Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Δημοσίευση από Equalizer »

dragon έγραψε:
rainmaker έγραψε:Τι είναι το παοκομουνιτυ ;

Και ποια είναι τα δημοσιεύματα που επικαλείται;

Παιδιά.. μην αρχίζουμε τα ιδια
Ποια ίδια;; το είδα στο ινσταγκραμ κ το μοιράστηκα. Λογαριασμός με 15.000 κόσμο είναι. Δεν είναι κ ο χειρότερος που έχει ανέβει ως πληροφορια.
Τι να πει ο πορκυ :mrgreen:
Αναφέρει πιο κάτω από που είναι η πληροφορια.
Μια ανάλογη σελίδα
15 χρόνια το γράφουμε στα τοπικ των μεταγραφών. Δεν ανεβάζουμε ως βεβαιότητα κάτι που δεν έχει σοβαρή πηγή και δεν αιτιολογει ως γράφει.

Στο ιναταγκραμ γράφεις "πουλάω την κλανιά μου" και έχεις ένα δις ακολουθους
Άβαταρ μέλους
Minority4

Δημοσίευση από Minority4 »

Ναι μωρέ ας αφήσουμε τους τερματζήδες από την Γιουγκοσλαβία.
Δεν το έχουμε και πολύ.

Κοιμάστε εκει στην ΠΑΕ, αργάτε!

:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Πόσο χειρότερος να είναι από τον Zivkovic ο τερματοφύλακας που παίρνει πρωτάθλημα στην Κύπρο;
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Δεν ανέβασα τπτ με βεβαιότητα ουτε έγραψα με βεβαιότητα για μεταγραφή rainmaker
Όσο για το ινσταγκραμ συμφωνώ. Αλλά μου φαίνεται περιεργο να λέει ο άλλος εκλεισε ο περεα κ να μην τρέχει τπτ κ εγώ απλά να αναφέρω ότι έγραψε ένας λογαριασμός στο ίντερνετ χωρίς καν σιγουριά για κλεισμένη μεταγραφή από εμένα η τον Χ λογαριασμό.

Τεσπα σορρυ αν ήταν against the rules
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Βρε εντάξει δε σου τη λέω απλά κυρίως μου τη δίνουν διάφοροι "λογαριασμοι" που εκμεταλλεύονται τον κόσμο.

Καλά έκανες και το ανέφερες απλά βάζε απευθείας πηγή από κατω
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Τραγικό από Απρίλη να συζητάμε για μεταγραφές καλοκαιριού στον ΠΑΟΚ.
Μποτο φύγε απ' τα όνειρα μας
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Μια χαρά κυλάει το πράγμα μεταγραφικά και δείχνει ότι έχει γίνει σοβαρή προεργασία. Ο Ουρουγουανός πιτσιρικάς μοιάζει μια "έξυπνη" βόμβα χαμηλού κόστους που μόνο οφέλη μπορεί να φέρει. Όπως πιστεύω πως την επόμενη χρονιά θα τρίβουμε τα μάτια μας και με τον Soares.Οποιος αντιλαμβάνεται την διαφορά του ποδοσφαίρου με την μπάλα θα καταλάβει. Ο Νορβηγός σέντερ μπακ είναι καθαρά μια κίνηση κάλυψης της απουσίας Μιχαηλίδη με διπλό κέρδος. Πρώτον το ότι δεν ακυρώνει τον Μιχαηλίδη φέρνοντας έναν παίκτη που θα τον θέσει στο περιθώριο και δεύτερον με μια κίνηση χαμηλού κόστους ενός διψασμένου παίκτη που θα δει την ομάδα ως αναβάθμιση της καριέρας του και όχι ήρθα για διακοπές. Είδαμε και τους Khacheridi (9 m χρηματιστηριακή αξία) και Zambrano( 8 m χρηματιστηριακή αξία ) τι έδωσαν στην ομάδα.Σχετικά με τον τερματοφύλακα (αν ισχύει ) δεν τον ξέρω αλλά τον ξέρουν αυτοί που πρέπει και αυτό μου αρκεί. Αράξτε αναπαυτικά και απολαύστε. Τα καλύτερα έρχονται
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Άκουσα χθες τον Κουβεντίδη (Forza) στο ράδιο είπε για τερματοφύλακα ή θα μείνει ο Πασχαλάκης και θα πάρουμε δεύτερο ή θα φύγει και θα πάρουμε πρώτο και θα μείνει ο Ζιβκο. Εγώ πάντως δεν είμαι σίγουρος ακόμη κατά πόσο θα υσχίσει αυτό και αν δεν πάρουμε στο τέλος δύο τερματοφύλακες, γιατί σχεδόν όλοι οι ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ έχουν διαψευστεί σε πάρα πολλά πάνω στις μεταγραφές.

Όσο αναφορά τα στατιστικά για φέτος στο Ελληνικό Πρωτάθλημα βάση στατιστικών οι καλύτεροι τερματοφύλακες λογικά ανήκαν σε μικρότερες ομάδες που χρειάστηκε να κανουν παραπάνω επεμβάσεις. Στο Ελληνικό πρωτάθλημα φλετος είναι στην πρώτη θέση ο Λοντιγκιν (ΠΑΣ) , Σαρανοφ (ΛΑΜΙΑ) , Χουτεσιώτης (Ιων). Ο πρώτος και ο τρίτος ψάχνουν ομάδα λόγο λήξης συμβολαίου όπως και ο Μελισσας (ΛΑΜΙΑ, παλιός δικός μας) .

Για την Κύπρο δεν ξέρω ποιοι ήταν οι καλύτεροι αλλά αν βάση σκαουτ βρήκαν value στον Γιοβανοβιτς τότε make sense. Αυτό που δεν ξέρουμε ακόμα είναι, αν τελικά όποιος έρθει (ένας/δύο τερματοφύλακας) αν θα καταλήξει πρώτος ή δεύτερος γιατί αυτό θα φανεί στο χορτάρι και μόνο.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Το να παραμεινει στο ροστερ ο Ζιφκοβιτς υπο οποιαδηποτε συνθηκη ειναι απλα αστειο...
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

https://youtu.be/kn6W1mwUdUM8 Μια χαρά μου φαίνεται ως αντι-Zivko είτε με Πασχαλάκη είτε με άλλον παρέα.Ιδωμεν.Αν ισχύει βέβαια.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

boogeyman77 έγραψε:Μια χαρά κυλάει το πράγμα μεταγραφικά και δείχνει ότι έχει γίνει σοβαρή προεργασία. Ο Ουρουγουανός πιτσιρικάς μοιάζει μια "έξυπνη" βόμβα χαμηλού κόστους που μόνο οφέλη μπορεί να φέρει. Όπως πιστεύω πως την επόμενη χρονιά θα τρίβουμε τα μάτια μας και με τον Soares.Οποιος αντιλαμβάνεται την διαφορά του ποδοσφαίρου με την μπάλα θα καταλάβει. Ο Νορβηγός σέντερ μπακ είναι καθαρά μια κίνηση κάλυψης της απουσίας Μιχαηλίδη με διπλό κέρδος. Πρώτον το ότι δεν ακυρώνει τον Μιχαηλίδη φέρνοντας έναν παίκτη που θα τον θέσει στο περιθώριο και δεύτερον με μια κίνηση χαμηλού κόστους ενός διψασμένου παίκτη που θα δει την ομάδα ως αναβάθμιση της καριέρας του και όχι ήρθα για διακοπές. Είδαμε και τους Khacheridi (9 m χρηματιστηριακή αξία) και Zambrano( 8 m χρηματιστηριακή αξία ) τι έδωσαν στην ομάδα.Σχετικά με τον τερματοφύλακα (αν ισχύει ) δεν τον ξέρω αλλά τον ξέρουν αυτοί που πρέπει και αυτό μου αρκεί. Αράξτε αναπαυτικά και απολαύστε. Τα καλύτερα έρχονται

1.8 αν ισχύει δεν είναι καθόλου χαμηλού κόστους.
Στα υπόλοιπα συμφωνώ.
famagusta72

Δημοσίευση από famagusta72 »

Μια που ο δεν-τον-είδαμε είναι μέτριος και πολλά τα λεφτά που θέλουν, μήπως να τον αφήσουμε και μόλις τον καλέσουν να παίξει κάνα δυο ματς με την εθνική Ουρουγουάης, να πάει στα 7 η αξία του και να βρίζουμε τους άχρηστους που τον χάσαν μέσα απο τα χέρια τους.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Και εγώ θεωρώ απίθανο να μείνει ο Ζιφκο.
Μια χαρά κυλάει για εμένα το πράγμα.
Γεμίζουμε το ρόστερ ανανεώνοντας και ηλικιακά την ομάδα με παίκτες που έχουν δίψα για διάκριση.
Και προφανώς θα έρθουν και οι 30 παρά κάτι που θα δώσουν το κάτι παραπάνω.
Μην ξεχνάμε και την παράμετρο Ουκρανίας εκεί που ο Μποτο έχει τα μεγάλα κονέ και μπορεί λόγω πολέμου να προκύψουν οι παικταραδες ποιότητας για τις βασικές ανάγκες της 11αδας μας.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Φαίνεται ένας καθώς πρέπει τερματοφύλακας.
Στοιχεία που έχει ο Πάσχα δηλαδή γυμνασμένος, αλτικος, καλά ρεφλεξ κι αποκρούσεις.
Δείχνει επίσης να έχει ικανοποιητική έξοδο και εξαιρετική δεξιά μέση και μακρινή πάσα.
Λες?!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”