Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Demir

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Δημοσίευση από Demir »

Πολύ Μίρλα στο τοπίκ . Τι σου είναι το ποδόσφαιρο , μια βδομάδα πριν γαμιαδες και ομαδάρα και σε 7 μέρες λιμα, παππούδες , περιπατητές και να φύγουν όλοι .. σε 7 μέρες αλλαγή των πάντων ..
να μου πεις χθες οι άλλοι 2 γκολ σε 1 λεπτό τα άλλαξαν όλα στο Ρεάλ - σιτυ , σε 7 μέρες δεν θα άλλαζαν ..
α ρε Ολιβέιρα κάρφωσε το με ΑΕΚ να μην τα περνάμε όλα αυτά ..
Για μένα καλύτερα που κλατάραμε για να ταρακουνηθούνε λίγο , γιατι αλλιώς καμία σταθερά παίκτη δεν βλέπω να έφερναν…
Κύπελλο κύπελλο !!!! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Τερματοφυλακες:Πασχαλακης-μεταγραφη-ταλιχμανιδης
Δεξι μπακ:Λυρατζης-Σαστρε(βιειρινια)
Αριστερο μπακ:Mεταγραφη-Μπαλογιαννης (βιειρινια)
Κεντρικοι αμυντικοι:Iνγανσον-Νασμπεργκ-μεταγραφη-μιχαηλιδης-κρεσπο
Αμυντικα χαφ:Aουγκουστο-τσιαγγαρας-Καραχαλιος
Επιθετικα χαφ:μεταγραφη-Σοαρες-κουαλιατα
Δεξι εξτρεμ:Zιβκοβιτς-μεταγραφη
Αριστερο εξτρεμ:μεταγραφη-ζαμπα-μιτριτσα(μονο ως ελευθερος)
Σεντερ φορ:Oλιβειρα-μεταγραφη-Κουτσιας

Αμα μας βγουνε οι μεταγραφες ναι παμε για πρωταθλημα,θελεις παικτες μεχρι 28 ετων με ενταση τρεξιματα και καυλα για διακριση.....
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Για τους άπλες που μιλάνε για το Conference σαν να είναι τοπικό επαρχίας..

https://www.sdna.gr/podosfairo/962737_s ... s-roma-vid

https://www.sdna.gr/podosfairo/962730_a ... i-romi-vid

Αλλά εντάξει, ο καθένας μας έχει από μία....

Μωρέ ποιος Μουρίνιο τώρα μωρέ... εγώ ξέρω.... εγώ...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

joshua έγραψε:Να πω και κατι που ειναι καθαρα ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ αποψη, δεν εχει να κανει με κριτικη και δεν αφορα φυσικα την ομαδα και τον σχεδιασμο της.
Βαρεθηκα ρε φιλε να βλεπω τον Μπισεσβαρ,τον Βιερινια,τον Καντουρι,τον Βαρελα,τον Κρεσπο και εγω δεν ξερω ποιον αλλο 6 χρονια.Οκ το εκανε και η μπαρτσελονα με τον Τσαβι,τον Ινιεστα και τον Μεσι...Πρωτη φορα στα χρονια που παρακολουθω ΠΑΟΚ που επιασα τον εαυτο μου να βαριεται,να μην βρισκει κινητρο να δει την ομαδα.Με κερδισε και οχι μονο εμενα ,φανταζομαι και αλλους η ομαδα καποια στιγμη την ανοιξη με τα παιχνιδια της Ευρωπης και μου φουντωσε ξανα το ενδιαφερον και φτου ξανα μανα τωρα...Δηλαδη προτιμω να βλεπω τον Μιτριτσα να κουτουλαει, αλλα να βλεπω τουλαχιστον μια ατομικη ενεργεια απο το γυρω γυρω ολοι αλλων...Μια μεταγραφικη ανανεωση της ομαδας δεν εχει ως μονο σκοπο την ενισχυση της,αλλα και την αναζωογονηση του ενδιαφεροντος του ''πελατη''...
Επαναλαμβανω και τονιζω καθαρα προσωπικη οπτικη.
+++++++

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ArChAnGeLonfire4

Δημοσίευση από ArChAnGeLonfire4 »

Σας παρακολουθώ τόσο καιρό στις απόψεις σας ας πω και εγώ την δική μου άποψη στα συμβάντα.

Θα πρέπει η ομάδα να κάνει ριζική ανανέωση να φύγουν οι εξής που λήγουν τα συμβόλαια τους και επιστρέφουν από δανεισμό: Fernando Varela/ Živko Živković/Stefan Schwab/Lucas Taylor(πώληση η λήξη συνεργασίας)/
Chuba Akpom(μη ενεργοποίηση ρήτρας)/Sidcley(μη ενεργοποίηση ρήτρας)/Thomas Murg(ακούγεται για MLS να δώσουν 1-2χαρτιά να πάει στο καλό)/Omar El Kaddouri(να βρεθεί κάτι να λήξη το συμβόλαιο του 1 παίζει 1 όχι)/
/Jasmin Kurtić (ακούγεται για MLS και αυτός να πάει)/José Ángel Crespo(καλός όσα πρόσφερε στην ομάδα μας αλλά πάει 36-37 δεν είναι κ ο Giorgio Chiellini)/Diego Biseswar(η εμμονή του Lucesku δεν έχει εξήγηση 1 κάρο παίχτες υπάρχουν για θέση '10' δε μπορεί να φέρει ο Boto;)

Πάμε τώρα στους δανεικούς που επιστρέφουν
Λάμπρου(θα τον έκανα ανταλλαγή με τον Μπλαλογιάννη) έχει νομίζω ρήτρα 250χιλ εκεί.
Nika Ninua(σαν 8αρι να μείνει 22 είναι να κάνει προετοιμασία αριστεροπόδαρος)
Λογκαράς(κεντρικός αμυντικός στο Βόλο 19χρονος, δανεικός ας έρθει για τον ΠΑΟΚ Β)
Βρακάς(δανεικός με καλές συμμετοχές στο Λεβαδειακό γεμάτη season εκεί, παιζει και στη θέση 10ρο-εξτρέμ)
Κωνσταντέλιας(να του δωθούν ευκαιρίες να πάει στον ΠΑΟΚ Β να βοηθά)

Η ομάδα θέλει για εμένα μετά την προσθήκη των 2 Sastre+Soares και +2 που ακούγιεται κλείσαμε Näsberg+=Quagliata=4 να έρθουν 1 τερματάς - 1 σέντερ μπακ ακόμα -1 αριστερό μπάκ-10άρι 28αρης περίπου με φανέλα σπίτι του- εξτρέμ style Živković αν μείνει και ο Mitriță και φύγουν πωληθούν κ ο Jaba άλλον 1 winger- και 8άρι καλό

Σαν μεταγραφές χρειαζόμαστε να γίνει σωστή μεταχείριση όχι λάθη παρελθόντος 6 σίγουρα + προσθαφαιρέσεις

*Αυτά όπως το βλέπω εγώ έτσι;
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

κολκας τραγικος συγκρινε χθες τα 3,5 εκ που θα ηθελε η φενερ για τον πελκα με τα 3,5 που δωσαμε για τον σοαρες...γελαει ο κοσμος...πολυ κομπλα βγαζουν που δεν παιρνουν ινφο πλεον
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Ο Μαγικός κόσμος του ΠΑΟΚ... δοκάρι και έξω "ΙΒΑΝ διώχτους" δοκάρι και μέσα ¨Μπορούσαμε να σηκώσουμε και το Conference".

Bέβαια τα 56 παιχνίδια που έχει δώσει ΗΔΗ μια ομάδα με ελάχιστες λύσεις στον πάγκο δεν μας λέει τίποτα..

ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΦΕΡΕ ΜΑΣ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ να πανηγυρίσουν όσοι σε υποστηρίζουν μόνο στις νίκες..
Anthimox

Δημοσίευση από Anthimox »

kosths BXL έγραψε:κολκας τραγικος συγκρινε χθες τα 3,5 εκ που θα ηθελε η φενερ για τον πελκα με τα 3,5 που δωσαμε για τον σοαρες...γελαει ο κοσμος...πολυ κομπλα βγαζουν που δεν παιρνουν ινφο πλεον
Το συμπέρασμα που έβγαζε πιο είναι; Δεν καταλαβαίνω γιατί προκαλεί η σύγκριση. Φυσιολογικό δεν είναι όταν δύο προϊόντα έχουν την ίδια ακριβώς τιμή να είναι άμεσα συγκρίσιμα;
Πάντως δεν με εκπλήσσει που Πέλκας - Σοάρες έχουν την ίδια τιμή. Ο Πέλκας συνοδεύεται με καλύτερο βιογραφικό, ένα πολύ πιο βαρύ συμβόλαιο και είναι πιο έτοιμος παίκτης αυτή τη στιγμή από τον Πορτογάλο.
Ο Πέλκας βέβαια έχει δείξει τι μπορεί και τι δεν μπορεί να κάνει, ενώ ο Σοάρες έχει ακόμη προοπτικές εξέλιξης.

Για να το πούμε πιο απλά, ο Πέλκας του χρόνου ξέρουμε ότι θα κάνει πάλι 3,5 εκ. Ο Σοάρες μπορεί να κάνει 1εκ μπορεί και 20εκ.

Πάντως αν οι μεταγραφές τύπου Σοάρες - Κουαλιάτα κλπ. συνοδεύονται από σοβαρό scouting (κάτι που δεν έχω λόγο να το αμφισβητήσω), νομίζω πως πάμε στην σωστή κατεύθυνση. Αν είναι να γεμίσουμε την ομάδα ταλέντο και να αδειάσουμε από τους 32+, αξίζει να κάνουμε και ένα χρόνο υπομονή και να δεχτούμε αστάθεια και ανεξήγητα ανεβοκατεβάσματα.
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

Anthimox έγραψε:
kosths BXL έγραψε:κολκας τραγικος συγκρινε χθες τα 3,5 εκ που θα ηθελε η φενερ για τον πελκα με τα 3,5 που δωσαμε για τον σοαρες...γελαει ο κοσμος...πολυ κομπλα βγαζουν που δεν παιρνουν ινφο πλεον
Το συμπέρασμα που έβγαζε πιο είναι; Δεν καταλαβαίνω γιατί προκαλεί η σύγκριση. Φυσιολογικό δεν είναι όταν δύο προϊόντα έχουν την ίδια ακριβώς τιμή να είναι άμεσα συγκρίσιμα;
Πάντως δεν με εκπλήσσει που Πέλκας - Σοάρες έχουν την ίδια τιμή. Ο Πέλκας συνοδεύεται με καλύτερο βιογραφικό, ένα πολύ πιο βαρύ συμβόλαιο και είναι πιο έτοιμος παίκτης αυτή τη στιγμή από τον Πορτογάλο.
Ο Πέλκας βέβαια έχει δείξει τι μπορεί και τι δεν μπορεί να κάνει, ενώ ο Σοάρες έχει ακόμη προοπτικές εξέλιξης.

Για να το πούμε πιο απλά, ο Πέλκας του χρόνου ξέρουμε ότι θα κάνει πάλι 3,5 εκ. Ο Σοάρες μπορεί να κάνει 1εκ μπορεί και 20εκ.

Πάντως αν οι μεταγραφές τύπου Σοάρες - Κουαλιάτα κλπ. συνοδεύονται από σοβαρό scouting (κάτι που δεν έχω λόγο να το αμφισβητήσω), νομίζω πως πάμε στην σωστή κατεύθυνση. Αν είναι να γεμίσουμε την ομάδα ταλέντο και να αδειάσουμε από τους 32+, αξίζει να κάνουμε και ένα χρόνο υπομονή και να δεχτούμε αστάθεια και ανεξήγητα ανεβοκατεβάσματα.

οχι απλα λεει ο αναστασιαδης "η φενερ γυρω στα 3,5 θελει για πελκα, τι λες σταυρο θα τα εδινες ?" και λεει ο κολκας "εδωσα 3,5 για τον σοαρες τι εννοεις αν θα τα εδινα" δλδ σε φαση οτι προφανως θα τα εδινε....η αυτο καταλαβα εγω τουλαχιστον, που τραγικο να διναμε 3,5 για πελκα που δεν μπορει να κανει ουτε μιση τριπλα και ουτε μισο σουτ εκτος περιοχης και ποσο μαλλον να τον συγκρινουμε με 22 χρονων πορτογαλο που τραβαει τριπλα πανω στον βηματισμο του και σουτ απο τη μεση του γηπεδου (αυτο ειναι δειγμα του τι μπορει να κανει)...τεσπα γενικα το οτι δεν εκαναν ουτε μια ανφορα στο τι ενεργειες εχουμε δει στα τελευταια 3 ματς απο τον σοαρες δειχνει οτι απλα δεν θελουν να δωσουν το κρεντιτ...δεν ειναι οτι διαφωνω με αυτο που λενε οτι εκτος απο τα προτζεκτ χρειαζομαστε και 2-3 ενγνωσμενης αξιας αλλα ειναι ξεκαθαρο οτι βγαζουν πικρα που δεν εχουν ινφο πλεον
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Σιγά το Κόνφερενς, οποιαδήποτε ελληνική ομάδα μπορεί να φτάσει μέχρι τους 8.

Να ο Άρης και η ΑΕΚ παίζανε με Ρόμα και PSV, ο Άρης μάλιστα πήγε και ημιτελικά.
GaliosREF

Δημοσίευση από GaliosREF »

Εικόνα

Εγώ αυτό καταλαβαίνω όταν λέμε πλήρες ρόστερ για 3ης διοργανώσεις, με λύσεις πάντα και παντού, ότι και αν πάει στραβά (με κάρτες, τραυματισμούς, covid, ντεφορμαρίσματα). Δύο ποιοτικούς μπροστά και έναν σταθερό καλό παίχτη για αριστερό μπακ, εφάμιλλης σταθερότητας του Ingason και του Λύρατζη και όλοι οι υπόλοιποι εξελίξιμη 20-26 ηλικίες. Με χρόνο, δουλειά και υπομονή όλα καλά θα πάνε.

:opaokara:

(αφήνω ξανά το λινκ της φώτο γιατί πρώτη φορά δημοσιεύω και δεν ξέρω αν το έκανα σωστά https://www.linkpicture.com/q/My-project_7.png )
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Μετά τον έσφαξε η μαφία που τον κυνηγάει και δεν τον αφήνει να μεγαλώσει
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Ο Μαγικός κόσμος του ΠΑΟΚ... δοκάρι και έξω "ΙΒΑΝ διώχτους" δοκάρι και μέσα ¨Μπορούσαμε να σηκώσουμε και το Conference".

Bέβαια τα 56 παιχνίδια που έχει δώσει ΗΔΗ μια ομάδα με ελάχιστες λύσεις στον πάγκο δεν μας λέει τίποτα..

ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΦΕΡΕ ΜΑΣ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ να πανηγυρίσουν όσοι σε υποστηρίζουν μόνο στις νίκες..
Αυτες οι "ελαχιστες λυσεις στον παγκο" ειναι καθαρα και
μονο απο επιλογη του προπονητη σε συνεργασια με τον
Ιβαν απ το προηγουμενο καλοκαιρι και το φετινο Γεναρη!

Ισως ομως ο Ιβαν να μην το βλεπει ακριβως ετσι λεγοντας
για παραδειγμα στον Λουτσεσκου: "Κοιτα Ραζβαν φετος
παρα το γεγονος οτι βρισκομαστε σε φαση αυταρκειας εσυ
εχεις στη διαθεση σου πανω απο 50-55 ποδοσφαιριστες μαζι
με αυτους της ομαδας Β' συν εκεινους της Κ-19 οποτε κανε
τα κουμαντα σου και συμπληρωνε οποια κενα προκυπτουν"!

Τωρα αν αυτο ηταν εφικτο και κατα ποσο θα μπορουσε να
καλυψει τον προπονητη που δεν ακουσα να διαμαρτυρεται
δεν γνωριζω αλλα βλεπω οτι σιγουρα δεν εγινε κατι τετοιο!

Βλεπω δηλαδη οτι η "συνεργασια" Α' και Β' ομαδας ειναι προς
το ελαχιστο επιπεδο ως τωρα και θεωρω ως πλεον πασιφανες
οτι πρεπει να αλλαξει απ του χρονου σε πολυ μεγαλο βαθμο!
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

Το 1,5εκ τον χρονο που εχει συμβολαιο το υπολογισε;

3.5 + 6εκ συμβολαιο (4 χρονια) = 9,5 εκ
3.5 + 2εκ συμβολαιο (4 χρονια) = 5.5 εκ

Ο ενας ειναι 22χρονων, ο αλλος 28χρονων.
Τον εναν τον πουλας με κερδος μετα απο σουπερ χρονια, τον αλλον οχι.

ΥΓ. Παρολο που με γυρνουσε τα μυαλα ο Πελκας σε καποια παιχνιδια, μου ειναι συμπαθης. Μακαρι να γυρισει καποια στιγμη για να κρεμασει τα παπουτσια του σε εμας.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

sic-4 έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Εγώ είδα ότι στα περισσότερα ματς έκανε μπαμ η ποιότητα του.

Ειδικα στα ευρωπαϊκά.

Τώρα αν δεν έχεις ένα κανονικό εξτρεμ να καλύπτει πίσω και έχεις μπισε λογικό να μαμιεται ο Δίας.

Ο Αντελινο το σωστό είναι να είναι δεύτερος και να παίρνει κάποια ποιοτικά 20-30λεπτα.
Το "εκανε μπαμ η ποιοτητα του" δεν νομιζω οτι ειναι η εικονα που αφησε ο Αντελινο φετος. Ουτε καν κοντα.
Λες οτι το σωστο ειναι να ειναι δευτερος. Δευτερος δεν σημαινει μονο ποιοτικα 20λεπτα. Σημαινει οτι αν ο πρωτος παθει εναν σοβαρο τραυματισμο μπορει να χρειαστει να ειναι βασικος για μηνες. Αυτο το βρισκεις σωστο; Ουτε καν ρεαλιστικο, οχι σωστο.
Με την ίδια λογική θα πρέπει όλοι οι δεύτεροι να είναι σαν πρώτοι.

Εγώ θεωρώ ότι το χει. Μπορεί

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”