Ε καλά όχι κι έτσι.eliask έγραψε:Αυτό που κράτησαν τον Καναδό πασαδόρο, πραγματικά με ξεπερνά. Μια χρόνια λάθη σε σημαντικά σημεία!
Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2021 - 2022
Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2021 - 2022
Η διαφορά στον πασαδόρο είναι εμφανής…Ο Παναθηναϊκός δείχνει κουρασμένη ομάδα αλλά εξαιρετικά δεμένη…Εμείς δεν μπορούμε να βγάλουμε σωστές συνεργασίες…
- sourmenetes
- Moderator
Δεν υπάρχει και πέτρεας εδώ και 2 σετ!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το κακό δεν είναι ο παίκτης, το πρόβλημα είναι αυτοί που τον κράτησαν.DimitrisS έγραψε:Ε καλά όχι κι έτσι.eliask έγραψε:Αυτό που κράτησαν τον Καναδό πασαδόρο, πραγματικά με ξεπερνά. Μια χρόνια λάθη σε σημαντικά σημεία!
Ένας πασαδόρος που δεν σε αλλάζει επίπεδο. Στα κρίσιμα σημεία είναι εκτός. Όλη τη χρονια!
Ο Γιακομπσεν είναι δυο κλάςεις πάνω!
Ακόμα και να κερδίσουμε σήμερα…ο Παναθηναϊκός δείχνει ομάδα εμείς σκορποχώρι….Μόνο με τον Ούντρις απειλούμε…
Στο 22-24 έπαιξε πρώτο χρόνο για πρώτη φορά.sourmenetes έγραψε:Δεν υπάρχει και πέτρεας εδώ και 2 σετ!
-
τσιριγωτης
Η κλασσική απαξίωση. Όλα τα σετ κρίθηκαν στον πόντο και ο πρόεδρος μιλάει για σκορποχωρι. Δεν καταλαβαίνω ειλικρινά. Proedros στο 2ο σετ ο Παναθηναϊκός τότε τι ήταν που έχασε με κάτω τα χέρια; Ήμαρτον ρε
Μας ξεγέλασε όλους η ομάδα με την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια.
Προσωπικά μετά από τις νίκες μας μέσα έξω επί του Βαζελου στην κανονική διάρκεια,πίστεψα ότι θα κάναμε περίπατο.
Τελικά ο Βαζελος είναι η καλύτερη ομάδα και ακολουθούμε εμείς.
Επίσης,δε μπορώ να μην το ξανά καταθέσω,η προσθήκη του Καναδού ακραίου,γαμησε την ομάδα ξεκάθαρα.
Πάμε για τη νίκη και ότι γίνει.
Προσωπικά μετά από τις νίκες μας μέσα έξω επί του Βαζελου στην κανονική διάρκεια,πίστεψα ότι θα κάναμε περίπατο.
Τελικά ο Βαζελος είναι η καλύτερη ομάδα και ακολουθούμε εμείς.
Επίσης,δε μπορώ να μην το ξανά καταθέσω,η προσθήκη του Καναδού ακραίου,γαμησε την ομάδα ξεκάθαρα.
Πάμε για τη νίκη και ότι γίνει.
- sourmenetes
- Moderator
Ήμαρτον με τα λάθη στο σέρβις!