Δεν υπάρχει παίκτης Μπράντονιτς.freemind έγραψε:και ο Μπράντονιτς λείπειjohn4serres έγραψε:Κούτσιας και Γιαξής λείπουν μόνο.
Ο Κουλιεράκης λογικά είναι στην αποστολή της πρώτης ομάδας.
ΠΑΟΚ Β'
- john4serres
Re: ΠΑΟΚ Β'
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
Πώς δεν υπάρχει!john4serres έγραψε: Δεν υπάρχει παίκτης Μπράντονιτς.
Είναι κάτι σαν Καντουρί στον ΠΑΟΚ Β΄.
-
BlackFriday
Λογικά είναι αποστολή με την πρώτη ομάδαkounavi έγραψε:Ωραίο γκολ ο Τάχατος. Κούτσιας γιατί εκτός;
- ΑποστόληςΑ
- Amsterdamer_87
- ΑποστόληςΑ
Με ΑΕΛ παίξαμε καλά και στους δύο αγώνες. Διέκρινα και στους δύο πείσμα, πάθος για να κερδίσουμε, ή έστω να μην χάσουμε.
Και στους δύο κρατήσαμε το μηδέν πίσω.
Όταν δεν δέχεσαι γκολ είναι πολύ πιθανό να κερδίσεις, ιδίως σε τέτοιους αγώνες - derby.
Το goal του Τάχατου ήταν εκπληκτικό, όπως και η γενικότερη εμφάνισή του. Αλλά και ο Τσοπούρογλου που τον άλλαξε ήταν πολύ καλός, όπως και στους περισσότερους αγώνες στους οποίους συμμετείχε φέτος. Μάλιστα το δεύτερο γκολ προήλθε από δική του σέντρα που δεν αξιοποίησε αρχικά ο Τζίμας.
Η ΑΕΛ πίεσε, όσο μπορούσε, αλλά η άμυνά μας ήταν καλά οργανωμένη σήμερα και χωρίς ιδιαίτερα λάθη. Είχαμε και τον Μπαλωμένο βέβαια στις λίγες φορές που τα σουτ των αντιπάλων πέρασαν μέσα από την αμυντική μας γραμμή.
Ο Γκορντεζιάνι που μπήκε στη θέση του Πανίδη πάλι δεν έκανε καλή εμφάνιση. Αυτό το παιδί, που το πίστευα πολύ, μ' έχει απογοητεύσει φέτος στον ΠΑΟΚ Β΄. Ο Πανίδης που τον θεωρώ κατώτερο του Βασίλη έπαιξε καλύτερα σε όλη τη σεζόν.
Χατζηστραβός και Τζίμας προσπάθησαν φέτος, είχαν καλές στιγμές αλλά όχι κάτι το εξαιρετικό.
Από την άμυνα ο Παναγιώτου ήταν σταθερός, αν και δεν μου γεμίζει το μάτι λόγω λιγνού κορμιού, όπως σταθερά καλός ήταν και ο αριστεροπόδαρος Κουλιεράκης, που είναι και περίπου δύο χρόνια νεώτερος του Παναγιώτου (28.11.2003 και 16.01.2002).
Επιτέλους είδα Μπαλωμένο στα γκολ-ποστ γιατί στο πρώτο μισό της σεζόν ήταν εξαφανισμένος. Τον πιστεύω πολύ και είναι η ελπίδα μου για έναν καλό τερματοφύλακα στον ΠΑΟΚ και στην Εθνική.
Και στους δύο κρατήσαμε το μηδέν πίσω.
Όταν δεν δέχεσαι γκολ είναι πολύ πιθανό να κερδίσεις, ιδίως σε τέτοιους αγώνες - derby.
Το goal του Τάχατου ήταν εκπληκτικό, όπως και η γενικότερη εμφάνισή του. Αλλά και ο Τσοπούρογλου που τον άλλαξε ήταν πολύ καλός, όπως και στους περισσότερους αγώνες στους οποίους συμμετείχε φέτος. Μάλιστα το δεύτερο γκολ προήλθε από δική του σέντρα που δεν αξιοποίησε αρχικά ο Τζίμας.
Η ΑΕΛ πίεσε, όσο μπορούσε, αλλά η άμυνά μας ήταν καλά οργανωμένη σήμερα και χωρίς ιδιαίτερα λάθη. Είχαμε και τον Μπαλωμένο βέβαια στις λίγες φορές που τα σουτ των αντιπάλων πέρασαν μέσα από την αμυντική μας γραμμή.
Ο Γκορντεζιάνι που μπήκε στη θέση του Πανίδη πάλι δεν έκανε καλή εμφάνιση. Αυτό το παιδί, που το πίστευα πολύ, μ' έχει απογοητεύσει φέτος στον ΠΑΟΚ Β΄. Ο Πανίδης που τον θεωρώ κατώτερο του Βασίλη έπαιξε καλύτερα σε όλη τη σεζόν.
Χατζηστραβός και Τζίμας προσπάθησαν φέτος, είχαν καλές στιγμές αλλά όχι κάτι το εξαιρετικό.
Από την άμυνα ο Παναγιώτου ήταν σταθερός, αν και δεν μου γεμίζει το μάτι λόγω λιγνού κορμιού, όπως σταθερά καλός ήταν και ο αριστεροπόδαρος Κουλιεράκης, που είναι και περίπου δύο χρόνια νεώτερος του Παναγιώτου (28.11.2003 και 16.01.2002).
Επιτέλους είδα Μπαλωμένο στα γκολ-ποστ γιατί στο πρώτο μισό της σεζόν ήταν εξαφανισμένος. Τον πιστεύω πολύ και είναι η ελπίδα μου για έναν καλό τερματοφύλακα στον ΠΑΟΚ και στην Εθνική.
Με τρεις στην άμυνα.Doomlord4 έγραψε:Τι παίζει;Totem_pk έγραψε:Και η β ομάδας παίζει ένα σύστημα που δεν θα παίξει η πρώτη ομάδα για τουλάχιστον δυο χρόνια. Μαλιστα
Τεσπα μπράβο στα τσακαλακια μας για σήμερα. Και γενικώς.
-
makispaspartou
Από την ομάδα που παρακολούθησα σήμερα ο μοναδικός που θυμίζει ποδοσφαιριστή ρόστερ ομάδας superleague είναι ο Τσαούσης. Πολύ καλό ταλέντο επίσης και ο Μπαλωμένος. Εγώ αν ήμουν Λουτσέσκου δε θα ήθελα κανέναν να ανεβεί πάντως. Από το τυρί μου άρεσε πάρα πολύ αυτός ο Γληνός..
Για εναλλακτικές στην Super league ο αριστεροπόδαρος Τάχατος που είχε ωραίο γκολ σήμερα και είναι γρήγορος, νομίζω καλός για πάγκο στην θέση του αριστερού μπακ, ο Παναγιώτου-αν δουλέψει με βάρη το σώμα του και ο Κουλιεράκης και στην συνέχεια, μάλλον τίποτα.
Για τον Μπαλωμένο δεν έχω άποψη.
Τέλος, προσοχή να μην χάσουμε τον Κούτσια.
Για τον Μπαλωμένο δεν έχω άποψη.
Τέλος, προσοχή να μην χάσουμε τον Κούτσια.
Νομίζω πως είναι αριστεροπόδαρος και με αριστερό έβαλε το σημερινό πολύ ωραίο γκολ. Αν προωθηθούν από τον ΠΑΟΚ Β΄, έστω δύο έως τρεις, κέρδος θα είναι για να μην ξοδεύονται εκατομμύρια για παλτά από έξω-παιχνίδια μάνατζερ, παίκτες που ζεσταίνουν πάγκο και κερκίδα.
Αν βγάζουμε 2-3 τη χρονιά θα γεννούσαν και τα κοκόρια μας. Καποιες χρονιες είχαμε εξαιρετικους παικτες.
2-3 σε κάθε φουρνιά(2,3ετια) όμως είναι πιο ρεαλιστικός στόχος.
Το μονο που με στεναχωρεί ειναι το χασμα μεταξι Παμπλο και Ρασβαν.
2-3 σε κάθε φουρνιά(2,3ετια) όμως είναι πιο ρεαλιστικός στόχος.
Το μονο που με στεναχωρεί ειναι το χασμα μεταξι Παμπλο και Ρασβαν.