Razvan Lucescu
-
montekristo
Re: Razvan Lucescu
Τρικυμια εν κρανιω κι αποψε.-
Ειδαμε μεχρι και τον Ακπομ
οργανωτη με τον Σοαρες σαν
αριστερο εξτρεμ! Τι αλλο πια;
Ειδαμε μεχρι και τον Ακπομ
οργανωτη με τον Σοαρες σαν
αριστερο εξτρεμ! Τι αλλο πια;
Το θεμα ειναι οτι επρεπε να το ειχαν ηδη προβλεψει κι οχι να πανε αλλη μια φορα σε βλεποντας και κανοντας.Dimg4 έγραψε:Παιδια η ομαδα διαλυθηκε. Δε νομιζω οτι μπορει να κανει πολλα ο προπονητης αυτη τη στιγμη. Το γηρασμενο και υπερεκτιμημενο ροστερ ξεγυμνωθηκε και ελπιζω να το δουν ολοι αυτο.
Εκτος αν νομιζαν οτι με με αυτο το ροστερ θα εβγαζαν τοσα παιχνιδια με πλευ οφφ, κυπελλο και ευρωπη.
Οπως και να εχει, (δλδ ειτε νομιζαν οτι βγαινει με αυτο το ροστερ, ειτε οτι δεν θα προχωρουσαμε τοσο στις διοργανωσεις) οποιοι ηταν υπευθυνοι περσι το καλοκαιρι ειναι για διωξιμο.
Ποιός έκανε προετοιμασία φέτος ;invincible έγραψε:Σταματήστε με τους προπονητές. Δεν παίζουν μπάλα οι προπονητές ούτε μπορούν να λένε άλλα στο έναν και άλλα στο άλλο. Έχουν όλοι τις αρχές και τα κολλήματά τους. Εσείς τι θέλετε να κάνει και τρεις επιθετικούς να έβαζε αμα τα τρως για πλάκα από πίσω και άμα για να σκοράρεις πας κάθε φορά προβλέψιμα με τον ίδιο τρόπο ή ψάχνεις με τικι τακα να φτάσεις στο εύκολο γκολ. Δεν μπορεί να μπαίνει και μέσα στο μυαλό των ποδοσφαιριστών ο προπονητής. Δεν είναι μπάσκετ. Ούτε έκανε προετοιμασία και προγραμματισμό να παίξει 60 αγώνες φέτος και 2 με 3 την βδομάδα ούτε του φέραν παίχτες από την Πρεμιερ Λιγκ. Αστον τον προπονητή και ο Φερέιρα καλός ήταν και αυτός καλός είναι και ο Γκαρσία καλός είναι και όλοι κανουν λάθη.
Ποιός ζήτησε να μείνει ο Καντουρί;
Ποιός είπε να μείνει ο Πασχαλάκης, ενώ ο Βάτσλικ περίμενε με το ακουστικό στο χέρι για να έρθει ;
Ποιός έβαζε Εσίτι και Τέιλορ και Ροντρίγκο, αντί Τσιγγάρα και Τέιλορ;
Ποιός έβαζε τον Βαρέλα, που δεν πίστευε στο φετινό πρωτάθλημα ;
Ποιός είπε ότι στόχος είναι να μη χάσουμε, κανένα βαθμό σε κανένα παιχνίδι;
Ποιός είπε ότι φταίει η Ευρώπη για τις γκέλες;
Ποιός εισηγείται την ανανέωση Μιτρίτσα, Μπισεσβαρ και Κρέσπο;
Ποιός δεν έβαλε τον Κούτσια καθόλου φέτος και τώρα μπορεί να φύγει με 2 εκ ευρώ buy out;
Ποιός δεν εισηγήθηκε την παραμονή Κρμέντσικ;
Ποιός;
Ποιός είναι αυτός που δεν του έκανε ο Ουάρντα;
Ποιός είναι αυτός που δεν του κάνει ο Περέα;
Ποιός;
- iremidynami 4+
obanebane έγραψε:Έτσι,Joshua.
Επίσης θεωρώ, όσο και να φαίνεται παράξενο, ότι υπάρχει σχέδιο στο μυαλό του προπονητή για τα επόμενα 4 παιχνίδια.
Εκτός από τον τελικό που θέλει να έχει όσο πιο πολλούς φρέσκους παίχτες από τον βασικό κορμό,έχει σημαδέψει ένα παιχνίδι ακόμα που θα εξασφαλίσει και μαθηματικά την δεύτερη θέση, και αυτό είναι το επόμενο.
Το ξέρω ότι ακούγεται χαζό,μπορεί και να είναι,το πιστεύω όμως.
Δυσκολη κυριακη.
Θα συμφωνησω και με josh(αν και σπανια) αλλα και μαζι σου.
Πιστευω οντως οτι εχει σχεδιο η αλεπου για τα επομενα ματς και ειμαι σιγουρος πως θα δουμε αλλο ΠΑΟΚ στον τελικό.
Σημερα ομως - οπως και για πολυ καιρο τωρα-η ομαδα ηταν χαλια.
Για να τα λεμε λοιπον ολα, εδω και καιρο φαινεται οτι πολλοί παικτες ειναι βαριδια και πρεπει να φυγουν.
Η αλλιως, πρεπει να γινει η εκκαθάριση που λεει ο γκουερινο.
ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ, Ο ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ.
Μα με τις εμμονες του, μα χωρις αυτες, ο λουτσε εδειξε οτι μπορει να το παει το καραβι.
Και αυτο το λεω αναξαρτητως του αποτελέσματος του τελικου.
-
τσιριγωτης
Το μόνο σίγουρο είναι ότι φέρει κ αυτός τεράστια ευθύνη για την κατάντια αυτή.
Έχω βαρεθεί να διαβάζω σχόλια που να λένε κ ποιον να βάλει; ;;
Αυτός ρε παιδιά πότε ήρθε στην ομάδα; ;; αυτός δεν έκανε προετοιμασία; ; αυτός δεν έλεγε το καλοκαίρι ότι γ ομάδα έχει πάρα πολύ καλούς παίχτες κ δεν χρειάζονται τρομερές αλλαγές; ;;.
Αυτός δεν έδωσε το οκει για τον Τέιλορ; τα Χριστούγεννα αυτός δεν ήταν προπονητής; ; γιατί δεν ζήτησε έτοιμους παίχτες εκεί που ποναμε; ;; θέλει Ευρώπη; ; θέλει να κυνηγάει τίτλους μέχρι τέλους; ;; πρέπει να αποφασίσει λοιπόν ότι η ομάδα θα παίζει Κυριακή-Τετάρτη..
Δεν καταλαβαίνω την γκρίνια του για τα;συνεχόμενα παιχνίδια τι είναι αυτές οι φθηνές δικαιολογίες; ;
Αυτός ρε παιδιά πότε ήρθε στην ομάδα; ;; αυτός δεν έκανε προετοιμασία; ; αυτός δεν έλεγε το καλοκαίρι ότι γ ομάδα έχει πάρα πολύ καλούς παίχτες κ δεν χρειάζονται τρομερές αλλαγές; ;;.
Αυτός δεν έδωσε το οκει για τον Τέιλορ; τα Χριστούγεννα αυτός δεν ήταν προπονητής; ; γιατί δεν ζήτησε έτοιμους παίχτες εκεί που ποναμε; ;; θέλει Ευρώπη; ; θέλει να κυνηγάει τίτλους μέχρι τέλους; ;; πρέπει να αποφασίσει λοιπόν ότι η ομάδα θα παίζει Κυριακή-Τετάρτη..
Δεν καταλαβαίνω την γκρίνια του για τα;συνεχόμενα παιχνίδια τι είναι αυτές οι φθηνές δικαιολογίες; ;
Συμφωνώ για το ρόστερ και από μια άποψη καλύτερα που βλέπουμε αυτή την εικόνα για να μην υπάρχουν αυταπάτες για του χρόνου.Dimg4 έγραψε:Παιδια η ομαδα διαλυθηκε. Δε νομιζω οτι μπορει να κανει πολλα ο προπονητης αυτη τη στιγμη. Το γηρασμενο και υπερεκτιμημενο ροστερ ξεγυμνωθηκε και ελπιζω να το δουν ολοι αυτο.
kotsidas9 έγραψε: Το θεμα ειναι οτι επρεπε να το ειχαν ηδη προβλεψει κι οχι να πανε αλλη μια φορα σε βλεποντας και κανοντας.
Εκτος αν νομιζαν οτι με με αυτο το ροστερ θα εβγαζαν τοσα παιχνιδια με πλευ οφφ, κυπελλο και ευρωπη.
Οπως και να εχει, (δλδ ειτε νομιζαν οτι βγαινει με αυτο το ροστερ, ειτε οτι δεν θα προχωρουσαμε τοσο στις διοργανωσεις) οποιοι ηταν υπευθυνοι περσι το καλοκαιρι ειναι για διωξιμο.
Μπούρδες και παπαρολογιες.
Η ομάδα είναι στον τελικό κυπέλου, έφτασε στους 8 Ευρωπαϊκής διοργάνωσης της ΟΥΕΦΑ και είναι κατά 90% αγκαλιά με τη δεύτερη θέση.
Δηλαδή έπιασε το ταβάνι αυτού του ροστερ για να μην πω ότι το τρύπησε.
Εσύ και ο άλλος ο αχαρακτηριστος γράφετε λες και όλα αυτά δεν τα έχει καταφέρει η ομάδα.
Μιλάμε για παράνοια, τα μυαλά σας να τα κοιτάξετε.
Προσοχή στις εκφρασεις!
Δε θα γινει αλλη σύσταση.
Mod team
- iremidynami 4+
τσιριγωτης έγραψε:Το μόνο σίγουρο είναι ότι φέρει κ αυτός τεράστια ευθύνη για την κατάντια αυτή.
Εχεις δικαιο σε ολα αυτα,
Ο λουτσε εκτίμησε λαθος το ροστερ, το παραδεχτηκε ομως καποια στιγμη, καπου στον δεκεμβρη αν δεν κανω λαθος.
Αυτο σημαινει ομως οτι πρεπει να του παρει το κεφαλι ο ιβαν;
-
τσιριγωτης
iremidynami 4+ έγραψε:τσιριγωτης έγραψε:Το μόνο σίγουρο είναι ότι φέρει κ αυτός τεράστια ευθύνη για την κατάντια αυτή.
Εχεις δικαιο σε ολα αυτα,
Ο λουτσε εκτίμησε λαθος το ροστερ, το παραδεχτηκε ομως καποια στιγμη, καπου στον δεκεμβρη αν δεν κανω λαθος.
Αυτο σημαινει ομως οτι πρεπει να του παρει το κεφαλι ο ιβαν;
Ο ίδιος δυστυχώς τρώει το δικό του.
Άραγε δεν του παίρνει ο Ιβάν αυτούς που θέλει; ;κ αν γίνεται αυτό γιατί δεν παραιτείται; ;
Τους χαρακτηρισμους στους επιστρεφω..
Οσο για την αποψη μου, δικαιωμα μου..
Εσυ χειροκροτα τους -20 βαθμους απο τον πρωτο και τον τελικο κυπελλου που στα εκανε κι ο Γκαρσια (δεν μου αρεσει σαν προπονητης) χωρις δικη του ομαδα, με τρυπηματα και δεν επαιρνε και 1,8μ.
Το μονο θετικο της φετινης χρονιας ειναι η ευρωπαϊκη πορεία και με το παραπανω μου ποστ εξηγησα πως αυτη ηρθε (εριξες βαρος εκει γιατι αυτος ειναι ο Λουτσεσκου κατ'εμε).
Αυτα, υγεια και καλη καρδια!!
Οσο για την αποψη μου, δικαιωμα μου..
Εσυ χειροκροτα τους -20 βαθμους απο τον πρωτο και τον τελικο κυπελλου που στα εκανε κι ο Γκαρσια (δεν μου αρεσει σαν προπονητης) χωρις δικη του ομαδα, με τρυπηματα και δεν επαιρνε και 1,8μ.
Το μονο θετικο της φετινης χρονιας ειναι η ευρωπαϊκη πορεία και με το παραπανω μου ποστ εξηγησα πως αυτη ηρθε (εριξες βαρος εκει γιατι αυτος ειναι ο Λουτσεσκου κατ'εμε).
Αυτα, υγεια και καλη καρδια!!
- PAOK_Antarctica
Έχουμε φτάσει να παίζει βασικός ο 30ος παίκτης του ρόστερ.
Βιερίνια,Κρέσπο, ντουγκλας,ζαμπα, μπίσεσβαρ είναι έξω από χτυπήματα αντιπάλων.
Οι συγκεκριμένες απουσίες μαζί με τις υπόλοιπες δημιουργούν τεράστια προβλήματα στην διαχείριση των συνεχόμενων αγωνων
Βιερίνια,Κρέσπο, ντουγκλας,ζαμπα, μπίσεσβαρ είναι έξω από χτυπήματα αντιπάλων.
Οι συγκεκριμένες απουσίες μαζί με τις υπόλοιπες δημιουργούν τεράστια προβλήματα στην διαχείριση των συνεχόμενων αγωνων