Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Δημοσίευση από sourmenetes »

gika έγραψε:Κι άντε οι άλλοι είναι μέτριοι αλλά λέμε έχουν προοπτικές γιατί είναι μικροί; Αυτός; 29 χρονών τον δίνει το transfermarkt. Εκτός ΑΝ, έρχεται ως δεύτερος τερματάς αντί του Ζίφκοβιτς.

Αλλά μένει να δούμε αν θα πάρουμε κι άλλον, ή αν θα ανανεώσει ο Πασχαλάκης.
29 χρόνων για τέρμα δε νομίζω ότι είναι μεγάλη ηλικία!

Να θυμίσουμε ότι οι περισσότεροι γίνονται καλύτεροι όσο μεγαλώνουν καθώς η αντίληψη αυξάνεται. Και η εμπειρία βοηθάει.

Αυτό βέβαια είναι ένα γενικό συμπέρασμα. Δεν ξέρω τον συγκεκριμένο.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Αυστρία, LASK και Rapid Vienna ενδιαφέρονται για Stefan Schwab.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Νομίζω το ερώτημα είναι αν ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον σβαμπ.

Όσο για τον τέρματα που ακούγεται αυτές τις μέρες, θεωρώ ότι οποιοσδήποτε είναι καλύτερος του Ζιφκοβιτς ο οποίος απλά υπάρχει εδώ και ένα χρόνο.

Επίσης θεωρώ δεδομένο ότι δεν θα πάμε άλλη μια χρονιά με τον Ζιφκοβιτς γιατί απλα είναι αδύνατον
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Θα φύγει ο Σβααπ και θα πουληθεί και ο Αυγκούστος και o Κουρτιτς στην Αραβία και θα κάνουμε great reset στα χαφ χωρίς τον Σβααπ.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

renegade έγραψε:Τα μούτρα του Μουρίνιο εχθές η απάντηση του στους Γκικες αυτού του ΠΑΟΚ
Ένα έλα μωρέ για τα πάντα
+1926
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Αν ισχύει για τον τερματοφύλακα εγώ είμαι χαρούμενος . Η ομάδα του έσπασε την παράδοση του ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο , είχε επιλεχθεί και από την Ουεσκα. Δεν είναι τυχαίο .

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Άσχετο αλλά το πρωτάθλημα στην Κύπρο δεν έχει τελειώσει, θέλει 2 αγωνιστικές και η ομάδα του Σέρβου είναι 1 βαθμό μπροστά.
Όσο για την παράδοση του ΑΠΟΕΛ,την έχει σπάσει η Ομόνοια που είναι η πρωταθλήτρια των δύο τελευταίων πρωταθλημάτων.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ε τότε εσπασε την παράδοση της Ομόνοιας
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

invincible έγραψε:Θα φύγει ο Σβααπ και θα πουληθεί και ο Αυγκούστος και o Κουρτιτς στην Αραβία και θα κάνουμε great reset στα χαφ χωρίς τον Σβααπ.
Αυτόν τον Κουρτιτς δανεικό δεν τον πήραμε για 2 ΧΡΌΝΙΑ πέρσι.
Εχουμε τα δικαιώματα του και μπορούμε δλδ, να τον πουλησουμε
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Όπως στην Βραζιλία που μας ζητούσαν λεφτά για να σπάσει ο δανεισμός του...δικού μας Ζαμπά! :P
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Doomlord4 έγραψε:Άσχετο αλλά δεν θυμάμαι ποιο παληκαρι είναι και Ρόμα
και είχε πει πως φέτος είναι χάλια

Τελικά μια χαρά,ειδικά αν τερματίσουν 5οι στην Ιταλια και το σηκώσουν (σορυ για το οφφ τοπικ)
Εγώ το είπα και έχω ξενερώσει παρά πολύ γιατί στον τελικό τους είχαμε ….
Μετά την μαρσειγ είμαι παρά πολύ στεναχωρεμενος για αυτό σταμάτησα να γράφω τόσο…
Αλλά και τι να γράψω ρε μάγκες όταν διαβάζω για πελάτες για λουτσεσκου για μιλκο κάπ κλπ. Κουραστικά…

Υ.Γ Οεοεοε οεοεοε εμείς θα σ γ@μησουμε παναθηναϊκέ
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Damon και εγω ειμαι Ρομα απο εποχη Μπατιγκολ και νιωθω ακριβως οπως περιγραφεις. Περιμενα να πει παντως καλυτερα η Ρομα φετος. Ο ΠΑΟΚ την ειχε κι την Μαρσειγ και τους ολλανδους και τωρα θα ετοιμαζομασταν να δουμε Ρομα-ΠΑΟΚ τελικο ιντερτοτο. Και στα υπολοιπα που λες παντως συμφωνω απολυτα
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Αδερφέ τελικό κομφερενς. Φεγιενορντ ρομα …όταν ο τελικός του Γιουρόπα είναι ρειντζερς- Άιντραχτ .
Με τον Μουρίνιο των τσουλου με πόρτο Ίντερ της πρεμιέρ λιγκ με τσελσι χθες να έκλαιγε.
Ώρες ώρες νομίζω ότι είμαι στο γαυρομανια με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα . Και δεν αναφέρομαι σε σένα που συμφωνώ τις περισσότερες φορές με αυτά που γράφεις και σ πάω
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Κι εγω σε παω Damon!

Φορτσα λεει οτι κοπηκε ο μπακ απο ιταλια και πμε για πιο «συνετη» επιλογη, 25χρονος μπακ με καλες παραστασεις και επιθετικές αρετες απο τα 4-5 τοπ ευρωπαικα πρωταθληματα. Δεν μενει ελευθερος αλλα πιστευουν μπορουν να τον κλεισουν και ο Μποτο εχει μιλησει μαζι του και ειναι θετικος.

Για τερμα λενε για τον Κοταρσκι που ειναι δανεικος στην Γκοριτσα απο τον Αγιαξ. 22χρονος βασικος εθνικης ελπιδων Κροατιας.

Φαινεται οτι ο Μποτο εβγαλε την ατζεντα του με τους μικρους και παμε σε αυτο το μοτιβο. Λεει παντως οτι τωρα θα κλεισουν τρυπες στο ροστερ μικροι και πιο μετα θα κλεισουν και εμπειρους παικτες. Μου φαινεται καλη στρατηγικη για να μην μεινουμε ξεκρεμαστοι στο τελος, τωρα να δουμε και αν πιασει. Δλδ αν φερει 3 δυνατους παικτες προς το τελος της μεταγραφικης περιοδου που θα εχουν ριξει λιγο το κασε τοτε μιλαμε για πολυ καλη στρατηγικη. Ιδωμεν
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Τους πιτσιρικαδες και τους φερελπιδες τους κλεινεις παντα νωρις. Μια χαρα κινειται ο Μποτο. Μακαρι να καταφερει να κλεισει αυτους που εχει πανω πανω στις επιλογες του για να μπορεσουμε να αξιολογησουμε καλυτερα τον τροπο σκεψης του και το "ματι" του.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”