Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
charisiad

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Δημοσίευση από charisiad »

Κανα νεο για το ποια μπορει να ειναι τα αριστερα μπακ που μιλαει ο μποτο απο Ιταλια εχουμε?
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Μπορεί να είναι ο Reca από παλιά λίστα (ίδια θέση, ίδιο πρωτάθλημα).
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

john4serres έγραψε:
gika έγραψε:O Kούρτιτς είναι η βασική επιλογή του Λουτσέσκου στα χαφ, και έχει συμβόλαιο. Δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει.
Με κάθε επιφύλαξη , στο metropolis ειπώθηκε ότι ο Κούρτιτς φεύγει για Σαουδική Αραβία το καλοκαίρι. Αυτή είναι η πληροφορία που έχουν.
Μακαρι
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Θα τον πάρουν οι Άραβες τον Σλοβένο Τσιάτρα johny walker περιπατητή. Μακάρι. Θα πάρουμε ΚΑΝΟΝΙΚΟ χαφ τότε μάλλον. Λογικά θα μας δώσουν και κάτι λεφτά να σπάσουν την διετή ρήτρα και μπορεί να μας δώσουν κανέναν δανεικό ακόμα. Σου λέει αυτοί αναστήνουν και νεκρούς.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

εχετε ξεφυγει λιγο με την απαξιωση , ειδικα παικτη που στα 33 επαιξε 50 ματς και εβαλε ενα κουβα γκολ, κριμα πραγματικα..
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Τον Ραβα Σοαρες στο ρεπορτο του γαύρου τον εχει το ΣΔΝΑ, για εμας λεει υπήρχε ενδιαφερον περσι.
Ειχαμε τα κονε απο Βιερινια εκει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Πέμ 05 Μάιος 2022, 17:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

john4serres έγραψε:Μπορεί να είναι ο Reca από παλιά λίστα (ίδια θέση, ίδιο πρωτάθλημα).
νομιζω θα τον αγορασει η ομαδα οπου ειναι δανεικος..
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

Demir έγραψε:εχετε ξεφυγει λιγο με την απαξιωση , ειδικα παικτη που στα 33 επαιξε 50 ματς και εβαλε ενα κουβα γκολ, κριμα πραγματικα..
+1926

Λίγο ντροπή μερικοί για τον τρόπο που εκφράζεστε.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

renegade έγραψε:Όλοι ζητάνε μεταγραφές,λες και με 5 κατοστάρικα ταβάνι μισθολογικά θα έρθουν χαφ που θα παίρνουν την μπάλα από τον τερματοφύλακα μας και θα την βάζουν γκολ στην απέναντι εστία σαν άλλοι παίκτες προ2005
Το μισθολογικό ταβάνι το επικαλεισαι γνωρίζοντας κάποια πληροφορία;

Επίσης, ακόμα κι αν ισχύει αυτό το ταβάνι, τόσο δύσκολο είναι να αλλάξει το μίγμα χαρακτηριστικών στο ρόστερ ώστε πχ να μπορούμε να τρέξουμε λίγο παραπάνω;
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Rexaris έγραψε:
Demir έγραψε:εχετε ξεφυγει λιγο με την απαξιωση , ειδικα παικτη που στα 33 επαιξε 50 ματς και εβαλε ενα κουβα γκολ, κριμα πραγματικα..
+1926

Λίγο ντροπή μερικοί για τον τρόπο που εκφράζεστε.

invincible κάτσε έξω 3 μέρες που είπες τον Κουρτιτς περιπατητή . Ντροπή σου !

Έλα πείτε αλήθεια για αυτό δεν σχολιάζετε μερικοί τα ποστ άλλων με αυτόν τον τρόπο. Από μέσα σας αυτό θέλετε. :mrgreen:
Αν δεν θέλατε και ξέρατε λίγο μπάλιτσα θα κάνατε συζήτηση γιατί δεν είναι Σλοβένος Τσιαρτας αλλά αυτοί είστε....
george89

Δημοσίευση από george89 »

O κουρτιτς πρεπει να φυγει το καλοκαίρι και να εεθει ενα χαφ ποιο γρηγορο και νεο
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Να πω και κατι που ειναι καθαρα ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ αποψη, δεν εχει να κανει με κριτικη και δεν αφορα φυσικα την ομαδα και τον σχεδιασμο της.
Βαρεθηκα ρε φιλε να βλεπω τον Μπισεσβαρ,τον Βιερινια,τον Καντουρι,τον Βαρελα,τον Κρεσπο και εγω δεν ξερω ποιον αλλο 6 χρονια.Οκ το εκανε και η μπαρτσελονα με τον Τσαβι,τον Ινιεστα και τον Μεσι...Πρωτη φορα στα χρονια που παρακολουθω ΠΑΟΚ που επιασα τον εαυτο μου να βαριεται,να μην βρισκει κινητρο να δει την ομαδα.Με κερδισε και οχι μονο εμενα ,φανταζομαι και αλλους η ομαδα καποια στιγμη την ανοιξη με τα παιχνιδια της Ευρωπης και μου φουντωσε ξανα το ενδιαφερον και φτου ξανα μανα τωρα...Δηλαδη προτιμω να βλεπω τον Μιτριτσα να κουτουλαει, αλλα να βλεπω τουλαχιστον μια ατομικη ενεργεια απο το γυρω γυρω ολοι αλλων...Μια μεταγραφικη ανανεωση της ομαδας δεν εχει ως μονο σκοπο την ενισχυση της,αλλα και την αναζωογονηση του ενδιαφεροντος του ''πελατη''...
Επαναλαμβανω και τονιζω καθαρα προσωπικη οπτικη.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Demir έγραψε:
john4serres έγραψε:Μπορεί να είναι ο Reca από παλιά λίστα (ίδια θέση, ίδιο πρωτάθλημα).
νομιζω θα τον αγορασει η ομαδα οπου ειναι δανεικος..
Τον αγόρασε ήδη! Εμένα-αν ισχύει για Ιταλία και αριστερό μπακ- δεν θα μου κάνει εντύπωση αν τρέχει κάτι με αυτόν( με δανεισμό αρχικά με οψιον) ο οποίος εκ πρώτης όψεως μοιάζει με παίκτη που αρέσκεται να ασχολείται ο Boto https://www.transfermarkt.com/aleksa-te ... ler/404260
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

joshua έγραψε:Να πω και κατι που ειναι καθαρα ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ αποψη, δεν εχει να κανει με κριτικη και δεν αφορα φυσικα την ομαδα και τον σχεδιασμο της.
Βαρεθηκα ρε φιλε να βλεπω τον Μπισεσβαρ,τον Βιερινια,τον Καντουρι,τον Βαρελα,τον Κρεσπο και εγω δεν ξερω ποιον αλλο 6 χρονια.Οκ το εκανε και η μπαρτσελονα με τον Τσαβι,τον Ινιεστα και τον Μεσι...Πρωτη φορα στα χρονια που παρακολουθω ΠΑΟΚ που επιασα τον εαυτο μου να βαριεται,να μην βρισκει κινητρο να δει την ομαδα.Με κερδισε και οχι μονο εμενα ,φανταζομαι και αλλους η ομαδα καποια στιγμη την ανοιξη με τα παιχνιδια της Ευρωπης και μου φουντωσε ξανα το ενδιαφερον και φτου ξανα μανα τωρα...Δηλαδη προτιμω να βλεπω τον Μιτριτσα να κουτουλαει, αλλα να βλεπω τουλαχιστον μια ατομικη ενεργεια απο το γυρω γυρω ολοι αλλων...Μια μεταγραφικη ανανεωση της ομαδας δεν εχει ως μονο σκοπο την ενισχυση της,αλλα και την αναζωογονηση του ενδιαφεροντος του ''πελατη''...
++++++++ συμφωνω κατοτακατο
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

aivas19 έγραψε:
joshua έγραψε:Να πω και κατι που ειναι καθαρα ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ αποψη, δεν εχει να κανει με κριτικη και δεν αφορα φυσικα την ομαδα και τον σχεδιασμο της.
++++++++ συμφωνω κατοτακατο
ολοσωστος
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”