27. Jasmin Kurtic

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
dimitris88

Re: 27. Jasmin Kurtic

Δημοσίευση από dimitris88 »

κουβαλάει μια ηγετική αύρα που βοηθάει την ομάδα με τρόπο που δεν μπορεί ν΄αποτυπωθεί στατιστικά. Λειτουργεί σαν ξυπνητήρι και το ότι βάζει τις φωνές είναι μέσα στο πρόγραμμα, κρατάει το νεύρο της ομάδας, την αίσθηση ότι είμαστε σε μάχη μέσα στο παιχνίδι. Όσοι θίγεστε που έβαλε τις φωνές στο Σοάρες καλά έκανε γιατί η ομάδα σε τέτοια ματς δεν είναι σχολική εκδρομή που πάμε για διασκέδαση και δεν πρέπει να χαλάσουμε τη ζαχαρένια. Και ο Σοάρες θα καταλάβει πιο γρήγορα πως είναι να παίζεις σε ομάδες πρωταθλητισμού που πρέπει να είσαι στην τσίτα, δεν είσαι μοριερένσε που δεν τρέχει τίποτα ότι και να γίνει...καλό θα του κάνει του Σοάρες γιατί θα πρέπει να δείξει χαρακτήρα ότι δεν επηρεάζεται ψυχολογικά αν θέλει να κάνει σοβαρή καριέρα...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

τσιριγωτης έγραψε:Κακός κ σήμερα
Πολύ καλός σήμερα.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Η ομάδα δεν. Είναι κατηχητικό!

Ναι και κάποιος θα φωνάζει και κάποιος θα είναι πιο ήπιων τόνων και και!

Αυτά συνθέτουν μια δυναμική ομάδα!
Αυτό είναι ο ΠΑΟΚ!

Τα νεύρα του Ματος τα ξεχάσατε;;

Αυτό το μέταλλο θέλει κακαλα!

Οκ όχι να πέφτουν πουστριλικια αλλά τα γκαζια είναι εντός αγώνα και χρειάζονται απο κάποιον.

ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Για τον Κουρτιτς θα πω οτι ειναι
ο μονος που μπορει να δωσει πασα οταν
κανεις αλλος δε μπορει, ο μονος που θα γυρισει να κανει παιχνιδι πισω
και φυσικα ανεβαινει στα ντουμπλαρισματα αριστερα
και σεντραρει ή πασαρει. Αυτα ειναι λεπτομερειες που
δε φαιινονται και δε μετριουνται. Ειναι με διαφορες
βεβαια ο νεος Μαουρισιο. Οτι χρειαζεται
ο Λουτσσεσκου για να ελεγξει το ρυθμο
με πιο πολλες επιθετικες αρετες και λιγοτερες
αμυντικες.

Ολοι ξεχναμε οτι ειναι 33 και εχει παιξει φετος
σε ολα τα ματς σχεδον συν την εθνικη του.
Επισης φωναζει γιατι ειναι ο χαρακτηρας του
τετοιος. Φυσικα και θα φωναξει στον Σοαρες
για να τον ξυπνησει γιατι δεν κανουμε αγωνα επιδειξης
παιζουμε για το κυπελλο με τον γαυρο ημιτελικα.
Roarrr

Δημοσίευση από Roarrr »

Απλά γελάω με μερικούς εδώ μέσα που εκφράζουν την χειρονομία "αντε φύγε απο εδώ ταγαροάχρηστε" του Kurtic προς τον Soarez ως φωνές εγρήγορσης.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Για μένα, με ποδοσφαιρικά πάντα κριτήρια ο Kurtic και χθες ήταν μέτριος.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Εγώ πάλι γελάω που γίνεται τόσο μεγάλο θέμα…
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Εγώ πάλι συμφωνώ με Σουρμε και αμπαλαλεα.
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Ο Κούρτιτς την ώρα που φώναξε στον Σόαρες, το έκανε να φαίνεται με πολύ άσχημο τρόπο.
Παρόμοια μπινελίκια βλέπαμε και από τον Αντρίγια σε κάποια φάση μέσα στην χρονιά.
Εντωμεταξύ και οι δύο κάνανε αρκετά λάθη σε αντίστοιχες περιπτώσεις, αλλά δεν το ακούγανε με αυτό τον τρόπο.
Το να φωνάξεις ή να εκφράσεις δυσαρέσκεια για κάτι, είναι μέσα στο παιχνίδι, αλλά ο τρόπος που θα το κάνεις είναι που κάνει την διαφορά.
Και ο Αντρέ, ο Κρέσπο και ο Ίγκασον κάνουν παρατηρήσεις, αλλά δεν τους έχω δει ποτέ έτσι. Για αυτόν τον λόγο, παρότι οι Κούρτιτς-Ζίβκοβιτς έχουν ηγετικά χαρακτηριστικά, δεν θα ήθελα να πάρουν ποτέ το περιβραχιόνιο.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Roarrr έγραψε:Απλά γελάω με μερικούς εδώ μέσα που εκφράζουν την χειρονομία "αντε φύγε απο εδώ ταγαροάχρηστε" του Kurtic προς τον Soarez ως φωνές εγρήγορσης.
Το ότι ανελυσες και τη χειρονομία και τι εννοούσε, είναι τρομερό!

Επίσης ότι παραποιείς τα λεγόμενα μου και τα λες φωνές εγρήγορσης πάλι είναι τρομερό.

Είναι φωνές που συμβαίνουν μέσα στο γήπεδο και ειδικά από χαρακτήρες έντονους.

Να θυμηθούμε το Ματος, να θυμηθούμε τον κονσεισαο, να θυμηθούμε κι άλλους παίκτες που λόγω ταπεραμέντου βάζουνε γκάζια εντός γηπέδου σε συμπαικτες.

Λογικά μέχρι ενος σημείου.

Αυτό είπα!

Αν εσύ μεταφράζεις ότι του είπε Αντε φύγε ρε ταγαροαχρηστε είναι δική σου έμπνευση.

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

WeWillRockYou έγραψε:Ο Κούρτιτς την ώρα που φώναξε στον Σόαρες, το έκανε να φαίνεται με πολύ άσχημο τρόπο.
Παρόμοια μπινελίκια βλέπαμε και από τον Αντρίγια σε κάποια φάση μέσα στην χρονιά.
Εντωμεταξύ και οι δύο κάνανε αρκετά λάθη σε αντίστοιχες περιπτώσεις, αλλά δεν το ακούγανε με αυτό τον τρόπο.
Το να φωνάξεις ή να εκφράσεις δυσαρέσκεια για κάτι, είναι μέσα στο παιχνίδι, αλλά ο τρόπος που θα το κάνεις είναι που κάνει την διαφορά.
Και ο Αντρέ, ο Κρέσπο και ο Ίγκασον κάνουν παρατηρήσεις, αλλά δεν τους έχω δει ποτέ έτσι. Για αυτόν τον λόγο, παρότι οι Κούρτιτς-Ζίβκοβιτς έχουν ηγετικά χαρακτηριστικά, δεν θα ήθελα να πάρουν ποτέ το περιβραχιόνιο.
Και είπαμε ότι δεν είναι όλοι οι χαρακτήρες ίδιοι.

Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Το ότι δεν είναι όλοι οι χαρακτήρες το ίδιο είναι λογικό, αλλά αυτό δεν δικαιολογεί τα πάντα.
Σε ένα εργασιακό περιβάλλον, πάντα θα υπάρχουν εντάσεις, αλλά αλλιώς είναι να έρθει ένα συνάδελφος και να σου μιλήσει σε έντονο ύφος και αλλιώς να σε αρχίσει στα μπινελίκια μπροστά σε όλους.
Είναι η διαφορά ανάμεσα στον έμπειρο συνάδελφο που θα σου μάθει τη δουλειά και θα τον θυμάσαι για πάντα με σεβασμό, και στον παλιό που απαιτεί και σε εκθέτει, τον οποίο θα βρίζεις μια ζωή.
Υπάρχει μια λεπτή γραμμή, που δεν πρέπει να ξεπερνιέται ή όταν αυτό γίνεται, θα πρέπει να διορθώνεται, ώστε να μην μένει θυμός σε βάθος χρόνου.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Ε μην παραλληλίζουμε έναν ημιτελικό με τον γαύρο, με μια μέρα στο γραφείο…
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Μάλλον πολλά από τα αδέρφια και κυρίως κάποιοι δημοσιογράφοι δεν ξέρουν πολλά από ψυχολογία αγώνων

Ο αγωνιστικός αθλητισμός κάποιες στιγμές ανεβάζει πολύ την αδρεναλίνη σε σημεία που ξεφεύγεις …

Επίσης πρέπει να καταλάβουν ότι σε ένα γκρουπ όλοι έχουν ένα ρόλο … ιδίως στα επιτυχημένα γκρουπ που ο ΠΑΟΚ φαίνεται να έχει ένα τέτοιο

Εκεί λοιπόν καμία φορά υπάρχουν οι νόμοι του παλιού, του μεγάλου σε ηλικία και του νέου … εκεί καμία φορά έχει και καψόνια και μπινελικια κλπ

Ο Κουρτιτς είναι ένας παίχτης που έχει ανεβάσει την προσωπικότητα της ομάδας … έχει χαρακτήρα το παλικάρι και υψηλό iq… η ομάδα έχει λειτουργία και αν πέρασε τα όρια θα το κανονίσει … αν και δεν νομίζω να τα πέρασε … ο σοαρες ισα ισα καλύτερα έπαιξε μετά
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Μόρας για Κατσουράνη
[...]Τι να συζητάμε τώρα; Εχω μάθει από τους καλύτερους. Από διαφορετικές προσωπικότητες. Από τον Ζαγόρ μέχρι τον Κατσούρ που σου έβριζε τα πάντα, ό,τι είχε και δεν είχε. Προσπαθούσαν επίσης να τον καταστρέψουν. Ποιον, τον Κατσούρ! Επειδή μιλάει άσχημα στους παίκτες; Σου έβριζε τα πάντα. Του έλεγα: "Κώστα σε παρακαλώ μην πιάνεις τη μάνα μου". Μου ζητούσε συγγνώμη και συνεχίζαμε. Κάναμε παρέα, πηγαίναμε διακοπές μαζί. Επειδή δεν σου αρέσει στην εικόνα ότι έβριζε; Δεν μας νοιάζει το τι φαίνεται. Εμάς η εικόνα την ώρα που παίζουμε δεν μας απασχολεί. Δεν μπορώ να βλέπω παίκτη να λέει: "Μη φωνάζεις, εμένα γιατί με στοχοποιείς"; Τι λες ρε μαλάκα; Εσένα στοχοποιώ; Εκείνη την ώρα παίζουμε για να νικήσουμε και θα μου πεις πώς θα μιλάμε; Ετσι κι αλλιώς ξέρεις, είμαστε οικογένεια, δεν θα παρεξηγηθεί κανένας. Κι αν παρεξηγηθεί θα το λύσουμε μετά στην προπόνηση. Ποδόσφαιρο παίζουμε. Κάποιος μπορεί να σου βρίσει και τη μάνα σου, αλλά δεν το εννοεί. Είσαι όλη μέρα μαζί του, τι να εννοεί. Απλά ο Κώστας έβριζε περισσότερο απ' όλους. Τον Κατσούρ τον πετύχαινες να βρίζει μόνος του. Του έλεγες: "Σε ποιον μιλάς"; Και σου έλεγε: "Τίποτα, απλά βρίζω". Ετσι ήταν ο Κώστας.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”