23.Joan Sastre

george188

Re: 23.Joan Sastre

Δημοσίευση από george188 »

Norte έγραψε:ο σαστρε μπορει να εχει αδυναμιες αμυντικα κατι που φανηκε και χθες που στην πλευρα του επαιζε ενας απο τους καλυτερους αριστερους μπακ στο πρωταθλημα εδω και χρονια αλλα επιθετικα δινει τοσα πολλα με την μπαλα που δεν γινεται να μην βλεπει καποιος θετικα την αποκτηση του...
χθες εχει παλι την πασα στον μιτριτσα στην μοναδικη ποιοτικη επιθεση που φτιαξαμε...
δυστυχως κατι σιχαματα τυπου κολκα τον εχουν βαλει στο στοχαστρο εδω και καιρο χωρις προφανη λογο...
Καλά ο Κόλκας είναι αστείος. Με τις επιλογές μποτο έχει θέμα απλά δεν το λέει ακόμα φωναχτά. Τις είχες Γιάννη τι είχα πάντα με τους ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ.
Μια χαρά είναι ο σαστρε κ με προετοιμασία με λουτσεσκου θα είναι ακόμα καλύτερος
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

ο παίχτης μπήκε στον ΠΑΟΚ χωρίς σχεδόν προπονήσεις και έβγαλε μάτια ...

το γιατί μετά από 3-4 μήνες φαίνεται να μην αποδίδει το ίδιο πρέπει να το κοιτάξει και ο παίχτης αλλά και κυρίως η ομάδα και ο προπονητής ...

για εμένα είναι πάντως παιχταρα από τους ελάχιστους που έχουμε ...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Παίκτης που έχει δείξει ποιότητα μην τον φοβάστε
Θες με την προετοιμασία, θες με τον καιρό που θα περνάει με την ομάδα όλο θα βελτιώνεται και θα βοηθήσει.
Από αυτούς που αποδεδειγμένα δεν έχουν δράμι ποιότητας πως θα απαλλαγούμε; Αυτό είναι το μείζον
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Από τη μία παίκτης που αποδεδειγμένα δεν μπορείς να πεις ότι είναι καλύτερος του Λύρατζη. Από την άλλη με 400χιλ σίγουρα δεν βρίσκεις καλύτερό του. Στη μέση είμαι εγώ , μόνο ενθαρρυντικό η ηλικία του, αλλά για να τα λέμε όλα τη χρονιά του νταμπλ είχαμε δεξί μπακ τον Μάτος και αναπληρωματικό τον κανένα. Λύρατζης και Σάστρε άραγε κάνουν έναν Μάτος?
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Μια χαρά είμαστε δεξιά.
Και ελπίζω ότι για πρώτη φορά στην ομάδα θα γίνει σωστός διαμοιρασμος του μπάτζετ.
Ήταν παγκόσμια πρωτοτυπία για παράδειγμα να έχει ομάδα μεγαλύτερο συμβόλαιο στόπερ ( χατσε) .
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Κατά τη γνώμη σου είμαστε καλά. Εγώ θεωρώ ότι δε χρειαζόμασταν δεύτερο Λύρατζη εκεί αλλά Μάτος. Το ποιος θα πάρει το μεγαλύτερο συμβόλαιο εξαρτάται από το βιογραφικό του. Είτε είναι τερματοφύλακας είτε σέντερ μπακ είτε άλλη θέση. Το ότι είχε ο Χατσερίντι το μεγαλύτερο συμβόλαιο εμένα μου δείχνει ότι στις υπόλοιπες θέσεις κανένας δεν είχε καλύτερο βιογραφικό από αυτόν σε παρόμοια χρονικά συγκυρία.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

george188 έγραψε:
Norte έγραψε:ο σαστρε μπορει να εχει αδυναμιες αμυντικα κατι που φανηκε και χθες που στην πλευρα του επαιζε ενας απο τους καλυτερους αριστερους μπακ στο πρωταθλημα εδω και χρονια αλλα επιθετικα δινει τοσα πολλα με την μπαλα που δεν γινεται να μην βλεπει καποιος θετικα την αποκτηση του...
χθες εχει παλι την πασα στον μιτριτσα στην μοναδικη ποιοτικη επιθεση που φτιαξαμε...
δυστυχως κατι σιχαματα τυπου κολκα τον εχουν βαλει στο στοχαστρο εδω και καιρο χωρις προφανη λογο...
Καλά ο Κόλκας είναι αστείος. Με τις επιλογές μποτο έχει θέμα απλά δεν το λέει ακόμα φωναχτά. Τις είχες Γιάννη τι είχα πάντα με τους ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ.
Μια χαρά είναι ο σαστρε κ με προετοιμασία με λουτσεσκου θα είναι ακόμα καλύτερος
Αρχισε να το λεει σιγα σιγα σημερα
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Είχε πολύ καλά ματς είχε και άσχημα.

Βέβαια όταν ολη η ομάδα πελαγοδρομει, όπως χθες, λογικό να χαθεί. Κι αυτος

Με ένα κανονικό εξτρεμ και προετοιμασία θεωρώ θα είναι πολύ καλύτερος.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Τραγικος με πας . Παιχταρας γενικά .5-6 τέτοιους μικρούς θέλω ενδεκάδα και θα δούμε καλή μπαλίτσα (όπως παιχταρας είναι και ο σοαρες )
Άβαταρ μέλους
Λεμεσος4

Δημοσίευση από Λεμεσος4 »

Με τον μιτριτα στο 10 να την δινει συνεχεια στου παικτες του Πασ και να τρωμε την μια αντεπιθεση μετα την αλλη νομιζω δεν μπορεις να τον κρινεις κανενα παικτη.
MikeStr4

Δημοσίευση από MikeStr4 »

Γνωρίζει κανένας αν αυτόν τον φορτωθήκαμε τελικά, η υπάρχουν ακόμα ελπίδες να γλιτώσουμε ;
WOLFMANN

Δημοσίευση από WOLFMANN »

Μια χαρά παίκτης είναι ο Σάστρε.
gpap

Δημοσίευση από gpap »

δανεισμός έως τέλος ιουνίου.
ποιός ο λόγος να μην λήγει ο δανεισμός στις 31 Μαΐου?

Πχ, οι παίχτες σε λίγο φεύγουν για διακοπές.
Ο παίχτης θα φύγει για διακοπές, όντας σε ομάδα που τέλη Ιουνίου τον χάνει;
Ποιος ο λόγος;

Εκτός αν υπάρχει κάτι στο συμβόλαιο δανεισμού που αγνοώ.

Προσωπικά, θα ήθελα να τον κρατήσουμε.
Με Λύρα βασικό στα δύσκολα παιχνίδια, και εναλλαγές με Σάστρε,
θεωρώ πως είναι η θέση του δεξιού μπακ είναι η μοναδική που δεν χρειάζεται
επιτακτικά ενίσχυση.
Μακάρι να δούμε κάποιους καλύτερους, αν βρεθούν στο δρόμο μας, αλλά και αυτοί οι δύο,
καλύπτουν τις ανάγκες της θέσης.
Άβαταρ μέλους
iremidynami 4+

Δημοσίευση από iremidynami 4+ »

νομιζω οτι θα ειναι ο βασικος του χρονου.
και νομιζω οχι αδικα.οχι οτι εχω παραπονα απο λυρα.
gpap

Δημοσίευση από gpap »

Βασικός σε παιχνίδια χαλαρά, όπου θα ξεκουράζουμε τον Λύρα και τον Ζίβκο.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”