Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Invasion Μιχαιλιδης αυτοι πρεπει να ειναι οι βασικοι με αξια 5 κ 4 εκ. Μιχαη πρεπει να δουλεψει να γινει 3ος βασικος. Ο Νορβηγος 4ος κ 5ος ο Κρεσπουρας.
-
Αυτό ακριβώς. Αν δεν γίνει οδηγός η φετεινή χρονιά πάλι τα ίδια θα έχουμε. Ίσως λίγο καλύτερα αν γίνουν σωστές κινήσεις. Και πάλι όμως όταν ξέρεις ότι σε μια μεγάλη χρονιά με 3 διοργανώσεις θέλεις λύσεις δεν ξεκινάς με μειον παίκτες που τραυματίζονται συνέχεια και μένεις στο τέλος με πτώματα απ'την κούραση και ένα κάρο τραυματίες. Και τον Μιτρίτσα που κουράστηκε με 2 ματς την εβδομάδα.Athens έγραψε:συνεχεια παραπονιεται για τα πολλα παιχνιδια μα και του χρονου ευχης εργο δεν θα ειναι να παμε μακρια στην ευρωπη, μακρια στο κυπελλο και το πρωταθλημα? ποσα παιχνιδια θα παιξει του χρονου η ομαδα?
μπορει να στηριζεται στον μονιμος τραυματια Καντουρη, στον ευπαθη σε τραυματισμους Ολιβειρα και στους Κρεσπο, Βιερινια που προσφεραν τα μεγιστα αλλα βγαζουν συνεχεια μυικους τραυματισμους λογο ηλικιας?
αν μπορουσε να ανανεωσει και τον Βαρελά θα το εκανε ο μιστερ Λουτσεσκου...
πολλα κολληματα βρε παιδι μου, αν τον ξεγελασει και τον Μποτο και του πει οτι με τα γεροντια θα παρει πρωταθλημα ο ΠΑΟΚ, τι να πω?
Ας τραβήξουν το τσιρότο που λένε και τέλος. Άμα δεν μπορεί ο προπονητής ας το κάνει ο Μπότο με εντολή Ιβαν.
η αληθεια η πικρη ειναι οτι αν δεν παρουμε 2-3 παικτες επιπεδου τσουμπερ, καμπελα και γιαννουλη δεν παμε για πολλα παραπανω...
- sourmenetes
- Moderator
Δε νομίζω ότι διαφωνεί καποιοςAmsterdamer_87 έγραψε:Θεωρω "βαριδια" τους Μιτριτσα-Καντουρι-Σιντκλει-Μουργκ-Βαρελα και Τειλορ..
Ο Πασχα πρεπει να μεινει αλλα μονο για δευτερος και μονο για μπακ απ σιγουριας..
Η περιπτωση Μπισε ειναι περιπλοκη..Ας μεινει για μπακ απ κι αυτος..
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Την δήλωση ότι χθες μας έλειπε η ποιότητα δεν την άκουσε κάνεις;;
Το ότι είναι πολλά τα ματς τα ακούσατε το οποίο είναι αλήθεια.
Αν λέει ξεγελασει ο λουτσεσκου τον μποτο;;
Δηλαδη πόσο κόμπλεξ;;
Έχει ο ΠΑΟΚ τη δεδομένη στιγμή 2 άνθρωπους που φαίνεται να συνεργάζονται καλά,
έχει από τραβηχτεί ο Ιβάν και ο Γιώργος που ανακατευοντουσαν στη δουλειά των αλλων(που τους κράζαμε),
έχουμε πολύ καλές συνθήκες να δημιουργησουμε
Φέρνουμε νέους παίκτες που όλοι λέγαμε ότι θέλουμε νέο αιμα
Και πάλι μας ξεγελάει ο λουτσεσκου
Πάλι ο μποτο δεν βλέπει καλα
Που πάμε με τα παππουδια
Τι είναι αυτός ο Σοαρες....
Μπαστα ρε μάγκες!
Μπαστα!
Τα κουκιά φαίνονται μετρημένα και όσοι ζητάτε να φύγει και ο Αντελινο και ο μπισε και ο κρεσπο
ΠΟΣΟΥΣ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥΣ ΘΑ ΘΈΛΟΥΜΕ;;
ΓΙΑΤΊ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΆΝΩ ΑΠΌ 7 8 ΠΟΙΟΤΙΚΟΥΣ!
Αν πας σε αγορές πόσα μυρια θες;;
Θες ένα 20εκ στο χαλαρό...
Βλέπετε να πέφτει αυτό το χρήμα;;
Το ότι είναι πολλά τα ματς τα ακούσατε το οποίο είναι αλήθεια.
Αν λέει ξεγελασει ο λουτσεσκου τον μποτο;;
Δηλαδη πόσο κόμπλεξ;;
Έχει ο ΠΑΟΚ τη δεδομένη στιγμή 2 άνθρωπους που φαίνεται να συνεργάζονται καλά,
έχει από τραβηχτεί ο Ιβάν και ο Γιώργος που ανακατευοντουσαν στη δουλειά των αλλων(που τους κράζαμε),
έχουμε πολύ καλές συνθήκες να δημιουργησουμε
Φέρνουμε νέους παίκτες που όλοι λέγαμε ότι θέλουμε νέο αιμα
Και πάλι μας ξεγελάει ο λουτσεσκου
Πάλι ο μποτο δεν βλέπει καλα
Που πάμε με τα παππουδια
Τι είναι αυτός ο Σοαρες....
Μπαστα ρε μάγκες!
Μπαστα!
Τα κουκιά φαίνονται μετρημένα και όσοι ζητάτε να φύγει και ο Αντελινο και ο μπισε και ο κρεσπο
ΠΟΣΟΥΣ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥΣ ΘΑ ΘΈΛΟΥΜΕ;;
ΓΙΑΤΊ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΆΝΩ ΑΠΌ 7 8 ΠΟΙΟΤΙΚΟΥΣ!
Αν πας σε αγορές πόσα μυρια θες;;
Θες ένα 20εκ στο χαλαρό...
Βλέπετε να πέφτει αυτό το χρήμα;;
Εγώ να δω αν η πολιτική της ΠΑΕ είναι μπάτζετ βάζελου αλλά γιορτή 100 χρόνων σε καινούριο γήπεδο, πόσοι θα έχουν την ψυχραιμία και την υπομονή να το αντιμετωπίσουν
-
Βιειρινια, Μπισε κ Κρεσπο έπαιξαν υπερβολικά παιχνίδια φέτος για την ηλικία κ τις αντοχές τους επειδή οι παίκτες που κανονικά θα έπρεπε να πάρουν το μεγαλύτερο μέρος των παιχνιδιών δεν είχαν την απαραίτητη ποιότητα κ δεν κέρδισαν την εμπιστοσύνη του προπονητή αλλά εδώ που τα λέμε κ κανενός. Δηλαδή Σιντκλει, Μιτριτσα. Επίσης Μουργκ το ίδιο, κάηκε ο ο καημένος ο Ζιφκοβιτς.
Δεν μπορω να το καταλαβω καθολου αυτο με τον Βιερινια που ολοι θεωρουν λογικο να μεινει...
Καλος χρυσος ο αρχηγος, πουλεν, σημαια και οτι αλλο θελετε, με αδιαμφισβητητα μεγαλη προσφορα στην ομαδα αλλα ολα αυτα δεν σημαινουν οτι πρεπει να παιζει μεχρι τα 40. Θυμοσαστε ποσα ηταν τα ματς φετος οπου ΟΛΟΙ λεγαμε "ο αρχηγος δεν μπορει αλλο" και "μαυρη τρυπα απο τα αριστερα". Και τωρα ξαφνικα παλι ΟΛΟΙ θεωρουν φυσιολογικο να παραμεινει με +1 χρονο στην πλατη του που σημαινει μεγαλυτερη μαυρη τρυπα απο τα αριστερα. Αν ειναι για τα αποδυτηρια ας γινει γενικος αρχηγος αντι του Καρυπιδη ξερω γω και οχι να πιανει θεση στο ροστερ. Μου φαινεται αδιανοητο να λογιζεται ως δευτερη λυση στο αριστερο μπακ και σε ενδεχομενο τραυματισμο του πρωτου να χρειαστει να παμε σε σειρα αγωνων σε πρωταθλημα και Ευρωπη με βασικο τον 37χρονο Βιερινια.
Καλος χρυσος ο αρχηγος, πουλεν, σημαια και οτι αλλο θελετε, με αδιαμφισβητητα μεγαλη προσφορα στην ομαδα αλλα ολα αυτα δεν σημαινουν οτι πρεπει να παιζει μεχρι τα 40. Θυμοσαστε ποσα ηταν τα ματς φετος οπου ΟΛΟΙ λεγαμε "ο αρχηγος δεν μπορει αλλο" και "μαυρη τρυπα απο τα αριστερα". Και τωρα ξαφνικα παλι ΟΛΟΙ θεωρουν φυσιολογικο να παραμεινει με +1 χρονο στην πλατη του που σημαινει μεγαλυτερη μαυρη τρυπα απο τα αριστερα. Αν ειναι για τα αποδυτηρια ας γινει γενικος αρχηγος αντι του Καρυπιδη ξερω γω και οχι να πιανει θεση στο ροστερ. Μου φαινεται αδιανοητο να λογιζεται ως δευτερη λυση στο αριστερο μπακ και σε ενδεχομενο τραυματισμο του πρωτου να χρειαστει να παμε σε σειρα αγωνων σε πρωταθλημα και Ευρωπη με βασικο τον 37χρονο Βιερινια.
Εγώ να ακούσω το επιχείρημα περί Λουτσεσκου που ξεγελάει
Το γιατί θα το αναλύσει κανείς;
Παίρνει ποσοστά από τους μισθούς των παλιοσειρων;
Έχουν δεθεί με δεσμούς αίματος;
Είναι ο μοναδικος προπονητής στον κόσμο που δεν θέλει να του φέρνουν καλύτερους παίκτες από αυτούς που έχει;
Του αρέσει να βλέπει την πλάτη του Μαρτινς;
Η απλά δεχόμαστε ότι είναι ανεπαρκης και πρέπει να πάμε παρακάτω;
Γιατί πριν 5 μέρες εκθειαζαμε και λέγαμε ότι πήρε το 110% από αυτό το κακό ρόστερ
Το γιατί θα το αναλύσει κανείς;
Παίρνει ποσοστά από τους μισθούς των παλιοσειρων;
Έχουν δεθεί με δεσμούς αίματος;
Είναι ο μοναδικος προπονητής στον κόσμο που δεν θέλει να του φέρνουν καλύτερους παίκτες από αυτούς που έχει;
Του αρέσει να βλέπει την πλάτη του Μαρτινς;
Η απλά δεχόμαστε ότι είναι ανεπαρκης και πρέπει να πάμε παρακάτω;
Γιατί πριν 5 μέρες εκθειαζαμε και λέγαμε ότι πήρε το 110% από αυτό το κακό ρόστερ
Συμφωνω 100%. Για αυτο και πιστευω οτι ισως γινει ακομα μια κινηση εκει εκτος του βασικου αριστερου μπακ. Ισως επιστροφη Μπαλογιαννη που επαιξε την θεση φετος στον ΟΦΗ και ειναι και γηγενης.sic-4 έγραψε:Δεν μπορω να το καταλαβω καθολου αυτο με τον Βιερινια που ολοι θεωρουν λογικο να μεινει...
Εκτος και αν λογιζουν τον Σαστρε σαν πασπαρτου ακραιο μπακ που θα μπορει να παρει ματς απο αριστερα με αναποδο ποδι.
Να δω τέτοια δηλωση η οποιαδηποτε επισημη δηλωση και ας παρουν και τον Κάργα.Tolaros έγραψε:Εγώ να δω αν η πολιτική της ΠΑΕ είναι μπάτζετ βάζελου αλλά γιορτή 100 χρόνων σε καινούριο γήπεδο, πόσοι θα έχουν την ψυχραιμία και την υπομονή να το αντιμετωπίσουν
- ΑποστόληςΑ
Μετά από μια αποτυχία μας πιάνει η γκρίνια και βγάζουμε όλο το ρόστερ μας άχρηστο και παλτά. Δεν είναι ακριβώς έτσι.
Για τον χθεσινό αγώνα με γαύρο:
1. Ο Τσιγγάρας προερχόταν από τραυματισμό και είχε χάσει προπονήσεις, γι αυτό και η αρχική σκέψη ήταν να παίξει μόνο ένα ημίχρονο.
2. Ο Soares είναι ένας νέος παίκτης στην ομάδα, που τώρα αρχίζει και παίρνει συμμετοχές και βρίσκει τα πατήματά του και οπωσδήποτε χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να δείξει την αξία του.
3. Ο Curtic είναι 33 ετών και 4 μηνών και έχει ήδη παίξει σε 46 αγώνες και περίπου 3.500 λεπτά.
Αυτό είναι ένα κέντρο που ναι μεν άντεξε στο πρώτο ημίχρονο χθες, κατέρρευσε όμως, κυρίως ανασταλτικά, στο δεύτερο.
Μην τους βγάζουμε όλους παλτά.
Απλά χθες δεν είχαμε:
1. Tον παίκτη - βαρόμετρο του δευτέρου, καλού γύρου της ομάδας (Augusto),
2. Tους δύο γηραιούς μεν, αλλά παίκτες που μπορούν να μοιράσουν πιο σωστά την επιθετική ανάπτυξη της ομάδας (El Kaddouri και Biseswar)
3. Τον αρχηγό που επίσης μπορεί να παγώσει (και να ανα-οργανώσει) το παιχνίδι όταν πρέπει.
Είχαμε επίσης τον άρρωστο (ίωση) Andrija που επίσης έχει χάσει προπονήσεις και είναι και ιδιαίτερα επιβεβαρυμένος φέτος.
Είχαμε τον απαράδεκτο Mitrita, που ήταν σαν να παίζαμε με παίκτη λιγότερο.
Είχαμε τον Murg που ναι μεν κάτι πρόσφερε επιθετικά, αλλά ανασταλτικά ήταν άφαντος και ο Λύρα εκτέθηκε πολλές φορές από τις ελεύθερες διεισδύσεις του Ρέαμτσουκ.
Τι θέλω να πω;
Η ομάδα είναι κουρασμένη, και δείχνει σε κάποιους αγώνες (όπως χθες) χειρότερο πρόσωπο από αυτό που πραγματικά είναι. Να μην το κάνουμε κανόνα.
Οπωσδήποτε, κατά την άποψή μου πάντα, πρέπει να απαλλαγούμε από παίκτες τύπου Sidcley, Mitrita, Jaba, Murg και επιπρόσθετα Biseswar (poulain) και Kaddouri, ενώ δεν είμαι σίγουρος για Schwab.
O Curtic του χρόνου δεν πρέπει να πάρει πάνω από 30 αγώνες και όχι δύο φορές την εβδομάδα.
Χρειαζόμαστε λοιπόν, ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ αριστερό μπακ, χαφ, και δύο εξτρέμ που να σταθούν σε βασική 11άδα.
Αν τα είχαμε αυτά από φέτος ( + Oliveira) θα χτυπάγαμε, μάλλον εύκολα, πρωτάθλημα.
Για του χρόνου, αν δεν πάρουμε πρωτάθλημα και δεν έχουμε καλύτερη Ευρωπαϊκή πορεία (τουλάχιστον ίση στην χειρότερη περίπτωση) από την φετινή θα θεωρηθεί αποτυχία.
Για τον χθεσινό αγώνα με γαύρο:
1. Ο Τσιγγάρας προερχόταν από τραυματισμό και είχε χάσει προπονήσεις, γι αυτό και η αρχική σκέψη ήταν να παίξει μόνο ένα ημίχρονο.
2. Ο Soares είναι ένας νέος παίκτης στην ομάδα, που τώρα αρχίζει και παίρνει συμμετοχές και βρίσκει τα πατήματά του και οπωσδήποτε χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να δείξει την αξία του.
3. Ο Curtic είναι 33 ετών και 4 μηνών και έχει ήδη παίξει σε 46 αγώνες και περίπου 3.500 λεπτά.
Αυτό είναι ένα κέντρο που ναι μεν άντεξε στο πρώτο ημίχρονο χθες, κατέρρευσε όμως, κυρίως ανασταλτικά, στο δεύτερο.
Μην τους βγάζουμε όλους παλτά.
Απλά χθες δεν είχαμε:
1. Tον παίκτη - βαρόμετρο του δευτέρου, καλού γύρου της ομάδας (Augusto),
2. Tους δύο γηραιούς μεν, αλλά παίκτες που μπορούν να μοιράσουν πιο σωστά την επιθετική ανάπτυξη της ομάδας (El Kaddouri και Biseswar)
3. Τον αρχηγό που επίσης μπορεί να παγώσει (και να ανα-οργανώσει) το παιχνίδι όταν πρέπει.
Είχαμε επίσης τον άρρωστο (ίωση) Andrija που επίσης έχει χάσει προπονήσεις και είναι και ιδιαίτερα επιβεβαρυμένος φέτος.
Είχαμε τον απαράδεκτο Mitrita, που ήταν σαν να παίζαμε με παίκτη λιγότερο.
Είχαμε τον Murg που ναι μεν κάτι πρόσφερε επιθετικά, αλλά ανασταλτικά ήταν άφαντος και ο Λύρα εκτέθηκε πολλές φορές από τις ελεύθερες διεισδύσεις του Ρέαμτσουκ.
Τι θέλω να πω;
Η ομάδα είναι κουρασμένη, και δείχνει σε κάποιους αγώνες (όπως χθες) χειρότερο πρόσωπο από αυτό που πραγματικά είναι. Να μην το κάνουμε κανόνα.
Οπωσδήποτε, κατά την άποψή μου πάντα, πρέπει να απαλλαγούμε από παίκτες τύπου Sidcley, Mitrita, Jaba, Murg και επιπρόσθετα Biseswar (poulain) και Kaddouri, ενώ δεν είμαι σίγουρος για Schwab.
O Curtic του χρόνου δεν πρέπει να πάρει πάνω από 30 αγώνες και όχι δύο φορές την εβδομάδα.
Χρειαζόμαστε λοιπόν, ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ αριστερό μπακ, χαφ, και δύο εξτρέμ που να σταθούν σε βασική 11άδα.
Αν τα είχαμε αυτά από φέτος ( + Oliveira) θα χτυπάγαμε, μάλλον εύκολα, πρωτάθλημα.
Για του χρόνου, αν δεν πάρουμε πρωτάθλημα και δεν έχουμε καλύτερη Ευρωπαϊκή πορεία (τουλάχιστον ίση στην χειρότερη περίπτωση) από την φετινή θα θεωρηθεί αποτυχία.
Κι η ΑΕΚ αυτό έκανε, πως την βλέπεις;Tolaros έγραψε:Εγώ να δω αν η πολιτική της ΠΑΕ είναι μπάτζετ βάζελου αλλά γιορτή 100 χρόνων σε καινούριο γήπεδο, πόσοι θα έχουν την ψυχραιμία και την υπομονή να το αντιμετωπίσουν
Τι να τα κάνεις τα καινούργια τσιμέντα αν η ομάδα δεν θα πηγαίνει καλά..
Εδώ στην τρίτη μέτρια χρονιά στη σειρά και η Τούμπα έφτασε να έχει 10.000 κόσμο σε ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός.
Θα συνέχιζες να τρως σε ένα εστιατόριο-στέκι που θα έριχνε την ποιότητα του φαγητού γιατί θα ήθελε να ανακαινίσει τον χώρο;
Επίσης δεν υπάρχει ούτε 1% πιθανότητα να έχουμε έτοιμο γήπεδο για τα 100 χρόνια, οπότε τζάμπα το συζητάμε. Τουλάχιστον ας έχουμε την Τούμπα για τα 100 χρόνια, μην τα γιορτάσουμε σε κανένα γήπεδο Μακεδονικού με Χ από τον Ιωνικό.
Μεταξυ παραμονης Κουρτιτς ή Σβαμπ νομιζω πως θα προτιμουσα τον δευτερο. Ο Κουρτιτς περα απο τα γκολ, που δεν νομιζω οτι θα τα επαναλαβει, δεν εδειξε κατι αλλο αξιολογο.
- sourmenetes
- Moderator
Εγώ είδα ότι στα περισσότερα ματς έκανε μπαμ η ποιότητα του.sic-4 έγραψε:Δεν μπορω να το καταλαβω καθολου αυτο με τον Βιερινια που ολοι θεωρουν λογικο να μεινει...
Ειδικα στα ευρωπαϊκά.
Τώρα αν δεν έχεις ένα κανονικό εξτρεμ να καλύπτει πίσω και έχεις μπισε λογικό να μαμιεται ο Δίας.
Ο Αντελινο το σωστό είναι να είναι δεύτερος και να παίρνει κάποια ποιοτικά 20-30λεπτα.