλύτερη τακτική για να μεγαλώσουμε πραγματικά ως ομάδα και να έχουμε μακροχρόνια παρουσία στην Ευρώπη είναι να πάμε βήμα βήμα. Φέτος έγινε το πρώτο βήμα φτάνοντας στους 8.
Του χρόνου να έχουμε την ίδια πορεία και αν καταφέρουμε κάτι καλύτερο θα είναι το ιδεατό.
Αρκετοί θα σκεφτούν ότι μιλάμε για το conference , δεν προερχόμαστε απο κανένα σουπερ πρωτάθλημα ούτε έχουμε τεράστιο μπάτζετ ούτε έχουμε καταφέρει ποτέ μέχρι σήμερα κάτι παραπάνω ως διάκριση.
Όνειρο μου να κοσμήσει την τροπαιοθήκη μας ένα ευρωπαικό κύπελλο και ας είναι αυτό του conference.
Θα γίνουμε η πρώτη ελληνική ποδοσφαιρική ομάδα με ευρωπαικό τίτλο !!!
Η συνεχής και επιτυχημένη παρουσία μας στο ευρωπαικό ποδόσφαιρο θα δημιουργήσουν τις συνθήκες εκείνες για καλύτερες δημόσιες σχέσεις, να ανοίξουν νέες πόρτες και ευκαιρίες μπροστά μας.
Έτσι θα καταφέρουμε μακροπρόθεσμα να είμαστε μια δυνατή και υγιής ομάδα.
Η τέχνη του εφικτού, να βρεθούμε στο ευρωπαικό ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι και να ξεπεράσουμε την ελληνική τοξικότητα του εγχώριου πρωταθλήματος.
Τότε θα αποκτήσουμε την ευκαιρία να έρχονται καλύτεροι παίκτες στην ομάδα μας , θα έχουμε τις διασυνδέσεις και την αναγνωρισιμότητα να το κάνουμε.
Αν καταφέρουμε να φτιάξουμε και νέο γήπεδο όλα θα είναι πολύ όμορφα για την ομάδα μας και για την πόλη της Θεσσαλονίκης.
υγ. Το να σκέφτεσαι ποια ομάδα σε ευνοεί ή όχι να βγει Ευρώπη προσωπικά με προσπερνάει γιατί τότε γίνομαι σαν αυτούς. Ας βγει Ευρώπη όποιος να είναι , δεν με ενδιαφέρει .
Δεν με ενδιαφέρει αν ο γαύρος παίζει και του χρόνου στο τσ. λ. το μόνο που με νοιάζει είναι πως εμεις θα γίνουμε καλύτερη ομάδα και προπάντων να μην καταντήσουμε ποτέ σαν αυτούς. Αν φτάσει η στιγμή που ο ΠΑΟΚ θα κάνει ότι κάνουν και αυτοί τότε επειδή δεν μπορώ να αγαπήσω άλλη ομάδα απλά θα σταματήσω να ασχολούμαι με το ελληνικό ποδόσφαιρο.
-
Ειναι σωστα, αλλα ουτοπικα αυτα που λες.papwolf έγραψε:Δλδ. το συμφέρον μας είναι αντί να έχουμε έναν γαύρο, δύο πεθαμένους κι ένα παράρτημα να ανταγωνιστούμε, να έχουμε τρεις γαύρους και τα αντίστοιχα παραρτήματα?
Στην αθηνοκεντρικη Ελλαδα, δεν θα δωθει ΠΟΤΕ χαριστικη βολη σε κανεναν του ΠΟΚ.
Το μαξιμουμ που επετρεψαν να γινει ηταν ο υποβιβασμος της κουλας, κι αυτο αφου ειχαν χαρισει μισο δις χρεη και μονο επειδη το ηθελε ο μελισσανιδης. Αλλιως ουτε η αεκ θα επεφτε.
Αρα καλυτερα ενα πρωταθλημα που θα τρωμε ολοι τα μουστακια μας παρα ενα που ο γαυρος με τα παραρτηματα του θα το καθαριζει απο Νοεμβριο και εμεις θα πρεπει να κανουμε αητηττο. Αυτα δεν ξαναγινονται.
Ρε παιδιά,τι γράφετε;
Τώρα,αυτή τη στιγμή,φέτος
Θα βγουν στην Ευρώπη άλλες 2 ομάδες
Μένουν 2 εισιτήρια
Τα διεκδικούν 3 ομάδες
Που κολλάνε οι κουβέντες με γενικότητες του στυλ να καταστραφούν όλοι,κτλ κτλ
Είναι σα να έχει ένα σώμα Κ@ρκίνο (όπου σώμα βάλε Ελληνικό ποδόσφαιρο -όπου κ@ρκίνος βάλε ποκ)
και δεν γίνεται να μην συνυπάρχεις μαζί του
Η κουβέντα είναι τι αγωγή να ακολουθήσουμε αυτό το μήνα/χρόνο διατροφή κτλ για να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα για εμάς (τα λιγότερο χειρότερα δηλ)
Και οι γνώμες που γράφονται είναι
Να βρούμε το φάρμακο για τον καρκίνο!!
Εντάξει....μπορεί να μην το βρούμε σήμερα......τι θες για μεσημεριανό
-Το φάρμακο του κ@ρκίνου
-Να διαλύσουμε τον Κ@ρκίνο
πφφφφφφφφ
Τώρα,το μήνα που διανύουμε
Δεν θα βγει Ευρώπη
Ούτε η Δόξα Δράμας ούτε ο Πιερικός,ούτε η Λαμία,ούτε ο ΟΦΗ
Θα βγουν 2 από τους παο/αεκ/οάρης
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Οπότε η κουβέντα για να έχει νόημα είναι η εξής:
Υπάρχει κάποια απ τις 3 που να μας συμφέρει βραχυπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα να μείνει απ έξω
ή
είναι το ίδιο δε βαριέσαι
Αυτό είναι το θέμα μας τώρα
Θα καταστραφεί το ποκ αυτόν τον μήνα και δεν το ξέρω;;;
Θα διαλυθούν Γάβρος άεκ παο μέσα στον μήνα και δεν το ξέρω;
Υπάρχει κάποια απ τις 3 που να μας συμφέρει βραχυπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα να μείνει απ έξω
ή
Επειδή το θέμα έχει να κάνει με Ευρώπη,για όσους εμπιστεύονται την άποψή μου,λέω το εξής
ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΤΟΣ ΕΥΡΩΠΗΣ (ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ)
αυτή είναι το χαρτί
Μετά έχει υπέρ και κατά,αλλά νομίζω καλύτερα εκτός Ευρώπης το σκουλήκι
Υ.Γ Φίλε papwolf,διαφωνώ με το ποστ σου από πάνω μέχρι κάτω
Σε πράγματα που έχω "αποδείξει"
Τώρα,αυτή τη στιγμή,φέτος
Θα βγουν στην Ευρώπη άλλες 2 ομάδες
Μένουν 2 εισιτήρια
Τα διεκδικούν 3 ομάδες
Που κολλάνε οι κουβέντες με γενικότητες του στυλ να καταστραφούν όλοι,κτλ κτλ
Είναι σα να έχει ένα σώμα Κ@ρκίνο (όπου σώμα βάλε Ελληνικό ποδόσφαιρο -όπου κ@ρκίνος βάλε ποκ)
και δεν γίνεται να μην συνυπάρχεις μαζί του
Η κουβέντα είναι τι αγωγή να ακολουθήσουμε αυτό το μήνα/χρόνο διατροφή κτλ για να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα για εμάς (τα λιγότερο χειρότερα δηλ)
Και οι γνώμες που γράφονται είναι
Να βρούμε το φάρμακο για τον καρκίνο!!
Εντάξει....μπορεί να μην το βρούμε σήμερα......τι θες για μεσημεριανό
-Το φάρμακο του κ@ρκίνου
-Να διαλύσουμε τον Κ@ρκίνο

πφφφφφφφφ
Τώρα,το μήνα που διανύουμε
Δεν θα βγει Ευρώπη
Ούτε η Δόξα Δράμας ούτε ο Πιερικός,ούτε η Λαμία,ούτε ο ΟΦΗ
Θα βγουν 2 από τους παο/αεκ/οάρης
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Οπότε η κουβέντα για να έχει νόημα είναι η εξής:
ή
Αυτό είναι το θέμα μας τώρα
Θα καταστραφεί το ποκ αυτόν τον μήνα και δεν το ξέρω;;;
Θα διαλυθούν Γάβρος άεκ παο μέσα στον μήνα και δεν το ξέρω;
ή
Επειδή το θέμα έχει να κάνει με Ευρώπη,για όσους εμπιστεύονται την άποψή μου,λέω το εξής
ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΤΟΣ ΕΥΡΩΠΗΣ (ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ)
αυτή είναι το χαρτί
Μετά έχει υπέρ και κατά,αλλά νομίζω καλύτερα εκτός Ευρώπης το σκουλήκι
Υ.Γ Φίλε papwolf,διαφωνώ με το ποστ σου από πάνω μέχρι κάτω
Σε πράγματα που έχω "αποδείξει"
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Doomlord4 την Τρί 10 Μάιος 2022, 11:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Την ευρωπαϊκή πορεία του οαρη θα τη σέβεστε γιατί μας έχει χαρίσει αξέχαστες στιγμές γέλιου με Κόλους και Αστάνες.
Άμα το στερηθούμε φέτος το κρίμα στο λαιμό σας.
Άμα το στερηθούμε φέτος το κρίμα στο λαιμό σας.
- ΑποστόληςΑ
Συμφωνώ ότι δεν υπάρχει λόγος να γράφουμε ποιο είναι το συμφέρον του ΠΑΟΚ στο αν θα βγουν ΠΑΟ, ΑΕΧ ή Άρης.
Δεν είναι κάτι που εξαρτάται από εμάς, στο κάτω - κάτω και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γιαυτό, εκτός αν την τελευταία αγωνιστική αδιαφορήσουμε για το πρωτάθλημα και στρέψουμε την προσοχή μας μόνο στο κύπελλο.
Στον αγώνα όμως μεταξύ α.ρ.η.σ. - ΑΕΧ θα βγάλουν τα ματάκια τους για το ποιος θα πάρει το Ευρωπαϊκό εισιτήριο.
Δεν είναι κάτι που εξαρτάται από εμάς, στο κάτω - κάτω και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γιαυτό, εκτός αν την τελευταία αγωνιστική αδιαφορήσουμε για το πρωτάθλημα και στρέψουμε την προσοχή μας μόνο στο κύπελλο.
Στον αγώνα όμως μεταξύ α.ρ.η.σ. - ΑΕΧ θα βγάλουν τα ματάκια τους για το ποιος θα πάρει το Ευρωπαϊκό εισιτήριο.
Έχουμε 2 παιχνίδια με παο αρη
Πως δεν εξαρτάται ΚΑΙ απο εμάς;
Πως δεν εξαρτάται ΚΑΙ απο εμάς;
Εξαρτάται βάση προγράμματος και μόνο .
Εξηγούμαι…
Αφού παίζεις τώρα με το σκουλήκι κερδίζεις για να τελειώνεις με 2η θέση (έχουμε κίνητρο δλδ)
Στο ματς που είναι 3 μέρες πριν τον τελικό βάζεις μόνο αλλαγές γιατί είναι ειδικών συνθηκών ( άσε που παίζεις με την ίδια ομάδα σε 3 μέρες )
Όποτε και το σκουλήκι δεν βγαίνει Ευρώπη και ο ΠΑΟ βγαίνει μέσω πρωταθλήματος και πας ξεκούραστος να πάρεις το κύπελλο.
Ουτως η αλλως το ληκι παίζει στην έδρα του με αεχ. Ας κερδίσουν και ας βγουν.
Εξηγούμαι…
Αφού παίζεις τώρα με το σκουλήκι κερδίζεις για να τελειώνεις με 2η θέση (έχουμε κίνητρο δλδ)
Στο ματς που είναι 3 μέρες πριν τον τελικό βάζεις μόνο αλλαγές γιατί είναι ειδικών συνθηκών ( άσε που παίζεις με την ίδια ομάδα σε 3 μέρες )
Όποτε και το σκουλήκι δεν βγαίνει Ευρώπη και ο ΠΑΟ βγαίνει μέσω πρωταθλήματος και πας ξεκούραστος να πάρεις το κύπελλο.
Ουτως η αλλως το ληκι παίζει στην έδρα του με αεχ. Ας κερδίσουν και ας βγουν.
Καλημέρα και από εμένα παιδιά. Καινούριος σε ποσταρίσματα στο φόρουμ και οφείλω να ομολογήσω ότι ο Doomlord4 έχει κάνει πραγματικά εντυπωσιακές αναλύσεις που βοηθούν στο τι στόχους και τι στρατηγικές μπορεί να ακολουθήσει ένα κλαμπ για να μεγαλώσει.
Θέλω να κάνω μια ερώτηση προς τον Doomlord4 για να καταλάβω εντελώς το σκεπτικό του.
Το συμφέρον μας ως προς το ποια ομάδα είναι προτιμότερο να μείνει εκτός ευρωπαϊκών εισιτηρίων περιορίζεται στα όρια της προσωπικής οπαδικής επιθυμίας ή προτείνεις να το ακολουθήσει και το κλαμπ ως στρατηγική.
Εννοώ δηλαδή, αν τελευταία αγωνιστική προκειμένου να μείνει ο άρης εκτός, αν αυτό γίνεται με ήττα δικιά μας από τον παναθηναϊκό, θα πρότεινες να κάτσουμε χάσουμε προκειμένου να ικανοποιηθεί το συμφέρον μας;
Για να το πω πιο απλά, αν το συμφέρον μας μπερδεύεται με ηθικά κομμάτια (γιατί προφανώς το να κάτσεις είναι κάτι αθέμιτο), τι προτιμάς;
Ρωτάω εντελώς καλοπροαίρετα απλά για να καταλάβω πλήρως το σκεπτικό σου.
Και πάλι ειλικρινή συγχαρητήρια για τη δουλειά και τις αναλύσεις που έχεις κάνει.
Θέλω να κάνω μια ερώτηση προς τον Doomlord4 για να καταλάβω εντελώς το σκεπτικό του.
Το συμφέρον μας ως προς το ποια ομάδα είναι προτιμότερο να μείνει εκτός ευρωπαϊκών εισιτηρίων περιορίζεται στα όρια της προσωπικής οπαδικής επιθυμίας ή προτείνεις να το ακολουθήσει και το κλαμπ ως στρατηγική.
Εννοώ δηλαδή, αν τελευταία αγωνιστική προκειμένου να μείνει ο άρης εκτός, αν αυτό γίνεται με ήττα δικιά μας από τον παναθηναϊκό, θα πρότεινες να κάτσουμε χάσουμε προκειμένου να ικανοποιηθεί το συμφέρον μας;
Για να το πω πιο απλά, αν το συμφέρον μας μπερδεύεται με ηθικά κομμάτια (γιατί προφανώς το να κάτσεις είναι κάτι αθέμιτο), τι προτιμάς;
Ρωτάω εντελώς καλοπροαίρετα απλά για να καταλάβω πλήρως το σκεπτικό σου.
Και πάλι ειλικρινή συγχαρητήρια για τη δουλειά και τις αναλύσεις που έχεις κάνει.
Ασυζητητί να νικήσουμε τον Βάζελο και να μείνει έξω
Α-Σ-Υ-Ζ-Η-Τ-Η-Τ-Ι
Είναι δυνατόν να θέλω να "πουλήσω την ψυχή μου";
Πάνω από όλα είναι το δικό μου καλό και το δικό μου καλό είναι ΜΟΝΟ νίκες
Η Ηθική μας είναι πολύ πιο πάνω από το πολύ μικρότερης σημασίας,ποιος απ τους 3 να μείνει απ έξω
Άσε που με τον Βάζελο έχω τις χειρότερες προϊστορίες και είναι ο συνέταιρος της σαπιλας στο Ε.Π
4/4 νίκες θέλω μέχρι τέλος της χρονιάς με βασικούς/αναπληρωματικούς/κ-19 με οτιδήποτε!
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!
Α-Σ-Υ-Ζ-Η-Τ-Η-Τ-Ι
Είναι δυνατόν να θέλω να "πουλήσω την ψυχή μου";

Πάνω από όλα είναι το δικό μου καλό και το δικό μου καλό είναι ΜΟΝΟ νίκες
Η Ηθική μας είναι πολύ πιο πάνω από το πολύ μικρότερης σημασίας,ποιος απ τους 3 να μείνει απ έξω
Άσε που με τον Βάζελο έχω τις χειρότερες προϊστορίες και είναι ο συνέταιρος της σαπιλας στο Ε.Π
4/4 νίκες θέλω μέχρι τέλος της χρονιάς με βασικούς/αναπληρωματικούς/κ-19 με οτιδήποτε!
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!