Razvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευση από joshua »

keep_paokizein έγραψε:Σκέφτηκα να αντεπιχειρηματολογήσω σ' αυτά τα απίστευτα που διαβάζω.
Εγραψα και μετά τα έσβησα.
Στην βλακεία και την τοξικότητα δεν απαντάς με επιχειρήματα.
Απλώς σιωπάς.

Την καλημέρα μου. (κι ας πέσει χάμω)

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Χαλαρωσε εξυπνε εσυ που πηρες φορα και γραφεις οτι σου κατεβει στο κεφαλι ανενοχλητος...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Θα συμφωνησω. Καπου εχει να κανει και με το τι παικτες θες και νομιζεις οτι σου κανουν την δουλεια και κυριως ΠΟΙΑ δουλεια θες να σου κανουν. Δεν μπορουμε να τα ριχνουμε ολα στην ελλειψη χρηματων.
Καποιοι απο τους παικτες του γαυρου πχ χθες δεν μπορει να κοστιζουν παραπανω απο τον Τευλορ η τον Μιτριτσα. Μια χαρα ταχυδυναμικοι παικτες ομως και συνδυαστικο ποδοσφαιρο επαιζαν σε αρκετα καλο βαθμο και ενταση..
Δεν ξερω.....Οσοι διαβαζουν μνμ μου ξερουν οτι ειμαι...Ραζβανοσκυλο..αλλα αυτο το σετ ποδοσφαιρο το χωρις ενταση πολλες φορες μπλοκαρει και την ιδια την ομαδα. Της αφαιρει φαντασια, της αφαιρει το απροσδοκητο που θα λυγισει τον αντιπαλο.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Πως να έχεις πάρει καλό παίκτη όταν όλοι όσοι ήρθαν ήταν από κακοί μέχρι μέτριοι;

Τρωγομαστε με τα ρούχα μας την ώρα που το ροστερ είναι μέτριο, την ώρα που ότι σκασανε οι βασικοί, την ώρα που η ομάδα υπερέβαλε εαυτό.

Ναι κακώς ήρθαν αυτοί οι παίκτες!

Δε φάνηκε διάθεση να έρθουν παίκτες πιο καλοί πιο ακριβοί!

Το ποιους εισηγήθηκε το ποιους ήθελε και ποιους δεν ήθελε και ποιος δεν τους έφερε

ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΈΡΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ!

Για αυτό ας σταματήσουμε να πυροβολούμε όποιον μας ξυνιζει!

Αποδεδειγμένα ο λουτσεσκου πήρε όλα τα πράγματα από όλους τους παίκτες.
Αποδεδειγμένα θες αρκετούς παίκτες!

Αποδεδειγμένα ο λουτσεσκου δε θα βγει να δώσει τους παίκτες γιατί έτσι λειτουργεί.

Μετά το ματς από Μαρσειγ είπε για 2 3 παίκτες και πολλοί πέσανε να πούνε τι 2 3 παίκτες;

Προφανώς ο λουτσεσκου δεν είπε ότι θέλουμε 7 8 για να κρατήσει ισορροπίες.

Η ποιότητα του ροστερ αυτή είναι και δυστυχώς θες 4 5 παίκτες σαν δεύτερους και άλλους 3 4 βασικότερες παιχταράδες!

Την ώρα που ο ΠΑΟΚ έχει Τδ αυτός φέρει την ευθύνη!
Από κει και πέρα αν περιμένουμε να πάρουμε κανένα φράγκο για να κάνουμε τις μεταγραφές σημαίνει ότι το μπακαγιοκο κόβεται άνωθεν.

Δεν έχω μαλακα τον Μποτο να έρθει και να δέχεται άκριτα όλες τις εισηγήσεις λουτσεσκου και ούτε έχω χαζό το λουτσέσκου να μη βλέπει τα κακώς κείμενα παικτών.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

nunies4 έγραψε:Θα συμφωνησω. Καπου εχει να κανει και με το τι παικτες θες και νομιζεις οτι σου κανουν την δουλεια και κυριως ΠΟΙΑ δουλεια θες να σου κανουν. Δεν μπορουμε να τα ριχνουμε ολα στην ελλειψη χρηματων.
Καποιοι απο τους παικτες του γαυρου πχ χθες δεν μπορει να κοστιζουν παραπανω απο τον Τευλορ η τον Μιτριτσα. Μια χαρα ταχυδυναμικοι παικτες ομως και συνδυαστικο ποδοσφαιρο επαιζαν σε αρκετα καλο βαθμο και ενταση..
Δεν ξερω.....Οσοι διαβαζουν μνμ μου ξερουν οτι ειμαι...Ραζβανοσκυλο..αλλα αυτο το σετ ποδοσφαιρο το χωρις ενταση πολλες φορες μπλοκαρει και την ιδια την ομαδα. Της αφαιρει φαντασια, της αφαιρει το απροσδοκητο που θα λυγισει τον αντιπαλο.
Οταν θελησες να παίξεις ανοιχτό γρήγορο ποδόσφαιρο το έκανες.

Όταν δεν μπορείς να τρέξεις, όταν έχεις 6 παίκτες εκτός με τραυματισμους, όταν. Τα χεις φτύσει, όταν έχεις τελικό μπροστά σου δε θα πας να σκάσεις στα τρεξίματα.

Δεν ξέρουμε ποιοι μείνανε για να παίξουν στα. Επόμενα ματς και περιμένουμε να ανοίξουμε ρυθμό σε μια χρονιά που κοντευουμε τους 10 μήνες;;

τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

sourmenetes έγραψε:Πως να έχεις πάρει καλό παίκτη όταν όλοι όσοι ήρθαν ήταν από κακοί μέχρι μέτριοι;

Τρωγομαστε με τα ρούχα μας την ώρα που το ροστερ είναι μέτριο, την ώρα που ότι σκασανε οι βασικοί, την ώρα που η ομάδα υπερέβαλε εαυτό.

Το ποιους εισηγήθηκε το ποιους ήθελε και ποιους δεν ήθελε και ποιος δεν τους έφερε

Αποδεδειγμένα ο λουτσεσκου δε θα βγει να δώσει τους παίκτες γιατί έτσι λειτουργεί.

Μετά το ματς από Μαρσειγ είπε για 2 3 παίκτες και πολλοί πέσανε να πούνε τι 2 3 παίκτες;

Η ποιότητα του ροστερ αυτή είναι και δυστυχώς θες 4 5 παίκτες σαν δεύτερους και άλλους 3 4 βασικότερες παιχταράδες!

Από κει και πέρα αν περιμένουμε να πάρουμε κανένα φράγκο για να κάνουμε τις μεταγραφές σημαίνει ότι το μπακαγιοκο κόβεται άνωθεν.

Δεν έχω μαλακα τον Μποτο να έρθει και να δέχεται άκριτα όλες τις εισηγήσεις λουτσεσκου και ούτε έχω χαζό το λουτσέσκου να μη βλέπει τα κακώς κείμενα παικτών.

Συμφωνώ μέχρι τελείας.. απλά εάν αυτό συνεχιστεί και του χρόνου, ποιος θα έχει την ευθύνη; ;;
Τουλάχιστον εάν είναι έτσι μην ξανακάνουν αστείες δηλώσεις περί πρωταθλήματος γιατί έτσι εκτίθενται.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

sourmenetes έγραψε: Μετά το ματς από Μαρσειγ είπε για 2 3 παίκτες και πολλοί πέσανε να πούνε τι 2 3 παίκτες;
Είναι δυνατόν ενώ η ομάδα κυνηγά στόχους με το μισό ρόστερ να είναι χωρίς συμβόλαιο και υπ' ατμόν, να βγει να πει θέλω 10 παίκτες τουλάχιστον και αυτοί εδώ θα την μπουλέψουν?
Τι πιάνεστε από δηλώσεις που γίνονται για να γίνονται?
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

τσιριγωτης έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Πως να έχεις πάρει καλό παίκτη όταν όλοι όσοι ήρθαν ήταν από κακοί μέχρι μέτριοι;

Συμφωνώ μέχρι τελείας.. απλά εάν αυτό συνεχιστεί και του χρόνου, ποιος θα έχει την ευθύνη; ;;
και εγω συμφωνώ μέχρι τελείας. Την ευθυνη θα εχει αυτος που μας εβγαλε απο την ανυποληψια και εκανε τον 40αρη ΠΑΟΚτση απο 4ο/5ο να εχει απαιτησεις για πρωταθλημα καθε χρονο. Η λυση ειναι να βρεθει ενας αλλος τρελος που θα ριξει 140 εκ ΕΥΡΩ. Πιθανοτητες απειροελαχιστες. Συνεπως, ελπιζουμε οι επιπτωσεις του πολεμου στο οικονομικα του ΠΑΟΚ να ειναι περιορισμενες, βοηθαμε την ομαδα ακομα πιο συσπειρωμενοι με διαρκειας και αποφυγη ηλιθιων τιμωριων και συναμα ελπιζουμε στο moneyball 2.0 του Μποτο. Εμεις μαζι για μια ζωη.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

sourmenetes έγραψε:
nunies4 έγραψε:Θα συμφωνησω. Καπου εχει να κανει και με το τι παικτες θες και νομιζεις οτι σου κανουν την δουλεια και κυριως ΠΟΙΑ δουλεια θες να σου κανουν. Δεν μπορουμε να τα ριχνουμε ολα στην ελλειψη χρηματων.
Οταν θελησες να παίξεις ανοιχτό γρήγορο ποδόσφαιρο το έκανες.

Όταν δεν μπορείς να τρέξεις, όταν έχεις 6 παίκτες εκτός με τραυματισμους, όταν. Τα χεις φτύσει, όταν έχεις τελικό μπροστά σου δε θα πας να σκάσεις στα τρεξίματα.

Δεν ξέρουμε ποιοι μείνανε για να παίξουν στα. Επόμενα ματς και περιμένουμε να ανοίξουμε ρυθμό σε μια χρονιά που κοντευουμε τους 10 μήνες;;

Ειναι και ετσι αλλα οχι ακριβως...Το σετ ποδοσφαιρο και το balance ειναι το ευαγγελιο του Ραζβαν Σουρμε. Δεν εχει να κανει με τις απουσιες.
Αν του πεις δηλαδη θες παικτη τυπου Μαντι Καμαρα η Κουρτιτς ειμαι βεβαιος οτι Κουρτιτς θα απαντησει.
Προσεξε...δεν λεω οτι διαφωνω. Ισα ισα που τα αποτελεσματα εδω και χρονια τον δικαιωσαν.
Για να υπηρετηθει ομως το ποδοσφαιρο του θες μεγαλες ενεσεις ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ....
Οταν ατεχνοι και σοφτ παικτες πανε να παιξουν αυτο το σετ παιχνιδι τοτε 9 στις 10 φορες θα προσφερουν μια σουπα με ελαχιστες φασεις και δημιουργιες.
Ποιοτητα ποιοτητα ποιοτητα!!! Ειναι η λεξη κλειδι που πρεπει να σφηνωθει στο κεφαλι τους.
Και ας στησουν οτι ομαδα θελουν. Ειτε ταχυδυναμικη ειτε οχι.
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

τα τελευταία αποτελέσματα είναι συνεπακόλουθο της τραγικής λειτουργίας της ομάδας στο στήσιμο της και στον μεταγραφικό σχεδιασμό ... σημαντικός συνυπεύθυνος και ο κοουτς ... ότι και να λέτε κάποιοι ο Λούτσε δεν είναι καλός στο στήσιμο και στον σχεδιασμό ομάδων στο θέμα επιλογής παιχτών ...

και είναι και ο βασικός λόγος που πήδηξε από το καράβι την άλλη φορά ...

εύχομαι για το καλό της ομάδας, ο κοουτς να βελτιωθεί και σε αυτό το κομμάτι ... να εκμεταλλευτεί τους συνεργάτες του και την ικανότητα τους ... και όπως την άλλη φορά που πήρε έτοιμη στημένη ομάδα από Μιχελ και Ίλιτς να την κάνει σπουδαία όπως μόνος αυτός μπορεί ...

υποσ.
εγώ αν ήμουν Σαββίδης θα εμπιστευόμουν 1000% μόνο τον μπότο σε αυτό το θέμα ... ξεκάθαρα πράγματα ... ναι ο Λούτσε να κάνει τις εισηγήσεις του αλλά μέχρι εκεί ...

υποσ. 2
τα τελευταία αποτελέσματα μπορεί και να είναι και το καλύτερο που μας έτυχε φέτος ... για να ανοίξουν κάποια μυαλά και ξυπνήσουν ... ελπίζω να πάρουμε όμως το κύπελλο γιατί δεν θυσιάζω κανένα κύπελλο απέναντι στον γαμοβάζελο για να ξυπνήσουν τα μυαλά κάποιων που πληρώνονται αδρά για να κάνουν καλά την δουλειά τους
Άβαταρ μέλους
Λεμεσος4

Δημοσίευση από Λεμεσος4 »

Εγινε το αναμενομενο δεν υπαρχει λογος να λεμε τα ιδια και τα ιδια. Απορω καποιοι γιατι μπαινετε στην διαδικασια συζητησης και νευριαζετε. Τα γραφατε απο τον Σεμπτεμβρη και ηταν αναμενωμενο αυτα να συμβουν. Το ποδοσφαιρο δεν το κοροιδεψε κανεις,θα τα βρεις μπροστα σου τα λαθη σου. Αυτο που πρεπει μα κανει ο προπονητης μας ειναι αυριο να κτυπησει το ματς για ψυχολογικους λογους κυριως. Πρεπει να δειξει οτι εκανε συντηρηση και ολα αυτα ηταν μια κακη παρενθεση.Η ομαδα πρεπει να ξαναβρει ρυθμο. Πρεπει να αλλαξει η ψυχολογια πριν παμε στον τελικο.
Άβαταρ μέλους
keep_paokizein

Δημοσίευση από keep_paokizein »

joshua έγραψε:
keep_paokizein έγραψε:Σκέφτηκα να αντεπιχειρηματολογήσω σ' αυτά τα απίστευτα που διαβάζω.
Εγραψα και μετά τα έσβησα.
Στην βλακεία και την τοξικότητα δεν απαντάς με επιχειρήματα.
Απλώς σιωπάς.

Την καλημέρα μου. (κι ας πέσει χάμω)

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Χαλαρωσε εξυπνε εσυ που πηρες φορα και γραφεις οτι σου κατεβει στο κεφαλι ανενοχλητος...
..........
...............
...................
........................
Άβαταρ μέλους
Norte

Δημοσίευση από Norte »

το meltdown που θα προκυψει στο πιθανο πλεον σεναριο μη νικης απεναντι στον συμπολιτη και ηττας στο τηγανι σε συνδυασμο με απωλεια του κυπελλου απεναντι στον βαζελο δεν θα εχει προηγουμενο...
παιζουμε με ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ απωλειες απεναντι σε ξεκουραστες και λιγοτερο ταλαιπωρημενες ομαδες που εχουν και μεγαλυτερο κινητρο και παρολα αυτα νιωθω πως μια σημαντικη μεριδα του κοσμου ειναι ετοιμη να ξεσκισει τον λουτσεσκου με την παραμικρη αφορμη...
δεν γινεται να βλεπει καποιος την κατασταση που εχει διαφορφωθει και να μην αναγνωριζει το ποσο δυσκολο ειναι για την ομαδα να σηκωσει κεφαλι...
δειξτε λιγο κατανοηση να βγει η χρονια με αξιοπρεπεια και ισως εναν ακομη τιτλο και συζηταμε μετα ολα οσα πρεπει να γινουν ωστε να μην εχουμε τα ιδια του χρονου...
το μονο σιγουρο ειναι πως η φετινη χρονια ειναι πολυ διδακτικη για ολο τον οργανισμο που λεγεται ΠΑΟΚ
george89

Δημοσίευση από george89 »

Το ροστερ ειναι δομημενο απο αυτον
Προετοιμασία εκανε αυτος
Ολα αυτος τον γεναρη ειπε δεν θελει εξτρεμ που ειχε κλεισει ο μποτο γιατι ειχε πει οτι θέλει μιτριτα
Όταν η ουεφα ειπε ότι μπορούσαμε 2 προσθηκες απο ουκρανια ο μποτο του πρότεινε 6 παικτες για μα διαλέξει και ειπε οχι οτι θα παει ετσι μεχρι τελους.Αρα να σταματήσει να κλαιει για το ροστερ και να πει σαν αντρας οτι τα εκανε σκατα .
Οχι αλλες δικαιολογιες ,η ομαδα εκανε ρεκορ με 9 αγωνες χωρις νικη,η ευθηνη είναι 100% δικη του ,δεν ανεδειξε κανεναν παικτη απ τις ακαδημίες για να παιζει
Ο μπισεσβαρ 60 ματς με 2 γκολ και 2 ασσιστ, ανανέωσε καντουρι που χαλαει ποιο ευκολα από Κινέζικο παιχνίδι απο πανηγύρι.Αν με πειτε οτι ανεδειξε τσιγγαρα θα πω οτι ειναι επίτευγμα του γκαρσια αυτο γιατι περσυ πηρε 26 ματς με αυτον.Ο κυριος λουτσεσκου απέτυχε οικτρα ακομη και αν παρει το κύπελλο και πρεπει να φυγει γιατι οι εμμονες του θα καταστρέψουν και την επόμενη σεζον,παλι με μπισεσβαρ και καντουρι θα παίζει αυτος.
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

Εχασε τον βασικο του σεντερ φορ Ολιβερια για 8 μηνες.
Εχασε τον Καντουρι με τραυματισμους για σχεδον ολη την χρονια.
Εχασε τον Βαρελα για εξωαγωνιστικους λογους.
Εχασε τον Σβαμπ (μερικως) απο τελη Νοεμβριου λογω κοιλιακων.
Χανει τον Κρεσπο παιχνιδι ανα παιχνιδι.
Χανει τον Βιερινια παιχνιδι ανα παιχνιδι.
Εχασε τον Μιχαηλιδη με μακροχρονιο τραυματισμο.
Ειχε σχεδον ενα γυρο εκτος τον Ιγκασον.

Κουρτιτς 2 φορες με κορονοιο.
Αντριγια 2 φορες με κορονοιο.
+ αλλοι ποσοι.

Η προετοιμασία φταιει;

Με αυτο το ροστερ των συνεχομενων τραυματισμων και ελλειψεων εκανε +50 παιχνιδια. Εφτασε στους 8 ευρωπαικου κυπελλου και παιζει τελικο κυπελλου.

Ολοι συμφωνουμε οτι το ροστερ ειχε και εχει ελλειψεις. Απλα να βλεπουμε και την πραγματικοτητα.
george89

Δημοσίευση από george89 »

Αυτος εφερε τους παικτες αυρος εχει την ευθύνη
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”