η Κανταλαπιερντα; Αυτοί οι δύο μου έρχονται στο μυαλό.Luigi Vampa έγραψε:Περεα;Metagrafakias έγραψε:Eιναι ο Κουαλιατα σαν τον Ουρουγουανο Κωνσταντελια στο σωματοτυπο μακαρι και στο ταλεντο...ετσι πρεπει να κινηθουμε μεταγραφικα για να εχει ουσια και η μεταβατικη χρονια που λεμε καθε χρονο...Μακαρι διδυμο Κουαλιατα-Κωνσταντελια του χρονου και οχι ανανεωση Μπισε οχι αλλο φτανει....
Αντε να σας δωσω και λιγο ψωμακι ακομα ενας παικτης εχει κλεσει και ειναι απο τον Ελληνικο πρωταθλημα, ομαδα της 6αδας με πολυ καλα νουμερα φετος σε γκολ και ασιστ...
Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ
-
- Επικοινωνία:
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ
Εγω παντως πεθαινω για τετοιες κινησεις! Δωσε μου τετοιες κινησεις και παρε μου την ψυχη!
Ακομη κι αν δεν βγει ειναι στον σωστο δρομο και δειχνει σωστη φιλοσοφια και οργανωση!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ακομη κι αν δεν βγει ειναι στον σωστο δρομο και δειχνει σωστη φιλοσοφια και οργανωση!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σωστός. Αιτορ.
Ο αμέσως επόμενος που έχει γκολ και ασίστ. Αλλά νομίζω έχει ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο
Ο αμέσως επόμενος που έχει γκολ και ασίστ. Αλλά νομίζω έχει ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο
Πολυ καλος χειριστης της μπαλας δειχνει ο μικρος ουρουγουανος, ΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ.
Ξερει κανεις αν αυτος ο Μπαριος ειναι ο παλιος παικτης του γαβρου;
Ξερει κανεις αν αυτος ο Μπαριος ειναι ο παλιος παικτης του γαβρου;
Ο ΠΑΟΚ είναι στο σωστό δρόμο, αν όντως πάει σε τέτοιες ηλικίες. Θα χρειαστεί όμως αρκετές γιατί το ποσοστό άμεσης επιτυχίας είναι μειωμένο σε αυτές τις ηλικίες. Είδαμε πόσο καιρό πήρε του 23χρονου Αουγκούστο να προσαρμοστεί και φέτος να αρχίζει να αποδίδει (κυρίως στο 2ο γύρο). Ο Άρνεσεν έκανε πολλές κινήσεις και κάποιες δε βγήκαν. πχ ο Σάμπο ή ο Ζάιρο θα μπορούσαν και να είχαν βγει, αλλά τελικά βγήκε ο Τσίμιροτ (βέβαια αυτός είχε πολύ καλύτερες συστάσεις και παραστάσεις).
Αν δεν πιάσει μια τέτοια μεταγραφή, δεν έγινε κάτι, υπάρχουν οι δανεισμοί, ο ΠΑΟΚ Β, γενικά θέλει υπομονή. Είναι σημαντικό όμως για τον κάθε Ζάιρο, Σάμπο να δίνεις 100-500Κ σε έξοδα μεταγραφής και όχι μια περιουσία.
Εναλλακτικά, πηγαίνεις στην κατηγορία των ταλέντων που βγάζουν μάτια, που πάλι θέλει προσεκτικό σκάουτινγκ. Ακόμη και ο Τζόλης ήθελε προσεκτικό σκάουτινγκ από τον αγοραστή, να πάει στο κατάλληλο πρωτάθλημα ώστε να μπορεί να παίξει άμεσα βασικός (όχι χαριστικά). Ο ΠΑΟΚ μπορεί να παίξει σε αυτή την κατηγορία. Το έλεγε παλιά και ο Μπόλονι (4-5εκ).
Έχω πλήρη εμπιστοσύνη στο Μπότο. Ακόμη και να μην έχει επιτυχημένη μεταγραφική περίοδο, είναι κατανοητό. Κάποιες φορές δε σε πάει και η τύχη, χρειάζεται και λίγος χρόνος να μάθεις το πρωτάθλημα. Έχει αποδείξει ότι γνωρίζει τη δουλειά του και η φιλοσοφία του ταυτίζεται με την πλειοψηφία του λαού μας.
Υγ: Φέρτε τον τρελό Κολομβιανό Juan José Perea στον ΠΑΟΚ!
Αν δεν πιάσει μια τέτοια μεταγραφή, δεν έγινε κάτι, υπάρχουν οι δανεισμοί, ο ΠΑΟΚ Β, γενικά θέλει υπομονή. Είναι σημαντικό όμως για τον κάθε Ζάιρο, Σάμπο να δίνεις 100-500Κ σε έξοδα μεταγραφής και όχι μια περιουσία.
Εναλλακτικά, πηγαίνεις στην κατηγορία των ταλέντων που βγάζουν μάτια, που πάλι θέλει προσεκτικό σκάουτινγκ. Ακόμη και ο Τζόλης ήθελε προσεκτικό σκάουτινγκ από τον αγοραστή, να πάει στο κατάλληλο πρωτάθλημα ώστε να μπορεί να παίξει άμεσα βασικός (όχι χαριστικά). Ο ΠΑΟΚ μπορεί να παίξει σε αυτή την κατηγορία. Το έλεγε παλιά και ο Μπόλονι (4-5εκ).
Έχω πλήρη εμπιστοσύνη στο Μπότο. Ακόμη και να μην έχει επιτυχημένη μεταγραφική περίοδο, είναι κατανοητό. Κάποιες φορές δε σε πάει και η τύχη, χρειάζεται και λίγος χρόνος να μάθεις το πρωτάθλημα. Έχει αποδείξει ότι γνωρίζει τη δουλειά του και η φιλοσοφία του ταυτίζεται με την πλειοψηφία του λαού μας.
Υγ: Φέρτε τον τρελό Κολομβιανό Juan José Perea στον ΠΑΟΚ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Παρ 29 Απρ 2022, 22:11, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Metagrafakias
Περρεα...boogeyman77 έγραψε:η Κανταλαπιερντα; Αυτοί οι δύο μου έρχονται στο μυαλό.Luigi Vampa έγραψε:Περεα;Metagrafakias έγραψε:Eιναι ο Κουαλιατα σαν τον Ουρουγουανο Κωνσταντελια στο σωματοτυπο μακαρι και στο ταλεντο...ετσι πρεπει να κινηθουμε μεταγραφικα για να εχει ουσια και η μεταβατικη χρονια που λεμε καθε χρονο...Μακαρι διδυμο Κουαλιατα-Κωνσταντελια του χρονου και οχι ανανεωση Μπισε οχι αλλο φτανει....
Αντε να σας δωσω και λιγο ψωμακι ακομα ενας παικτης εχει κλεσει και ειναι απο τον Ελληνικο πρωταθλημα, ομαδα της 6αδας με πολυ καλα νουμερα φετος σε γκολ και ασιστ...
Χὀρχε Μπάριος λεγόταν και ένας παλιός παίκτης του γαύρου, βρε λες ?abc_o_ karpouzas έγραψε:επισης κατι που ηθελα να επισημανω και βγαινει απο το ...ρεπορταζ...
Κάτι που αποδεικνύει στην πράξη και η περίπτωση του Νικολάς Κουαλιάτα, το δεκάρι από την Ουρουγουάη, μπήκε στο στόχαστρο του Δικεφάλου και η πρώτη επαφή έγινε πριν από 4-5 μήνες, με το μέλος της διοίκησης της Μοντεβιδέο Γουόντερερς, Χόρχε Μπάριος, να αποκαλύπτει πως η συμφωνία επετεύχθη στη δεύτερη προσέγγιση του ΠΑΟΚ.
καποιοι κανουν σοβαρη δουλεια...καλο ειναι να δειξουμε λιγο εμπιστοσυνη

Στοίχημα ο μικρός (που δεν είναι και τόσο μικρός, στα 23 είναι) μακάρι να πιάσει αλλά σ' αυτήν την θέση θα ήθελα και έναν πιο έμπειρο, ας πούμε τον Μποέτιους. Το καλό σ' αυτήν την υποθετική περίπτωση είναι πως παίζουν και οι δύο και στα άκρα.
- stravostomis
23 είναι χειρότερη ηλικία για μεταγραφή. Ούτε 17 είναι να τον δουλέψεις όπως θέλεις, ούτε 28 να πάρεις τα 5 καλύτερα του χρόνια. Χρειάζονται και αυτές οι ηλικίες για την μετάβαση του κορμού αλλά δεν πρέπει να είναι βαρόμετρα.
Πέρα από ηλικίες, θέσεις κλπ, πολλοί ρεπόρτερ πετάνε εδώ και καιρό σπόντες για αρκετές (όχι 1-2) κλεισμένες μεταγραφές...
Πιστεύω μέχρι αρχές Ιούνη θα ξέρουμε ακόμα 1-2 ονόματα
Πιστεύω μέχρι αρχές Ιούνη θα ξέρουμε ακόμα 1-2 ονόματα
Τελειωμένο του Περεα;
Εξαιρετικα έξυπνη κίνηση αν ισχύει. Πολύ πρεσινγκ, αντίληψη, ταχυδυναμη και έχει και το γκολ
Εξαιρετικα έξυπνη κίνηση αν ισχύει. Πολύ πρεσινγκ, αντίληψη, ταχυδυναμη και έχει και το γκολ
- Kabamaru11
Μ αρεσει πολυ ο Ουρουγουανος,φαινεται να εχει τρομερα στοιχεια που μαγνητιζουν τον κοσμο.Οσο για τον Περεα,ενω εχει καλα στοιχεια,ειναι μεγαλο τσογλανι,εριστικος,θεατρινος,οτι πρεπει για τον γαυρο δλδ.Δεν θα τον ηθελα,αν τωρα,οι αρμοδιοι (Λουτσε - Μποτο),πιστευουν οτι ειναι αρκετα καλος για την ομαδα,θα κανω τουμπεκι.
-
....φέρτε πίσω τον Ουάρντα, φτάνει πια με τον εμμονικό προπονητή.....
Ο περεα είναι κτήνος , τρομερά στοιχεία από πόρτο ακόμα , στον βαζελο για κάποιο λόγο δεν έδειξαν λίγο υπομονή , από περσυ στον Βόλο ήταν καλός , φέτος είναι πολύ καλός .. μακάρι ..