Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ξερει κανεις σελιδα Porky στο insta?
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Montrealiotis έγραψε:Δεν νομίζω ότι ο Πασχαλακης μπορεί να μείνει ως δεύτερος με 400 χιλιάρικα ας πούμε. (Τυχαίο το νούμερο)
Για πρώτος και το παιχνίδι που θέλει να παίξει ο Λουτσεσκου με συμμετοχή του τερματοφύλακα στο παιχνίδι της ομάδας, με τα πόδια, δεν μου κάνει.
Δεν υπαρχει πρωτος και δευτερος. Ο Λουτσεσκου κραταει σε εγρηγορση και τους 2, ειναι 3 διοργανωσεις που εχουμε στοχους.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

nunies4 έγραψε:
Dimg4 έγραψε:ΦΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΡ θελουμε μαζι με Ολιβειρα
Αν ισχύει του Περεα που μπορεί να παίξει την θέση τοτε είσαι οκ.
Με Ολιβέιρα, Τσολακ, Τσούμπα, Κουτσια λογικα ένας εκ των Τσολακ Τσούμπα αποχωρεί. Η λογική λέει Τσούμπα.
Ειδωμεν....
Τα ρεπορτάζ πάντως λένε ότι είναι μια από τις θέσεις που υπάρχει ενδοιασμος στους Μποτο Ραζβαν για το αν πρέπει να γίνει κίνηση.
Καθόλου οκ.
Αμφιβάλλω πολύ αν ο Περεα είναι καλύτερος του Τσούμπα.
Σίγουρα πάντως δεν τον λες και παστελωτη. Μονοψήφιο αριθμό γκολ θα βάλει.
Ο δε Τσολακ θα είναι έγκλημα αν μείνει.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

xrisitsapa έγραψε:
nunies4 έγραψε:
Dimg4 έγραψε:ΦΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΡ θελουμε μαζι με Ολιβειρα
Αν ισχύει του Περεα που μπορεί να παίξει την θέση τοτε είσαι οκ.
Με Ολιβέιρα, Τσολακ, Τσούμπα, Κουτσια λογικα ένας εκ των Τσολακ Τσούμπα αποχωρεί. Η λογική λέει Τσούμπα.
Ειδωμεν....
Τα ρεπορτάζ πάντως λένε ότι είναι μια από τις θέσεις που υπάρχει ενδοιασμος στους Μποτο Ραζβαν για το αν πρέπει να γίνει κίνηση.
Καθόλου οκ.
Αμφιβάλλω πολύ αν ο Περεα είναι καλύτερος του Τσούμπα.
Σίγουρα πάντως δεν τον λες και παστελωτη. Μονοψήφιο αριθμό γκολ θα βάλει.
Ο δε Τσολακ θα είναι έγκλημα αν μείνει.
Ξεκινάμε από το ότι ο Ολιβέιρα είναι το σίγουρο νούμερο 1.
Τι φορ περιμένετε να πάρει ο ΠΑΟΚ ως 2ο;
Όσο για το Περεα-Τσουμπα λέω ότι αν ισχύει η κίνηση έχει λογική μιας και για να μείνει ο Τσούμπα θα πρέπει να σκάσεις μια 3αρα. Χλωμό για μπακ απ φορ.
Ο Περεα είναι ίδιου τύπου παίκτης που παίζει και στα άκρα.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Dimg4 έγραψε:
Montrealiotis έγραψε:Δεν νομίζω ότι ο Πασχαλακης μπορεί να μείνει ως δεύτερος με 400 χιλιάρικα ας πούμε. (Τυχαίο το νούμερο)
Για πρώτος και το παιχνίδι που θέλει να παίξει ο Λουτσεσκου με συμμετοχή του τερματοφύλακα στο παιχνίδι της ομάδας, με τα πόδια, δεν μου κάνει.
Δεν υπαρχει πρωτος και δευτερος. Ο Λουτσεσκου κραταει σε εγρηγορση και τους 2, ειναι 3 διοργανωσεις που εχουμε στοχους.
Ε καλά, δεν μπορείς να πεις ότι φέτος ο Ζιφκοβιτς ακούμπησε μπάλα…
15_50

Δημοσίευση από 15_50 »

kataramenos5 έγραψε:Ξερει κανεις σελιδα Porky στο insta?
https://www.instagram.com/stavroskolkas/?hl=el
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Παιδια για τον αμυντικο συμφωνω με τους πιο πολλους αλλα θελω να αναφερω κατι σχετικο. Ειχα διαβασει για το πως αποφασισε να παρει η Μαν Γιου τον Βιντιτς, τον πηρε γιατι στα 25 του ειχε φουλ σεζον ατραυματιστος σε ερυθρο αστερα και σπαρτακ μοσχας. Οκ αλλο βαλερεγκα και αλλο αυτες οι ομαδες αλλα κι αλλο εμεις και η Μαν Γιου του Σερ Αλεξ. Ειναι οκ για μενα το σκεπτικο.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Ο περεα είναι ίδιου τυπου παίχτης με τσουμπα;;; σε ποιον πλανήτη;; μπορεί να δεχτεί το ξυλο κ ταυτόχρονα να έχει συμμετοχή στο παιχνίδι (κράτημα κ σπάσιμο μπάλας) που έχει ο ακπομ;;; ξεχάσαμε εκείνο τον συμπαθητικό του Αστέρα κ πιασαμε περεα;
Ο τσουμπα είναι δυό κλάσεις πανω απο τέτοιους παιχτες με σημαντική ποδοσφαιρικη παιδεία. Αν σκόραρε θα ήταν ότι πρεπει για τσαμπιονσιπ. Δίχως να υπολογίζω χρήματα συμβόλαια αγορές κλπ ο τσουμπα είναι σουπερ δευτερο φορ.
Άβαταρ μέλους
kounavi

Δημοσίευση από kounavi »

Προσωπικά αμφιβάλλω ότι ισχύει του Περεα και για να είμαι ειλικρινής δεν θεωρώ ότι έχει ιδιαίτερο νόημα ως κίνηση. Πιτσιρικά επιθετικό έχεις στο ρόστερ, σαν εξτρέμ δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει σε ομάδα πρωταθλητισμού, θέση ξένου πιάνει, ο ΠΑΣ θα θέλει κανένα μυριο, είναι πολλά.
Άβαταρ μέλους
constadine

Δημοσίευση από constadine »

kounavi έγραψε:Προσωπικά αμφιβάλλω ότι ισχύει του Περεα και για να είμαι ειλικρινής δεν θεωρώ ότι έχει ιδιαίτερο νόημα ως κίνηση. Πιτσιρικά επιθετικό έχεις στο ρόστερ, σαν εξτρέμ δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει σε ομάδα πρωταθλητισμού, θέση ξένου πιάνει, ο ΠΑΣ θα θέλει κανένα μυριο, είναι πολλά.
Συμφωνώ απόλυτα, αυτά θα έγραφα και εγώ.
Άβαταρ μέλους
Norte

Δημοσίευση από Norte »

εκτος εδρας με την μποντο γλιμτ στις 18 απριλιου για οποιον θελει να εχει μια εικονα για τα στοιχεια του νορβηγου
https://www.youtube.com/watch?v=JOLSEdIH6IY
φαινεται σχετικα γρηγορος για το υψος του
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Montrealiotis έγραψε:
Dimg4 έγραψε:
Ε καλά, δεν μπορείς να πεις ότι φέτος ο Ζιφκοβιτς ακούμπησε μπάλα…
Ισως επειδη ειναι κουνελι
renegade

Δημοσίευση από renegade »

dragon έγραψε:Ο περεα είναι ίδιου τυπου παίχτης με τσουμπα;;; σε ποιον πλανήτη;; μπορεί να δεχτεί το ξυλο κ ταυτόχρονα να έχει συμμετοχή στο παιχνίδι (κράτημα κ σπάσιμο μπάλας) που έχει ο ακπομ;;; ξεχάσαμε εκείνο τον συμπαθητικό του Αστέρα κ πιασαμε περεα;
Ο τσουμπα είναι δυό κλάσεις πανω απο τέτοιους παιχτες με σημαντική ποδοσφαιρικη παιδεία. Αν σκόραρε θα ήταν ότι πρεπει για τσαμπιονσιπ. Δίχως να υπολογίζω χρήματα συμβόλαια αγορές κλπ ο τσουμπα είναι σουπερ δευτερο φορ.
Πώς ει δυνατόν να μην υπολογίζεις τα χρήματα?
Ναι θα ήταν εντάξει ο Τσούμπα αν έπαιρνε το πολύ 5 κατοστάρικα.
Αυτή τη στιγμή που μιλάμε ο Τσούμπα παίρνει ένα εκατομμύριο και χρειάζεται και χρήματα για την ελευθερας του.
Ναι πολύ δουλειά στα ευρωπαϊκά παιχνίδια αλλά δεν μπορώ να δώσω τέτοιο ποσό μόνο γιατί μπορεί να βοηθήσει στην Ευρώπη,την στιγμή που στην Ελλάδα δεν σκοράρει.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Εμένα με ψήνει του Περέα ως αλλαγή στο δεξί εξτρέμ, και για βάθος στους φορ (3-4ος).
Δεν υπάρχει σύγκριση Περέα με Τσούμπα, εγώ τον βλέπω σαν μια καλύτερη έκδοση του Ζαμπά. Είναι γρήγορος, δυνατός, μπουκαδόρος, κάνει καλές κάθετες κινήσεις, ενώ και τεχνικά είναι σε ικανοποιητικά επίπεδα. Αυτό που ξεχωρίζει επίσης είναι το work rate του. Τρέχει 90' και πιέζει έντονα.

Ταιριάζει και στα ευρωπαϊκά που θα έχεις πιο πίσω τις γραμμές άρα περισσότερους χώρους μπροστά, αλλά και στο πρωτάθλημα έχει αυτό το απρόβλεπτο που θεωρητικά έχει ο Ζαμπά αλλά δεν το έχει δείξει.
Προφανώς δεν τον θεωρώ παίκτη που μπορεί κατευθείαν να μπει στην 11άδα, αλλά με λίγη δουλειά τον προτιμώ από τον Λέο για κομμάτι του ρόστερ.

Όσον αφορά τους επιθετικούς, εκεί ο Ολιβέιρα δείχνει να επιστρέφει σε ικανοποιητικό επίπεδο, και λογικά θα είναι ο βασικός μας επιθετικός. Για 2ος ο Άκπομ είναι μια καλή λύση, και οικονομική καθώς το 3άρι της ρήτρας νομίζω πως δεν θα το πάρουν από πουθενά οι της Μπόρο. Βέβαια, δεν γίνεται να μείνει ο Άκπομ ή να έρθει επιθετικός ίδιου στυλ και να μην φέρεις παίκτες που ταιριάζουν. Δηλαδή παίκτες που πατάνε περιοχή είτε από το 10 (στυλ Πέλκα) είτε από τα πλάγια (στυλ Μασούρα). Αν δεν έρθουν, τότε θέλουμε έναν πιο προωθημένο επιθετικό στυλ Πρίγιο, με μικρή συμμετοχή στο παιχνίδι αλλά που να τα παστελώνει με συνέπεια.
Άβαταρ μέλους
rade paprica

Δημοσίευση από rade paprica »

άντε καλή αρχή μάγκες...

μπήκα και βλέπω το τόπικ 8 σελίδες
λέω, πότε άνοιξε;
θα σπάσουμε ρεκόρ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”