Razvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

αρε ραζβανε τι μας εχεις κανει....

οπαδοι του ΑΝ και του ΑΜΑ γιναμε...

........Τα ξερω,για το εξτρεμ το ειπε ο μποτο στην συνέντευξη τυπου,οπως και για τους παικτες απο Ουκρανία.....

κανονικη παρακρουση :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ο Μποτο εξυπνάκια για να μη σε χαρακτηρίσω αλλιώς, είπε ότι ερχόμενος είδε ότι η ομάδα ήθελε εξτρέμ αλλά παρακολουθώντας τις προπονήσεις είδε τον Μιτριτσα να πηγαίνει καλά και άλλαξε άποψη.
Όταν παραπληροφορείτε για να στηρίξετε την όποια άποψη σας να το σκέφτεστε καλύτερα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Δευ 09 Μάιος 2022, 12:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

george89 έγραψε:
DimitrisS έγραψε:Απαπαπα...πονος αβασταχτος.
Βαλε την ειρωνια σου εκει που ξερεις και αν θελεις απαντησε με επιχειρήματα ,αλλα μαλλον γουσταρεις να σε κερδιζει το γιαννενο και το ληκι
Αχ πες μου που να την βαλω σε παρακαλω. Γενικα απανταω με επιχειρηματα και ξεκιναω διαλογο με καποιον που εχει ενα καποιο επιπεδο. Δεν συνηθιζω να σπαταλαω τον χρονο μου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimitrisS την Δευ 09 Μάιος 2022, 12:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Razvan Lucescu

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

george89 έγραψε:
DimitrisS έγραψε:Απαπαπα...πονος αβασταχτος.
Βαλε την ειρωνια σου εκει που ξερεις και αν θελεις απαντησε με επιχειρήματα ,αλλα μαλλον γουσταρεις να σε κερδιζει το γιαννενο και το ληκι
Εσύ που είσαι μέσα στα πράγματα για πες μας πόσο παρακαλούσε ο Μποτο και το Μαρακι τον λουτσε να τον πάρουν τον εξτρεμ και αυτός τους έφτυνε για τον μιτριτσα;
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Όχι μόνο 6, 7 παίκτες είχε έτοιμους ο Μπότο και άλλους 5 για μπακ απ και τους έκοψε όλους ο Λούτσος για να παίζει το άτι ο Μιτρίτσα.
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Δεν γίνεται να διαβάζω αυτά που διαβάζω εδώ μέσα. Όταν κερδίζουμε κάποια ομάδα μπαίνω σε κανα φόρουμ τους να γελάσω λίγο και έχω διαβάσει ότι κάποιοι έχουν λογαριασμό στο παοκμανια και γράφουν μλκιες.
Προτείνω για να κανείς λογκ ιν να πρέπει να απαντήσεις σωστά σε μια ερώτηση. Πχ για να γράψω εγώ αυτό το ποστ πρώτα θα έπρεπε να απαντήσω με ποιον έπαιζε δίδυμο ο ραμπουτλα στο εντός με την Σπαρτάκ τρναβα μέσα σε 30 δευτερόλεπτα και μετά να μπορώ να γράφω . Αντί μην πω τίποτα άλλο μεσημεριάτικα.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

george89 έγραψε:Αυτος εφερε τους παικτες αυρος εχει την ευθύνη
Prove it
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

obanebane έγραψε:Το ταβάνι του ΠΑΟΚ ,ήταν η δεύτερη θέση, ο τελικός κυπέλου και μια καλή πορεία στην Ευρώπη.
Τα κατάφερε όλα, δε γίνεται εσύ να μας παρουσιάζεις τον ΠΑΟΚ αυτού του μπάτζετ σαν την Σίτι ή την Λίβερπουλ και να βαφτίζεις αποτυχημένη την φετινή σεζόν στηριζόμενος σε ένα αρνητικό στατιστικό.
Συνέλθετε και δείτε την πραγματικότητα.
Δεν είναι άποψη η δημιουργία εντυπώσεων.
Ξεκινησα επισημαινοντας την πραγματικοτητα
κι εσυ με ρωτησες ποιοι στοχοι χαθηκαν απο το
αρνητικοτερο σερι μας ολων των εποχων οποτε
με βαση αυτα που λεγοντουσαν το καλοκαιρι
παλι πανω σε πραγματικα δεδομενα απαντησα!

Το αρνητικο στατιστικο ειναι γεγονος.-
Δεν ειναι προιον καμιας βαφτισης που
μπορει να εχεις εσυ στο μυαλο σου αφου
εγω δεν ανεφερα ουτε Σιτι ουτε Λιβερπουλ.-

Οπως καταλαβαινεις την πραγματικοτητα βλεπω!
renegade

Δημοσίευση από renegade »

george89 έγραψε:
xrisitsapa έγραψε:
george89 έγραψε:Το ροστερ ειναι δομημενο απο αυτον
Προετοιμασία εκανε αυτος
Ολα αυτος τον γεναρη ειπε δεν θελει εξτρεμ που ειχε κλεισει ο μποτο γιατι ειχε πει οτι θέλει μιτριτα
Όταν η ουεφα ειπε ότι μπορούσαμε 2 προσθηκες απο ουκρανια ο μποτο του πρότεινε 6 παικτες για μα διαλέξει και ειπε οχι οτι θα παει ετσι μεχρι τελους.Αρα να σταματήσει να κλαιει για το ροστερ και να πει σαν αντρας οτι τα εκανε σκατα .
Οχι αλλες δικαιολογιες ,η ομαδα εκανε ρεκορ με 9 αγωνες χωρις νικη,η ευθηνη είναι 100% δικη του ,δεν ανεδειξε κανεναν παικτη απ τις ακαδημίες για να παιζει
Ο μπισεσβαρ 60 ματς με 2 γκολ και 2 ασσιστ, ανανέωσε καντουρι που χαλαει ποιο ευκολα από Κινέζικο παιχνίδι απο πανηγύρι.Αν με πειτε οτι ανεδειξε τσιγγαρα θα πω οτι ειναι επίτευγμα του γκαρσια αυτο γιατι περσυ πηρε 26 ματς με αυτον.Ο κυριος λουτσεσκου απέτυχε οικτρα ακομη και αν παρει το κύπελλο και πρεπει να φυγει γιατι οι εμμονες του θα καταστρέψουν και την επόμενη σεζον,παλι με μπισεσβαρ και καντουρι θα παίζει αυτος.
Αυτά που λες τα ξέρεις ή τα υποθέτεις; Καλοπροαίρετα ρωτάω.
Τα ξερω,για το εξτρεμ το ειπε ο μποτο στην συνέντευξη τυπου,οπως και για τους παικτες απο Ουκρανία
Είσαι τεράστιος ψεύτης.
Ίσα ίσα ο μποτο είπε στην συνέντευξη ότι ενώ στην αρχή είχε αρχίσει ψάξιμο για εξτρέμ,είδε ότι στην ομάδα υπήρχε ένα το οποίο είχε τις ικανότητες και ότι αυτό που του έλειπε ήταν αυτοπεποίθηση.

Και για του λόγου το αληθές το παρακάτω απόσπασμα είναι αυτούσιο των δηλώσεων του.

Ήρθα σκεπτόμενος ότι η ομάδα θέλει εξτρέμ, άρχισα να ψάχνω και μετά πήγα στις προπονήσεις και είδα τον Μιτρίτσα. Είδα ότι έχει ποιότητα, την οποία δεν είχε δείξει ακόμη. Σκέφτηκα ότι αν φέρω έναν ποδοσφαιριστή, θα χρειαστεί δύο μήνες για να προσαρμοστεί και σε αυτό το διάστημα σκέφτηκα ότι μπορεί να «σκοτώσω» τον ποδοσφαιριστή που ήδη έχουμε

Προπαγάνδα αλλού και όχι στο paokmania
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Το αρνητικό ρεκόρ είναι 9 ματς χωρίς νίκη.
Το αρνητικό ρεκόρ είναι να χαμέ να λέγαμε γιατί σε αυτά τα 9 ματς έφερες 2 ισοπαλίες που σου έδωσαν προκριση με τον γαύρο στον τελικό .
Δεν στο πάω αλλιώς στο ότι είχες 2 παιχνίδια και με μαρσειγ στους 8 της Ευρώπης μέσα γιατί είμαι λαρτζ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DamoN την Δευ 09 Μάιος 2022, 12:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Mην μπερδεύεστε μερικοί. Όσοι σας τη λένε επειδή δε γουστάρουν να κάνουν κριτική με κραυγές και παρανοϊκά σενάρια, δε σημαίνει ότι τα βλέπουν όλα καλά, αλλα δεν έχουν καμια όρεξη να ταΐζουν τη γενικότερη υστερία.

Ρωτήστε και τον τίγρη με τις μεταγραφαρες που έφτιαξε ομάδα με λογική καφενείου με παράνοιες και καμια εμπιστοσύνη και στήριξη σε προπονητές παίκτες κλπ. Kατέληξε να είναι ακριβώς αυτό. Ένα καφενείο που κάθε 3 και λίγο ράβει και ξηλώνει το ίδιο κουρέλι.

Η ομάδα δεν παίζει καλά, αλλα είναι μέσα σε ένα μεγάλο στόχο και χρειάζεται στήριξη και εμπιστοσύνη.
Φέρτε μας το κύπελλο !
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

DamoN έγραψε:Δεν γίνεται να διαβάζω αυτά που διαβάζω εδώ μέσα. Όταν κερδίζουμε κάποια ομάδα μπαίνω σε κανα φόρουμ τους να γελάσω λίγο και έχω διαβάσει ότι κάποιοι έχουν λογαριασμό στο παοκμανια και γράφουν μλκιες.
Προτείνω για να κανείς λογκ ιν να πρέπει να απαντήσεις σωστά σε μια ερώτηση. Πχ για να γράψω εγώ αυτό το ποστ πρώτα θα έπρεπε να απαντήσω με ποιον έπαιζε δίδυμο ο ραμπουτλα στο εντός με την Σπαρτάκ τρναβα μέσα σε 30 δευτερόλεπτα και μετά να μπορώ να γράφω . Αντί μην πω τίποτα άλλο μεσημεριάτικα.
ραμπουτλα ρε φιλε?? :lol: :lol:
που το θυμηθηκες το θυριο ...αλλα αυτο ειναι ευκολο ...βαλε κατι δυσκολο...π.χ

ποιος ηταν παικτης του ΠΑΟΚ με το μικρο του ονομα να ειναι.... ΑΜΠΝΤΙΚΟΧΟΡ
Άβαταρ μέλους
obanebane

Εύκολο, Μαριφαλιεφ.
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

30 είμαι αδερφέ αυτό ούτε εγώ το ξέρω. Να μπορώ να γράψω και εγώ τίποτα. Μην μείνετε και 3 άτομα :D
Άβαταρ μέλους
obanebane

:lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”