Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Maxpaok

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Δημοσίευση από Maxpaok »

Καλορίζικη να είναι η σελίδα μας όπως φυσικά πολύ περισσότερο αυτοί που έρχονται!!!
Όλοι ευχόμαστε να είναι μια πετυχημένη περίοδος, αυτή των μεταγραφών.

Αλλά θέλω πολύ γκρίνια και αμφισβήτηση. Έτσι μόνο θα παραχθεί γόνιμη κουβέντα
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Έχει κλείσει και άλλος μεσοεπιθετικός και ένας παίχτης σε θέση έκπληξη, σύμφωνα με τον Τοσκιτση
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Luigi Vampa έγραψε:
makispaspartou έγραψε:Μακάρι να έχετε δίκιο όσοι πιστεύετε ότι οι Quagliata , Nasberg και Perea θα έρθουν ως βάθος πάγκου, δηλ να αντικαταστήσουν τα κενά του δεύτερου 10αριου, του τραυματία Μιχαηλίδη και του τρίτου φορ ή 4ου εξτρέμ. Ο ΠΑΟΚ όμως δεδομένα χρειάζεται εντεκαδάτα σέντερ μπακ, αριστερό μπακ, δεκάρι, εξτρέμ και ίσως χρειαστεί και τερματοφύλακα και χαφ. Εκτός κι αν ο Λουτσέσκου προορίζει εκ νέου βασικούς Βιειρίνια Μπίσεσβαρ Κρέσπο και Ελ Καντουρί.
Φίλε ποιο βάθος πάγκου. Αριστερόποδαρο σέντερ μπακ είναι. Έχεις κ το Μιχαηλίδη. Δεν θα ρθει άλλος,αυτοί οι δύο θα την παίζουν τη θέση αντε κ ο Κρεσπο αν μείνει για καμμια σεζον ακομα μέχρι να επανέλθει πλήρως ο Μιχαηλίδης.
Θα σου κάνω απλά μία ερώτηση γιατί δεν καταλαβαίνεις τι γράφω. Εσύ στην αρχή της χρονιάς ενστερνιζόσουν τις δηλώσεις Λουτσέσκου περί νταμπλ?
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Luigi Vampa έγραψε:.

Έγραψε κ κάποιος: " δυστυχώς δεν είμαστε Βέλγιο η' Ολλανδία" . Να γίνουμε κάποια στιγμή λέω εγώ. Θα μου πει κάποιος, εξαρταται μονο απο μας; Ας κανουμε εμεις το πρωτο βημα. Κ οι οπαδοί, οχι μονο η ομαδα, να στηριξουμε. Όλη η Ευρώπη παίζει μπάλα κ εδώ κοιτάμε μόνο τα αποτελέσματα. Αυτα
Ναι εγώ το έγραψα αλλά καταρχάς αναφερόμενα στον τρόπο που αγωνίζονται οι ομάδες στα πρωταθλήματα αυτά.
Για παράδειγμα δεν θα πάει ποτέ μία Τσβολε μέσα στην Φέγενορντ και θα παίξουν 11 παίκτες πίσω με κλωτσιά καθυστερήσεις και Άγιος ο Θεός.

Το ποδόσφαιρο που παίζεται στην Ελλάδα είναι ιδιαίτερο και αν θέλουμε να το συγκρίνουμε με κάποια άλλη χώρα αυτή είναι ίσως μόνο η Ιταλία.

Επίσης καλά τα ευχολόγια αλλά ως βαλκάνιοι δεν έχουμε την υπομονή.
Ο Αύγουστο τρία χρόνια ήταν αμπαλος, γράφονταν και λέγονταν για αυτόν τα χειρότερα και δεν υπήρχε η παραμικρή υπομονή.
Μήπως να θυμίσω τι γράφονταν για τον περέιρα μετά από δύο άσχημες εμφανίσεις?
Γιατί πάω μακριά? Δες τι γράφεται στο topic του Σοάρες μέχρι με το ματς με τον γαύρο.

Για μένα όποιος περιμένει από ένα παιδάκι 22 χρονών το οποίο έρχεται από την άλλη άκρη της γης , από ένα τελείως διαφορετικό πρωτάθλημα, με τελείως διαφορετικές προπονήσεις και περιμένει να μπει κατευθείαν μέσα σε μία ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ και να προσφέρει περισσότερα από αυτά που προσφέρουν οι υπάρχοντες παίκτες είναι απλά αφελής... συγνώμη κιόλας
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Άρα, συμφωνείς ή όχι με το σκεπτικό του Μποτο;
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Ξεκινάμε δυναμικά, βλέπω. Προβλέπεται υπερκαυτό καλοκαίρι. :pano:
Άβαταρ μέλους
don PAOK

Δημοσίευση από don PAOK »

Είχα αποφασίσει να μη γράφω πολύ μέχρι να κλείσει η σαιζόν αγωνιστικά. Ήμασταν στην αρχή της αρχής που έλεγε και ο Λούτσε και είπα να κάνω υπομονή. Η ομάδα έχει αποκτήσει ξανά μέταλο, mentality και το πιο σημαντικό έχει γίνει οικογένεια.

ΑΛΛΑ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΟΠΙΚ του κάθε υγιή οπαδού και φουτμπολμανατζερόφιλου.

Μακάρι να ισχύουν και οι 3. Είναι κινήσεις για έναν νέο ΠΑΟΚ. Έναν ΠΑΟΚ πιο Ευρωπαϊκό και μοντέρνο.

Ο Περέα είναι ταυρί. Πολύ ταχυδυναμικός Συμφωνώ +1 με τον φίλο που είπε ότι είναι πιο πολύ για τα άκρα και στα δύσκολα Ευρωπαϊκα για μπροστά. Αν κλείσει θα στεναχωρηθώ λιγότερο στην μη παραμονή Ακπομ (πουλεν).

Για το Νορβηγό δεν έχω δει βιντεάκια αλλά είναι σε σωστή ηλικία με καλές χρονίες. Τα πρωταθλήματα του Βορρά δεν είναι όπως πριν 10-15 χρόνια. Έχει ανέβει κατακόρυφα το επίπεδο πιστεύω. Ίσως επειδή δεν είναι τόσο "διάσημα" στην Ελλάδα να νομίζουμε ότι είναι ακόμα ταβέρνες.

Ο Νικ, που φαίνεται και ο πιο κλεισμένος, ανυπομωνεί να έρθει και να δείξει πόσο το θέλει. Γεννήθηκε για να παίζει ποδόσφαιρο και δουλεύει πολύ για να συμβεί. Αυτό βλέπω στα βιντεάκια και το ότι είναι λίγο ΑΛΗΤΑΚΟΣ με το τόπι.

ΟΛΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΧΟΡΤΟ ΠΑΝΤΑ
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Σχετικα με τον Νορβηγο παντως το γεγονος οτι ειναι αριστερο στοπερ θεση στην οποια υπαρχουν Μιχαιλιδης και Κρεσπο μου δειχνει οτι θα κινηθουμε λογικα και για δεξι στοπερ.Δεν νομιζω να μεινουμε με Μιχαι αναπληρωματικο του Ινγκασον.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

xrisitsapa έγραψε:Άρα, συμφωνείς ή όχι με το σκεπτικό του Μποτο;
Το οποίο είναι ????

Το έχω ξαναγράψει. Αν ο μποτο κινηθεί όπως ο αρνεσεν ( φέρνοντας δηλαδή μόνο στοιχήματα και παίκτες οι οποίοι υπολογίζεται να αναβαθμίσουν την ομάδα όχι βραχυπρόθεσμα αλλά μεσομακροπροθεσμα ) θα ήταν για μένα λάθος.
Βέβαια είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ο Μποτο ( και λόγω της εμπειρίας του από την Μπενφίκα) δεν θα κινηθεί έτσι και στην μεσοεπιθετικη γραμμή θα φέρει ποιότητα, εμπειρία και προσωπικότητα κάτι που έλειψε πολύ φέτος.

Υγ Τζόσουα γιατί πιστεύεις ότι ο δεξιοποδαρος Κρέσπο δεν μπορεί να παίξει δεξιά αν χρειαστεί?
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

makispaspartou έγραψε:
Luigi Vampa έγραψε:
makispaspartou έγραψε:Μακάρι να έχετε δίκιο όσοι πιστεύετε ότι οι Quagliata , Nasberg και Perea θα έρθουν ως βάθος πάγκου, δηλ να αντικαταστήσουν τα κενά του δεύτερου 10αριου, του τραυματία Μιχαηλίδη και του τρίτου φορ ή 4ου εξτρέμ. Ο ΠΑΟΚ όμως δεδομένα χρειάζεται εντεκαδάτα σέντερ μπακ, αριστερό μπακ, δεκάρι, εξτρέμ και ίσως χρειαστεί και τερματοφύλακα και χαφ. Εκτός κι αν ο Λουτσέσκου προορίζει εκ νέου βασικούς Βιειρίνια Μπίσεσβαρ Κρέσπο και Ελ Καντουρί.
Φίλε ποιο βάθος πάγκου. Αριστερόποδαρο σέντερ μπακ είναι. Έχεις κ το Μιχαηλίδη. Δεν θα ρθει άλλος,αυτοί οι δύο θα την παίζουν τη θέση αντε κ ο Κρεσπο αν μείνει για καμμια σεζον ακομα μέχρι να επανέλθει πλήρως ο Μιχαηλίδης.
Θα σου κάνω απλά μία ερώτηση γιατί δεν καταλαβαίνεις τι γράφω. Εσύ στην αρχή της χρονιάς ενστερνιζόσουν τις δηλώσεις Λουτσέσκου περί νταμπλ?
Δεν πίστευα ότι το νταμπλ είναι πολύ εφικτό σενάριο, αλλά γνωρίζοντας τον Λουτσεκου απ την προηγούμενη του θητεία, καταλαβαίνω το λόγο που κάνει αυτές τις δηλώσεις κ είμαι σίγουρος ότι ο ίδιος το πίστευε όταν τις έκανε. Επίσης δεν πίστευα ότι θα παμε τόσο μακριά στην Ευρώπη, να τα λέμε κ ολα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Luigi Vampa την Σάβ 30 Απρ 2022, 11:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Sorry renegade αλλα εγω δεν μπορω να σκεφτω σοβαρα τον Κρεσπο στα 36 να εχει ρολο βασικου οταν φετος εβγαλε 3-4 μυικους τραυματισμους και σε σειρα παιχνιδιων πριν την καταθεση ψυχης ολων στα τελευταια ματς ηταν μετριος. Ειναι σημαντικος παικτης για μια ομαλη μεταβαση αλλα οχι με αυξημενες ευθυνες.Επιπλεον δεν ξερω αν τυπικα ειναι δεξιοποδαρος.Στον ΠΑΟΚ τον εχουμε δει σχεδον αποκλειστικα αριστερα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Σάβ 30 Απρ 2022, 11:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Renegade δεν διάβασα κανέναν εδώ μέσα να γράφει ότι θα ρθει ο Ουρουγουανος κ θα ναι όλο το παιχνίδι μας εξαρτημένο απ αυτόν. Ο Μποτο έκανε συνέντευξη τύπου κ ανέλυσε ξεκάθαρα το πλάνο του.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Καθε χρονο ακουμε οτι ο ΠΑΟΚ ενδιαφερεται για 1000 παικτες. Απ αυτους ακουμε οτι οι 500 ειναι πολυ κοντα σε συμφωνια αλλα επειδη εχουν κι αλλες προτασεις περιμενουν λιγο ακομα(48 κρισιμες ωρες). Τελικα ακουμε για 200 που ερχονται απο Δευτερα(αλλες 48) . Απο αυτους οι 100 χανουν το δρομο ,αλλοι 50 ερχονται αλλα δε τους βλέπει κανεις και 30 φευγουν γιατι δε γουσταρει η γυναικα τους.
Τελικα υπογραφει ο Τειλορ και κατι δανεικοι στις 31/8.

Με βαση τα παραπανω γιατι σκοτωνεστε για καποιο ονομα που εγραψε η χψ φυλλαδα?
Θυμαστε καποιο βασικο μεταγραφικο στοχο απ αυτους που γραφτηκαν-ακουστηκαν, παικτη που ηθελε ο χ προπονητης και ηρθε πριν της 30 Αυγουστου?
Πιστευετε οτι 7-8 ΤΔ μεχρι τωρα ειχαν ΟΛΟΙ το ιδιο "κουσούρι" να κλεινουν βασικους παικτες τελος αυγουστου?
Με Μποτο θα ναι αλλιως? Μακαρι αλλα.. κραταω μικρο καλαθι.
icue

Δημοσίευση από icue »

Και εγω αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι ο Νορβηγος ερχεται σαν βαθος παγκου αλλα με την προοπτικη να καλυψει το κενο του Μιχαηλιδη οσο αυτος λειπει. Ισως με την παραμονη του Κρεσπο να μοιραστουν και χρονο.

Απο την δεξια πλευρα οντως υπαρχει θεμα. Ο Βαρελα χαιρεταει και ο Μιχαι δεν πειθει. Αλλα με τον Ιγκασον δεν μπορεις να πας σε ακριβο παικτη εκει. Ειναι γριφος.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Έσκασε κ για τέρμα. Αλεξάνταρ Γιοβάνοβιτς
Λογικά για δεύτερος
Υ. Γ εγώ παντως είμαι Πασχαλακικος στις χρονιές Λουτσέσκου ήταν σημαντικός
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dragon την Σάβ 30 Απρ 2022, 11:55, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”