Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ
Γαύρος δεν γεννιέσαι....καταντάς! Ντράπηκε και η ντροπή ( και)απόψε με το μόρφωμα της Τρούμπας.Σιχάματα
- iremidynami 4+
Κανε μου τη χαρη ρε ιβαν, σκιστους τους πουσταρ@δες τους ελληνες διαιτητες!!
Να μην ξαναπιασουν σφυριχτρα, πουλημενα τομαρια ολοι τους.
Να μην ξαναπιασουν σφυριχτρα, πουλημενα τομαρια ολοι τους.
-
papwolf
Για να σταματήσουν ορισμένοι εδώ μέσα να μιλάνε για ομάδα, παιχταράδες και ποιότητα γαύρου και αδυναμία δική μας.
Τομάρια είναι και κλέφτες καί θέλουν την ανάλογη αντιμετώπιση.
- ToMousiTouCrespo
Παλικάρια της διοίκησης μην σκίσετε κάνα καλσόν μόνο γράφοντας ειρωνικά στάτους στο φβ. Οι άλλοι σε γαμάνε καταφανέστατα και κάνουν ό,τι γουστάρουν κι εσύ λες δεν πειράζει ο κύριος Κλατενμπεργκ θέλει το καλό μας. Του χρόνου που η διαφορά δεν θα φτάσει στους 15 αλλά θα κριθεί στις λεπτομέρειες οι Καραντώνηδες θα χουν ήδη βάλει το χεράκι τους με τα μηνύματα που παίρνουν.
- abc_o_ karpouzas
Αιλλενικο πρωκταθλημα
Πλέον και αήττητο παίζει και να βγεις δεύτερος
Πλέον και αήττητο παίζει και να βγεις δεύτερος
Μεγαλε ιβαν οπωσδηποτε με ξενους διαιτητές κ βαρ για μια ζωη...
Οι τυποι ειναι αδιστακτοι...
6 λεπτά!!!! δίχως λογο και αιτια δινει. 6 δεν δινουν ούτε οταν έχεις πάει στο βαρ 2 φορες. Κραταει παραπάνω χωρίς να υπάρχει λογος το γκολ μπηκε στο (7.20 νομίζω)
Και υπάρχει επιθετικό φαουλ στο γκολ που δεν φαίνεται καν να ασχοληθηκε το βαρ..
Καλα απο την περιγραφή θα νομιζε κανεις σήμερα πως ο γκευ έφερε βαθμούς στην χώρα μας ενάντια σε ξενη ομάδα....
Αθλο κάναμε την Πέμπτη... Γενικα με αυτούς πρέπει να χτυπάς στα τελευταία 5 λεπτά ωστε να μην προλάβουν να κάνουν τα δικα του ξεφτιλικια...
Η ντροπή ντράπηκε όντως
Οι τυποι ειναι αδιστακτοι...
6 λεπτά!!!! δίχως λογο και αιτια δινει. 6 δεν δινουν ούτε οταν έχεις πάει στο βαρ 2 φορες. Κραταει παραπάνω χωρίς να υπάρχει λογος το γκολ μπηκε στο (7.20 νομίζω)
Και υπάρχει επιθετικό φαουλ στο γκολ που δεν φαίνεται καν να ασχοληθηκε το βαρ..
Καλα απο την περιγραφή θα νομιζε κανεις σήμερα πως ο γκευ έφερε βαθμούς στην χώρα μας ενάντια σε ξενη ομάδα....
Αθλο κάναμε την Πέμπτη... Γενικα με αυτούς πρέπει να χτυπάς στα τελευταία 5 λεπτά ωστε να μην προλάβουν να κάνουν τα δικα του ξεφτιλικια...
Η ντροπή ντράπηκε όντως
-
paokpantou
Όσο θα υπάρχει μητσοτακεικο και μαρινακης κυβερνώντες αυτά θα γίνονται θα υπάρχουν και καραντωνηδες και βοσκακηδες και πολλοί άλλοι..
Το φάουλ έξω σπο την περιοχή στις καθυστερήσεις ήταν επιθετικό το δινει ανάποδα , σε κάθε γέμισμα έριχναν κάτω δυο αμυντικούς του πας, με αποκορύφωμα να δώσει ενάμισυ λεπτό πέραν των 6 !!!! των καθυστερήσεων ! Ακόμη και στη φάση του γκολ υπάρχει επιθετικό φάουλrenegade έγραψε:Κατάλαβες μαλακαβΠΑΟΚτση γιατί Πρωταθλημα θα παίρνεις κάθε 35 χρόνια?
Σε ματς που δεν είχε καθυστερήσεις,ο γάβρος σκόραρε στο 98.
Που@νες αιληνες διαιτητές ούτε μισός να μην σφυρίζει στο πρωτάθλημα
Όσο υπάρχει ατιμωρησία αυτά δα βλέπουμε
Και κάθεται ο κάθε μπούφος και μου μιλάει για -11 και άλλες παπαριές
Και κάθεται ο κάθε μπούφος και μου μιλάει για -11 και άλλες παπαριές
ΓΓΓΚΚΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛ στο 104 ο θρυλος.... 4-2 και σφυρίζει ενα λεπτό νωρίτερα για ημίχρονο παρατασης ο καραντωνης... Διαμαρτυριες απο καραπαπαρα κ κωλομπαρινι
-
papwolf
Όχι Λόρδε μου σ' αγαπώ, σ' εκτιμώ αλλά εδώ είσαι πολύ λάθος. Όταν βλέπεις τέτοια εγκλήματα δε μπορείς να μένεις αμέτοχος. Ούτε πρωταθλήματα, ούτε κύπελλα, ούτε ευρώπες. Βάζεις πρώτο στόχο σου την εξαφάνιση από προσώπου γης αυτού του μορφώματος και των υποτακτικών του με κάθε τρόπο και με κάθε κόστος.Doomlord4 έγραψε:Απορώ γιατί ασχολείστε με.αδιάφορα παιχνίδια
Ακόμα και γκέλα να έκανε ο γαυρος σήμερα,το πρωτάθλημα φετος ΔΕΝ το χάνει
(Δεν ζω σε άλλη χώρα,ήμουν ΣΙΓΟΥΡΟΣ για το 3-2)
Απλά θα βλέπαμε πράγματα που θα ντρεπόταν η παραγκα του Κόκκαλη
Να εξασφαλήσουμε την 2η θέση και μετά να προλάβουμε να βάλουμε και κανέναν πιτσιρικά μέσα
Όλα τα άλλα είναι ανούσια
Άι στο διάολο πάλι καρκίνο βγάλαμε με τα μούλικα του στόλου.
papwolf έγραψε:Για να σταματήσουν ορισμένοι εδώ μέσα να μιλάνε για ομάδα, παιχταράδες και ποιότητα γαύρου και αδυναμία δική μας.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
- invincible
Το πρωτάθλημα δεν τελείωσε. Αυτός ο γαυρος μπορεί να μας κερδίσει δύο φορές και να κερδίσει βαζελο και κούλα να καίγεται τελευταία αγωνιστική μέσα στο ΟΑΚΑ? Ο Καρυ πες θα το δώσει στην Θεσσαλονική οι υπόλοιποι ? Ας τους κερδίσουμε εμείς όλους και ας το χάσουμε για ένα βαθμό γίνεται ? Αλλά ας τους κερδίσουμε. Φέτος ο ΠΑΟΚ αν το καλοκαίρι κάνανε κινήσεις θα μπορούσε να το πάρει με πολλούς πόντους διαφορά. Φέτος αυτοκτονήσαμε τόσες πολλές φορές, πετάξαμε τόσους πολλούς βαθμούς, και ακόμα ελπίζουμε. Αυτό το πρωτάθλημα φέτος σαν να μην το ήθελε κανείς εκτός από τον χοντρό. Δεν ξέρω εμείς το θέλουμε ? Ισως το μοναδικό πρωτάθλημα που το θέλει μόνο ο χοντρός και κανείς άλλος. Αν το θέλουμε ας το παίξουμε έστω και στο τέλος.
Ειπαμε,ξενοι μεχρι και αυτοι που κουρευουν το γκαζον. Ειδαλλως σκατα θα βρωμαει μια ζωη αυτο το πρωταθλημα και συγκεκριμενα αυτη η μπουρδελοομαδα.
Η καρδια του πρωκταθλητη ξαναχτυπησε,το καρκινωμα του ελληνικου ποδοσφαιρου φωναζει παρων.
Η καρδια του πρωκταθλητη ξαναχτυπησε,το καρκινωμα του ελληνικου ποδοσφαιρου φωναζει παρων.
Οχι δεν έγινα κατανοητόςpapwolf έγραψε:Όχι Λόρδε μου σ' αγαπώ, σ' εκτιμώ αλλά εδώ είσαι πολύ λάθος. Όταν βλέπεις τέτοια εγκλήματα δε μπορείς να μένεις αμέτοχος. Ούτε πρωταθλήματα, ούτε κύπελλα, ούτε ευρώπες. Βάζεις πρώτο στόχο σου την εξαφάνιση από προσώπου γης αυτού του μορφώματος και των υποτακτικών του με κάθε τρόπο και με κάθε κόστος.Doomlord4 έγραψε:Απορώ γιατί ασχολείστε με.αδιάφορα παιχνίδια
Ακόμα και γκέλα να έκανε ο γαυρος σήμερα,το πρωτάθλημα φετος ΔΕΝ το χάνει
(Δεν ζω σε άλλη χώρα,ήμουν ΣΙΓΟΥΡΟΣ για το 3-2)
Απλά θα βλέπαμε πράγματα που θα ντρεπόταν η παραγκα του Κόκκαλη
Να εξασφαλήσουμε την 2η θέση και μετά να προλάβουμε να βάλουμε και κανέναν πιτσιρικά μέσα
Όλα τα άλλα είναι ανούσια
Άι στο διάολο πάλι καρκίνο βγάλαμε με τα μούλικα του στόλου.
Εννοείται κυνήγι στον πουστ@ρά τον θρύλο
Η φετινή ελπίδα μας είναι μάταια εδώ και καιρό,αυτό λέω
Επίσης με αυτά τα σύνορα αυτού του κράτους,που έχει μαζεψει αυτον τον πληθυσμό στην πρωκτεύουσα,με αυτούς τους ψηφοφόρους και ειδικότερα με ΑΥΤΗΝ την κυβέρνηση...μην περιμένετε τρελές αλλαγές
Εδώ οι άνθρωποι προσαρμόστηκαν σε βαρ και ξένους διαιτητές και έχουν πάρει 3 σερί πρωταθλήματα.....!!!!
Εδω έριξαν ακόμα και ....Ήπιο ξύλο σε ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ
και η Ουέφα πέρα βρέχει, ΤΙ να λέμε τώρα!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Doomlord4 την Κυρ 01 Μάιος 2022, 19:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.