Razvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευση από Equalizer »

ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:
rainmaker έγραψε:Με τέτοιο ύφος και προαίρεση μην είσαι τόσο βέβαιος ότι θα τα πούμε
Δεν κατάλαβα.
Ποιό το ύφος ?
Μπορώ να λέω την άποψή μου ή ΟΧΙ ?
Να κάτσεις να το σκεφτείς τι έγραψες και πως μπας και καταλάβεις.
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

rainmaker έγραψε:
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:
rainmaker έγραψε:Με τέτοιο ύφος και προαίρεση μην είσαι τόσο βέβαιος ότι θα τα πούμε
Δεν κατάλαβα.
Ποιό το ύφος ?
Μπορώ να λέω την άποψή μου ή ΟΧΙ ?
Να κάτσεις να το σκεφτείς τι έγραψες και πως μπας και καταλάβεις.
Επειδή ακόμα δεν το έχω χάσει, καταλαβαίνω τι έγραψα
1. Ο ΠΑΟΚ είναι χωρίς νίκη για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα
2. Σήμερα επιτέλους περιμένουμε νίκη για να σταματήσει το αρνητικό σερί.
3. Επειδή γράφω στο τόπικ του προπονητή, επισημαίνω ότι η κριτική σε αυτόν θα γίνει μολις ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις με τον τελικό της 21-5-2022. Και συμπληρώνω τώρα ότι θα μετρήσει σε ποια θέση τελικά θα καταλήξεις στη βαθμολογία και αν θα πάρεις το κύπελο στο εξοχικό του ΟΑΚΑ.
Δεν θεωρώ ότι τα παραπάνω δικαιολογούν την παρέμβασή σου.
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

Tolaros έγραψε:
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:
theo-drama έγραψε:Το λοιπόν ήρθε η ώρα να πάρεις μπαούλο '' Ρουμανε'' αντέ που μας έχεις γανιασει με όλα τα σαπακια που έχεις φορτώσει την ομάδα.
Ακούς φτάνει πια.
Έχεις 2 ολόκληρους μήνες να κερδίσεις και πάλι αύριο δεν θα κερδίσεις.
Αντέ έξω από τη ζωή μας.
Αντιπαρέρχομαι την ειρωνικού χαρακτήρα πρόκλησή σου.
Μπροστά μας υπάρχει ένας στόχος, ένας τίτλος.
Μετά, θα τα πούμε για το ρουμάνο.
Τι άλλο έμεινε να πεις μετά, ήδη 300 ποστ κραξιματος υπάρχουν στο τοπικ
Την Τετάρτη φέραμε το αποτέλεσμα που φέραμε και δεν μπήκα να γράψω ούτε ένα αρνητικό ποστ για την ΟΜΑΔΑ συνολικά σεβόμενος ότι είμαστε στο τέλος της περιόδου και φαίνεται ότι η ομάδα λειτουργεί επικεντρωμένη στην επίτευξη του στόχου του κυπέλου. Συνεπώς άτοπο αυτό που γράφεις.
george89

Δημοσίευση από george89 »

Πάντως η ασυλια που εχει ο Ρουμάνος ,απο ΜΜΕ και,σαιτ και σοσιαλ ειναι ασύλληπτη,αν ηταν αλλος προπονητής με 8 συνεχομενα μη επιτυχη αποτελέσματα θα ζητουσαν ολοι το κεφαλι του
renegade

Δημοσίευση από renegade »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Με ποια λογική μπαίνουν ως μη επιτυχή αποτελέσματα δύο ισοπαλίες που έδωσαν πρόκριση σε τελικό?
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Γκουερινο ποσταρισμα με ύφος και νόημα "Ρουμάνε με εσένα θα λογαριάσουμε σύντομα" είναι απαράδεκτο καιαλλον ρατσιστικο γιατί το λες με υποτιμητικη χροιά.

Από εκεί και πέρα με πολύ λίγες λέξεις θα πω τη γνώμη μου για το θέμα:

Α. Ποτέ δε μου άρεσε η μπάλα που παίζουμε με Λουτσεσκου. Όμως έφερε πάρα πολλά θετικά αποτελέσματα, δυσανάλογα της ποιότητας των παικτών μας, και έφερε πάρα πολλές επιτυχίες.

Β. Κυρίως όμως έφερε σταθερότητα και σοβαρότητα στον τρόπο που δουλεύει η ομάδα και ο σύλλογος το εκτιμά αυτό. Για αυτό και τον ήθελαν οπωσδήποτε πίσω.

Γ. Φέτος το λάθος του το αναγνώρισε πολύ νωρίς και ο ίδιος. Το ρόστερ της ομάδας είναι εντελώς ανεπαρκές. Με βάση αυτό, μάλλον τα πήγαμε καλύτερα απ' ότι έπρεπε

Ακόμα όμως κι αν δεν είμαστε ικανοποιημένοι με τη χρονιά (εγώ δεν νομίζω ότι θα πάρουμε το κύπελλο) παραμένει και ακατανόητο και ανόητο το να βγάζετε τέτοιο μένος απέναντι του.

ΔΕΝ κρίνεται τώρα ο Λουτσεσκου, τώρα μπαίνουν βάσεις για την επόμενη χρονιά. Η φετινή ήταν καμένη απ' το Σεπτέμβρη.

Άλλο η κριτική άλλο η επίθεση και μάλιστα χωρίς νοημα

Τελοσπαντων με ποια λογική του επιτίθεστε τώρα; Επειδή δεν βάζει τους καλούς παίκτες μέσα ή επειδή έκανε πειράματα και χάλασε την ομάδα; Τίποτα απ' τα δύο δεν έγινε. Απλά η ομάδα δεν έχει τα φόντα να παίξει καλύτερα γιατί έχει κλαταρει. Και θέμα σωστής εκγύμνασης δεν τίθεται. Άρα απλά θέλουμε παίκτες. Ε το καλοκαίρι γινεται αυτό όχι τον Απρίλη.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Εγώ δεν έχω καταλάβει. Ο προπονητής μας είναι Ρουμάνος ή άλλης εθνικότητας;
george89

Και η επόμενη χρονια καμμενη θα ειναι αν μεινει ο Ρουμάνος με την νοοτροπια που εχει,αργο ποδοσφαιρο,αδικια στην χρησιμοποίηση του ροστερ,κολλημενο μυαλο σε ενα συστημα .Η ομαδα θελει εναν προπονητη που να υποστηρίζει το πλανο που αποφασιστηκε αναμεσα σε Ιβαν και μποτο,ακουω για ανανεωση μπισεσβαρ ,κρεσπο και βιερινια και επιβεβαιώνονται οι φοβοι μου οτι και του χρονου θα είναι μια απ τα ιδια,αλλα λογω της προκλητικης ασυλιας που υπαρχει για αυτον δεν θα ακουστει τιποτα
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Ποιο είναι το πλάνο που αποφασίστηκε ανάμεσα σε Ιβάν και Μποτο φίλε;
george89

PAOK_Antarctica έγραψε:Ποιο είναι το πλάνο που αποφασίστηκε ανάμεσα σε Ιβάν και Μποτο φίλε;
Χαμηλες ηλικιες,συγχρονο ποδοσφαιρο και να γινει η ομαδα selling club που αναδεικνύει ταλεντα, πιστεύεις οτι ο ρουμανος μπορει να υποστηριξει κατι απο αυτα;
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Ήσουν στο μίτινγκ;
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Άμα αποφασίστηκαν αυτά δε φταίει ο Λουτσεσκου αλλά ο Σαββίδης που έφερε πρώτα το Λουτσεσκου με ένα κάρο λεφτά και μετά ΤΔ με άλλο ένα κάρο ενώ είχε διαφορετική στόχευση ο ένας με τον αλλο.

Δεν είναι ούτε ευθύνη ούτε ανεπάρκεια του Λουτσεσκου συνεπώς δε βγάζει νόημα η κουβέντα, για να μη πω ότι είναι κακοπροαίρετη.

Και τέλος, ο επόμενος που θα τον αποκαλέσει ρατσιστικά-υποτιμητικα Ρουμάνο, έχει φύγει για δύο βδομάδες. Φτάνει πια
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ε ρε πόνο που έχει μοιράσει ο ΡΟΥΜΑΝΟΣ
george89

PAOK_Antarctica έγραψε:Ήσουν στο μίτινγκ;
Ο μποτο τα ειπε τον γεναρη
george89