Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2021 - 2022

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Magdi1976

Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2021 - 2022

Δημοσίευση από Magdi1976 »

Χριστός Ανέστη
Διάφορα site αναπαράγουν την ίδια είδηση ότι Πετρέας,Κουμεντάκης συζητούν με τον γαύρο κι ότι ο Ούντρις θα πάει Σύρο.
Επίσης ότι ο Ζήσης πάει βαζελο,το ΠΑΟΚτσάκι ο Κοκκινάκης μένει σε εμάς κι ο γαύρος πάει για Καρασαββίδη(αν γίνει αυτό θα πέσει πολύ γέλιο).
Δηλαδή δεν μπορώ να καταλάβω ειδικά για Πετρέα και Κουμεντάκη.
Έφυγαν κακήν κακώς τότε από τον ακατανόμαστο και θα γυρίσουν ενώ εδώ βρήκαν την Ιθάκη τους;Και πόσο παραπάνω μπάτζετ διαθέτουν οι υπόλοιποι και δεν μπορούμε να τους ακολουθήσουμε;
Θα πρέπει να γίνουν από την πλευρά μας πολύ στοχευμένες κινήσεις για να μπορέσουμε να τους ανταγωνιστούμε.
Το απευχομαι αλλά μάλλον οι 5 ξένοι,αν γίνουν έτσι τα πράγματα θα μας ωφέλησει για να παρουσιάσουμε ανταγωνιστικοί.Κι αν φύγει ο Πετρέας πρέπει να πάρουμε Τζούριτς και να χτυπήσουμε και τον Φράγκο που μιλάει με τον Βάζελο.
Πρώτιστα όμως πρέπει να μείνει ο Καλμαζίδης.
Για τον Ουντρις δεν πολυκαίγομαι.
Βγάζει πολλά προβλήματα.

Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Δημοσίευση από PaokCuba4 »

Aληθώς Ανέστη! Χρόνια πολλά!

Περί μπάτζετ ο λόγος. Ο ΠΑΟΚ δεν είχε κάποια μεγάλη διαφορά στο μπάτζετ από τον Ολυμπιακό σε βαθμό που να καθιστά μη ανταγωνιστικός απέναντί του. Ο Φοίνικας Σύρου είχε το μεγαλύτερο μπάτζετ από όλους μας, αλλά σε καμία περίπτωση δεν το δικαιολόγησε. Όλα είναι θέμα το πως διαχειρίζεσαι το μπάτζετ. Ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι θέλει να δώσει όλα τα λεφτά στους ξένους (Τράβιτσα, Στερν, Τσέμπουλι ή Φρομμ), έχει ήδη τον Πάγιενκ που ήταν με διετές και ουσιαστικά τα εναπομείναντα λεφτά θέλει να τα δώσει σε Κουμεντάκη και Πετρέα και να πάει σε μια φθηνή λύση στα λίμπερο με τον Καρασαββίδη ή να στηρίξει τον Τζιάβρα. Άμα είχε ακόμα μεγαλύτερο ταβάνι σίγουρα θα προτιμούσε κάτι ακόμα καλύτερο στα λίμπερο. Και 2017-2018 το ίδιο έκανε και τότε οι Πετρέας και Στεφάνου αμοίβονταν με πολύ λιγότερα χρήματα και ο Ολυμπιακός ουσιαστικά τα έδωσε όλα στους ξένους.

Επίσης είναι το αν είναι ποιοτικές οι κινήσεις που θα φέρεις. Γιατί όνομα μπορείς να φέρεις, αλλά άμα είμαι ασταθής και δεν κουμπώνει στα συστήματα ουσιαστικά έχεις πετάξει τα λεφτά σου. Ενώ ο αντίπαλος μπορεί με έναν σταθερό παίκτη που μπορεί να μην είναι το μεγάλο όνομα να κάνει πολλά περισσότερα. Είναι οι value for money κινήσεις. Τον Μπράουν για παράδειγμα δεν τον ήξερε κανείς σχεδόν, όμως σε όποιο Πρωτάθλημα πήγε έκανε τη διαφορά ως κεντρικός. Για αυτό και ποτέ κανείς δεν έγινε Πρωταθλητής από το καλοκαίρι. Και το 17-18 και το 18-19 αν έχασες το Πρωτάθλημα δεν ήταν τόσο η ποιότητα του Ολυμπιακού όσο το ότι τα έκανες μαντάρα στο σχεδιασμό της ομάδας.

Τώρα όσον αφορά τους Κουμεντάκη και Πετρέα, δεν τίθεται θέμα μπάτζετ γιατί αφενός ήταν από τους καλοπληρωμένους (60.000 ο Κουμεντάκης περίπου και 50.000 με 60.000 ο Πετρέας περίπου) και αφετέρου ακόμα και το μεγαλύτερο μπάτζετ να είχες δε θα έκανες τα χατίρια σε όλους και θα ξεπερνούσες τα όρια. Πόσο μάλλον όταν δεν έχουν δικαιώσει τα λεφτά τους. Ο Κουμεντάκης για παράδειγμα δεν έπαιξε για να αξίζει τα 60.000 ευρώ και αν ζητάει παραπάνω, λυπάμαι αλλά δε θα τα δώσουμε κιόλας. Και μάλιστα τα ίδια λεφτά έπαιρνε και πέρσι και δεν τα δικαίωσε. Ο Κοκκινάκης επίσης παίρνει πάρα πολλά για λίμπερο αλλά έχει δείξει ότι έχει κάνει απόσβεση ήδη από πέρσι. Ο Πετρέας έπειτα θεωρώ ότι απλά δεν έχει όρεξη να κάτσει παραπάνω. Πάντα ήταν ιδιόρρυθμος σαν άνθρωπος και κανείς δεν ήξερε τι θα κάνει. Τώρα άμα θέλει να πάει στον Ολυμπιακό ή κάπου αλλού όπου θεωρεί ότι θα έχει διάθεση ή θα παίρνει πολλά περισσότερα από όσα έπαιρνε, ας πάει. Ο ΠΑΟΚ σίγουρα πρέπει να κρατάει παίκτες που έχουν βοηθήσει αλλά δε θα παρεκκλίνει κιόλας όταν ήδη έχει δώσει αρκετά κιόλας σε παίκτες και μάλιστα μπορεί να βρεις και επιλογές με λιγότερα.

Εγώ προτιμώ να φέρνω παίκτες που δεν είναι γνωστοί ή να είναι νέοι, αλλά να έχουν όρεξη να δουλέψουν και να είναι επαγγελματίες από το να πετάω τα λεφτά μου σε παίκτες που είναι γνωστοί αλλά με προβλήματα που ουσιαστικά δε δικαιώνουν τα χρήματά τους. Για παράδειγμα, προτιμώ να φέρω τον Κωτσάκη ή τον Χανδρινό αντί του Κουμεντάκη, καθώς και διάθεση έχουν και μπορούν να εξελιχθούν ακόμα περισσότερο και μάλιστα θα παίξουν και πολύ περισσότερο απ' όσο αξίζουν. Και στατιστικά να το πας θα δεις ότι οι διαφορές είναι πάρα πολύ μικρές. Ειδικά μεταξύ Κουμεντάκη και Κωτσάκη δεν υπάρχουν καν. Όταν για παράδειγμα βλέπεις ότι ο Κωτσάκης έχει σχεδόν ίδια νούμερα με τον έμπειρο Κουμεντάκη, καταλαβαίνεις ότι ο πρώτος έχει πολλά περισσότερα να δείξει. Ή ένα άλλο παράδειγμα λίγο πιο τραβηγμένο και ίσως να είναι άστοχο. Ο Ούντρις έδειξε πολύ καλά στοιχεία σαν παίκτης αλλά έβγαλε αρκετά προβλήματα που κόστισαν και δεν έβγαλε ο Λευκορώσος το κάτι παραπάνω. Εγώ για παράλληλα θα προτιμούσα να έχω έναν πιο σταθερό παίκτη που να ήταν και καλά στην υγεία του και ας μην ήταν ιδιαίτερα γνωστός, όπως ο Χαντ για παράδειγμα. Και παίκτες όπου έχουν γεμάτες και σταθερές χρονιές, υπάρχουν και εκεί είναι η μεγάλη υπόθεση να έχεις σκάουτινγκ και τεχνικό διευθυντή.

Δεν είναι πάντα τα λεφτά το θέμα. Τα λεφτά δίνουν άνεση να φέρνεις κινήσεις, αλλά είναι μετά εσύ το πως θα κάνεις τα λεφτά αυτά να "μετρήσουν". Ο ΠΑΟΚ για του χρόνου θέλει λίγες και στοχευμένες κινήσεις για να κάνει το κάτι παραπάνω. Οι 5 ξένοι σαφώς και θα διευκολύνουν το σχεδιασμό της ομάδας, αλλά και να παραμείνουν οι ξένοι στους 4, πάλι μπορεί η ομάδα να κάνει κινήσεις που θα την ανεβάσουν. Ο Καλμαζίδης θα μείνει γιατί το κόβω περίεργο και τελείως άκυρο να διώξεις τον προπονητή τώρα που έκανε το βήμα όχι να φέρει τίτλο αλλά να παρουσιάσει ένα καλύτερο πρόσωπο ο ΠΑΟΚ από αυτό που παρουσίασε τα τελευταία 2 με 3 χρόνια και μάλιστα να φέρει στην ομάδα αυτό που της έλειπε, τη σταθερότητα.
Άβαταρ μέλους
Magdi1976

PaokCuba4 έγραψε:Aληθώς Ανέστη! Χρόνια πολλά!

Περί μπάτζετ ο λόγος. Ο ΠΑΟΚ δεν είχε κάποια μεγάλη διαφορά στο μπάτζετ από τον Ολυμπιακό σε βαθμό που να καθιστά μη ανταγωνιστικός απέναντί του. Ο Φοίνικας Σύρου είχε το μεγαλύτερο μπάτζετ από όλους μας, αλλά σε καμία περίπτωση δεν το δικαιολόγησε. Όλα είναι θέμα το πως διαχειρίζεσαι το μπάτζετ. Ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι θέλει να δώσει όλα τα λεφτά στους ξένους (Τράβιτσα, Στερν, Τσέμπουλι ή Φρομμ), έχει ήδη τον Πάγιενκ που ήταν με διετές και ουσιαστικά τα εναπομείναντα λεφτά θέλει να τα δώσει σε Κουμεντάκη και Πετρέα και να πάει σε μια φθηνή λύση στα λίμπερο με τον Καρασαββίδη ή να στηρίξει τον Τζιάβρα. Άμα είχε ακόμα μεγαλύτερο ταβάνι σίγουρα θα προτιμούσε κάτι ακόμα καλύτερο στα λίμπερο. Και 2017-2018 το ίδιο έκανε και τότε οι Πετρέας και Στεφάνου αμοίβονταν με πολύ λιγότερα χρήματα και ο Ολυμπιακός ουσιαστικά τα έδωσε όλα στους ξένους.

Επίσης είναι το αν είναι ποιοτικές οι κινήσεις που θα φέρεις. Γιατί όνομα μπορείς να φέρεις, αλλά άμα είμαι ασταθής και δεν κουμπώνει στα συστήματα ουσιαστικά έχεις πετάξει τα λεφτά σου. Ενώ ο αντίπαλος μπορεί με έναν σταθερό παίκτη που μπορεί να μην είναι το μεγάλο όνομα να κάνει πολλά περισσότερα. Είναι οι value for money κινήσεις. Τον Μπράουν για παράδειγμα δεν τον ήξερε κανείς σχεδόν, όμως σε όποιο Πρωτάθλημα πήγε έκανε τη διαφορά ως κεντρικός. Για αυτό και ποτέ κανείς δεν έγινε Πρωταθλητής από το καλοκαίρι. Και το 17-18 και το 18-19 αν έχασες το Πρωτάθλημα δεν ήταν τόσο η ποιότητα του Ολυμπιακού όσο το ότι τα έκανες μαντάρα στο σχεδιασμό της ομάδας.

Τώρα όσον αφορά τους Κουμεντάκη και Πετρέα, δεν τίθεται θέμα μπάτζετ γιατί αφενός ήταν από τους καλοπληρωμένους (60.000 ο Κουμεντάκης περίπου και 50.000 με 60.000 ο Πετρέας περίπου) και αφετέρου ακόμα και το μεγαλύτερο μπάτζετ να είχες δε θα έκανες τα χατίρια σε όλους και θα ξεπερνούσες τα όρια. Πόσο μάλλον όταν δεν έχουν δικαιώσει τα λεφτά τους. Ο Κουμεντάκης για παράδειγμα δεν έπαιξε για να αξίζει τα 60.000 ευρώ και αν ζητάει παραπάνω, λυπάμαι αλλά δε θα τα δώσουμε κιόλας. Και μάλιστα τα ίδια λεφτά έπαιρνε και πέρσι και δεν τα δικαίωσε. Ο Κοκκινάκης επίσης παίρνει πάρα πολλά για λίμπερο αλλά έχει δείξει ότι έχει κάνει απόσβεση ήδη από πέρσι. Ο Πετρέας έπειτα θεωρώ ότι απλά δεν έχει όρεξη να κάτσει παραπάνω. Πάντα ήταν ιδιόρρυθμος σαν άνθρωπος και κανείς δεν ήξερε τι θα κάνει. Τώρα άμα θέλει να πάει στον Ολυμπιακό ή κάπου αλλού όπου θεωρεί ότι θα έχει διάθεση ή θα παίρνει πολλά περισσότερα από όσα έπαιρνε, ας πάει. Ο ΠΑΟΚ σίγουρα πρέπει να κρατάει παίκτες που έχουν βοηθήσει αλλά δε θα παρεκκλίνει κιόλας όταν ήδη έχει δώσει αρκετά κιόλας σε παίκτες και μάλιστα μπορεί να βρεις και επιλογές με λιγότερα.

Εγώ προτιμώ να φέρνω παίκτες που δεν είναι γνωστοί ή να είναι νέοι, αλλά να έχουν όρεξη να δουλέψουν και να είναι επαγγελματίες από το να πετάω τα λεφτά μου σε παίκτες που είναι γνωστοί αλλά με προβλήματα που ουσιαστικά δε δικαιώνουν τα χρήματά τους. Για παράδειγμα, προτιμώ να φέρω τον Κωτσάκη ή τον Χανδρινό αντί του Κουμεντάκη, καθώς και διάθεση έχουν και μπορούν να εξελιχθούν ακόμα περισσότερο και μάλιστα θα παίξουν και πολύ περισσότερο απ' όσο αξίζουν. Και στατιστικά να το πας θα δεις ότι οι διαφορές είναι πάρα πολύ μικρές. Ειδικά μεταξύ Κουμεντάκη και Κωτσάκη δεν υπάρχουν καν. Όταν για παράδειγμα βλέπεις ότι ο Κωτσάκης έχει σχεδόν ίδια νούμερα με τον έμπειρο Κουμεντάκη, καταλαβαίνεις ότι ο πρώτος έχει πολλά περισσότερα να δείξει. Ή ένα άλλο παράδειγμα λίγο πιο τραβηγμένο και ίσως να είναι άστοχο. Ο Ούντρις έδειξε πολύ καλά στοιχεία σαν παίκτης αλλά έβγαλε αρκετά προβλήματα που κόστισαν και δεν έβγαλε ο Λευκορώσος το κάτι παραπάνω. Εγώ για παράλληλα θα προτιμούσα να έχω έναν πιο σταθερό παίκτη που να ήταν και καλά στην υγεία του και ας μην ήταν ιδιαίτερα γνωστός, όπως ο Χαντ για παράδειγμα. Και παίκτες όπου έχουν γεμάτες και σταθερές χρονιές, υπάρχουν και εκεί είναι η μεγάλη υπόθεση να έχεις σκάουτινγκ και τεχνικό διευθυντή.

Δεν είναι πάντα τα λεφτά το θέμα. Τα λεφτά δίνουν άνεση να φέρνεις κινήσεις, αλλά είναι μετά εσύ το πως θα κάνεις τα λεφτά αυτά να "μετρήσουν". Ο ΠΑΟΚ για του χρόνου θέλει λίγες και στοχευμένες κινήσεις για να κάνει το κάτι παραπάνω. Οι 5 ξένοι σαφώς και θα διευκολύνουν το σχεδιασμό της ομάδας, αλλά και να παραμείνουν οι ξένοι στους 4, πάλι μπορεί η ομάδα να κάνει κινήσεις που θα την ανεβάσουν. Ο Καλμαζίδης θα μείνει γιατί το κόβω περίεργο και τελείως άκυρο να διώξεις τον προπονητή τώρα που έκανε το βήμα όχι να φέρει τίτλο αλλά να παρουσιάσει ένα καλύτερο πρόσωπο ο ΠΑΟΚ από αυτό που παρουσίασε τα τελευταία 2 με 3 χρόνια και μάλιστα να φέρει στην ομάδα αυτό που της έλειπε, τη σταθερότητα.
Αναλυτικότατος και κατατοπιστικό τάφος όπως πάντα!!
Εμένα μου αρέσει πολύ ο Χανδρινός!
Πάρα πολύ όμως!
Όπως δεν θα με χαλούσε καθόλου η παραμονή Μπαρνς γιατί κάτι μου λέει ότι θα τρίβουμε τα μάτια μας του χρόνου μιας και θα έχει κάνει προετοιμασία και θα ξέρει και την ομάδα οπότε δεν θα έχει πρόβλημα προσαρμογής!
Είδομεν
Δεν τα βάφω καθόλου μαύρα ούτε ζηλεύω τους ξένους που θα πάρει ο Ολυμπιακός.
Έχω εμπιστοσύνη στις επιλογές του Καλμαζίδη και στην δουλειά του.
Επίσης αν μείνουν οι Καναδοί και ο Κοκκινάκης και υπάρξουν όπως φαίνεται αρκετές ανακατατάξεις στους πράσινους θα έχουμε το πλεονέκτημα της ομοιογένειας περισσότερο απ' όλους που μπορεί, ειδικά στο ξεκίνημα,να μετρήσει υπέρ μας κι εύχομαι άμεσα επαναφορά των πλέι οφ και να μη ξαναδούμε αυτό το γελοίο σύστημα διεξαγωγής της δεύτερης φάσης.
Ωραίες κουβέντες γίνονται εδώ.

Άβαταρ μέλους
Magdi1976

PaokCuba4 έγραψε:Aληθώς Ανέστη! Χρόνια πολλά!

Αναλυτικότατος και κατατοπιστικότατος όπως πάντα!!
Εμένα μου αρέσει πολύ ο Χανδρινός!
Πάρα πολύ όμως!
Όπως δεν θα με χαλούσε καθόλου η παραμονή Μπαρνς γιατί κάτι μου λέει ότι θα τρίβουμε τα μάτια μας του χρόνου μιας και θα έχει κάνει προετοιμασία και θα ξέρει και την ομάδα οπότε δεν θα έχει πρόβλημα προσαρμογής!
Είδομεν
Δεν τα βάφω καθόλου μαύρα ούτε ζηλεύω τους ξένους που θα πάρει ο Ολυμπιακός.
Έχω εμπιστοσύνη στις επιλογές του Καλμαζίδη και στην δουλειά του.
Επίσης αν μείνουν οι Καναδοί και ο Κοκκινάκης και υπάρξουν όπως φαίνεται αρκετές ανακατατάξεις στους πράσινους θα έχουμε το πλεονέκτημα της ομοιογένειας περισσότερο απ' όλους που μπορεί, ειδικά στο ξεκίνημα,να μετρήσει υπέρ μας κι εύχομαι άμεσα επαναφορά των πλέι οφ και να μη ξαναδούμε αυτό το γελοίο σύστημα διεξαγωγής της δεύτερης φάσης.
Ωραίες κουβέντες γίνονται εδώ.

Άβαταρ μέλους
Descartes

Δημοσίευση από Descartes »

Χριστός Ανέστη και Καλό Πάσχα σε όλους.

Εφόσουν γίνουν οι μετακινήσεις που αναπαράγονται στα μμε, στα Ακρα οι επιλογές περιλαμβάνουν και τους Χανδρινό, Μούχλια και ίσως τον Ράπτη. Ο Ράπτης για τον ΠΑΟΚ θα ήταν καλή λύση. Μετά απο δύο πολύ μέτριες χρονιές με τον ΠΑΟ θα χρειαστεί μια γεμάτη χρονιά ως βασικός ακραίος πριν φύγει για το εξωτερικό. Ισως να παραμείνει και ο Τζιουμάκας σε αναβαθμισμένο ρόλο.

Πολύ θετικό το να παραμείνει ο Κοκκινάκης, αν και μου φαίνεται παράξενο οτι δεν θα τον πλησιάσουν ΟΣΦΠ και Σϋρος που δίνουν και παραπάνω χρήματα. Αν δεν παραμείνει υπάρχει το δίλλημα Μπουράκης-Αντωνίου, ή Γκαράς-Μπουράκης.

Στους ξένους έχουμε συζητήσει για τις αγορές που προτιμά ο καθένας μας. Υπάρχουν παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Εξαρτάται τους στόχους της ομάδας.

Υπάρχει τρομακτική έλειψη Ελλήνων παικτών σε όλες τις θέσεις, η οποίο πρέπει να ωθήσει την Ομοσπονδία σε άμμεσες σαρωτικές αλλαγές και νέο σχεδιασμό στο επίπεδο των ακαδημιών. Αλλά τι λέω τώρα, το μπ$%^%$λο να κερδάει και όλα τ'αλλα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Descartes την Κυρ 24 Απρ 2022, 14:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Kαι εγώ πιστεύω ότι ο Τζιουμάκας αξίζει να μείνει στο ρόστερ και να παίξει περισσότερο πλέον μιας και έδειξε στοιχεία. Και για τους τρεις που ανέφερες πιστεύω ότι θα ήταν πολύ καλές επιλογές. To κόβω λίγο δύσκολο για τον Ράπτη μόνο για το λόγο του αν θέλει όντως να ανηφορίσει Θεσσαλονίκη. Μπορεί να του έχουν προτείνει καμία αναβάθμιση στο ρόλο του ή να πάει σε Ολυμπιακό ή Σύρο. Γενικά θεωρώ πιο προσιτούς τους Χανδρινό και Κωτσάκη για 2ους ακραίους και τους Δαλακούρα, Σπυριούνη, Ρουμελιωτάκη και Μούχλια για 3ους.

Δεν μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση που δεν προσεγγίζεται ο Κοκκινάκης από τον Ολυμπιακό ή το Φοίνικα γιατί ο Ολυμπιακός και ο Φοίνικας θα προτιμήσουν να δώσουν έμφαση στους ξένους και στον Έλληνα ακραίο εάν μείνουν οι 4 ξένοι και δύσκολα θα δώσουν τα λεφτά που παίρνει ο Κοκκινάκης στον ΠΑΟΚ. Eπίσης ο Κοκκινάκης έχει βρει ένα πολύ καλύτερο περιβάλλον στον ΠΑΟΚ που ενισχύθηκε πολύ με την παρουσία Καλμαζίδη, που δύσκολα θα βρει, αν όχι στον Ολυμπιακό, στο Φοίνικα που παρά τα χρήματα ακόμα δεν ξέρουν πως να τα αξιοποιήσουν και συμπεριφέρονται σα νεόπλουτοι. Ο Ολυμπιακός ίσως να είναι ένα δύσκολο περιβάλλον λόγω του προπονητή του. Ο Τζουλιάνι έχει τελείως διαφορετική προσέγγιση στα πάντα και δεν είναι μόνο οι διπλές προπονήσεις που έχει καθιέρωσει. Καμιά φορά δεν κολλάς και με τους προπονητές λόγω διαφορετικών χαρακτήρων. Για αυτό και δε θα μου φανεί περίεργο αν ο Τζιάβρας πάρει θέση βασικού στον Ολυμπιακό ή ο Φοίνικας πάρει τον Γκαρά πίσω. Μόνο εάν ο ίδιος ο Μενέλαος θέλει, θα κατέβει κάτω.

Στην περίπτωση που φύγει εγώ προτιμώ να στηριχθεί ο Μπουράκης. Ο Μπουράκης έχει την υποδοχή και το έδειξε τόσο τα προηγούμενα χρόνια όσο και στο ντεμπούτο του με 2 μόλις προπονήσεις με την Μπαστάρντο, ενώ όσο έπαιξε έδειξε πράγματα και στην άμυνα. Επίσης είναι 24 χρονών και έχει πολύ μέλλον μπροστά του και είμαι σίγουρος ότι θα μας απασχολήσει στο μέλλον. Αξίζει της στήριξης και για την ηλικία του είναι πολύ καλός. Επίσης με τα λεφτά που μπορείς να εξοικονομήσεις από τον Κοκκινάκη μπορείς να ενισχυθείς σε άλλη θέση ακόμα περισσότερο. Ενώ σαν 2ο λίμπερο μπορείς να φέρεις είτε τον Κωνσταντινίδη πίσω είτε έναν εκ των Μιχελάκη και Σονάκη. Ο Γκαράς θα ήταν επίσης καλή επιλογή αλλά αξίζει περισσότερο ο Μπουράκης και νομίζω ότι ήρθε η ώρα να δώσουμε μεγαλύτερη έμφαση σε αυτά τα παιδιά.

Όσον αφορά την ΕΣΑΠ, αν θέλει να κάνει κάποια πράγματα είναι είτε να παραδώσει τη Volleyleague στην ΕΟΠΕ ώστε αυτή να ξεκινήσει την οργάνωση των ακαδημιών όπως κάνει με τις γυναίκες είτε να κάτσει και να βελτιώσει το προϊόν με την επαναφορά των πλέι οφ και, αν όντως κόπτεται για το προϊόν, να θέσει αυστηρά κριτήρια παρουσίας στο Πρωτάθλημα ώστε να αγωνίζονται οι παίκτες σε σωστά γήπεδα και όχι σε ακατάλληλες συνθήκες και οι ομάδες που αγωνίζονται να είναι υγιείς οικονομικά και όχι πυροτεχνήματα. Γιατί το να αυξήσεις τους ξένους θα βελτιώσει μόνο το 5% αυτής της άθλιας κατάστασης.
deathmassious

Δημοσίευση από deathmassious »

Τι εννοεί ο Λεμονίδης όταν λέει ότι ο Κουμεντάκης αποδείχθηκε αντιεπαγγελματίας εκτός αγωνιστικών χώρων; Επίσης, πόσα άρθρα θα διαβάσουμε ακόμα για το πρωτάθλημα της βαζέλας στο Sdna? Κάπου έλεος...
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Από το συγκεκριμένο σάιτ που υποστηρίζει ανοικτά τον Παναθηναϊκό ακόμα έχεις να δεις πολλά άρθρα. Ακόμα δεν έγραψαν για το που έχεσε ο Ρανγκελ ή ο Ανδρεόπουλος. Θα γράφουν ακόμα. Όπως θα συνεχίσει να γράφει ο Καρακουσης στο gazzetta όπου θα θυμηθεί τα χρόνια που ήταν γραφείο Τύπου επί Σταθοκωστόπουλου.

Τώρα στο τι εννοεί ο Λεμονίδης απλά τα προσπερνώ. Δε λαμβάνω σοβαρά ανθρώπους που φτιάχνουν μέχρι και οπτικοακουστικό υλικό για να δημαγωγησουν εις βάρος άλλων ομάδων. Να μας πει βέβαια ο "κύριος" Λεμονίδης τι "έπαθε" και από τότε που έγραψε υποτιμητικά και προσβλητικά για τον Τζουλιάνι μεσα σε μια νύκτα άρχισε να τον εξυμνεί. Μήπως δέχτηκε "επίσκεψη";
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Θα ήθελα πάση θυσία να κρατήσουμε Μπράουν πετρεα κοκκινακη,ουολςΌΛΟΙ Οι άλλοι είναι αναλώσιμοι
Άβαταρ μέλους
miburosaito

Δημοσίευση από miburosaito »

PaokCuba4 έγραψε: Και παίκτες όπου έχουν γεμάτες και σταθερές χρονιές, υπάρχουν και εκεί είναι η μεγάλη υπόθεση να έχεις σκάουτινγκ και τεχνικό διευθυντή.
Ηταν εξαιρετικο το αρθρο που ανεβασες και αν δουλευε ετσι ο ΠΑΟΚ (σε ολα τα αθληματα οχι μονο βολευ) θα ηταν ετη φωτος μπροστα σε σχεση με τις αλλες ομαδες. Και στα ερασιτεχνικα αλλα και στα επαγγελματικα του τμηματα.

Κατα καιρους διαβαζω αρθρα του Lebedew στο blog του, ειναι ιδιαιτερα αποκαλυπτικος (σαν να σκεφτεται φωναχτα μερικες φορες χαχα ) και τα κειμενα του νομιζω ειναι πιο πολυ η ψυχοθεραπεια του! :mrgreen:

Αλλες φορες προσπαθει να εξωτερικευσει τις σκεψεις του και τις εσωτερικες ανησυχιες του και αλλες φορες μας δινει το insight των προπονητων οπως το αντιλαμαβανεται αυτος. Παντα ενδιαφεροντα αυτα που γραφει!

Αν δεν εχεις ηδη διαβασει, οταν θα εχεις χρονο θα σου προτεινα να βρεις καποιο απο τα βιβλια του coach Wooden, υπαρχουν καποια απο τα χρονια του στο UCLA που τα εγραψαν αλλοι παρατηρωντας τον (αυτα ειναι πιο τεχνικα στο μπασκετ - βεβαια πολλα εχουν εφαρμογη σε ολα τα αθληματα) και εχει καποια που τα εγραψε μεγαλυτερος (πιο φιλοσοφικα περι προπονητικης - διδασκαλιας). Ηταν ατακαδορος γενικα, εγω τον λεω ο Sun Tzu των προπονητων :lol:

Εξαιρετικος προπονητης, οπως και πολλοι του Αμερικανικου κολλεγιακου μπασκετ. Απλα δεν εχουν γραψει ολοι τους. Αντιστοιχα εχει πολλους εξαιρετικους και στο γυναικειο κολλεγιακο του βολει αν θες να διαβασεις.
Μπορεις να βρεις πιο ακαδημαικα κειμενα οπως του Russ Rose ή ακομα καλυτερα μπορεις να κατεβασεις (νομιζω υπαρχει ελευθερο) το βιβλιο του πατερα Shoji που ηταν στο Πανεπιστημιο της Χαβαης πανω 40 χρονια (πραγματικα ποσοι παιχτες/παιχτριες εχουν βγει απο εκει...)

PaokCuba4 έγραψε:Kαι εγώ πιστεύω ότι ο Τζιουμάκας αξίζει να μείνει στο ρόστερ και να παίξει περισσότερο πλέον μιας και έδειξε στοιχεία. Και για τους τρεις που ανέφερες πιστεύω ότι θα ήταν πολύ καλές επιλογές. To κόβω λίγο δύσκολο για τον Ράπτη μόνο για το λόγο του αν θέλει όντως να ανηφορίσει Θεσσαλονίκη. Μπορεί να του έχουν προτείνει καμία αναβάθμιση στο ρόλο του ή να πάει σε Ολυμπιακό ή Σύρο. Γενικά θεωρώ πιο προσιτούς τους Χανδρινό και Κωτσάκη για 2ους ακραίους και τους Δαλακούρα, Σπυριούνη, Ρουμελιωτάκη και Μούχλια για 3ους.
Οι Χανδρινος και Κωτσακης μου αρεσαν αρκετα, οπως και ο Ραπτης (με λογικα λεφτα βεβαια) αξιζει.

Τους αλλους δεν θα τους κοιτουσα φιλε Κουβανε. Προσωπικη αποψη ειναι βεβαια, αλλα οσο τους εχω παρακολουθησει δεν με ενθουσιασαν.

PaokCuba4 έγραψε: Ο Τζουλιάνι έχει τελείως διαφορετική προσέγγιση στα πάντα και δεν είναι μόνο οι διπλές προπονήσεις που έχει καθιέρωσει.

Αυτο ειναι και το πιο απιστευτο στο Ελληνικο βολει, και δη στο αντρικο που -υποτιθεται- ειναι επαγγελματικο. Σε αυτο το θεμα ειμαι με τον Τζουλιανι και τον καθε Τζουλιανι, κι ας δυσαρεστηθουν καποιοι.

Ειναι το πιο σημαντικο θεμα αν το καλοσκεφτεις, η απουσια Ελληνων παιχτων, η ψαλιδα που εχει ανοιξει απο το Ευρωπαικο βολει σε σχεση με 20 χρονια πριν, αν θα εχουμε 3-4-5 ή 15 ξενους στο ρημαδοπρωταθλημα...

Τελος παντων, γιορταρες μερες να μην γκρινιαζουμε....

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

ΥΓ. Τα νουμερα των τριων βασικων ακραιων του ΠΑΟΚ απο ΟΛΗ τη χρονια, καλυτερα νουμερα ο Μπαρνς με λιγοτερα παιγμενα σετ ομως, αρα δεν μπορουμε να πουμε κατι με σιγουρια, ενω μεχρι τα μεσα της χρονιας ειχε πολυ καλα στατιστικα ο Κουμεντακης, τελειωσε με χειροτερα νουμερα - βεβαια ακομα και με αυτα τα σκαμπανεβασματα η αποδοση του στα κερδισμενα Break Points ειναι καλυτερη των υπολοιπων.

(Ο Ουντρις ειχε 100 BP σε 67 παιγμενα σετ)

Εδω το λινκ:

https://hvl-web.dataproject.com/Statist ... D=55&mn=25

Τα 60k που παιρνει ο Κουμεντακης μας δινουν ακραιο διμετρο με ικανοποιητικη υποδοχη, καλο μπλοκ, καλη επιθεση, και καποιον να παρει τα Break Points οταν ο διαγωνιος ειναι στη πισω ζωνη και το αντιπαλο μπλοκ δεν ειναι για τα σκυλια.

Συγγνωμη αλλα ξενο ακραιο με αυτα τα νουμερα δεν βρισκεις (ευκολα) με 60k. Τωρα με τον αποκλεισμο των Ρωσικων ομαδων εχει ανοιξει λιγο η αγορα, αν βρουν καποιον με ιδια προσοντα ή και καλυτερο, εννοειται ας τον παρουν. Αλλα δεν ειναι ευκολο να τον βρεις. Ο Κουμεντακης το ξερει, ο ΠΑΟΚ το ξερει, ο Καλμα το ξερει, ο γαβρος το ξερει. Γι αυτο και γινεται παιχνιδι...
Ας αποφασισουν το μπατζετ για του χρονου ωστε να ξερουν μεχρι ποσο μπορουν να δωσουν, ας κανουν μια τιμια προταση στον Κουμεντακη και ας κανει οτι θελει μετα. Δεν θα παρακαλαμε αλλα ταυτοχρονα δεν βρισκεις τα προσοντα του ετσι ευκολα στην αγορα. Μην λεμε οτι να ναι.

Παρα τις ομολογουμενως δυνατες κινησεις του γαβρου, ειμαι αισιοδοξος με παραμονη Κοκκινακη και Γουολς, ανανεωση Καλμαζιδη (ελπιζω) και απο εκει και περα εχουμε βαση να κινηθουμε.

Εγω προσωπικα δεν θα εκανα τοσες αλλαγες οσες γραφετε παντως.

Θα κραταγα και Κουκλινσκι για να σκασει ο Κουβανος :mrgreen:

Μη σου πω και αρχηγο θα τον εβαζα!
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

miburosaito έγραψε: Ηταν εξαιρετικο το αρθρο που ανεβασες και αν δουλευε ετσι ο ΠΑΟΚ (σε ολα τα αθληματα οχι μονο βολευ) θα ηταν ετη φωτος μπροστα σε σχεση με τις αλλες ομαδες. Και στα ερασιτεχνικα αλλα και στα επαγγελματικα του τμηματα.

Κατα καιρους διαβαζω αρθρα του Lebedew στο blog του, ειναι ιδιαιτερα αποκαλυπτικος (σαν να σκεφτεται φωναχτα μερικες φορες χαχα ) και τα κειμενα του νομιζω ειναι πιο πολυ η ψυχοθεραπεια του!

Αλλες φορες προσπαθει να εξωτερικευσει τις σκεψεις του και τις εσωτερικες ανησυχιες του και αλλες φορες μας δινει το insight των προπονητων οπως το αντιλαμαβανεται αυτος. Παντα ενδιαφεροντα αυτα που γραφει!

Αν δεν εχεις ηδη διαβασει, οταν θα εχεις χρονο θα σου προτεινα να βρεις καποιο απο τα βιβλια του coach Wooden, υπαρχουν καποια απο τα χρονια του στο UCLA που τα εγραψαν αλλοι παρατηρωντας τον (αυτα ειναι πιο τεχνικα στο μπασκετ - βεβαια πολλα εχουν εφαρμογη σε ολα τα αθληματα) και εχει καποια που τα εγραψε μεγαλυτερος (πιο φιλοσοφικα περι προπονητικης - διδασκαλιας). Ηταν ατακαδορος γενικα, εγω τον λεω ο Sun Tzu των προπονητων :lol:

Εξαιρετικος προπονητης, οπως και πολλοι του Αμερικανικου κολλεγιακου μπασκετ. Απλα δεν εχουν γραψει ολοι τους. Αντιστοιχα εχει πολλους εξαιρετικους και στο γυναικειο κολλεγιακο του βολει αν θες να διαβασεις.
Μπορεις να βρεις πιο ακαδημαικα κειμενα οπως του Russ Rose ή ακομα καλυτερα μπορεις να κατεβασεις (νομιζω υπαρχει ελευθερο) το βιβλιο του πατερα Shoji που ηταν στο Πανεπιστημιο της Χαβαης πανω 40 χρονια (πραγματικα ποσοι παιχτες/παιχτριες εχουν βγει απο εκει...)
Ο Lebedew είναι φοβερός και χαίρομαι που ένας προπονητής εξωτερικεύει τις σκέψεις του ακόμα και αν είναι αντίθετες με την πεπατημένη. Και μάλιστα φαίνεται ότι έχει ψαχτεί πολύ σε όλα τα θέματα. Eίναι ανήσυχο πνεύμα! :mrgreen:

Η αλήθεια είναι ότι ενώ ξέρω τον Wooden δεν έχω διαβάσει ποτέ βιβλία του και η αλήθεια είναι ότι μου έδωσες ωραία ευκαιρία! ;) :D Πάντα σεβόμουν τους κολλεγιακούς προπονητές γιατί είχαν βαθιά γνώση του αθλήματος και λειτουργούσαν ως δάσκαλοι. Για παράδειγμα, ο Χιου ΜακΚάτσον ήταν δάσκαλος στην κυριολεξία και ένας από τους αγαπημένους μου προπονητές. Δεν παρουσίαζαν ένα σύνολο αλλά δημιουργούσαν μια ολόκληρη γενιά επαγγελματιών αθλητών που δε τους εμφυσούσαν μόνο τον επαγγελματισμό αλλά και το αίσθημα της συνεχούς βελτίωσης σε όλους τους τομείς και του βαθύ νοήματος του αθλητισμού. Για αυτό και οι Αμερικάνοι και Καναδοί είναι πάντα σοβαροί αθλητές.

Σίγουρα θα ψάξω για τον Σότζι καθώς τον σέβομαι όπως και τους 2 γιους του, αλλά με έβαλες ωραίο φιτίλι! Να σαι καλά!! :D
miburosaito έγραψε:Οι Χανδρινος και Κωτσακης μου αρεσαν αρκετα, οπως και ο Ραπτης (με λογικα λεφτα βεβαια) αξιζει.

Τους αλλους δεν θα τους κοιτουσα φιλε Κουβανε. Προσωπικη αποψη ειναι βεβαια, αλλα οσο τους εχω παρακολουθησει δεν με ενθουσιασαν.
Διαφωνώ στο ότι δεν έχουν να δώσουν πράγματα ως 3οι ακραίοι. Ο Ρουμελιωτάκης έχει την εμπειρία και γενικά έχει βοηθήσει πολύ από τον πάγκο, όπως και ο Δαλακούρας που έχει βελτιωθεί αρκετά με τον Τζουλιάνι. Θεωρώ ότι και οι 4 που ανέφερα ως 3οι ακραίοι είναι πολύ καλύτεροι από τον Σωτηρίου και ειδικά όταν τόσο ο Ράπτης, όσο και παίκτες όπως οι Κουμεντάκης και Φράγκος δε θα έμεναν ή θα έρχονταν ως 3οι ακραίοι. Θα έλεγα τον Χάκα που είναι φοβερός αλλά έχει χρόνο ακόμα στο Κολλέγιο (τα πάει εξαιρετικά με τον έταιρο Μούχλια).

Όσο για Χανδρινό και Κωτσάκη, μακάρι να δούμε τουλάχιστον έναν με τη φανέλα του ΠΑΟΚ! Εγώ δε θα δίσταζα να τους βάλω βασικούς. Είναι πολύ πάνω για να παίζουν 3οι ακραίοι. Είναι πολυτέλεια και πρέπει να δίνονται ευκαιρίες σε αυτά τα παιδιά και από τις μεγάλες ομάδες.
miburosaito έγραψε:Αυτο ειναι και το πιο απιστευτο στο Ελληνικο βολει, και δη στο αντρικο που -υποτιθεται- ειναι επαγγελματικο. Σε αυτο το θεμα ειμαι με τον Τζουλιανι και τον καθε Τζουλιανι, κι ας δυσαρεστηθουν καποιοι.

Ειναι το πιο σημαντικο θεμα αν το καλοσκεφτεις, η απουσια Ελληνων παιχτων, η ψαλιδα που εχει ανοιξει απο το Ευρωπαικο βολει σε σχεση με 20 χρονια πριν, αν θα εχουμε 3-4-5 ή 15 ξενους στο ρημαδοπρωταθλημα...

Τελος παντων, γιορταρες μερες να μην γκρινιαζουμε....
Αυτό που ήθελα να πω για τον Τζουλιάνι δεν είναι το συνήθειό του να κάνει πολλές προπονήσεις αλλά η νοοτροπία του και αυτό ισχύει για όλους τους προπονητές. Ότι μπορεί σε μία ομάδα οι παίκτες να κολλάνε με τον προπονητή λόγω προσέγγισης, φιλοσοφίας και ταιριάζουν τα χνώτα τους και άλλοι να μην μπορούν να δουλέψουν μαζί του. Και αυτό συμβαίνει παντού και σε κάθε άθλημα. Ο Στόιτσεφ για παράδειγμα στην Τρεντίνο θεωρείται Θεός και όλοι έχουν να λένε μόνο θετικά και στη Μόντενα δε θέλουν να τον βλέπουν μπροστά του και μάλιστα είχαν κάνει και απεργία με αφορμή τις συνθήκες των προπονήσεων. Για αυτό και μπορεί να φαίνεται περίεργο που ο Ολυμπιακός δεν κινείται για τον Κοκκινάκη, αλλά μπορεί και ο Τζουλιάνι να θέλει άλλα πράγματα από έναν αθλητή σε θέμα νοοτροπίας.

Εγώ είμαι ένας από αυτούς που θα διαφωνήσουν στο "Τζουλιάνι και στον κάθε Τζουλιάνι" γιατί τα ρίχνεις λίγο στον Έλληνα εκτός άμα κάνω λάθος. Εγώ θεωρώ ότι και υπάρχουν καλοί Έλληνες προπονητές και καλοί Ξένοι προπονητές και ο καθένας έχει τη δική του προσέγγιση και μάλιστα εξίσου έχει γραφτεί ιστορία και από τις 2 πλευρές. Μπορεί κάποιοι παίκτες να μην κολλάνε με τον τρόπο του Καλμαζίδη ή άλλοι με τον τρόπο του Τζουλιάνι και να δουλεύουν καλύτερα με τον Ανδρεόπουλο ή με έναν άλλο ξένο προπονητή π.χ. με τον Κρίστιανσον παλιότερα και το αντίστροφο, άλλοι να θέλουν διπλές προπονήσεις. Και επειδή ανέφερα τον Κρίστιανσον και τον ίδιο να ρωτήσεις θα σου πει ότι στα χρόνια του ως προπονητής κάποιοι τον ακολουθούσαν και κάποιοι όχι. Δεν είναι θέμα του "τεμπέλη και αντιεπαγγελματία" Έλληνα αλλά το πως θα κουμπώσει με έναν προπονητή, όπως και αυτό ισχύει και με τους Ξένους παίκτες. Βλέπε τι γινόταν πέρσι στο Φοίνικα με τον Ορφανό. Θεωρώ πολύ άδικο να δείχνουμε με το δάχτυλο τον Έλληνα και τον Ξένο παίκτη για το αν δε θέλει να δουλέψει με έναν προπονητή. Για αυτό και οι ομάδες πλέον δε ρωτάνε και δε ψάχνουν κυρίως τα technical αλλά τα mental skills, γιατί τι να κάνουν έναν παικταρά όταν δεν μπορεί να προσαρμοστεί στη φιλοσοφία ενός προπονητή.

Τώρα για το Πρωτάθλημα και το Ελληνικό βόλεϊ, πρέπει να λυθούν πολλά θέματα και δυστυχώς η ΕΣΑΠ είναι η πιο ακατάλληλη για αυτά. Θεωρώ ότι πλέον δεν πρέπει να έχει λόγο ύπαρξης από τη στιγμή που δεν εκπλήρωσε το βασικό στόχο, αυτόν της μετατροπής των ΤΑΠ σε Ανώνυμες Εταιρείες, κάτι που θα ανέβαζε το προϊόν. Η επιστροφή στην ΕΟΠΕ δεν είναι και η καλύτερη επιλογή αλλά τουλάχιστον εκεί θα μπορέσει να συζητηθεί έστω για παράδειγμα ένα σχέδιο στο πως να βελτιωθεί το θέμα των ακαδημιών και της παραγωγής παικτών. Η ΕΣΑΠ λειτουργεί μόνο και μόνο για να ολοκληρώνει ένα Πρωτάθλημα και τίποτα άλλο. Ακόμα και το θέμα των ξένων έχει απλά βραχυπρόθεσμο όφελος παρά μακροπρόθεσμο. Ουσιαστικά δεν κάνουν τίποτα. Και αυτό με την ανοχή όλων και παλιότερα με τη σύμφωνη γνώμη όλων.
miburosaito έγραψε:Τα 60k που παιρνει ο Κουμεντακης μας δινουν ακραιο διμετρο με ικανοποιητικη υποδοχη, καλο μπλοκ, καλη επιθεση, και καποιον να παρει τα Break Points οταν ο διαγωνιος ειναι στη πισω ζωνη και το αντιπαλο μπλοκ δεν ειναι για τα σκυλια.

Συγγνωμη αλλα ξενο ακραιο με αυτα τα νουμερα δεν βρισκεις (ευκολα) με 60k. Τωρα με τον αποκλεισμο των Ρωσικων ομαδων εχει ανοιξει λιγο η αγορα, αν βρουν καποιον με ιδια προσοντα ή και καλυτερο, εννοειται ας τον παρουν. Αλλα δεν ειναι ευκολο να τον βρεις. Ο Κουμεντακης το ξερει, ο ΠΑΟΚ το ξερει, ο Καλμα το ξερει, ο γαβρος το ξερει. Γι αυτο και γινεται παιχνιδι...
Ας αποφασισουν το μπατζετ για του χρονου ωστε να ξερουν μεχρι ποσο μπορουν να δωσουν, ας κανουν μια τιμια προταση στον Κουμεντακη και ας κανει οτι θελει μετα. Δεν θα παρακαλαμε αλλα ταυτοχρονα δεν βρισκεις τα προσοντα του ετσι ευκολα στην αγορα. Μην λεμε οτι να ναι.

Παρα τις ομολογουμενως δυνατες κινησεις του γαβρου, ειμαι αισιοδοξος με παραμονη Κοκκινακη και Γουολς, ανανεωση Καλμαζιδη (ελπιζω) και απο εκει και περα εχουμε βαση να κινηθουμε.

Εγω προσωπικα δεν θα εκανα τοσες αλλαγες οσες γραφετε παντως.

Θα κραταγα και Κουκλινσκι για να σκασει ο Κουβανος :mrgreen:

Μη σου πω και αρχηγο θα τον εβαζα!
τσιριγώτης βγες έξω από τον miburosaito :lol: :lol:

Εγώ δεν έχω κανέναν θέμα με τον Κουκλίνσκι. Άμα μείνει Κουκλίνσκι ή Μπαρνς το ίδιο χαρούμενος θα είμαι. Εγώ αν εξηγώ κάτι στα προηγούμενα ποστ μου είναι ότι αξίζει της ευκαιρίας ο Καναδός γιατί τα έχει πάει καλά βάσει των συνθηκών που τον αφορούν. O Koυκλίνσκι έχει φτάσει να παίζει και πάνω από αυτό που μπορεί, έχοντας μάλιστα και σε κάποια στιγμή και πρόβλημα. Αν μείνει ο Κουκλίνσκι, θα είμαι επίσης χαρούμενος. Αν θες να τον κάνεις αρχηγό εσύ, κάντον :mrgreen: αλλά η θέση είναι καπαρωμένη μεταξύ Τακουρίδη και Σωτηρίου :mrgreen: .

Δεν έχω πει ότι πρέπει να γίνουν ριζικές αλλαγές. Αλλά να γίνουν κάποιες προσεκτικές κινήσεις στον πάγκο, στους ακραίους και στη διαγώνιο. Έχω εκφράσει εξαρχής ότι οι Ουολς, Μπραουν, Τακουρίδης, Γάτσης, Κοκκινάκης, Μπουράκης και Τζιουμάκας είναι οι πρώτοι που πρέπει να μείνουν. Από εκεί και έπειτα όποιος εκ των Μπαρνς και Κουκλίνσκι μείνουν θα είναι μια πολύ καλή κίνηση γιατί και οι 2 είναι value for money και έχουν να προσφέρουν πάρα πολλά. Εμένα η ένσταση μου για τον Κουμεντάκη δεν είναι ότι πρέπει να έρθει ξένος οπωσδήποτε, αλλά θεωρώ ότι πάλι τα 60.000 δεν τα δικαίωσε και το πιστώνω στο ότι και πάλι δεν έχει τη σταθερότητα και το know how που έχει ο Πρωτοψάλτης για παράδειγμα και προσωπικά πιστεύω ότι μπορείς να φέρεις και με λιγότερα λεφτά πιο σταθερό παίκτη ή ένα ταλέντο και ας μην είναι το όνομα. Άμα ερχόταν Κωτσάκης ή Χανδρινός ή ένας παίκτης που έχει σταθερές χρονιές ή έχει σωματικά προσόντα δε θα έλεγα ποτέ όχι. Δεν θεωρώ ότι πρέπει να παρακαλάμε ή να εξαρτώμαστε από τον κάθε παίκτη, αλλά να μη διστάζουμε να δίνουμε ευκαιρίες σε παίκτες. Κακά τα ψέματα εκεί πλησιάζουμε και πρέπει να αρχίσουμε να δίνουμε ευκαιρίες. Και για αυτό φωνάζω για το σκάουτινγκ και την ύπαρξη Τ.Δ.

Όσον αφορά τον Πετρέα και ο λόγος που δεν τον περιλαμβάνω στους must είναι γιατί ποτέ κανείς δεν είχε σίγουρη την παραμονή του. Και για εμένα ήταν μεγάλη έκπληξη που ήρθε και χαρά μου τον ζήσαμε ένα χρόνο στον ΠΑΟΚ. Μετά κανείς δεν ξέρει το τι θέλει. Και αρκετές φορές στις ανανεώσεις ξεκίναγε ένα τροπάρι να ζητά χρήματα τα οποία δε θα έδινε καμία ομάδα. Το είχε κάνει και έμας όταν τον είχαμε προσεγγίσει στο παρελθόν, αλλά και καμία φορά και στον Ολυμπιακό ειδικά προς την τελευταία του χρονιά. Μπορεί να θέλει να πάει πίσω στη Γαλλία (έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης σε Γαλλικό φόρουμ), μπορεί να θέλει να πάει στον Ολυμπιακό, στον Παναθηναϊκό ή να του καρφωθεί να πάει στη Σύρο. Είναι πραγματικά ένα μυστήριο τραίνο. Και το ίδιο ισχύει και για αυτόν, καλό να μείνει αλλά δε θα παρακαλάμε και δε θα παρεκκλίνουμε και από το μπάτζετ.

Η υπόθεση είναι να κινηθούμε στοχευμένα. Για μένα άμα φέρεις Χανδρινό ή Κωτσάκη, κρατήσεις Κουκλίνσκι ή Μπαρνς και έπειτα ενισχυθείς με τον Τζούριτς αν φύγει ο Πετρέας, φέρεις ένα πολύ καλό διαγώνιο και ενισχυθείς στον 3ο ακραίο, 2ο πασαδόρο και 2ο διαγώνιο ποιοτικά δε θα θεωρούσα καθόλου κακή την ομάδα. Γιατί με τα λεφτά του Κουμεντάκη πιστεύω ότι μπορούμε να εξοικονομήσουμε χρήματα που θα πάνε σε άλλες θέσεις. Και γιατί όχι να προσεγγιστούν παίκτες όπως ο Κομητούδης στην πάσα που έκανε πολύ καλή χρονιά και ο Μήλης.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Και τελικά επειδή για Φοίνικα Σύρου και Γκαρά ιδού :lol: :

"Βόλεϊ:Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό ο Ζήσης, μένει στον ΠΑΟΚ ο Κοκκινάκης, ψάχνει λίμπερο ο Ολυμπιακός

Ανακατατάξεις στη θέση του λίμπερο για τις ομάδες της Volley League με τον Παναθηναϊκό να «ντύνει» ξανά στα… πράσινα τον Δημήτρη Ζήση, και τον Ολυμπιακό να τείνει προς τον Βασίλη Καρασαββίδη, ενώ ο Μενέλαος Κοκκινάκης μένει στον ΠΑΟΚ.

Ο διεθνής λίμπερο, Δημήτρης Ζήσης επιστρέφει για τρίτη φορά στον Παναθηναϊκό, μετά από δύο σεζόν στους «ερυθρόλευκους», με τους Πρωταθλητές Ελλάδας να έχουν ήδη συμφωνήσει σε όλα με τον Πρεβεζάνο άσο, πριν ακόμη ολοκληρωθεί και τυπικά η σεζόν 2021-2022.

Αυτό σημαίνει πως οι Πειραιώτες έχουν ήδη ξεκινήσει την αναζήτηση στην νευραλγική θέση του λίμπερο με τον Αλμπέρτο Τζουλιάνι σύμφωνα με πληροφορίες να «γλυκοκοιτάει» τον Βασίλη Καρασαββίδη από τον Φοίνικα Σύρου.

Η εξαιρετική σεζόν του Δημήτρη Γκαρά στο «τριφύλλι» που συνοδεύτηκε από την κατάκτηση του Πρωταθλήματος... εξαργυρώνεται για τον έμπειρο λίμπερο με μια επιστροφή στο νησί των Κυκλάδων και τον Φοίνικα Σύρου.

Ενώ ο Μενέλαος Κοκκινάκης αναμένεται να παραμένει στους Κυπελλούχους Ελλάδας, που φαίνεται πως έχουν «λύσει» το θέμα του λίμπερο για αρκετά χρόνια."

Και το λινκ:
https://www.onsports.gr/spor/story/7764 ... olympiakos
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

steven123 έγραψε:Ο ΟΣΦΠ θέλει και το τσεμπουλ της Σλοβενίας
Ο Τσέμπουλι έχει ανανεώσει μέχρι το 2023 με την Ασσέκο Ρεσόβια. Μάλιστα ένας δημοσιογράφος του Ολυμπιακού το έχει ανεβάσει κιόλας για να απαντήσει στα σενάρια αυτά.

Και το λινκ:
https://fws.gr/to-anekdoto-gia-olybiako-kai-tsebouli/
dimpaok4

Δημοσίευση από dimpaok4 »

παιδια ο κοκκινακης αν φυγει απο εμας φετος του χρονου καποτε τελος παντων θα το κανει για εξωτερικο η αν εχει πολυ καλυτερη προταση απο αλλη ελληνικη ομαδα πραγμα δυσκολο γιατι εμεις δινουμε τα περισσοτερα λεφτα σε λιμπερο.

επισης για εσας αδερφια που γουσταρετε παρασκηνιο ,μαλλον για τον μενελαο ειναι πολυ ερωτικη η πολη και περναει καλα με το αμορε που να την αφηνεις και να τρεχεις τωρα εεε??? :lol: :lol: :lol: :lol:

ΠΑΟΚ
GiorgosAn97

Δημοσίευση από GiorgosAn97 »

Μετά τις συμφωνίες με Κοκκινακη και Γουολς, πλέον βγαίνει από διάφορα σαιτ ότι πολύ κοντά στην ανανέωση με την ομάδα μας βρίσκεται και ο Πετρεας.
Πολύ σημαντική είδηση αν όντως ισχύει.
Οι τρεις τους μαζί με τον Μπράουν ήταν για μένα οι πιο κομβικες ανανεώσεις.
Προσωπική μου άποψη είναι ότι από τους άλλους της βασικής επτάδας μπορούμε να βρούμε καλύτερους. :pano:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”