Θες 2 Σέντερ μπακ καλούς. Με Μιχαι και Βαρελες δεν πας πουθενά. Α.. και αριστερό μπακ με κάτι λίμα της Βραζιλίας.astral έγραψε:Απαράδεκτη άμυνα.
ΠΑΣ Γιάννενα - ΠΑΟΚ 8/5 18:00 NovaSports
Re: ΠΑΣ Γιάννενα - ΠΑΟΚ 8/5 18:00 NovaSports
Re: ΠΑΣ Γιάννενα - ΠΑΟΚ 8/5 18:00 NovaSportsνδι
Εντάξει το έχουνε ξεφτιλίσει εντελώς πια, 9 συνεχόμενοι αγώνες χωρίς νίκη και συνεχίζουν χωρίς να φαίνεται να τους νοιάζει πια. Άντε να ξαναχάσουμε κι από το σκουλίκι για το κερασάκι στην τούρτα.
Άει στο διάολο πια, μόνο εμείς νιώθουμε πια;
Άει στο διάολο πια, μόνο εμείς νιώθουμε πια;
Ρε σείς στο τέλος δεν θα κατεβεί κάνεις στο τελικό..θα ξεφτιλιστούμε..
Προλαβαίνεις να το χάσεις να ξέρεις το τρένο της Ευρώπης.theo111 έγραψε:εντάξει ρε χαλαρώστε, τι δεύτεροι τι τρίτοι... πάλι στο europa θα παίξουμε... ψυχραιμία
Να δω ποσο χαλαροί θα είμαστε αν θα μας κάνει κανένα χαλαρό διπλό το σκουλήκι.theo111 έγραψε:εντάξει ρε χαλαρώστε, τι δεύτεροι τι τρίτοι... πάλι στο europa θα παίξουμε... ψυχραιμία
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σε κάποιους στημένους χειροκροτητές, φερέφωνα και τζουκμπόξ, δεν κάνει ο Περέα.

Εχει σκάσει η ομάδα σε όλα τα επίπεδα δυστυχώς, ακόμα κι αυτοί με τα λιγότερα παιχνίδια είναι σε άλλο κόσμο.
Δεν ξέρω πως το γυρίζεις αυτό, μακάρι να βρεθεί λύση.
Ξενέρα.
Ξενέρα.
Χιναρι στο χαρτί βαζελος αλλιώς μπλέξαμε άσχημα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Κυρ 08 Μάιος 2022, 18:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Γιο-γιο μας έκαναν και τα παγουρια.....παλι καλά που μας έχει σωσει το βαρ.Κοιτα που με τα σκουλήκια θα παίζουμε την 2η θέση την άλλη αγωνιστική!! 9 αγώνες χωρίς νίκη ούτε στα χρόνια του Φρινγκερ θυμάμαι πλάκα πλάκα.Αντε να τελειώσει και αυτή η κωλοχρονια και να επιζήσουν από αυτά που βλέπουμε
χειρότερη εμφάνιση ακόμη και με την προχθεσινή με γαύρο που σήκωσε κούπα μεσα στη Τούμπα
Καλά αν λήξει έτσι και κερδίσει η αεχ τον βάζελο, η ευρωπαϊκή έξοδος μέσω πρωταθλήματος δεν θα έχει εξασφαλιστεί!
Αυτή η καραμέλα όμως πρέπει να κοπεί. Τι σημαίνει έχουν σκάσει; Επαγγελματίες δεν είναι;Minority4 έγραψε:Εχει σκάσει η ομάδα σε όλα τα επίπεδα δυστυχώς, ακόμα κι αυτοί με τα λιγότερα παιχνίδια είναι σε άλλο κόσμο.
Ξενέρα.
- PAOK_Antarctica
Σταματήστε αυτή τη μαλακια με το ΒΑΡ που "σώζει" και "ευνοεί". Το ΒΑΡ απονέμει δικαιοσύνη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PAOK_Antarctica την Κυρ 08 Μάιος 2022, 18:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.