Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Με 50-60 ματς τη χρονια θες 5 χαφ πρωτης γραμμης.
Επιτακτική η μεταγραφη χαφαρου.
Πιστευω θα παμε για τουλαχιστον 2 μεταγραφες χαφ γιατι ο Αγκουστο μαλλον θα πωληθει, εκτος αν ανανεώσει.
Με τις εμφανισεις του 2ου γυρου αξιζει να μείνει.
Κούρτιτς ή Σβαμπ
Σοαρες
Μεταγραφη
Αγκουστο *
Τσιγγάρας
Επιτακτική η μεταγραφη χαφαρου.
Πιστευω θα παμε για τουλαχιστον 2 μεταγραφες χαφ γιατι ο Αγκουστο μαλλον θα πωληθει, εκτος αν ανανεώσει.
Με τις εμφανισεις του 2ου γυρου αξιζει να μείνει.
Κούρτιτς ή Σβαμπ
Σοαρες
Μεταγραφη
Αγκουστο *
Τσιγγάρας
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
O Kούρτιτς είναι η βασική επιλογή του Λουτσέσκου στα χαφ, και έχει συμβόλαιο. Δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει. Ο Σβαμπ μπορεί να μείνει για να κάνει τα ρεπό του, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει αυτοί οι δύο να παίζουν μαζί. Από εκεί και πέρα, Αουγκούστο, Σοάρες και Τσιγγάρας έχουν σωστά τρεξίματα και εντάσεις και μπορούν να παίξουν είτε μεταξύ τους, είτε με τις δυο παλιοσειρές.
5 χαφ για 2 θέσεις είναι μια χαρά - αλλά αυτό προυποθέτει ότι ούτε ο Σοάρες, ούτε ο Αουγκούστο θα θεωρούνται βασικές επιλογές στο "10", ή να το πω αλλιώς αυτό προυποθέτει ότι θα έρθει ένα βασικό 10άρι.
Εγώ στο "10" θα ήθελα μεταγραφή για βασικό, Κουαλιάτα ή Κωνσταντέλια για τρίτο και Σοάρες/Αουγκούστο/Μπίσεσβαρ να δίνουν λύσεις όποτε χρειάζεται.
Ομοίως αριστερά, θα ήθελα βασικό εξτρέμ μεταγραφή, Μπίσεσβαρ για δεύτερο και αν τυχόν μείνει, τον Μιτρίτσα για game changer α λα Ενρίκε.
Δεξιά -unpopular opinion- θα ήθελα εξτρέμ μεταγραφή για βασικό τύπου Γκάρι Ροντρίγκεζ στα νιάτα του, και τον Αντρίγια ή έναν σαν τον Λημνιό για δεύτερο.
Καντουρί, Μουργκ, Ζαμπά και ίσως Μιτρίτσα δεν πρέπει να βρίσκονται μαζί μας του χρόνου. Και θέλουμε τουλάχιστον 3 εντεκαδάτους παίκτες, έναν για κάθε θέση πίσω από τον φορ.
5 χαφ για 2 θέσεις είναι μια χαρά - αλλά αυτό προυποθέτει ότι ούτε ο Σοάρες, ούτε ο Αουγκούστο θα θεωρούνται βασικές επιλογές στο "10", ή να το πω αλλιώς αυτό προυποθέτει ότι θα έρθει ένα βασικό 10άρι.
Εγώ στο "10" θα ήθελα μεταγραφή για βασικό, Κουαλιάτα ή Κωνσταντέλια για τρίτο και Σοάρες/Αουγκούστο/Μπίσεσβαρ να δίνουν λύσεις όποτε χρειάζεται.
Ομοίως αριστερά, θα ήθελα βασικό εξτρέμ μεταγραφή, Μπίσεσβαρ για δεύτερο και αν τυχόν μείνει, τον Μιτρίτσα για game changer α λα Ενρίκε.
Δεξιά -unpopular opinion- θα ήθελα εξτρέμ μεταγραφή για βασικό τύπου Γκάρι Ροντρίγκεζ στα νιάτα του, και τον Αντρίγια ή έναν σαν τον Λημνιό για δεύτερο.
Καντουρί, Μουργκ, Ζαμπά και ίσως Μιτρίτσα δεν πρέπει να βρίσκονται μαζί μας του χρόνου. Και θέλουμε τουλάχιστον 3 εντεκαδάτους παίκτες, έναν για κάθε θέση πίσω από τον φορ.
Η ομάδα απέδειξε ότι έχει ανάγκη από σοβαρές μεταγραφές κυρίως και όχι τόσο βάθους, που μπορούν να το δώσουν οι παλαιοί που ακούγεται ότι θα ανανεώσουν. Χρειαζόμαστε άμεσα βασικούς:
1. Τερματοφύλακας αν δεν ανανεώσει ο Πάσχα
2. Αριστερό μπακ
3. Δεκάρι
4. Εξτρέμ
Αυτές είναι οι τρύπες του ρόστερ σήμερα. Αν δε γίνουν ούτε για τις τρύπες σοβαρές κινήσεις, τι να πώ...
Οι υπόλοιπες κινήσεις που συζητάμε είναι για επιπλέον αναβάθμιση, δηλαδή φορ, χαφ, Κ.Αμυντικός, επιπλέον εξτρέμ, αν έχουμε και διάφορες αποχωρήσεις.
1. Τερματοφύλακας αν δεν ανανεώσει ο Πάσχα
2. Αριστερό μπακ
3. Δεκάρι
4. Εξτρέμ
Αυτές είναι οι τρύπες του ρόστερ σήμερα. Αν δε γίνουν ούτε για τις τρύπες σοβαρές κινήσεις, τι να πώ...
Οι υπόλοιπες κινήσεις που συζητάμε είναι για επιπλέον αναβάθμιση, δηλαδή φορ, χαφ, Κ.Αμυντικός, επιπλέον εξτρέμ, αν έχουμε και διάφορες αποχωρήσεις.
- john4serres
Με κάθε επιφύλαξη , στο metropolis ειπώθηκε ότι ο Κούρτιτς φεύγει για Σαουδική Αραβία το καλοκαίρι. Αυτή είναι η πληροφορία που έχουν.gika έγραψε:O Kούρτιτς είναι η βασική επιλογή του Λουτσέσκου στα χαφ, και έχει συμβόλαιο. Δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει.
Το "εκανε μπαμ η ποιοτητα του" δεν νομιζω οτι ειναι η εικονα που αφησε ο Αντελινο φετος. Ουτε καν κοντα.sourmenetes έγραψε:Εγώ είδα ότι στα περισσότερα ματς έκανε μπαμ η ποιότητα του.
Ειδικα στα ευρωπαϊκά.
Τώρα αν δεν έχεις ένα κανονικό εξτρεμ να καλύπτει πίσω και έχεις μπισε λογικό να μαμιεται ο Δίας.
Ο Αντελινο το σωστό είναι να είναι δεύτερος και να παίρνει κάποια ποιοτικά 20-30λεπτα.
Λες οτι το σωστο ειναι να ειναι δευτερος. Δευτερος δεν σημαινει μονο ποιοτικα 20λεπτα. Σημαινει οτι αν ο πρωτος παθει εναν σοβαρο τραυματισμο μπορει να χρειαστει να ειναι βασικος για μηνες. Αυτο το βρισκεις σωστο; Ουτε καν ρεαλιστικο, οχι σωστο.
Τώρα συγκρίνουμε γήπεδο ποδοσφαίρου με εστιατόριο? Δεν καταλαβαίνω την ανάγκη για αναλογίες, η Νέα Τούμπα είναι αυτό που είναι.gika έγραψε:Κι η ΑΕΚ αυτό έκανε, πως την βλέπεις;Tolaros έγραψε:Εγώ να δω αν η πολιτική της ΠΑΕ είναι μπάτζετ βάζελου αλλά γιορτή 100 χρόνων σε καινούριο γήπεδο, πόσοι θα έχουν την ψυχραιμία και την υπομονή να το αντιμετωπίσουν
Τι να τα κάνεις τα καινούργια τσιμέντα αν η ομάδα δεν θα πηγαίνει καλά..
Εδώ στην τρίτη μέτρια χρονιά στη σειρά και η Τούμπα έφτασε να έχει 10.000 κόσμο σε ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός.
Θα συνέχιζες να τρως σε ένα εστιατόριο-στέκι που θα έριχνε την ποιότητα του φαγητού γιατί θα ήθελε να ανακαινίσει τον χώρο;
Επίσης δεν υπάρχει ούτε 1% πιθανότητα να έχουμε έτοιμο γήπεδο για τα 100 χρόνια, οπότε τζάμπα το συζητάμε. Τουλάχιστον ας έχουμε την Τούμπα για τα 100 χρόνια, μην τα γιορτάσουμε σε κανένα γήπεδο Μακεδονικού με Χ από τον Ιωνικό.
Οι οπαδοί της αεκ που δε δείχνουν υπομονή ναι , είναι απαράδεκτοι. Από Σεπτέμβριο γυρνάνε Φιλαδέλφεια μετά από 20 χρόνια.
Και φυσικά αν ο ΠΑΟΚτσής δε δείξει και αυτός κατανόηση θα είναι και αυτός απαράδεκτος. ΑΝ φυσικά, κουβέντα κάνουμε
Το δευτερο ακραιο μπακ δεν κανει 20λεπτα,κανει τουλαχιστον 20 90λεπτα και τα μονα καλα του Βιερινια φετος ηταν 3-4 σημαντικα παιχνιδια στα οποια κατεθεσε απλα ψυχη,στα υπολοιπα αν κανεις μια βολτα στο τοπικ ηταν δραμα...sourmenetes έγραψε:Εγώ είδα ότι στα περισσότερα ματς έκανε μπαμ η ποιότητα του.sic-4 έγραψε:Δεν μπορω να το καταλαβω καθολου αυτο με τον Βιερινια που ολοι θεωρουν λογικο να μεινει...
Καλος χρυσος ο αρχηγος, πουλεν, σημαια και οτι αλλο θελετε, με αδιαμφισβητητα μεγαλη προσφορα στην ομαδα αλλα ολα αυτα δεν σημαινουν οτι πρεπει να παιζει μεχρι τα 40. Θυμοσαστε ποσα ηταν τα ματς φετος οπου ΟΛΟΙ λεγαμε "ο αρχηγος δεν μπορει αλλο" και "μαυρη τρυπα απο τα αριστερα". Και τωρα ξαφνικα παλι ΟΛΟΙ θεωρουν φυσιολογικο να παραμεινει με +1 χρονο στην πλατη του που σημαινει μεγαλυτερη μαυρη τρυπα απο τα αριστερα. Αν ειναι για τα αποδυτηρια ας γινει γενικος αρχηγος αντι του Καρυπιδη ξερω γω και οχι να πιανει θεση στο ροστερ. Μου φαινεται αδιανοητο να λογιζεται ως δευτερη λυση στο αριστερο μπακ και σε ενδεχομενο τραυματισμο του πρωτου να χρειαστει να παμε σε σειρα αγωνων σε πρωταθλημα και Ευρωπη με βασικο τον 37χρονο Βιερινια.
Ειδικα στα ευρωπαϊκά.
Τώρα αν δεν έχεις ένα κανονικό εξτρεμ να καλύπτει πίσω και έχεις μπισε λογικό να μαμιεται ο Δίας.
Ο Αντελινο το σωστό είναι να είναι δεύτερος και να παίρνει κάποια ποιοτικά 20-30λεπτα.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι 30.06.2023. Αν φύγει θα εισπράξουμε λεφτά.john4serres έγραψε:Με κάθε επιφύλαξη , στο metropolis ειπώθηκε ότι ο Κούρτιτς φεύγει για Σαουδική Αραβία το καλοκαίρι. Αυτή είναι η πληροφορία που έχουν.gika έγραψε:O Kούρτιτς είναι η βασική επιλογή του Λουτσέσκου στα χαφ, και έχει συμβόλαιο. Δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει.
Σιγά την βαρυσημαντη δήλωση.sourmenetes έγραψε:Την δήλωση ότι χθες μας έλειπε η ποιότητα δεν την άκουσε κάνεις;;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να μας πει γιατί έλειπε η ποιότητα.
Γιατί δεν κάνουν αυτοί που έπαιξαν (πχ μουργκ, μιτριτσα, σιντκλει) ή γιατί έλειπε η ποιότητα του μπισε του Βιερίνια και του Ομάρ?
Σύμφωνα με το transfermarkt η ομάδα πήρε από πωλήσεις 23 εκ. Αν προσθέσεις το τηλεοπτικό, την Ευρώπη και τα λοιπά έσοδα τότε έπιασε τουλάχιστον 45 χαρτιά.
Καταλαβαίνω ότι δεν πουλάς κάθε χρόνο 23 εκ παίκτες αλλά ρε φίλε δεν μπορεί κάτι θα έχει περισσέψει...
- rade paprica
Σε χρονιά πολλών αλλαγών, είναι πολύ θετικό ότι κινούμαστε γρήγορα.
Ήδη φαίνεται να έχουμε κλείσει 2 (+2 από Γενάρη=4) νεόυς παίκτες.
Προφανώς κάποιοι παλιοί θα ανανεώσουν, αφού είναι και δύσκολο και ριψοκίνδυνο να πάρεις 7-8 νέους ενδεκαδάτους.
Το ποιοί θα είναι αυτοί έχει να κάνει με δύο παράγοντες: τι αξιόλογο θεωρείς ότι μπορείς να φέρεις και τι ζητάνε οι ίδιοι για να μείνουνε (αν μιλάμε για ανανεώσεις)
Πέραν τούτων, από καιρό σκέφτομαι τη φάση με τον Κούρτιτς.
Δεν ξέρω πόσο πιθανό είναι να ξανακάνει τέτοια χρονιά από άποψη σκοραρίσματος.
Αυτή η μεταβλητη είναι σημαντική, τόσο για την αξιολόγηση του ίδιου (πως θα τον κρίναμε φέτος αν είχε την ίδια ακριβώς απόδοση, με μόνη διαφορά ότι θα είχε σκοράρει το πολύ 3-4 γκολ, όπως και είναι φυσικό για χαφ),
αλλά και για την αξιολόγηση της συνολικής λειτουργίας και αποδοτικότητας της ομάδας (που θα βρισκόμασταν αν είχε σκοράρει μόνο τα μισά από όσα έβαλε).
Τέλος θεωρώ και εγώ παρακινδυνευμένο ν αυπολογίζουμε τον αρχηγό ως 2ου αρ. μπακ, γιατί αν στοχεύουμε σε σεζόν 60 παιχνιδιών, με πορεία στην Ευρώπη και ανταγωνιστική παρουσία σε πρωτάθλημα - κύπελλο, δε νομίζω ότι οι 2οι (σε όλες τις θέσεις) θα είναι για μερικά ποιοτικά εικοσάλεπτα, αλλά θα πρέπει να σηκώσουν σημαντικό αγωνιστικό βάρος, χωρίς καν να υπολογίζουμε περιπτώσεις μακριοχρόνιου τραυματισμού του εκάστοτε 1ου.
Ήδη φαίνεται να έχουμε κλείσει 2 (+2 από Γενάρη=4) νεόυς παίκτες.
Προφανώς κάποιοι παλιοί θα ανανεώσουν, αφού είναι και δύσκολο και ριψοκίνδυνο να πάρεις 7-8 νέους ενδεκαδάτους.
Το ποιοί θα είναι αυτοί έχει να κάνει με δύο παράγοντες: τι αξιόλογο θεωρείς ότι μπορείς να φέρεις και τι ζητάνε οι ίδιοι για να μείνουνε (αν μιλάμε για ανανεώσεις)
Πέραν τούτων, από καιρό σκέφτομαι τη φάση με τον Κούρτιτς.
Δεν ξέρω πόσο πιθανό είναι να ξανακάνει τέτοια χρονιά από άποψη σκοραρίσματος.
Αυτή η μεταβλητη είναι σημαντική, τόσο για την αξιολόγηση του ίδιου (πως θα τον κρίναμε φέτος αν είχε την ίδια ακριβώς απόδοση, με μόνη διαφορά ότι θα είχε σκοράρει το πολύ 3-4 γκολ, όπως και είναι φυσικό για χαφ),
αλλά και για την αξιολόγηση της συνολικής λειτουργίας και αποδοτικότητας της ομάδας (που θα βρισκόμασταν αν είχε σκοράρει μόνο τα μισά από όσα έβαλε).
Τέλος θεωρώ και εγώ παρακινδυνευμένο ν αυπολογίζουμε τον αρχηγό ως 2ου αρ. μπακ, γιατί αν στοχεύουμε σε σεζόν 60 παιχνιδιών, με πορεία στην Ευρώπη και ανταγωνιστική παρουσία σε πρωτάθλημα - κύπελλο, δε νομίζω ότι οι 2οι (σε όλες τις θέσεις) θα είναι για μερικά ποιοτικά εικοσάλεπτα, αλλά θα πρέπει να σηκώσουν σημαντικό αγωνιστικό βάρος, χωρίς καν να υπολογίζουμε περιπτώσεις μακριοχρόνιου τραυματισμού του εκάστοτε 1ου.
Από sdna "Την περίπτωση του αριστερού μπακ της Γκιμαράες, Ράφα Σοάρες που στο παρελθόν έχει γραφτεί τόσο για την χάρτινη οσο και για τον ΠΑΟΚ, εξετάζει σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ο'Jogo» ο γαύρος."
Μακάρι να παίρναμε αυτόν αντί του Σίντκλευ
Όλοι ζητάνε μεταγραφές,λες και με 5 κατοστάρικα ταβάνι μισθολογικά θα έρθουν χαφ που θα παίρνουν την μπάλα από τον τερματοφύλακα μας και θα την βάζουν γκολ στην απέναντι εστία σαν άλλοι παίκτες προ2005
Θα το δούμε, αν και χωρίς να έχω πληροφορίες, πιστεύω πως κάνουν λάθος.john4serres έγραψε:Με κάθε επιφύλαξη , στο metropolis ειπώθηκε ότι ο Κούρτιτς φεύγει για Σαουδική Αραβία το καλοκαίρι. Αυτή είναι η πληροφορία που έχουν.gika έγραψε:O Kούρτιτς είναι η βασική επιλογή του Λουτσέσκου στα χαφ, και έχει συμβόλαιο. Δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει.
Συλλογη θα τους κανουμε τους Σοαρες;Logistis έγραψε:Από sdna "Την περίπτωση του αριστερού μπακ της Γκιμαράες, Ράφα Σοάρες που στο παρελθόν έχει γραφτεί τόσο για την χάρτινη οσο και για τον ΠΑΟΚ, εξετάζει σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ο'Jogo» ο γαύρος."
Αντε να τους ξεχωριζεις μετα, θα τους λεμε με το μικρο. Ο Ραφα, ο Φελιπε..
Εγω προσωπικα θα γουσταρα να παρουμε τον Ουρουγουανο Σοαρες τον Λουις, τον δαγκωνιαρη.
Στα 35 και ακόμα δαγκωνει ασχημα τις αντιπαλες αμυνες.
- invincible
Για αριστερό μπακ επειδή θες βασικό παίχτη ηγέτη έτοιμο κανονικότατο δεν αποκλείω να πάρεις κανέναν δανεικό εκεί και όχι κάποιον που θέλει χρόνο. Είναι η μοναδική θέση που δεν μας παίρνει να πάρουμε μέτριο ή μη κανονικό.Мир έγραψε:Συλλογη θα τους κανουμε τους Σοαρες;Logistis έγραψε:Από sdna "Την περίπτωση του αριστερού μπακ της Γκιμαράες, Ράφα Σοάρες που στο παρελθόν έχει γραφτεί τόσο για την χάρτινη οσο και για τον ΠΑΟΚ, εξετάζει σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ο'Jogo» ο γαύρος."
Αντε να τους ξεχωριζεις μετα, θα τους λεμε με το μικρο. Ο Ραφα, ο Φελιπε..
Εγω προσωπικα θα γουσταρα να παρουμε τον Ουρουγουανο Σοαρες τον Λουις, τον δαγκωνιαρη.
Στα 35 και ακόμα δαγκωνει ασχημα τις αντιπαλες αμυνες.
Εκεί θες έναν Μπαμπα Ραχμαν εγγύηση.
Στις άλλες θέσεις μπορείς να πάρεις ότι θες εκεί δεν υπάρχει παίκτης. Υπάρχει ο Βιερίνια, ο Νορβηγός που μπορεί να παίξει και ένας κανονικός παίχτης.