Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ΣΩΣΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΦΩΤΑΚΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΛΑ ΔΥΝΑΤΟ ΣΟΥΤ ΑΛΛΑ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ Π.Χ ΤΟΥ ΜΟΥΣΛΙΜΟΒΙΤΣ ΣΟΥΤ ΔΥΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ.........ΑΥΤΟΣ ΣΗΜΑΔΕΥΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΦΩΛΙΑ ΟΙ ΑΡΑΧΝΕΣ
ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ.....
εξαιρετικος, λιτος, γρηγορος, στεγνος, εκοψε, εραψε εχει πολλα περιθωρια μπροστα του.......ωραια ξεκινησε, ταιριαζει στην ομαδα....μονο λαθος σημερα κανα δυο πασουλες στα χαφ (στη μια πηρε τη καρτα)......μου αρεζε και μου αρεσει ακομη περισσοτερο......στο χερι του ειναι κρατησει τη θεση του βασικου που δειχνει να εχει, και να καθιερωθει στο ΠΑΟΚ.......αν ειχε και πιο γρηγορα ακρα διπλα του ακομη καλυτερα.....
πριν μερικες βδομαδες στο τοπικ των μεταγραφων ειχα γραψει οτι για το θεμα βιτολο δεν ανησυχω γιατι πιστευω οτι ο φωτακης θα ειναι βασικος...
απο τη πρωτη προπονηση στη τουμπα αλλα και στην ολλανδια, φαινεται οτι αυτο το παιδι και δουλευταρας ειναι, αλλα και τα χαρισματα που δεν εχουν τα αλλα χαφ μας εχει...
κι εγω πιστευω οτι θα παει εθνικη και το αξιζει...αλλωστε ο ρεχαγκελ το συνηθιζει οταν καποιοι ταλαντουχοι μεταγραφονται σε μεγαλες ομαδες...
παντως εκεινο που προσεξα και θα εξαρτηθει απο τον σαντος αν το αναδειξει ειναι οτι...εχει χαρισματα να γινει το 10αρι που ολοι μας ψαχνουμε! απο ποτε εχουμε να δουμε παικτη με τετοιο σουτ απο αποσταση αλλα και την ικανοτητα να παρει τη μπαλα πισω απο το κεντρο και να τη κουβαλησει μπροστα? ειδατε το χαος μολις μπηκε ο ιβιτς... 8)
δεν ξερω...ας μην τον ματιασουμε!!
Τα πρώτα σημάδια είναι πολύ θετικά, περισσότερο απο ότι περίμενα. Μακάρι το παλικάρι να συνεχίσει έτσι και να αποδειχθεί ότι οι καλοί παίκτες για να αναδειχθούν πρέπει να παίζουν και σε καλό αγωνιστικό περιβάλλον. Εκπληκτικό το γκολ...
Απο εκεί και πέρα, ο δρόμος για τον ίδιο είναι ακόμα μακρύς και πρέπει να βάζουμε τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση και να μην ενθουσιαζόμαστε υπερβολικά.
Καλή δουλειά παλικάρι μου...
Το ξερω οτι για καποιους μαλλον ειναι ιεροσυλια , αλλα οσο τον βλεπω δεν μπορω να μην κανω τη συγκριση.
Μου θυμιζει εντονα Τζεραρντ αυτο το παιδι.Αμυνα , επιθεση , πασα , οργανωση , γκολ....Δεν ξερω εαν εχει και τα στημενα.Ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος που εχουμε εναν τετοιο παιχτη.Μακαρι να εχει διαρκεια και να μην ξεφουσκωσει.Μακαρι...
Ο mvp ίσως του φιλικού και όχι μόνο για το γκολ που πέτυχε ...
Αυτό δεν μου λέει και πάρα πολλά γιατί αν δείτε όλες οι νέες μεταγραφές προσπάθησαν να τρέξουν και να παίξουν όσο καλύτερα μπορούσαν.
Τσιρίλο - Φωτάκης - Φιλομένο - Κουτσιανικούλης και Παπάζογλου προσπάθησαν να παίξουν όσο μπορούσαν. Του Φωτάκη του βγήκε και μαγκιά του .. Μακάρι να συνεχίσει έτσι!
Για μενα στο πρωτο ημιχρονο εκανε πολλα φαουλ αχρειαστα και δε φανηκε ιδιαιτερα....βασικα κανεις δε φανηκε στο πρωτο πλην του Φιλομενο..στο 2ο ηταν σαφως καλυτερος
Για άλλη μια φορά, αν και δεν είχε απόδοση όπως σε άλλα φιλικα, ξεχώρισε το πουλεν! Μέχρι τώρα η καλύτερη μεταγραφή μαζί με τον Κούτσια που κι αυτός ξεχώρισε...