Δυσεύρετη η αγορά των αξιόλογων Ελλήνων που θα μπορούσαν να χωρούσαν στο ρόστερ μας για διάφορους λόγους. Κάτι Μπάρκες,Καπίνο,Κουρμπέληδες μόνο αν έχουμε χρήμα για πέταμα ώστε να τους κάνουμε bulling στις προπονήσεις....Από εκεί και έπειτα κάποιοι άλλοι όπως ο Βλαχοδήμος,Γιαννούλης και ο Σιώπης οι οποίοι θα ήταν αναβάθμιση στο ρόστερ μας είναι απλησίαστοι.Δεν έχω εικόνα και δεν ξέρω αν θα άξιζε να ασχοληθούμε με Βασιλειάδη, Κιουμουρτζόγλου,Στεργιάκη και Χατζηδιάκο για βάθος. Προσωπικά δεν θα έβλεπα με κακό μάτι Χαρίση(παρόμοια χαρακτηριστικά με Τσιγγάρα),Μπαλογιάννη/Τζοβάρα,Διαμάντη,Μελισσά ως μπακ απ χαμηλού κόστους.ΥΓ: Πώς κατάντησαν έτσι οι Χατζηδίμπας και Δημητρίου που ονειρευόταν Ευρωπαϊκές καριέρες; Για να μην αναφέρω κάτι Τσανδαράκους......ΥΓ2: Τον Λημνιό κι εγώ τον προτιμούσα για αντί Jaba(του τωρινού) και αντί Murg.Έλληνας, ταχύς και γνώστης της τακτικής Lucescu.ΥΓ3: Αυτός μου προξένησε ενδιαφέρον κατά την αναζήτηση Ελλήνων παικτών και πιστεύω ότι δεν θα είχαμε να χάσουμε κάτι στον Π.Α.Ο.Κ. Β' https://www.transfermarkt.com/nikolaos- ... ler/296431renegade έγραψε:Αυτή τη στιγμή αν μείνει ο πασχαλάκης έχεις 5.Ιάσονας έγραψε:Θα ήθελα να ξανά αναφερθώ στον περιορισμό των 17 ξένων στο ροστερ στην Ευρώπη. Βλέποντας τι κυκλοφορεί από Έλληνες και λαμβάνοντας υπόψιν πως εμείς για τους 22 (βασικοί αναπληρωματικοι) έχουμε ήδη πάρα πολλές κλεισμένες θέσεις, και από Έλληνες έχουμε έναν στόπερ αυτή τη στιγμή έναν τερματοφυλακα (αν μείνει), ένα δεξί μπακ και ένα αμυντικό χαφ, ίσως είναι μεγάλο λάθος να πάρουμε ξένο τερματοφυλακα για αναπληρωματικο. Το συγκεκριμένο θέμα θέλει πολύ προσεκτική διαχείριση από τον Μποτο και πρεπει να του επισημανθεί να το προσέξει.
Πασχαλακης, Μιχάι, Μιχαηλίδη, λυρατζης και τσιγγαρας.
Δεν είμαστε καλά αλλά ούτε και τραγικά. έτσι χάνουμε τρεις θέσεις.
Μια λύση που για μένα θα έπρεπε να την κοιτάξουν πολύ σοβαρά είναι αυτή του Μπαλογιάννη ο οποίος μπορεί να καλύψει και την θέση του αριστερού Μπακ αλλά και ως πέμπτο χαφ.
Από κει και πέρα δεν βλέπω άλλες διαθέσιμες επιλογές.
Μακάρι να ερχόταν πίσω ο λημνιός ως αντιζαμπα ή αντιμιτριτσα αλλά πολύ δύσκολο.
Γενικά δεν κυκλοφορεί τίποτα αξιόλογο και προσιτό από Έλληνες
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
-
- Επικοινωνία:
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Παίκτες όπως ο Βασιλειάδης ή αυτός ο Ζωγραφάκης δεν λογίζονται ως γηγενείς
Renegade κακώς μετράς Μιχαι Μιχαϊλίδη ως δύο γιατί προφανώς στα στόπερ θα έχεις δηλωμένους τους Ingason Krespo και τον καινούργιο της βαλερεγκα. Επίσης ακόμα και αν γύριζε ο Μπαλογιαννης στο αριστερό μπακ έχεις τρίτο τον Βιερίνια οπότε χάνεται άλλη μία θέση. Για 5ο μέσο όμως έχεις δίκιο, όπως και για Λημνιό.renegade έγραψε:Αυτή τη στιγμή αν μείνει ο πασχαλάκης έχεις 5.Ιάσονας έγραψε:Θα ήθελα να ξανά αναφερθώ στον περιορισμό των 17 ξένων στο ροστερ στην Ευρώπη. Βλέποντας τι κυκλοφορεί από Έλληνες και λαμβάνοντας υπόψιν πως εμείς για τους 22 (βασικοί αναπληρωματικοι) έχουμε ήδη πάρα πολλές κλεισμένες θέσεις, και από Έλληνες έχουμε έναν στόπερ αυτή τη στιγμή έναν τερματοφυλακα (αν μείνει), ένα δεξί μπακ και ένα αμυντικό χαφ, ίσως είναι μεγάλο λάθος να πάρουμε ξένο τερματοφυλακα για αναπληρωματικο. Το συγκεκριμένο θέμα θέλει πολύ προσεκτική διαχείριση από τον Μποτο και πρεπει να του επισημανθεί να το προσέξει.
Μια λύση που για μένα θα έπρεπε να την κοιτάξουν πολύ σοβαρά είναι αυτή του Μπαλογιάννη ο οποίος μπορεί να καλύψει και την θέση του αριστερού Μπακ αλλά και ως πέμπτο χαφ.
Από Έλληνες που θα μπορούσαν να έχουν ρόλο κυκλοφορεί ελεύθερος ο Σταφυλλιδης με γεμάτη χρονιά στην Γερμανία ύστερα από χρόνια, και νομίζω και ο Λυκογιαννης από Ιταλία αλλά δύσκολα να έρθει. Και ο Μπαρκας είναι προς παραχώρηση με τα γνωστά θέματα που θα δημιουργηθούν μεταξύ μας.
-
- Επικοινωνία:
Ο Σταφυλιδης έχει συμβόλαιο έως το 2023,ο Λυκογιαννης ναι μεν ελεύθερος αλλά με ακριβό συμβόλαιο για την αξία του συν το ερυθρόλευκο παρελθόν του που θα δημιουργήσει γκρίνια .Για τον καραγκιόζη τον Μπάρκα δεν χρειάζεται να πω τίποτα.Ιάσονας έγραψε:Renegade κακώς μετράς Μιχαι Μιχαϊλίδη ως δύο γιατί προφανώς στα στόπερ θα έχεις δηλωμένους τους Ingason Krespo και τον καινούργιο της βαλερεγκα. Επίσης ακόμα και αν γύριζε ο Μπαλογιαννης στο αριστερό μπακ έχεις τρίτο τον Βιερίνια οπότε χάνεται άλλη μία θέση. Για 5ο μέσο όμως έχεις δίκιο, όπως και για Λημνιό.renegade έγραψε:Αυτή τη στιγμή αν μείνει ο πασχαλάκης έχεις 5.Ιάσονας έγραψε:Θα ήθελα να ξανά αναφερθώ στον περιορισμό των 17 ξένων στο ροστερ στην Ευρώπη. Βλέποντας τι κυκλοφορεί από Έλληνες και λαμβάνοντας υπόψιν πως εμείς για τους 22 (βασικοί αναπληρωματικοι) έχουμε ήδη πάρα πολλές κλεισμένες θέσεις, και από Έλληνες έχουμε έναν στόπερ αυτή τη στιγμή έναν τερματοφυλακα (αν μείνει), ένα δεξί μπακ και ένα αμυντικό χαφ, ίσως είναι μεγάλο λάθος να πάρουμε ξένο τερματοφυλακα για αναπληρωματικο. Το συγκεκριμένο θέμα θέλει πολύ προσεκτική διαχείριση από τον Μποτο και πρεπει να του επισημανθεί να το προσέξει.
Από Έλληνες που θα μπορούσαν να έχουν ρόλο κυκλοφορεί ελεύθερος ο Σταφυλλιδης με γεμάτη χρονιά στην Γερμανία ύστερα από χρόνια, και νομίζω και ο Λυκογιαννης από Ιταλία αλλά δύσκολα να έρθει. Και ο Μπαρκας είναι προς παραχώρηση με τα γνωστά θέματα που θα δημιουργηθούν μεταξύ μας.
- iremidynami 4+
Λάθος μου για Σταφυλιδη όντως το 23 λήγει το συμβόλαιο με χοφενχαιμ.
Τον Μπάρκα τον ανέφερα ως μία περίπτωση που θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί ως κάτι εφικτό και όχι ως κάτι επιθυμητό.
Το πρόβλημα όμως με τους Έλληνες παίκτες στο ροστερ είναι πραγματικότητα και δύσκολο πολύ.
Αν δεν έχουμε κλείσει τον Νασμπεργκ ο Γουτας θα ήταν μία λύση. Καλή λύση και ο Λημνιός. Τεράστιο λάθος για μένα ο δεύτερος τερματοφυλακας να μην είναι Έλληνας θα μας περιορίσει πολύ ειδικά αν φύγει ο πασχαλακης
Τον Μπάρκα τον ανέφερα ως μία περίπτωση που θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί ως κάτι εφικτό και όχι ως κάτι επιθυμητό.
Το πρόβλημα όμως με τους Έλληνες παίκτες στο ροστερ είναι πραγματικότητα και δύσκολο πολύ.
Αν δεν έχουμε κλείσει τον Νασμπεργκ ο Γουτας θα ήταν μία λύση. Καλή λύση και ο Λημνιός. Τεράστιο λάθος για μένα ο δεύτερος τερματοφυλακας να μην είναι Έλληνας θα μας περιορίσει πολύ ειδικά αν φύγει ο πασχαλακης
-
και ελεγα και εγω μεταγραφικη περιοδος χωρις σταφ δεν λεει
...και μπαρκα για να κρατησουμε την παραδοση απο το περασμενο καλοκαιρι...γτ ο μποτο στις λιστες του αυτους τους δυο εχει πανω πανω σταφ και μπαρκα
παλι καλα που λυραντζης και σαστρε ειναι αποδεκτοι απο ολους και δεν θα ακουσουμε για κιτσιου γτ εκει παραπαει
ΥΓ για αριστερο μπακ εχουμε τιποτα νεοτερο η απλα το οτι αυτος απο ιταλια κοπηκε ?

ΥΓ για αριστερο μπακ εχουμε τιποτα νεοτερο η απλα το οτι αυτος απο ιταλια κοπηκε ?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kosths BXL την Σάβ 07 Μάιος 2022, 18:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- john4serres
Καλώς ή κακώς αν φύγει και ο πασχαλάκης και δεν έρθει κάποιος γηγενής ακόμα η ευρωπαϊκή λίστα είναι -4, δηλαδή αντί 25 21
-
- Επικοινωνία:
Για αριστερό μπακ απορώ που δεν έχουμε προσεγγίσει τον Rafa Soares.Ειναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστεkosths BXL έγραψε:και ελεγα και εγω μεταγραφικη περιοδος χωρις σταφ δεν λεει![]()
![]()
![]()
...και μπαρκα για να κρατησουμε την παραδοση απο το περασμενο καλοκαιρι...γτ ο μποτο στις λιστες του αυτους τους δυο εχει πανω πανω σταφ και μπαρκα
![]()
παλι καλα που λυραντζης και σαστρε ειναι αποδεκτοι απο ολους και δεν θα ακουσουμε για κιτσιου γτ εκει παραπαει
- Mattias_g4
- Επικοινωνία:
Αν δεν ανανεώσει ο Πάσχα αυτός είναι καλή περίπτωση. Joel Robles Δεν παίζει βασικός στην Μπέτις 1.98 ύψος!
[youtube]-eGjzMu0CMI[/youtube]
- Mattias_g4
- Επικοινωνία:
- evripidis4
Εγώ αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί να απορρίπτουμε κάποιον παίκτη επειδή έπαιξε κάποτε στον γαύρο ή στους άλλους δύο.. δηλαδή αυτοί τόσα χρόνια που παίρνουν πρώην δικούς μας παίκτες έπαθαν τίποτα; ίσα ίσα... αν ο παίκτης είναι καλός και μας κάνει τι με νοιάζει που έπαιζε πέρσι ή πριν πέντε χρόνια..
Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γιατί δεν μπορούν κάποιοι να αντιληφθούν ότι ο κάθε παίκτης αγωνίζεται για την ομάδα του και κατ' επέκταση υπερασπίζεται και τα συμφέροντα της ομάδας που παίζει. Το ίδιο συμβαίνει με τους δικούς μας παίκτες. Το ίδιο συμβαίνει και με τους παίκτες όλων των ομάδων. Επαγγελματίες είναι όλοι.evripidis4 έγραψε:Εγώ αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί να απορρίπτουμε κάποιον παίκτη επειδή έπαιξε κάποτε στον γαύρο ή στους άλλους δύο..
-
- Επικοινωνία:
Όπως και οι Jiri Pavlenka,Marco Sportiello κατά την προσωπική μου γνώμη.Δεν ξέρω ακόμα αν θα έπρεπε να "τραβούσαμε" και το λαχείο του "παρεξηγημένου" Karius.Mattias_g4 έγραψε:Αν δεν ανανεώσει ο Πάσχα αυτός είναι καλή περίπτωση. Joel Robles Δεν παίζει βασικός στην Μπέτις 1.98 ύψος!