10. Thomas Murg

Άβαταρ μέλους
-keeper-

10. Thomas Murg

Δημοσίευση από -keeper- »

renegade έγραψε:
-keeper- έγραψε:Τοσο καλύτερος ήταν από κοντά δηλαδή ;

Κρίμα που δεν πήγαν πολλοί να απολαύσουν το υπερθέαμα
Υπερβολικός.
Μακάρι και στους παίκτες που αγωνίζονται μέσα να έδειχνε στην ίδια επιείκεια όπως δείχνεις με τον πασχαλάκη
Αδερφέ έχω εκφράσει πολλές φορές τη γνώμη μου για τον Πασχαλακη και με αιτιολόγηση καθότι τυγχάνει να γνωρίζω λίγο παραπάνω τη θέση και ξέρω ότι είναι η πιο …. θέση στην ενδεκάδα . Σήμερα ήταν κακός ο Πασχαλακης ή ήταν η αιτία που χάσαμε ;

Αλλά πες μου που είμαι υπερβολικός για τον μουργκ ;
Ήταν καλός ; Επειδή έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα ; Επειδή προσπάθησε ; Είναι αρκετό αυτό; Είδες κάτι καλό στη θέση εξτρέμ που έπαιζε ;
Εγώ τη μόνη ποιοτική επιθετική ενέργεια την είδα απο τον Σοαρες .. δεν την είδα ούτε απο τον μουργκ ούτε απο τον μιτριτσα ούτε απο στον ζιβκο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος -keeper- την Τετ 04 Μάιος 2022, 22:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τρόμος
Επικοινωνία:

Re: 10. Thomas Murg

Δημοσίευση από Τρόμος »

makispaspartou έγραψε:Πραγματικά θέλω ένας να μου πει εάν έχει καταλάβει τι είναι το παιδί (μέσος, εξτρέμ, δεκάρι?) και τι προσόν έχει (ταχύτητα, ντρίμπλα, ένταση, ασίστ?, σέντρα??)...
Και να σκεφτείς ότι ήρθε σαν αντικαταστάτης του Πέλκα.
Το πρόβλημα είναι πως ο παίκτης μπορεί μόνο να παίξει στη θέση του Αντρίγια: δεξί εξτρέμ/χαφ με ανάποδο πόδι. Και είναι πρόβλημα γιατί δεν χωράνε ταυτόχρονα στην εντεκάδα.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

-keeper- έγραψε:
renegade έγραψε:
-keeper- έγραψε:Τοσο καλύτερος ήταν από κοντά δηλαδή ;

Κρίμα που δεν πήγαν πολλοί να απολαύσουν το υπερθέαμα
Υπερβολικός.
Μακάρι και στους παίκτες που αγωνίζονται μέσα να έδειχνε στην ίδια επιείκεια όπως δείχνεις με τον πασχαλάκη
Αδερφέ έχω εκφράσει πολλές φορές τη γνώμη μου για τον Πασχαλακη και με αιτιολόγηση καθότι τυγχάνει να γνωρίζω λίγο παραπάνω τη θέση και ξέρω ότι είναι η πιο …. θέση στην ενδεκάδα . Σήμερα ήταν κακός ο Πασχαλακης ή ήταν η αιτία που χάσαμε ;

Αλλά πες μου που είμαι υπερβολικός για τον μουργκ ;
Ήταν καλός ; Επειδή έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα ; Επειδή προσπάθησε ; Είναι αρκετό αυτό; Είδες κάτι καλό στη θέση εξτρέμ που έπαιζε ;
Εγώ τη μόνη ποιοτική επιθετική ενέργεια την είδα απο τον Σοαρες .. δεν την είδα ούτε απο τον μουργκ ούτε απο τον μιτριτσα ούτε απο στον ζιβκο
Δεν διαφωνώ για τον πασχαλάκη, διαφωνώ για τον τρόπο που εκφράζεεσαι για άλλους.
Όπως ο πασχαλάκης δεν ξέρει τι θα πει έξοδος και παιχνίδι με τα πόδια έτσι και ο μουργκ δεν ξέρει τι θα πει τριπλά και ένταση.
Μακάρι το πρόβλημά μας να ήταν o μουργκ θα πω εγω
Άβαταρ μέλους
-keeper-

Δημοσίευση από -keeper- »

Ναι για άλλους εκφράζομαι διαφορετικά γιατί δε θεωρώ ότι έχουν θέση στο ρόστερ του ΠΑΟΚ.
Ούτε τολμώ να συγκρίνω τους μουργκ μιτριτσα κλπ με τον Πασχαλακη ή άλλους παίκτες οι οποίοι χλευαστηκαν και έφυγαν ως λίγοι ενώ προσέφεραν πολύ περισσότερα
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Κι αυτός και ο μιτριτα για μένα δεν κάνουν. Δεν έχουν να δώσουν πράγματα.

Δεν ξερω τι θα γίνει αλλά δε γίνεται να αδιαφορούν και να μη σκυλιάζουν να γυρίσουν να μαρκαρουν.

Λες και είναι πριμαντόνες και πάνε στο χαλαρό. Ναι δεν είσαι παιχταράς δεν μπορείς

ΠΆΛΕΨΕ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!
ΠΆΛΕΨΕ!

Βάλε τα πόδια σου, τρέξε και δε θα πω τπτ.

Σε όλες τις φάσεις πάνε με ενα χαλαρό σπριντακι λες και πάμε βόλτα

Γανιασαμε!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
george188

Δημοσίευση από george188 »

Ο μουργκ τακτικά είναι σωστός, επιθετικά συνήθως τα χαλάει
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Τακτικά είχε κάτι τρύπες σήμερα, ειδικά στο δεύτερο που ο. Λυρατζης είχε συνέχεια 2 παίκτες μπροστά του.

Το. Θέμα είναι πως πας και στην μπάλα. Πήγαινε ο κάμπος και τον ξεπατωνε στην τρεχάλα τον άλλον.

Πάει ο μουργκ και είτε πάει είτε όχι δεν αλλάζει κάτι.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Το δεύτερο γκολ είναι 90% δικό του. Έχει τον Ρεαμπτσουκ που ο τύπος έχει πάρει 50 ματς σερί δε μπορεί να πάρει ανάσα και παίρνει όλη τη πλευρά στο 60 και ο Θωμάς είναι ακόμα στο κέντρο ενώ ο άλλος έχει σεντραρει έχει σκοράρει και πανηγυρίσει
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Μέτριος, δεν νομίζω ότι μπορούμε να περιμένουμε περισσότερα, δοκιμάστηκε.. Πως τον ξεφορτωνομαστε είναι το θεμα
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Στο δεύτερο γκολ, κερδίζουν μπάλα, αντεπιτίθενται, αλλάζουν δύο μπαλιές στις δύο πλευρές μας και στο κάδρο της οθόνης δεν έχει φανεί ακόμη ο Μουργκ. Ο Λυρατζης μόνος.

Εν πάση περιπτώσει όλοι οι ποδοσφαιριστες δεν έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά ούτε κάποια από αυτά μπορουν να τα εμφανίσουν στο παιχνίδι τους.
Π.χ ο Μιτριτσα δεν μπορεί να μαρκάρει. Φοβάται.
Πάει τελείωσε.
Μας κάνουν? Ταιριάζουν? Αυτό είναι το ερώτημα.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Σήμερα δεν ήταν κακός αλλά δυο χρόνια τώρα κουράζει την μπάλα.
ΦΤΑ-ΝΕΙ!
Άβαταρ μέλους
xanapaok

Δημοσίευση από xanapaok »

Με την περμανάντ, έχει κάνει σίγουρα καλύτερες εμφανίσεις.
Πέρα απ την πλάκα, παίκτης Γ εθνικής, αλλά αυτόν έχουμε, αυτόν εμπιστευόμαστε
george188

Δημοσίευση από george188 »

Για την ήττα άλλοι είχαν ευθύνη χθές όχι ο μουργκ. Δεν καταλαβαίνω το ξεφωνητο. Άλλο το να θέλουμε κάτι καλύτερο άλλο το να ξεφωνιζουμε κ να ειρωνευομαστε τη χθεσινή εμφάνιση δίχως λόγο
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Επιθετικά είχε το γκολ, ανασταλτικά όμως...Ρωτήστε τον Λύρατζη τι ένιωθε όταν ανέβαινε ο Ρέαμτσουκ.
dimitris88

Δημοσίευση από dimitris88 »

Για Μούργκ, χθες ήταν καλός, ενώ κουτσά στραβά, έχει γράψει και τα νουμεράκια του. Έχει πολύ γεμάτη χρονιά, σίγουρα θα τελειώσει με 40+ συμμετοχές (ήδη έχει 38), ενώ έχει 5 γκολ και 2 ασσίστ. Δλδ κάποιος που δεν τον έχει κάνει σκάουτινγκ εμπεριστατωμένα μπορεί να τσιμπήσει. Το χειμώνα γραφόταν για ενδιαφέρον από το mls. Από εκεί άνετα μπορεί να φέρει πρόταση 1,5-2εκ αλλά και να συνεχίσει την καριέρα του αξιοπρεπώς. Ανήκει και σε καλό μανατζερικό γραφείο, με τέτοια χρονιά πιστεύω άνετα θα βρει ομάδα, ακόμα και Β Γερμανίας αλλά δεν ξέρω εάν αυτοί μπορούν να του δώσουν καλό συμβόλαιο , ενώ mls άνετα από τα 400χιλ που έχει τώρα μπορεί να πάει 600-700χιλ
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”