Οπα ρε συ τι εγινε ειπαμεΜπαρκαρούτσος έγραψε:Μαύρη σελίδα στην ιστορία του συλλόγου, ντρέπομαι που είμαι ΠΑΟΚ.
ΠΑΣ Γιάννενα - ΠΑΟΚ 8/5 18:00 NovaSports
-
Re: ΠΑΣ Γιάννενα - ΠΑΟΚ 8/5 18:00 NovaSports
ΥπερβολικόςΜπαρκαρούτσος έγραψε:Μαύρη σελίδα στην ιστορία του συλλόγου, ντρέπομαι που είμαι ΠΑΟΚ.
- Μπαρκαρούτσος
Ξέρω τι λέω..
Από τις 100 μαύρες σελίδες, οι 80 γράφτηκαν επί Lucescu και οι πέντε την τελευταία εβδομάδα.
Να φύγει ο Lucescu μπας και χαμογελάσω λιγάκι.
Να μπορώ να λέω ότι είμαι ΠΑΟΚ χωρίς να στεναχωριέμαι.
Από τις 100 μαύρες σελίδες, οι 80 γράφτηκαν επί Lucescu και οι πέντε την τελευταία εβδομάδα.
Να φύγει ο Lucescu μπας και χαμογελάσω λιγάκι.
Να μπορώ να λέω ότι είμαι ΠΑΟΚ χωρίς να στεναχωριέμαι.
-
Τίποτα ρε συ. Εννοείται. Καιρό τώρα...ΑποστόληςΑ έγραψε:Θέλω να μου πει κάποιος τι προσφέρει ο Curtic!

Μια επίσκεψη στην προπόνηση χρειάζεται αύριο γιατί το έχουν παρακάνει ..
- hasio_john
Σκληρό αυτό που λέει ο Μπάρκα..., αλλά έχει δίκιο, είναι μια μαύρη σελίδα! Δεν επιτρέπεται να παίζεις έτσι για κανέναν λόγο.
Τέλος. Πάντων, ελπίζω σήμερα έστω και κουτσά στραβά να το πάρουμε το ματς, ή έστω μια ισοπαλία.
Τέλος. Πάντων, ελπίζω σήμερα έστω και κουτσά στραβά να το πάρουμε το ματς, ή έστω μια ισοπαλία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Κυρ 08 Μάιος 2022, 18:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μα γι αυτό λέω νόμιμα…αλλά όλα στα τρίχα κόπηκαν…Απλά θεωρώ πως σε σχέση με τους άλλους εμείς ευνοηθήκαμε πιο πολύ από τον θεσμό του βαρ..Ksenitemenos4 έγραψε:Δεν καταλαβαίνω γιατί το λες σαν αρνητικό...αυτό δείχνει τι σφαγές και αδικίες γίνονταν πριν το βαρproedros έγραψε:Εγώ αυτό που ξέρω είναι πως το βαρ φέτος μας έβγαλε Ευρώπη και μας πήγε και τελικό κυπέλλου…Νόμιμα δε λέω αλλά αυτή είναι η αλήθεια…
- Μπαρκαρούτσος
τσιριγωτης έγραψε:Τραγική ομάδα, ντροπιαστική εμφάνιση
Αυτό. Χάλια όλα.
Πού είσαι Μπατατούδη, πού είσαι Παράσχο...
Αυτό που βγαίνουμε ένας με εναν αλλά γυρνάμε πίσω για σετ επίθεση τι φάση;;
-
Υπερβολές .. μολις τραυμάτισε τον Καραχάλιο με το σουτ .. κατι ειναι και αυτοPhotis έγραψε:Τίποτα ρε συ. Εννοείται. Καιρό τώρα...ΑποστόληςΑ έγραψε:Θέλω να μου πει κάποιος τι προσφέρει ο Curtic!
-
Είσαι καλά ρε; ;να χαλάσουμε το κλίμα; ;Demir έγραψε:Μια επίσκεψη στην προπόνηση χρειάζεται αύριο γιατί το έχουν παρακάνει ..
Αυτό που βλέπουμε είναι ένα έκτρωμα. Και τα περί πέθαναν και δεν αντέχουν θυμίζει μιζέρια και κακομοιρια. Οι άλλοι στα άλλα πρωταθλήματα πως αντέχουνε δηλαδή; Αυτή την καραμέλα εγώ σε επαγγελματία ποδοσφαιριστη, δεν την καταλαβαίνω.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Photis την Κυρ 08 Μάιος 2022, 18:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.